נכתב במקור על ידי Display תחשוב על זה רגע..אתה מזרים מישהי במועדון אתה שולח תיד שלך למטה אתה מרגיש זין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה הורג אותי מילה ..
f
נכתב במקור על ידי -shaked- איזה בן אדם מגעיל. נכון שזה לא בסדר בכלל שהיא לא סיפרה לו את האמת. אבל עדין מה הוא פתאום לא אוהב את "אשתו". מה זה השטויות האלה, אם הוא באמת היה אוהב אותה זה לא היה משנה לו. אה כן? היית ממשיך להיות עם ''אשתך'' אם היית מגלה שהיא הייתה גבר פעם? תענה בכנות חבר
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display תחשוב על זה רגע..אתה מזרים מישהי במועדון אתה שולח תיד שלך למטה אתה מרגיש זין אעעעאעאעאאעאעאעאאעעאאעאעאעאעאעאע לייידי בויייייייייי LOL
חחחח איזה מוזר
הזויייי
נכתב במקור על ידי Display אה כן? היית ממשיך להיות עם ''אשתך'' אם היית מגלה שהיא הייתה גבר פעם? תענה בכנות חבר אם אני אהבתי אותה עד עכשיו, אז זה שהיא פעם הייתה מין אחר זה לא אומר שאני שונא אותה פתאום.
Mes Que Un Club
פאק איך הוא לא גילה את זה משהו לא בסדר פה
נכתב במקור על ידי -shaked- אם אני אהבתי אותה עד עכשיו, אז זה שהיא פעם הייתה מין אחר זה לא אומר שאני שונא אותה פתאום. חרטא בריבוע חבר יקר
חוקי הפורום