לא הבנתי כלום מהנושא הזה רק הסתבכתי יותר :\
הזמנתי
Z77
3470
zalman הזול של ה50 שח
8GB KINGSTONE
כמו המפרט הראשון שהבאת ... מה אתה אומר? כי הבאת לי 12 מפרטים בנושא הזה לא ידעתי מה לבחור והייתי צריך להזמין כבר
לא הבנתי כלום מהנושא הזה רק הסתבכתי יותר :\
הזמנתי
Z77
3470
zalman הזול של ה50 שח
8GB KINGSTONE
כמו המפרט הראשון שהבאת ... מה אתה אומר? כי הבאת לי 12 מפרטים בנושא הזה לא ידעתי מה לבחור והייתי צריך להזמין כבר
|
|
אין לך צורך במפרט שאתה מתכנן לבנות, תבטל את ההזמנה שלך וקח את ההצעה האחרונה שלי, שלוקחת בהכל.
פשוט חבל הייתי אומר, שים לב למה שאתה מבקש לעומת מה שאני הבאתי לך במפרט האחרון, ביצועים גבוהים ושקט כמעט מוחלט.
מחשב נייד פשוט מבוסס I3 לעבודה משרדית
הדברים הגיעו אחרי יום. חבל. בכל אופן תודה ואשמח לשמוע למה לא כדאי לוח Z77 מאשר שהבאת ותמיד אני רואה אותך אומר שה3570 נותן רק עוד 200GHZ לא מורגשים ולא שווה את הכסף. אז למה עכשיו?
בגלל המחירים כרגע I5 3470 משתלם יותר, לגבי הלוח אם אין הבדל אם תיקח B75-H77-Z77, גם ככה אין אפשרות לOC אז חבל.
אז משתלם יותר היה לקחת את ה3470 בסוף? הבעיה אתה אומר בלוח? אבל רציתי את הוירטו וכל מה שהלוח מציע. גם בעוד מפרט שרכשתי המלצת לי על הZ77 ו3470 בגלל הוירטו וכל הפיצרים והשטויות שיש בלוח.... טוב אני מבין שפשוט זה אותו לוח רק שפה יש וירטו והוא מתאים יותר לOC וכמובן יקר יותר. אני מקווה שאין ממש הבדל במפרטים ביחס עלות תועלת ושלא עשיתי טעותשוב המון תודה נפלא.....
לא הבנתי הרי לקחת את הI5 3470 או שאני טועה ולקחת I5 3570 ?
לגבי הלוח אין מה לעשות כבר קנית ובטח נגעת בקופסה אז אפשר לשכוח להחליף.
הקטע שפשוט I5 3470\I5 3570 בעלי מכפלות סגורות ללא אפשרות לOC, בשילוב לוח Z77 זה פשוט מבוזבז,
מה שכן הייתי מציע לעשות זה לנסות להחליף את המעבד בI5 3570K, גם ליבה גרפית חזקה יותר וגם מכפלה פתוחה לOC.