נכתב במקור על ידי LikeANoob מי מכיר אותך ? שתוק ושב בשקט חח ילד בן שתים עשרה , אני לא יריב איתך פה אם אתה רוצה לבוא להגיד לי את זה בפנים אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית . גמרנו תסיפור .
נכתב במקור על ידי Zero12 חח ילד בן שתים עשרה , אני לא יריב איתך פה אם אתה רוצה לבוא להגיד לי את זה בפנים אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית . גמרנו תסיפור . אני מדבר עם יאנצ'וק החיימשלי ואתה מפריע ..
f
ביינתיים עישנתי NEXT RED וליגט ואם יש לך בעיות עם זירו אתה מת....
נכתב במקור על ידי Elad Nacom ביינתיים עישנתי NEXT RED וליגט ואם יש לך בעיות עם זירו אתה מת.... חחח עזוב אלעד זה סתם ילד קטן אחי .. בכל מקרה תודה שאתה משקיע בפורום שמח שהבאתי אותך לכאן ! בהצלחה .
נכתב במקור על ידי Zero12 חחח עזוב אלעד זה סתם ילד קטן אחי .. בכל מקרה תודה שאתה משקיע בפורום שמח שהבאתי אותך לכאן ! בהצלחה . נכתב במקור על ידי Elad Nacom ביינתיים עישנתי NEXT RED וליגט ואם יש לך בעיות עם זירו אתה מת.... נכתב במקור על ידי LikeANoob אני מדבר עם יאנצ'וק החיימשלי ואתה מפריע .. סעמק ערס רוצים לריב לכו תריבו בפרטי לא באשכול שלי
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Zero12 חחח עזוב אלעד זה סתם ילד קטן אחי .. בכל מקרה תודה שאתה משקיע בפורום שמח שהבאתי אותך לכאן ! בהצלחה . נכתב במקור על ידי Elad Nacom ביינתיים עישנתי NEXT RED וליגט ואם יש לך בעיות עם זירו אתה מת.... אתם העבריינים החדשים של הפורום?
נערך לאחרונה על ידי PerfectBitch; 04-12-2012 בשעה 19:55.
*אני המקורי סתם לידע כללי
נכתב במקור על ידי PureToxic אתם העבריינים החדשים של הפורום? עבריינים ? , לפחות חברים שלי לא מפקירים אותי (למרות שזה ילד בן שתים עשרה אני אפילו לא ימשיך לריב איתו) . בכל מקרה אם אתה רוצה לריב בוא לפרטי .
הכל טוב
נכתב במקור על ידי PureToxic אתם העבריינים החדשים של הפורום? למה עבריין למה אתה ישר פותח פה תוסיף תוסיף לפייסבוק נראה מי אתה אלעד נחום שלח לי בקשה
נכתב במקור על ידי Zero12 עבריינים ? , לפחות חברים שלי לא מפקירים אותי (למרות שזה ילד בן שתים עשרה אני אפילו לא ימשיך לריב איתו) . בכל מקרה אם אתה רוצה לריב בוא לפרטי . אתה לא רוצה לריב אתה מחפש לריב כמו בוא לפרטי תרגע קח אוויר זה ילד בן 12 בפורום חבר שלך לא צריך לעזור לך בכלל זה לא מציאות נכתב במקור על ידי Elad Nacom למה עבריין למה אתה ישר פותח פה תוסיף תוסיף לפייסבוק נראה מי אתה אלעד נחום שלח לי בקשה עוד ערס מקלדת ישר תוסיף לפייסבוק מה ז היעזור לך אתה תבוא עד עפולה בשביל לריב איתי מכות בוא שיהיה לך בכייף
נערך לאחרונה על ידי PerfectBitch; 04-12-2012 בשעה 20:19.
נכתב במקור על ידי PureToxic אתה לא רוצה לריב אתה מחפש לריב כמו בוא לפרטי תרגע קח אוויר זה ילד בן 12 בפורום חבר שלך לא צריך לעזור לך בכלל זה לא מציאות עוד ערס מקלדת ישר תוסיף לפייסבוק מה ז היעזור לך אתה תבוא עד עפולה בשביל לריב איתי מכות בוא שיהיה לך בכייף אני לא מחפש לריב אחי , אני לא אמרתי לו לעזור לי שיעשה מה שהוא רוצה ..
נו חלאס כבר כאלה גברים אתם חושבים שאתם כאלה גברים לכו לפרטי תריבו
נכתב במקור על ידי PureToxic אתה לא רוצה לריב אתה מחפש לריב כמו בוא לפרטי תרגע קח אוויר זה ילד בן 12 בפורום חבר שלך לא צריך לעזור לך בכלל זה לא מציאות עוד ערס מקלדת ישר תוסיף לפייסבוק מה ז היעזור לך אתה תבוא עד עפולה בשביל לריב איתי מכות בוא שיהיה לך בכייף כפרה אני גר 5 דקות מהבית שלך אני בפניימייה בנהלל שלח שלח פייסבוק
חוקי הפורום