קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 08-01-2007, 23:29
  2. [קונה]משתמשים לאתרי טורנט TD TL וכאלה
    על ידי JaCkAsS בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 05-10-2006, 14:25
  3. שירים חזקיםםם היפ הופ לטיני ( בערך) עם הרבה באסים וכאלה
    על ידי gilada7 בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 25-06-2006, 02:08
  4. למי יש תוכנה שאפשר לערוך סרטים וכאלה :|
    על ידי Niv-S בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 16-01-2006, 13:45
  5. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 21:42
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 48

תובנות וכאלה - עמוד 2

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

לא מבין את זה..אם אתה מפחד לרדת ירידה ממש חדה ותלולה עם אופניים..אתה לוקח איתך חבר, יורדים אחד על השני עד שלאחד יש תאומץ ואז יורדים את הירידה, ואז שוב ושוב כי זה כיף.

זה תקף לגבי כל דבר..כל דבר שאתה מפחד ממנו בפעם הראשונה הדרך היחידה והכי טובה זה פשוט להתמודד עם הפחד. גם "פחד גישה", אם זה מפחיד לגשת..אז תיגש בכל זאת ואם אין לך עמוד שדרה מספיק חזק כדי לדחוף בעצמך..אז תישאר בתול.

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי Idan64 צפיה בהודעה
    מסכים, חוץ מ"DC סארג'ים ו...".

שניהם זה תרגול, לך דברים באים טבעי יותר כי הנקודת פתיחה שלך הייתה יחסית טובה.
    ו-DC זה תרגול מאפס. כי לבן אדם שקשה לו לבקש כיוונים מבחורה או לשאול מה השעה, לא יכול לצאת לסארג ולא יכול להתחיל עם בחורה מהבחינה שהוא לא יהיה מסוגל ללכת פיזית אליה, צריך התעלות נפשית עילאית, וגם אז, יילך לו ככל הנראה חרא כי הוא לא יידע מה להגיד ואיך להתנהג.
    לדעתי זה קצת אכזרי.

ומהצד שלי, עשיתי את רוב הDC עד שהרגשתי שאני ברמה מספיק גבוהה שזה נהיה לי בזבוז זמן לשאול בנות מה השעה. אז התחלתי לפתוח אותם ולהתחיל איתם תכלס.

יש לי חברים עם בטחון עצמי כל כך נמוך, איך אפשר לגרום לאדם כזה לגשת לבחורה?
    רק ע"י זה שנפרק לו את זה למשימות קטנות שאותם הוא כן יוכל לבצע. simple as that
    חארטה אח שלי, הייתי ילד ביישן אפילו שלום בבוקר לא היתי אומר לבנות שלא נדבר על ידידות. הייתי מוזנח ומהמעפנים שנשארים עם 2 החברים החנונים בכיתה ומזיינים ת'שכל על משחקי מחשב וכל מיני חארטות כאלה. רק אחרי שהתגייסתי לצבא עשיתי את השינוי, זה התחיל כשנחשפתי לפיק אפ ולמדתי בקטנה את הדברים החשובים [ביטחון, איך לגשת איך לפתח שיחה, דברים בסיסיים] ולאט לאט עם האופי שלי נפתחתי. הבנתי שאין מה לפחד, מה גם שאתה כל היום בעבודה עם בנות אז אתה לומד לדבר איתן וכשאתה רואה שהן מקבלות אותך כמו שאתה עולה לך באופן אוטומטי הביטחון אתה מרגיש בנוח ומרשה לעצמך להיות יותר אתה ולהגיד מה שבא לך. מילד מעפן שלא יודע להגיד בוקר טוב הפכתי לאחד שמסוגל להתחיל עם כל אחת.

רק לפני 20 דקות ניגשתי למישהי שאלתי אותה אם היא גרה ב*** [שם של רחוב שהלכתי אליו גם], אמרה לי שאלתי אותה בת כמה היא [היא נראתה קטנה אני לא רוצה לצאת פדופיל] אמרתי לה אין מצב מפה לשם היתה סנובית אחושרמוטה.. האם התרגשתי מזה? לא. הפסד שלה, עם גישה כזאת היא מפסידה המון.

בקיצור לא צריך סידי ולא נעליים, פשוט לדבר עם בנות. אם זה בבצפר לבקש מבנות [לאו דווקא "מקובלות"] עזרה ולשאול שאלות לפתח אינטראקציה, אם זה בצבא אז לנסות לא להיות סגור מדי להיות פתוח לדברים וקליל וכו'.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לא מבין את זה..אם אתה מפחד לרדת ירידה ממש חדה ותלולה עם אופניים..אתה לוקח איתך חבר, יורדים אחד על השני עד שלאחד יש תאומץ ואז יורדים את הירידה, ואז שוב ושוב כי זה כיף.

זה תקף לגבי כל דבר..כל דבר שאתה מפחד ממנו בפעם הראשונה הדרך היחידה והכי טובה זה פשוט להתמודד עם הפחד. גם "פחד גישה", אם זה מפחיד לגשת..אז תיגש בכל זאת ואם אין לך עמוד שדרה מספיק חזק כדי לדחוף בעצמך..אז תישאר בתול.
    וזה מה שעלול לקרות, הם ישארו בתולים. עצוב אבל זה מה יש.

ציטוט נכתב במקור על ידי levental צפיה בהודעה
    חארטה אח שלי, הייתי ילד ביישן אפילו שלום בבוקר לא היתי אומר לבנות שלא נדבר על ידידות. הייתי מוזנח ומהמעפנים שנשארים עם 2 החברים החנונים בכיתה ומזיינים ת'שכל על משחקי מחשב וכל מיני חארטות כאלה. רק אחרי שהתגייסתי לצבא עשיתי את השינוי, זה התחיל כשנחשפתי לפיק אפ ולמדתי בקטנה את הדברים החשובים [ביטחון, איך לגשת איך לפתח שיחה, דברים בסיסיים] ולאט לאט עם האופי שלי נפתחתי. הבנתי שאין מה לפחד, מה גם שאתה כל היום בעבודה עם בנות אז אתה לומד לדבר איתן וכשאתה רואה שהן מקבלות אותך כמו שאתה עולה לך באופן אוטומטי הביטחון אתה מרגיש בנוח ומרשה לעצמך להיות יותר אתה ולהגיד מה שבא לך. מילד מעפן שלא יודע להגיד בוקר טוב הפכתי לאחד שמסוגל להתחיל עם כל אחת.

רק לפני 20 דקות ניגשתי למישהי שאלתי אותה אם היא גרה ב*** [שם של רחוב שהלכתי אליו גם], אמרה לי שאלתי אותה בת כמה היא [היא נראתה קטנה אני לא רוצה לצאת פדופיל] אמרתי לה אין מצב מפה לשם היתה סנובית אחושרמוטה.. האם התרגשתי מזה? לא. הפסד שלה, עם גישה כזאת היא מפסידה המון.

בקיצור לא צריך סידי ולא נעליים, פשוט לדבר עם בנות. אם זה בבצפר לבקש מבנות [לאו דווקא "מקובלות"] עזרה ולשאול שאלות לפתח אינטראקציה, אם זה בצבא אז לנסות לא להיות סגור מדי להיות פתוח לדברים וקליל וכו'.
    האנשים שאני מדבר עליהם בקושי דיברו עם בנות בחיים שלהם, אז הם לא יודעים שבנות יקבלו אותם כמו שהם. בשונה ממך.
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

ציטוט נכתב במקור על ידי Idan64 צפיה בהודעה
    וזה מה שעלול לקרות, הם ישארו בתולים. עצוב אבל זה מה יש.

האנשים שאני מדבר עליהם בקושי דיברו עם בנות בחיים שלהם, אז הם לא יודעים שבנות יקבלו אותם כמו שהם. בשונה ממך.
    מה זה בשונה ממני?? הייתי בדיוק כמוהם! ולאט לאט למדתי שלא צריך רוטינות משפטי פתיחה וכל החרטא בארטה הזה, בשביל לגשת לבחורות צריך להגיד בלב "אני הולך על זה" ופשוט ללכת על זה בלי לחשוב למה איך מה יהיה וכו'. זה סתם יעכב אותם. בהתחלה לא הכל ילך חלק אבל אם הם יגשו לבנות סבבה יכול לצאת להם טוב כי יש בנות שאוהבות ביישנים וזה יצחיק אותם בקטע טוב. בכל מקרה לא צריך סידי וחארטות פשוט להשלים עם זה שצריך לעשות שינוי, ברגע שהבנת שאתה צריך לעשות את השינוי הוא יבוא הרבה יותר מהר ממה שאתה חושב.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

זה מה שאני שונא בפיקאפ

"הפסד שלה"

מי ישמע מה אתה שאתה מדבר ככה על עצמך...הפסד שלה..

מה אתה דוגמן של אברקרומבי? אתה הבן של רומן אברמוביץ'? לאן הגעת בחיים שאתה בא בגישה כזאת?
    מה יש לה להפסיד? כולה דחתה ישראלי ממוצע שלא הגיע לשומדבר בחיים. תהיה בטוח שאם לא היית כזה לא היו דוחים אותך ואם כן אלה היו בנות מכוערות או ממוצעות שחסר להן בטחון עצמי כדי לצאת עם אחד שהוא באמת הפרס..אבל אתה לא אחד כזה!!

ברצינות, אני רוצה לדעת אילו הישגים עומדים מאחורי הבטחון העצמי הכ''כ גבוה שלכם. אתם מרשים לעצמכם דברים לא לרמה שלכם.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 16-12-2012 בשעה 22:19.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    זה מה שאני שונא בפיקאפ

"הפסד שלה"

מה אתה דוגמן של אברקרומבי? אתה הבן של רומן אברמוביץ'? לאן הגעת בחיים שאתה בא בגישה כזאת?
    מה יש לה להפסיד? כולה דחתה ישראלי ממוצע שלא הגיע לשומדבר בחיים. תהיה בטוח שאם לא היית כזה לא היו דוחים אותך ואם כן אלה היו בנות מכוערות או ממוצעות שחסר להן בטחון עצמי כדי לצאת עם אחד שהוא באמת הפרס..אבל אתה לא אחד כזה!!

ברצינות, אני רוצה לדעת אילו הישגים עומדים מאחורי הבטחון העצמי הכ''כ גבוה שלכם. אתם מרשים לעצמכם דברים לא לרמה שלכם.
    אתה לא צריך לרדת על כל אחד שמזכיר פה ושם משהו..
    וואלה אתה יודע כמה אני נגד כל החרטא הזה אבל הבנאדם הרגע אמר לך שהוא היה איש סגור בלי חברים ווירדו סטייל שפתאום איכשהו מדבר עם העולם.
    זה הפסד שלו יותר מהפסד שלה, אבל ממה שהוא כתב הוא לא חושב שהוא איזה זיין ולא חושב שהוא יכול לכבוש כל אחת. הוא פשוט לא התרגש מהדחיה, וואלה הוא צודק לא צריך להתרגש מכל כונפה שמחזיקה מעצמה מיס חולון..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

זה מה שאני שונא בפיקאפ

"הפסד שלה"

מה אתה מזיין תמח מה?!!!
    הוא תפס בחכה שלו בחורה סנובית כנראה עוד איזה פרחה נורמטיבית מהעיר אחת שחושבת שכל העיר מתחת לרגליים שלה..וואלה ראסמי הפסד שלה, בלי קשר למי הוא ומה הוא השיג...
    ועוד דבר- תפסיק כבר עם הגישה המטומטמת הזאת של ההשיגים שאתה כל הזמן אומר..הישגים על הזין שלי אחי ולא מעניין אותי מה בחורה השיגה בחיים שלה, מצידי שלא תיהיה לה בגרות מלאה ולא למדה כמעט וכל הזבל הזה אבל הבחורה עצמה מדהימה באופי שלה פשוט אין לה זין ללמוד..

וואלה עצבנת אותי עכשיו עם הקטע של ההישגים.
    עלק "אילו הישגים עומדים מאחורי הבטחון העצמי הכ"כ גבוה שלכם שאתה מרשים לעצמכם דברים לא לרמה שלכם" - אז פה הטעות שלך. אין דבר כזה רמה. היא בת אדם בדיוק כמו שהוא בן אדם ואם היא חושבת שהיא מעליו בגלל שהיא פרחה מטומטמת אז שיקח אותה האל ויזיין אותה בתחת..וואלה לא שווה אפילו לדבר עם אחת כזאת. עלק לא לרמה שלו...שמע אתה לפעמים מדבר כאלה שטויות שבאלי לתת לך כזאתי כאפה אחושרמוטה לפנים להעיר אותך קצת..לא מבין תראש שלך לפעמים

זה מה שאני שונא בפיקאפ

"הפסד שלה"

לא אני לא דוגמן של אברקרמבו או מה שלא כתבת ולא הבן של אברמוביץ'. מה יש לה להפסיד? סיכוי להכיר גבר שיעשה אותה מאושרת, שידע להצחיק אותה שיתן לה יחס שימשוך אותה בלה בלה..

למה ביטחון גבוה? כי אני יודע מה אני זה לא משנה איך אני נראה וכמה כסף יש לי, אני יודע מה אני יכול לתת אני מכיר את האופי שלי ואני יודע שהיא הפסידה אכבר גבר. האם אני ברמה שלה? לא יודע ולא מעניין אותי אבל זה שהיא שוללת מראש זה הפסד שלה. "לב עשיר יכול להסתתר מאחורי מעיל זול"

OP צודק אחי אני לא חושב שאני זיין על ושיכול להשיג כל אחת מה שבאתי להבהיר זה שלא צריך להתרגש מכל אחת שאומרת לא ובסופו של דבר ההפסד שלה לא פחות גדול משלך כי היא עלולה להפסיד גבר מדהים בגלל גישה כזאת
    נערך לאחרונה על ידי levental; 16-12-2012 בשעה 23:04.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

למה ביטחון גבוה? כי אני יודע מה אני זה לא משנה איך אני נראה וכמה כסף יש לי, אני יודע מה אני יכול לתת אני מכיר את האופי שלי ואני יודע שהיא הפסידה אכבר בחור. האם אני ברמה שלה? ת'אמת לא יודע אבל זה שהיא שוללת מראש זה הפסד שלה. "לב עשיר יכול להסתתר מאחורי מעיל זול"
    That's the spirit my bro'...Don't you ever forget that!

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    מה אתה מזיין תמח מה?!!!
    הוא תפס בחכה שלו בחורה סנובית כנראה עוד איזה פרחה נורמטיבית מהעיר אחת שחושבת שכל העיר מתחת לרגליים שלה..וואלה ראסמי הפסד שלה, בלי קשר למי הוא ומה הוא השיג...
    ועוד דבר- תפסיק כבר עם הגישה המטומטמת הזאת של ההשיגים שאתה כל הזמן אומר..הישגים על הזין שלי אחי ולא מעניין אותי מה בחורה השיגה בחיים שלה, מצידי שלא תיהיה לה בגרות מלאה ולא למדה כמעט וכל הזבל הזה אבל הבחורה עצמה מדהימה באופי שלה פשוט אין לה זין ללמוד..

וואלה עצבנת אותי עכשיו עם הקטע של ההישגים.
    עלק "אילו הישגים עומדים מאחורי הבטחון העצמי הכ"כ גבוה שלכם שאתה מרשים לעצמכם דברים לא לרמה שלכם" - אז פה הטעות שלך. אין דבר כזה רמה. היא בת אדם בדיוק כמו שהוא בן אדם ואם היא חושבת שהיא מעליו בגלל שהיא פרחה מטומטמת אז שיקח אותה האל ויזיין אותה בתחת..וואלה לא שווה אפילו לדבר עם אחת כזאת. עלק לא לרמה שלו...שמע אתה לפעמים מדבר כאלה שטויות שבאלי לתת לך כזאתי כאפה אחושרמוטה לפנים להעיר אותך קצת..לא מבין תראש שלך לפעמים
    לא הבנתי מה שכתבת..
    ברור שיש כאלה שלא לרמה שלך ויש כאלה שאתה לא לרמה שלן..
    זה לא רק כוסיות-זה בחברה שלנו.
    אתה לא יכול להסתובב עם כל אחד, אתה צריך שיהיה לך משהו מאחוריך. רקע-דברים שהשגת-הישגים.

כל דבר בחיים שלנו הוא על הישגים אחי, בחורות לפעמים זה לא נכון לשפוט אותן על הישגים ולא את עצמנו, אבל בוא נגיד כשלדוגמא אתה תשיג משהו ממש גדול, אתה תרגיש נעלה מאנשים אחרים שמנסים ומנסים להשיג אותו.
    אתה יכול להשוויץ בזה, ואתה יכול שלא אבל אתה תרגיש יותר "גבוה" מהם, ודוגרי אני לא מאמין שלא קרה לך בחיים שאמרת "הוא מהחנונים/הוא מהמוזרים/הוא מהXXX מה הוא מדבר איתי בכלל"

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

הקטע הוא שבגישת קיפאפ שלכם כל אחת שדוחה אותכם היא סנובית מגעילה זה שמישהי דוחה מישהו לא צריך לרדת עליה ולקבוע שהיא סנובית זה סוג של סתימה במוח.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

לאדע לגבי סנוביות ודחיות, אבל יש דבר כזה רמה.

נראה לכם הגיוני שאחד עם פנים אסתטיות, שיער יפה, לבוש בנזונה וגוף אסתטי ילך עם בחורה ממוצעת?? זה אפילו לא מסתדר בראש..
    נראה לכם הגיוני שמליונר ילך עם ממוצעות משכונת מצוקה??
    נראה לכם הגיוני שDJ מפורסם ילך עם איזה שמנה דבה?

בחיית, יש דבר כזה רמה ויש דבר כזה הישגים. אם אחד מהאנשים שאמרתי למעלה יתחיל עם איזה בחורה ממוצעת והיא תסרב לו (לרוב עקב חוסר בטחון עצמי) אז כן, הם יכולים להשתמש במשפט זה.

אבל שמישהו ממוצע מתחיל עם ממוצעת (או יותר מממוצעת), אין לו זכות להשתמש במילים שגדולות עליו.

אני לא בא להוריד לאף אחד מוטיבציה, ההפך הוא הנכון. אני מעודד אתכם להפוך לפרס. לאחד כזה שיכול להשתמש במשפט כזה ולא לצאת ליצן וכולם יסכימו איתו שבחורה שלא זורקת את עצמה עליו היא חולת נפש. זה פרס.

וכמו שהמאמין אמר, בגישת הפיקאפ שלכם כל מי שדוחה אתכם היא אוטומטית "מפסידה אתכם". למה?!
    שדוגמניות בינלאומית עם כסף דוחה איזה ישראלי משכונת התקווה היא מפסידה משהו??

יש דבר כזה רמות. זה עולם קפיטליסטי ושטחי. או שתשנה את עצמך בהתאם או שתמשיך לשקר לעצמך.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 16-12-2012 בשעה 23:54.

מישהו ממוצע מתחיל עם ממוצעת, אז היא לא צריכה לעוף על עצמך כאילו היא מינימום בר רפאלי, אתה לא מסכים איתי?

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

לא אני לא דוגמן של אברקרמבו או מה שלא כתבת ולא הבן של אברמוביץ'. מה יש לה להפסיד? סיכוי להכיר גבר שיעשה אותה מאושרת, שידע להצחיק אותה שיתן לה יחס שימשוך אותה בלה בלה..

למה ביטחון גבוה? כי אני יודע מה אני זה לא משנה איך אני נראה וכמה כסף יש לי, אני יודע מה אני יכול לתת אני מכיר את האופי שלי ואני יודע שהיא הפסידה אכבר גבר. האם אני ברמה שלה? לא יודע ולא מעניין אותי אבל זה שהיא שוללת מראש זה הפסד שלה. "לב עשיר יכול להסתתר מאחורי מעיל זול"

OP צודק אחי אני לא חושב שאני זיין על ושיכול להשיג כל אחת מה שבאתי להבהיר זה שלא צריך להתרגש מכל אחת שאומרת לא ובסופו של דבר ההפסד שלה לא פחות גדול משלך כי היא עלולה להפסיד גבר מדהים בגלל גישה כזאת
    גבר מדהים? אתה?
    תלמד, מה שעושה נשים מאושרות זה משהו שאפשר להתגאות בו (יש להן קטע שהן מתגאות בחבר שלהן בפני הסביבה שלהן). זה יכול להיות בגלל מראה חיצוני, זה יכול להיות בגלל הרווחים שאתה עושה וזה יכול להיות בגלל הקשרים שלך בתעשיית הסרטים והמוזיקה. לא משנה. "גבר מדהים שיעשה אותה מאושרת" זה אחד שיש לו קצת בשר להראות. לדבר כל אחד יודע. אתה היית רוצה שהבת שלך או אחותך תתחתן עם איזה אחד שלא הגיע לכלום בחיים או עם אחד שעשה משהו עם החיים שלו?? תענה בכנות ואל תהיה צבוע.

מה שאתה בא להגיד לי, זה שכל אחת צריכה לתת צ'אנס לכל אחד? זה מה שאתה אומר? לא יהיה לה זמן לכל גבר כמוך שמתחיל איתה. צריך לסנן שאריות, לבחור את האיכותי ביותר מבין מה שיש או להתחיל עם אחד מעל הרמה שלה. זה החוק.

במה אתה כבר שונה מהישראלי הממוצע? הגישה של ה"לא משנה איך אני נראה וכמה כסף יש לי" זאת גישת הפיקאפ. ואני בז לגישה הזאת.
    כי זה כן משנה. אתה לא יכול להגיד שישראלי ממוצע משכונת התקווה ואחד שמדגמן ויש לו פרוייקט שמכניס לו כסף הם יכולים לתת את אותו הרגש לבחורה.

ולשאלה מעל - היא כן צריכה. כי יש 100000 כמוך. לאדע מה איתך אם אם הייתי גבר ממוצע וכל יום היו מתחילות איתי 1000 בחורות ממוצעות, אני הייתי עף על עצמי ומשום מה יש לי הרגשה שגם אתה. אל תשקר לעצמך.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 17-12-2012 בשעה 00:58.

גבר מדהים? אתה?
    תלמד, מה שעושה נשים מאושרות זה משהו שאפשר להתגאות בו (יש להן קטע שהן מתגאות בחבר שלהן בפני הסביבה שלהן). זה יכול להיות בגלל מראה חיצוני, זה יכול להיות בגלל הרווחים שאתה עושה וזה יכול להיות בגלל הקשרים שלך בתעשיית הסרטים והמוזיקה. לא משנה. "גבר מדהים שיעשה אותה מאושרת" זה אחד שיש לו קצת בשר להראות. לדבר כל אחד יודע. אתה היית רוצה שהבת שלך או אחותך תתחתן עם איזה אחד שלא הגיע לכלום בחיים או עם אחד שעשה משהו עם החיים שלו?? תענה בכנות ואל תהיה צבוע.

מה שאתה בא להגיד לי, זה שכל אחת צריכה לתת צ'אנס לכל אחד? זה מה שאתה אומר? לא יהיה לה זמן לכל גבר כמוך שמתחיל איתה. צריך לסנן שאריות, לבחור את האיכותי ביותר מבין מה שיש או להתחיל עם אחד מעל הרמה שלה. זה החוק.

במה אתה כבר שונה מהישראלי הממוצע? הגישה של ה"לא משנה איך אני נראה וכמה כסף יש לי" זאת גישת הפיקאפ. ואני בז לגישה הזאת.
    כי זה כן משנה. אתה לא יכול להגיד שישראלי ממוצע משכונת התקווה ואחד שמדגמן ויש לו פרוייקט שמכניס לו כסף הם יכולים לתת את אותו הרגש לבחורה.

ולשאלה מעל - היא כן צריכה. כי יש 100000 כמוך. לאדע מה איתך אם אם הייתי גבר ממוצע וכל יום היו מתחילות איתי 1000 בחורות ממוצעות, אני הייתי עף על עצמי ומשום מה יש לי הרגשה שגם אתה. אל תשקר לעצמך.
    הייתי רוצה מישהו מצליח מו הסתם אבל מה הקשר? אם הבנאדם עושה טוב לבת שלי זה מספיק לי. וכמו שהיא היתה מתגאה במישהו בגלל יופי חיצוני, קשרים וכל מיני כאלה אז בי היא היתה מתגאה בגלל דברים אחרים תאמין לי..

במה אני שונה? לא יודע, באמת. יש לי הומור ביטחון יודע להקשיב רומנטי זה תכונות שבנות אוהבות, לא כל אחת נמשכת ואוהבת את זה אבל מי שלא מנסה מפסידה אתה קולט על הבנאדם בשניה שהוא פונה אליך מה הוא שווה. אני לא פונה כמו כובע ממזר אני פונה דוגרי לבחורה. כן כן לא לא. אני בשיטה הזאת לא בגלל הפיק אפ, הפיק אפ כיוון אותי איך להיות עם ביטחון ומעבר לזה כבר למדתי הכל בשטח [לא סידי סארג'ים ולא בולשיט פשוט התחלתי עם בנות שנראו מצאות חן בעיניי ולאט לאט השתפשפתי ] , והגישה שלי לא קשורה לפיק אפ אלא בביטחון באופי שלי. יש לי אופי שהלוואי והיה אותו להרבה אנשים וזה לא בקטע של להשתחצן וזה מה שגורם לי להיות עם ביטחון וגם להצליח במקומות שפעם לא הייתי חולם להיות בהם בכלל.

לגבי הדוגמא אני מסכים איתך אבל מצד שני אם יש לבחורה כימיה טובה יותר עם הבחור משכונת התקווה והיא נהנית יותר לבלות איתו על אף שהוא סתם "עמחה" אז זאת סיבה לזרוק אותו? יש בנות שיעדיפו ללכת לכסף ולתהילה אבל זה לאו דווקא המהלך הנכון ומה שיקרה בסופו של דבר. מה גם שדיברנו על בחור ממוצע שפונה אל בחורה ממוצעת. אם בחור שכונה פונה לדוגמנית מן הסתם שהיא תצחק עליו בדרך לנפנוף הבא..

כשמתחילים עם בחורה גברים זה מעלה לה את האגו זה משמח אותה היא מרגישה תשומת לב ובנות צמאות לזה, אני משתדל שלא להתחיל עם כוסיות על כי אני יודע שהסיכוי לא גבוה, אין לי בעיה להתחיל ועשיתי את זה הרבה אבל ת'אכלס אין טעם כי אתה צודק בחלק מהדברים שלך, אם אני עושה את זה זה נטו בשביל להעלות לי קצת את הביטחון שיש לי את הביצים להתחיל עם כוסית כזאת כי לפעמים צריך להוכיח לעצמך שאתה לא רק דיבורים.. בכל מקרה כשאני פונה לבחורה שנראית טוב אין ספק שאני זה לא עוד אחד מהגברים שמתחילים איתה וזה כן הפסד שלה אם היא דוחה אותי. אני מבין את הנקודה שלך והבחורה באמת צריכה לסנן והאינטואיציות צריכות לעבוד שעות נוספות אבל מצד שני ברגע שהיא דוחה אותי ספציפית היא כן מפסידה לפחות לפי דעתי.

לפי מה שאתה אומר אני לא צריך להתחיל עם בחורות ממוצעות כי אין לי פור על ה5000 שהתחילו לפניי. אז מה אתה ממליץ לעשות? זה באמת מעניין אותי בלי טיפת ציניות אם אני ילמד משהו - מבורך.

רק חשוב לי לציין שאולי הבנת לא נכון אבל אני לא בא ב"גישת הפרס" אני פשוט ניגש וזורם אם היא זורמת אחלה אם לא אז חבל. כי יש לי הרגשה שקיבלת עליי רושם מוטעה כי רשמתי שזה הפסד שלה וגם רשמתי למעלה כמה דברים דומים ובסה"כ אני יודע מה אני שווה אבל אני בטח לא הפרס ולא מאמין בגישה הזאת. אני מאמין בגישה שאתה ניגש זורם אם זורם טוב אפשר להמשיך אם לא? לא קרה כלום.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect