מסי. יכולות פנומנאליות שאין לאף שחקן אחר בעולם והוא מציג אותם כל משחק ומשחק
מסי. יכולות פנומנאליות שאין לאף שחקן אחר בעולם והוא מציג אותם כל משחק ומשחק
|
|
בהמשך לדיון מסי VS רונאלדו, הנה פרט מעניין:
לפי המגזין הנחשב 'וורלד סוקר' מסי הוא שחקן העונה לאחר שקיבל כ47 אחוזים מכלל ההצבעות,
בעוד שכוכב ריאל מדריד רונאלדו, שהגיע למקום השני, קיבל 19 אחוזים.
אני לא רואה שום קשר בין זה שאדם אוהד ברצלונה, יבחר רק בשחקני ברצלונה כמועמדים לפרס כדור הזהב. אין קשר בכלל, לפחות כך אני חושב.
יש לך טעות. המועמדים הסופיים לפרס כדור הזהב לשנת 2012 הם מסי, רונאלדו, ואינייסטה. הם המועמדים הסופיים לזכייה, אחרי סינון של הרשימה.
לנושא- אנדרס אינייסטה. רק אנדרס אינייסטה. פנומן ענק, שחקן מוכשר וטכני ברמות בלתי-נתפסות. יכול להיות שאת הפרס ייתנו למסי\רונאלדו, מכיוון ששתיהם סקוררים מחוננים. אבל אינייסטה פשוט חייב לזכות, אין עוד שחקנים כאלה.
רונאלדו - לקח את ריאל לאליפות ולחצי גמר ליגת אלופות על הגב שלו ואת פורטוגל לחצי גמר יורו ועף רק בפנדלים נגד ספרד וגם עם ריאל הוא עף בחצי גמר ליגת אלופות רק הפנדלים ..
מסי![]()
Mes Que Un Club
אני חייב להסכים עם ידידי עומר כאן, עם כל הכבוד ליכולות של מסי בעונה הקודמת ולדברים הנהדרים שמסי עשה, אינייסטה הוא האדם שהכי מגיע לו.
הוא היה ענק במדי ברצלונה ובמיוחד ביורו האחרון שהוא נתן ביורו האחרון, אם כל הכבוד למסי ורונאלדו מגיע למוציא לפועל, לבורג שמחזיק את הכול פועל את הדבק בין השחקנים, אינייסטה, מגיע לו לזכות.
ואני בכלל אוהד מילאן, אז אני נייטרלי.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
לדעתי ללא ספקרונאלדו,אני אישית לא אוהב את צורת המשחק של מסי.רונאלדו משחק יפה ומרשים אותי עם הגולים שהוא מכניס.
מעריכים את מסי יותר מידי. וזה לא מגיע לו. פשוט רואים שהוא מכניס הרבה ואומרים שהוא טוב מרונאלדו,המספר לא קובע את איכות המשחק.
נערך לאחרונה על ידי TheEagle; 16-12-2012 בשעה 15:39.
רונלדו בלב! ריאל בנשמה!
נערך לאחרונה על ידי Awesοme; 17-12-2012 בשעה 22:01.
אני לא מבין איך קסיאס לא ניכנס לשלישיה האחרונה ..אומרים שחקן השנה לא שחקן ההתקפה של השנה...אבל מתוך השלישיה האחרונה שנישארה הכי מגיע לאינייסטה כי הוא היה בורג חשוב בתוך ספרד שזכתה ביורו האחרון אבל ביגלל המספרים שמסי דפק..זה יהיה שלו וזה לא מובן כי בזכייה האחרונה שלו רונאלדו כבש יותר שערים אז לפי מה זה הולך? זכיות עם הקבוצה? כמות שערים? יכולת מדהימה על המגרש? לא..זה אהדה ורוב האנשים מעדיפים את מסי...אם רונאלדו יזכה זה יהיה סוג של נס אבל אני חושב שיותר מגיע לו ממסי
כצפוי מסי זכה
מגיע לו ? כן
מגיע לו יותר מרונאלדו ואיניאסטה ? לא
Welcome back Carvajal ♥