נכתב במקור על ידי זוהר אין לי מושג אני לא ממש בודקת... שחכת כבר? תתבישי לך 200 לייקים עשיתי לך שעוד לא היו לך 5 לייקים אפילו!! שעשיתי לך 100 ואז מישהו הרס אז עשיתי עוד 100
נכתב במקור על ידי Sex Devil אני היחידי שבודק כל לייק ולייק? חשבתי שאין בכלל אופציה אחרת מי לא בודק לייק ולייק רק מוזרים
*אני המקורי סתם לידע כללי
נכתב במקור על ידי Mr. Bean שחכת כבר? תתבישי לך 200 לייקים עשיתי לך שעוד לא היו לך 5 לייקים אפילו!! שעשיתי לך 100 ואז מישהו הרס אז עשיתי עוד 100 היא אוהבת אותך רק כLIKE LIKEZONED
נכתב במקור על ידי afx היא אוהבת אותך רק כLIKE LIKEZONED Still better love story than twilight
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
עשיתי איזה 5
מההה אני גם רוצה !!!!
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי -David- עשיתי איזה 5 אתה חייב לי קונדום משומש עדיין ! אם זה בתור פיצוי בשביל שאני אשכח, חבל לך על הזמן!!
מי בסוף?
מה עוזר הלייקים
יפה.
חחחחחחחחחחחחחח ממש אהוב אתה
מזל טוב טרולול
נכתב במקור על ידי Mr. Bean מי??????? לא בא לי להוריד את זה STILL GOT THE RECORD BOOM
יפה אחי
חוקי הפורום