קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני חייב שכל הפורום הזה יראה את זה
    על ידי JV-Design בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 13:56
  2. טוב הפורום הזה dead
    על ידי logan בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 22:59
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 18:52
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 19 מתוך 19

בשביל מה הפורום הזה נועד? - עמוד 2

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    גבר שנראה טוב יותר, מצליח בהרבה עם נשים מאשר גבר שנראה סבבה.
    לא דיברתי על כסף וסטטוס.
    גם על זה אני חולק עליך מעט.. יצא לי לראות בחורים יפים שהביישנות שלהם הייתה חזקה מהיופי ואפילו היא לא עזרה להם עם נשים. וזוהי נקודת אחת להתבוננות בכל הסיפור הזה.

נראלי יותר ראלי במקום לסגור את הפורום לשנות את הקטגוריה ללייף סטייל או משהו דומה..
    ולשים שם את הקטגוריות:
    אימון פרקטי-> שיפור אופי, תכונות שאתם רוצים ואיך ליישם אותם במציאות, פחות פילוסופי כמו היום אלא יותר פרקטי ומעשי.. כלומר
    האיך(פילוסופי זה לא רע בסופו של דבר בלי פילוסופיה ורוחניות לא היה פה כלום היום..)

אימון רוחני->יותר הקטע הפילוסופי.. וכל מה שהלך דיי הרבה זמן באימון אישי כמו מה זה אושר.. אלה דיונים חשובים ומהם מסיקים דרכים איך להשיג אושר אך הם לא האושר עצמו והם ממש לא עצות פרקטיות של תעשה X Y Z ותשנה לך את החיים אלא זה יותר משהו שמפעיל את המחשבה ומנחה אותך אילו תכונות אתה רוצה בעצמך, איזה סטייל מתחבר לך ומהי הדעה שלך בנושאים שונים, כלומר מי אתה אך זה לא נותן לך להיות מי שאתה במציאות אלא רק בתיאוריה.

מראה-> כאן יכנסו הרבה נושאים כמו : שיער, לייזר , חצקונים , טיפולים לבעיות עור, שינה והשפעת על המראה , אופנה, דמויות "עם סטייל" וכו...

אומנות הפיתוי נותן לא מעט פעמים קונוטציה שלילית אך ברגע שמתעסקים בשיפור עצמי אין טעם לשם הזה מה שיביא עוד אנשים לקטגוריה ורק יוסיף.
    KONGI - מה זה לא!

אומנות הפיתוי נועד לתחום ספציפי ומסויים - חיזור.
    זה שמכניסים לכאן סטייל וספורט ושיפור החיים זה טוב ויפה אך לא אמור לשנות את מהות הפורום - חיזור!

על כל רובדיה ולא רק במובן הפשטני של "פיקאפ".

לעומת זאת, פורום אימון אישי, נקרא "אימון אישי" דווקא מכיוון שהוא אמור להיות פרקטי.
    זה שמרבים לדבר בו בתקופה האחרונה על רוחניות זה טוב ויפה, אך המהות של הפורום הייתה ועודנה היא - התפתחות אישית בשלל תחומי החיים, על כל רובדיה (כולל הרובד הרוחני והמעשי גם יחד).

בגלל זה נפתח פורום בשם "אימון אישי" ולא "פסיכולוגיה/פילוסופיה", בפסיכולוגיה אפשר לדון כמה שבא לך על רגשותיו של האדם ועל "מהו אושר?" עבורך.. אך היה חסר בו הפאן הפרקטי של תוצאות בפועל ובחיים עצמם, בגלל זה השם הנבחר תחילה היה "קואוצינג והעצמה אישית" ושונה עם הזמן ל-"אימון אישי", בשביל שיהיה יותר קליט וקצר.

אתה מעוניין לשנות את רוח הפוסטים שרצים כאן?
    אז יאלה תרתם למשימה.. תרצה לפתוח פוסט שמדבר על חצ'קונים או מדריך קנייה לגבר בסניפי H&M?
    רק מקווה שתצליח אחר-כך לקשר את הנושא לפיקאפ בצורה מספיק הגיונית ולא הזויה..

טוב נו, היה פה איזה אחד שהצליח לקשר רפואת שיניים לפיקאפ אז הכל אפשרי.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 24-12-2012 בשעה 21:37.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    גם על זה אני חולק עליך מעט.. יצא לי לראות בחורים יפים שהביישנות שלהם הייתה חזקה מהיופי ואפילו היא לא עזרה להם עם נשים. וזוהי נקודת אחת להתבוננות בכל הסיפור הזה.
    "יצא" לי לראות 2 חברים מאד טובים שלי, שהם זוג מכוערים, עם 2 החברות הכוסיות שלהם.
    כל הזמן יוצא לי לראות קופים למיניהם שמצליחים עם המין השני בטירוף...אבל זה לא העניין.

גבר שנראה טוב, חתיך, ברוב המוחלט מצליח בהרבה מגבר ממוצע עם נשים. זה לא שקר. גבר שנראה טוב, מושך יותר תשומת לב. יש סיכוי שהוא ביישן או מטומטם, אבל הסיכוי שלו לזיין בפאב\מועדון הרבה יותר גדול מגבר ממוצע.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה

KONGI - מה זה לא!

אומנות הפיתוי נועד לתחום ספציפי ומסויים - חיזור.
    זה שמכניסים לכאן סטייל וספורט ושיפור החיים זה טוב ויפה אך לא אמור לשנות את מהות הפורום - חיזור!

על כל רובדיה ולא רק במובן הפשטני של "פיקאפ".

לעומת זאת, פורום אימון אישי, נקרא "אימון אישי" דווקא מכיוון שהוא אמור להיות פרקטי.
    זה שמרבים לדבר בו בתקופה האחרונה על רוחניות זה טוב ויפה, אך המהות של הפורום הייתה ועודנה היא - התפתחות אישית בשלל תחומי החיים, על כל רובדיה (כולל הרובד הרוחני והמעשי גם יחד).

בגלל זה נפתח פורום בשם "אימון אישי" ולא "פסיכולוגיה/פילוסופיה", בפסיכולוגיה אפשר לדון כמה שבא לך על רגשותיו של האדם ועל "מהו אושר?" עבורך.. אך היה חסר בו הפאן הפרקטי של תוצאות בפועל ובחיים עצמם, בגלל זה השם הנבחר תחילה היה "קואוצינג והעצמה אישית" ושונה עם הזמן ל-"אימון אישי", בשביל שיהיה יותר קליט וקצר.

אתה מעוניין לשנות את רוח הפוסטים שרצים כאן?
    אז יאלה תרתם למשימה.. תרצה לפתוח פוסט שמדבר על חצ'קונים או מדריך קנייה לגבר בסניפי H&M?
    רק מקווה שתצליח אחר-כך לקשר את הנושא לפיקאפ בצורה מספיק הגיונית ולא הזויה..

טוב נו, היה פה איזה אחד שהצליח לקשר רפואת שיניים לפיקאפ אז הכל אפשרי.
    לדעתך רוחניות ופילוסופייה צריכה להיות נפרדת מאימון אישי וקאוצ׳ינג?

משתמש כבוד האוואטר של ArieI
    לייקים
    463
    נקודות
    934

נושאים כאלה רשאיים לפתוח אך ורק בפורום משוב, ננעל והמשך גלישה נעימה.

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect