תאמת לפי התיאורים שלך על עצמך חשבתי שאתה מאלה שבכלל בלי מפרצים חח גם לי יש שיער עבה רצח וגם יש לי טיפה מפרצים אבל אם זה לא נקרא התקרחות אז אני רגוע חחח (נשירה גם בחיים לא הייתה טפו טפו טפו)
תאמת לפי התיאורים שלך על עצמך חשבתי שאתה מאלה שבכלל בלי מפרצים חח גם לי יש שיער עבה רצח וגם יש לי טיפה מפרצים אבל אם זה לא נקרא התקרחות אז אני רגוע חחח (נשירה גם בחיים לא הייתה טפו טפו טפו)
|
|
על מה אתה מדבר? אני עם גילוח נקי אולי רמה 1, ולסת בולטת בכלל לא קשורה. זה או שיש לך או שאין לך את זה.
אני מדבר מנסיון כשאני רואה אנשים עם פרצוף עגול וחלק, ואין להם לסת בשיט, בדיוק כמו כאלה עם פרצוף זיפים בטירוף ובלי לסת כנ"ל.
ויש את החלקים עם הלסת, ואת האלה עם הזיפים והלסת.
או שהיית ציני בכל התגובה שלך?
וואלה אני אוהב קצוץ. מגולח.
אני נראה מעולה ככה.
מבחינת שיער העליתם את הנושא ויצא לי לחשוב על משהו מיוחד, עלה לי לראש התספורת של רונאלדו, אבל זה מצריך עוד חשיבה כי זה צריך להתאים לפנים שלי,
אם לרונאלדו זה מתאים זה לא אומר שזה יתאים לי.
והתספורת כמו של טיילר היא אחלה, אבל לא בשבילי.
מה שהבאתם של ראמוס נראית טוב, לא יודע אם זה בשבילי, כי אני ממש אוהב קצוץ. אני נראה כל כך טוב ככה:]
Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakensThe beginner does what's easy. The master does what's important.To the brave and the faithful, nothing is impossible.A runner runs against himself, against the best that's in him.Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.(אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?
אני למזלי לא במצב של זה מהתמונה השניה אבל אני מודה שיש לי טיפה יותר מפרצים מבראד פיט לא בהרבה אבל טיפה ומה שיש לבראד פיט לדעתי אפילו לא נחשב מפרצים חח.
אבל זה לא השיער שהיה לי ולו בגיל...15.
יש אולי אחוז אחד שהשיער שהיה להם בגיל 13-14 נשאר אצלם וזה לדעתי מכוער ולא נראה גברי ואסטתי. (הכוונה שקו השיער שלך הוא ישר גם בצדדים
תסתכלו על התמונות שלכם בגיל ילדות עם שיער קצר ותבינו)
דווקא אני לא חושב שזה לא אסתטי... זה אולי קצת מוזר שהשיער כביכול לא עבר תהליך אבל זה נראה נורמלי
צריך למצוא את המידה המתאימה כדי שזה לא יבלוט מדי.
אני מסתפר קצוץ אז כל תספורת (פעם בחודש) המפרצים בולטים יותר מהרגיל ואחרי כמה ימים או שבוע זה נהיה נורמלי.
Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakensThe beginner does what's easy. The master does what's important.To the brave and the faithful, nothing is impossible.A runner runs against himself, against the best that's in him.Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.(אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?
אופס טעות בפוסט למחוק
נערך לאחרונה על ידי _Hope_; 27-12-2012 בשעה 14:56.
קשה לי להסביר האמת.
שלא יהיה פוני בכלל, זאת אומרת שהקו שיער מעל המצח יהיה ישר לגמרי (אלה אם כן יש לך איזה משהו בשיער שאתה אוהב, כמו אצלי שלא הייתי מקצץ)
ואז יש את הפינות שהם בעצם המפרצים הייתי הופך את הפינות לאשכרה 90 מעלות בזה שהייתי מקצץ את הפיעות ואז זה אשכרה היה אסתטי ומסגרתי כזה..קשה לי להסביר בעקרון
מנהל נהייתה אה?בולבולוןן שלי אתהההה
אני אין לי פטור שיער לצערי אבל אני שונא שיער קצר אז על הזין אני לא מקצץ אבל צריך לשמור שיהיה במידה הנכונה.
כביכול אני לא עושה משו מיוחד בשיער ביציאות.. פשוט חופף לרוב בשמפו נקה 7
יש לו אחלה ניחוחות הבנות תמיד נותנות לי עליו מחמאות וגם הוא שומר על הברק של השיער
לחופש יש תאריך:
23.10.15