|
|
חבר ניסה את זה והצליח לו.
תקיא לתוך בלנדר, שים קצת סוכר כדי שזה ינטרל את הטעם ושים עוד 2 בננות כולל הקליפה.
תמקסס הכל, תקח מקל כביסה ושים על האף. שתה.
זה יהיה לך ממש מגעיל, אבל יעלה לך חום ובחילות וחרא ברמה כזאת שתקבל גימלים עד לשנה הבאה.
-
או שפשוט לך על 4 לקב''ן ותגיד שאתה רוצה להתגייס לאגוז, נראה לי תקבל יותר מגימל אבל לך תדע. חבר שלי ניסה והיום הוא באגוז.
חחחחחחח הכי טוב זה ללעוס פשוט חתיכה של ניילון בפה ולשים את המד חום אחריו אבל שימי לב שאת לא מעלה ככה את החום יותר מידי זה יכול להגיע גם ל 41 פיתאום ואז יעלו עלייך שזה לא הגיוני
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דניאל בצבא
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח תהיה בריא מה אני יגיד לך איך גייסו אותך כולך מחוק מהתחת
עזוב תמשיך ללעוס מסטיקים אולי תפתח לסת מרובעת כמו שלי
בעיקרון כדי לעלות חום זה לשים מסטיק בתוך הניילון של הסיגריות ואז להתחיל ללעוס זה בדוק מעלה אני עשיתי את זה ועלה החום הקטע שזה לא ממש עוזר ה2 גימלים בלחץ המחעפנים שאתה מקבל אז יש לך את האופציה ה2 . שבור לעצמך את הזרת עם פטיש ומקל תהיה מסופח לרמ 2 ל5 חודשים בפנאן עוד קצת פיזוטרפיה ואז הקלות לכל השרות הצבאי שלך. דבר איתי בפרטי אם אתה רוצה שאני יסביר לך איך לעשות כדי לא לגרום נזק לטווח הארוך ורק לאותם 4 חודשים
טוב לדעת חחח
אמרו לי גם בננה עם מלח עוזר
אוי איזה שטיות רבאק אני גם ינסה אותם תודה
תשבור תייד ! תשן עם תפוח אדמה תגרד אותו ואז בבוקר תן מכה עם קפית בום יש לך שברר
100% הצלחה? אתה אומר? סיפרו לך? תפסיק לדבר על דברים שאתה לא מבין בהם. חובש/חופ"ל/חוג"ד אפילו לא יטרח להכניס אותך לרופאה, כדורים נגד כאבים וחבישה. אם ימשיך לכאוב ישלחו לצילום ויראו שאין כלום והופס חזרת לבסיס.
ואז הרופאה תרצה לוודא את זה, תקרא לו יום למחרת ותגיד לו להשאיר את החפצים שלו במשרד שלה ותתן לו ללכת עם כוס לבד לשירותים ונראה מה התוצאות יהיו.
יש סיכוי טוב לעלות משפט מג"ד/מב"ס על השטות הזו. עדיף כבר לשים טיפת דם.
אל. פשוט אל.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
איפה אתה חיי? אתה לא יודע שצה"ל זה הגוף הכי מטומטם שקיים אצלך במדינה?
חוץ מזה, שאם הרופאה תתקשר אליו למחרת שהוא בגימל ותגיד לו לחזור, הוא יגיד לה "אני לא מסוגל לקום מהמיטה, ביי." הוא לא חייב לה שומדבר, היא לא המפקד שלו.
דבר שני הרופאה לא יכולה בשום מצב שבעולם להוכיח שהוא שם חצי שקל בשתן, אין מצב כזה.
הכי הרבה, היא תשאל, הוא יגיד לה שלא, פשוט שורף לו מאד השתן, וזהו. פה זה יגמר.
נראה לך שיערבו מג"ד\מב"ס\רס"ר או אנא אערף את מי בשביל חארטה כזה?