יפה אמרת, והאם לדעתך מדובר פה במראה בכלל?
האדם הקדמון גם עשה דדליפט יום-יומי, לא בשביל להיראות יפה וחזק, הוא כבר היה כזה (כי אם לא כנראה שלא היה שורד), אלא בשביל לשרוד (לחצוב סלעים בשביל לבנות ערים/להרים את הסלעים [DEAD-LIFT, ללא עזרה מכנית, זהו הרעיון מאחורי השם]/לצוד/להגן וכדומה).
חזות של כתפיים רחבות משדרת באופן כללי לפי מיטב הבנתי, בין היתר, שאתה אדם המסוגל "לבנות ערים" (לצורך המחשת הרעיון), לספק אוכל ובקיצור - לספק תנאי הישרדות טובים יותר.
עד לפה, אני מצטער אבל לא הבנתי כלום..לא הצלחתי לקשר בין מה שכתבת למה שצוטטת.
זוהי סתם דוגמה שלא בטוח כי היא נכונה לגמרי.. השאלה מהו ההיגיון שאתה מסיק מפה, האם בחורה באמת נמשכת למראה נטו? כנראה שלא.. היא נמשכת למה שהמראה מסמל לה מתחת לפני השטח (ערך/סטטוס/מצב בריאותי/אחוזי הישרדות וכל שאר הדברים שאיננו מבינים בהם הרבה).
כל האחוזי השירדות האלה אני ממש לא מתחבר לזה..אנחנו לא האדם הקדמון. אישה לא נמשכת ללסת גדולה בגלל שהוא נראה כמו האדם הקדמון וכל הזבל הזה..לסת גדולה זה פשוט יותר סקסי. בראד פיט, אשטון קוצ'ר, ג'ייסון סטאטם..כל אלה פשוט רולות עם לסת בצורה של L עם זיפים הם פשוט נראים טוב.
לא רק בחורה נמשכת לגבר עם כתפיים רחבות וחזה בחוץ, גם גבר נמשך ולאו-דווקא בקטע של הומו, לגבר עם כתפיים רחבות..גברים כאלה הם פשוט נראים חזקים, אתה מרגיש בטוח ליד אחד כזה. אתה מרגיש שאם יהיה מכות אז עדיף להיות ליד אחד כזה...(אגב, עכשיו נראה לי שכן הבנתי תקטע של ההישרדות שלך
)
זה גם עובד הפוך, אני זוכר שאיזה בחור שאל אותי פה בפורום למה התכוונתי כשכתבתי "יחס 0.7 ירך-מותן" אצל נשים..
מדובר ביחס שהוא יותר מושך בעיני גברים, ומעניק לבחורה מראה יותר אטרקטיבי וסקסי, מדוע? כי הוא מהווה אינדיקטור לגבי מצבה הבריאותי (הטוב כנראה) של האישה. אפרופו - "השכלה וידיעת דברים שיעזרו לך בחיים" כפי שאציין בהמשך. דרוויניזם? לא יודע.. תחליט אתה.
לא הבנתי. מה זה 0.7 ירך מותן?
אצלי אישה מושכת זאת אישה שרואים שהיא מחוטבת והולכת לחדר כושר ומעניין אותה המצב שלה
אז מה עדיף, להשקיע בחזות שמסמלת את העיקר, או להשקיע בעיקר?
העיקר מבחינתי:
- מצבך הפסיכולוגי (פסיכולוגית, אתה תקין בכלל בשביל לספק תנאי הישרדות טובים לבחורה שלך?) או בנוסח הפיקאפ - "אינר-גיים". בשביל להשקיע בזה לא תמיד צריך ללכת לחדר הכושר, לך לפסיכולוג.
אני תמיד אומר, תמיד יאמר וימשיך להגיד, אין צורך בפסיכולוג. צריך את הזמן הזה שהולכים לישון להשתמש בו פשוט לחשוב עם עצמך באמת מה הדברים שאתה אוהב בעצמך ואיזה דברים אתה רוצה לשנות, להיות הכי אמיתי שבעולם עם עצמך. הפסיכולוג הכי טוב הוא אתה לעצמך.
- התאמת הנתונים שבראשך ברמה הכי טובה שאתה יכול למציאות (או במילים אחרות -
השכלה וידיעת דברים שיכולים לעזור לך בחיים).
השכלה זה ממש לא חשוב בעיניי, אני מעדיף לדבר עם בן אדם עם חוכמת רחוב מאשר פוץ מחברת הייטק שבטוח שהוא מבין הכל..
- מצבך הבריאותי (כמו שציינתי קודם, להפציץ את הגוף שלך בטונה או חלב לפי מיטב ידיעתי לא בריא. לצפות שהגוף שלך יחזיק מעמד בחצי שנה של העמסת משקולות כנגד עשרים שנה שהיית שחיף [חונכת, אכלת, התנהגת, פעלת, גדלת בצורה כזאת שגרמה לך להיות שחיף.. 20 שנה!! אתה משווה עשרים שנה לחצי שנת כושר? נו באמת!], איך נומר בעדינות, לי אישית זה לא נשמע חכם, כל אחד באמונתו יחייה).
כמו שהגוף התרגל ב20 השנה האלה לחיות עם גוף קטן ושחיפי, הוא גם יתרגל תוך חצי שנה להתמודד עם גוף בנוי טוב וכמה קילויים טובים מעל, אחרי הכל...גוף האדם זאת המערכת הכי משוכללת שקיימת בעולם, לא?
ההתייחסות שלך לסיטואציה/מצב והחלטותיך כיצד לפעול (הייתי מכניס זאת לסעיף של השכלה אך אני רואה לנכון להקדיש לזה פיסקה נפרדת, כי זה מה שעושה את ההבדל וגם המון פעמים לא מדובר בהיגיון אלא באינטואיציה או הרגל שנבנה לאחר התנסות). בהקשר לסעיף זה חלק היו מכניסים פעילויות כמו מדיטציה, NLP, את המושג "התנסות/ניסיון".
נושא הNLP פחות מדבר אליי ספציפית, אני בעניין להשפיע על אנשים בצורה לא טובה, לא לטלטל להם את הרגשות.
ומדיטציה..אתה כבר יודע מה אני חושב על זה
ובשביל זה יש את הפורום של אימון אישי, רק הטובים מגיעים לשם
ישנן עוד מספר נקודות שאין לי כוח לציין אותן בשעה כזאת..
שורה תחתונה, ההבדל בננו הוא בציטוט הבא: "כבפנים כך בחוץ, כלמטה כן למעלה" (ניסוח לא מדוייק).
אתה שם את הדגש על השינוי החיצוני בתקווה שישפיע בהמשך על הפנימי, אני שם את הדגש על השינוי הפנימי..
והאמת שלדעתי המציאות הולכת יותר איתך, פשוט לי אין עניין גדול בפאן החיצוני בלי קשר (זה לא שאני לא נמשך לכוסיות, כן?).
גם לי לא היה פעם עניין גדול בפאן החיצוני, אבל הבנתי לאט לאט שזה מאד משפיע כלפי חוץ. וברגע שאתה רואה בעיניים שלך הוכחות על עצמך שנשים יפות יותר ויותר ניגשות אלייך בזמן שלאט לאט אתה משפר את המראה שלך, אתה לאט לאט מבין שוואלה..מר רודני זה שמתעסק במראה כן מבין משו...
אגב, לא אמרתי שלא כדי להתעסק בפנימיות, צריך ואפילו חובה, אבל כאשר תעבוד על החיצוניות הפנימיות תשתנה גם, אם תרצה או לא תרצה.
חלומות פז RODNEY, תעשה לי ילד..
ומתי תתן לי למרוח עליך שמן?