4000-5000 זה מפגר ומיותר לאנשים במשקל נוצה. כנ''ל גיינרים, זה בזבוז כסף, עדיף כבר אבקת חלבון שניה אחרי האימון (קחו את הבקבוק איתכם לחדר כושר). ואיזה בננה או טונה ככה...
צריך לאכול רק 500 מעל הMAINTENCE שלך וזהו. מתחילים אפילו יכולים לאכול רק את הMAINTENCE, אני כרגע על הMAINTENCE וזה מספיק לי ורואים שינוי משמעותי. יש מצב זה בגלל שלא ממש קשה לי לעלות במשקל כמו לאקטומורף הקלאסי אבל אני כן צריך להתאמץ ולאכול הרבה יחסית...
אם הגוף שלך צריך 4000 קלוריות ברגיל שלו (מה שאני בספק כי אין פה אנשים במשקלים כאלה) אז וואלה תאכל 5000 מה אני יגיד לך..אבל אם שחיף 60 קילו יאכל ככה הוא פשוט יהיה שמן כמו DIRTY BULK KID.
הבעיה היא עם רוב האנשים שחושבים שהם לא יכולים לעלות במשקל זה שאפילו הם לא אוכלים את הMAINTENCE. הם חושבים שהם אוכלים הרבה, אבל הם לא.
3 ארוחות ביום זה לא הרבה. try 6 brah...
והם בטח אוכלים ארוחות חרא כאלה כמו צ'יפסים מנה חמה וכל מיני זבל...לא עולים מזה במשקל ואם כן אז בכרס נטו...אני בעצמי לפעמים עושה צ'יטים כי אני בארה''ב אחרי הכל וזה מאוד קשה פה אבל עדיין נגמלים.
לא מנסה לשחק אותה איזה תותח או משו כי אני ממש לא אבל וואלה הרגלי האכילה שלי התשנו מהקצה לקצה..הרגלי האכילה שלי בישראל היו על הפנים, אכלתי כמו ציפור...אפילו אי אפשר לקרוא לזה ארוחות...זה היה פשוט נשנושים מעפנים כאלה...זה למה לא עליתי במשקל כי גם הבנאדם עם המטבוליזם הכי איטי בעולם לא היה עולה גרם מהחרא שאכלתי...הגעתי למצב של אנורקסיה.. (57 קילו על 180 זה היו הנתונים שלי לפני הטיסה)...
ואז ראיתי תסרטון של furius pete וקיבלתי פול מוטיבציה מזה לגבי הרגלי אכילה.
עכשיו אני במצב שאני עולה במשקל כי אני אוכל דברים נורמליים בכמויות טובות. (לא מפגר שטוחן 5000 קלוריות ביום אבל גם לא אחד שאוכל כמו ציפור..)
כל שעתיים אני מוצא את עצמי אוכל משו...אני פשוט דוחס, דוחס, דוחס...ולפעמים וואלה לא בא לך על הטונה הזאת כבר אבל אתה דוחס.
אם אני עם ההרגלים האכילה המעפנים שלי הצלחתי להגיע למצב שאני עולה במשקל אז וואלה כל אחד פה יכול.
וכמובן לעשות תוכנית נורמלית ולא להקשיב לליצנים שאומרים שדדליפט יעשה אותך נכה על כיסא גלגלים וסקוואט יתן לך סרטן ברכיים.
אם אתם לא עולים במשקל זה רק כי אתם אוכלים כמו ציפורים או שאתם עושים תוכניות של ליצנים...תעשו SS או כל תוכנית שמכילה את התרגילים רציניים (אבל אני עדיין ממליץ על SS) ותאכלו טוב ותישנו טוב זהו זה הכל.