קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] שיפור עצמי שלי וסתם דיון לשמוע דעות
    על ידי rodney1 בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 20-12-2012, 19:43
  2. [ייעוץ] שיפור ביטחון עצמי
    על ידי NaDavWeinGold בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 17-03-2012, 15:10
  3. [דיון] פיקאפ - שיפור עצמי [הערה מאוד חשובה]
    על ידי HellMax בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 24-03-2010, 20:31
  4. [אני רוצה להתלונן] על עצמי...
    על ידי Fantasy בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 18:13
  5. שיפור לחתימה של סקובידו
    על ידי Dr.ed בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 09:05
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 7 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 97

שיפור עצמי - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    WTF מה זה פריימל? ולמה זה נשמע לי חארטה רצינית?
    אתה כל כך ספקן וממורמר שאתה מבטל משהו לפני שניסית אותו ...
    אז מה זה?
    תזונת פליאו Pleo או Primal. תזונה שמתיימרת להיות תזונה שתואמת את מה שהאדם אכל באופן אבולוציוני.
    תאכל ככה חודש ... תעשה בדיקות דם ותגיד לי מה השתפר.. אם אתה רגיל לאכול סוכר אחרי קצת זמן תרגיש מצב של עייפות בגלל ההתמכרות לסוכר אבל אחרי זה תרגיש אדם חדש.
    מספיק מידע תמצא פה:
    http://www.marksdailyapple.com
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 30-12-2012 בשעה 18:33.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

....
    נערך לאחרונה על ידי StyleByBrahano; 24-03-2014 בשעה 13:53.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

AWESOME BRAH

תמשיך ככה!!
    הייתה לי ידידה שגם הורידה במשקל וכל פעם שאמרו לה שהיא הורידה היא קיבלה יותר ויותר מוטיבציה

מזכיר לי שאני צריך לשקול את עצמי מחר...

בטוח הוספתי כמה קילוגרמים, אפילו השותף אחד לדירה אמר שאני נראה יותר "מסיבי" (והוא מתאמן ולא איזה ליצן שחיף..)

טוב נו, זה מה שסקוואט 3 פעמים בשבוע עושה לך!
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 17-01-2013 בשעה 21:18.

משתמש מתחיל
    לייקים
    19
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    AWESOME BRAH

תמשיך ככה!!
    הייתה לי ידידה שגם הורידה במשקל וכל פעם שאמרו לה שהיא הורידה היא קיבלה יותר ויותר מוטיבציה

בטוח הוספתי כמה קילוגרמים, אפילו השותף אחד לדירה אמר שאני נראה יותר "מסיבי" (והוא מתאמן ולא איזה ליצן שחיף..)

שמע אני גם במאסה ואני פשוט לא מצליח לטחון אחי אין לי מושג מה לעשות

אבקות חלבון שייקים גיינרים וכו׳

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי _Hope_ צפיה בהודעה
    שמע אני גם במאסה ואני פשוט לא מצליח לטחון אחי אין לי מושג מה לעשות
    כשהתחלתי להתאמן הייתי שחיף מת שקלתי 58 קילו (גובה סביבות ה1.75). אחרי תקופה של שנה, הרבה השקעה ומאמץ הגעתי למטרה שלי: 70 קילו עם אחוז שומן נמוך (לא מדדתי הרבה זמן לא יכול להגיד בוודאות).

תראה... הדרך ממש לא פשוטה. אבל יש דרכים להקל עליה. דבר ראשון זה לקנות אבקת גיינר (קלוריות). זה תוסף תזונה הכרחי ל"שחיפים" או אנשים עם body type שפשוט פאקינג לא עולה במסה. כאילו אוכלים ואוכלים ופשוט לא עולים.

עוד משהו... תנסה להקפיד על כמות גדולה של ארוחות ביום. כל שעתיים תעשה לעצמך "ארוחה". לא רק בוקר צהריים ערב. וארוחה זה גם יכול להיות טונה או לחם עם גבינה. וכן לפעמים קשה לטחון ולאכול את כל אבות המזון ודברים בריאים והכרחיים אבל אין מה לעשות. דחוף אוכל פנימה בכוח. זה שאתה מרגיש שאתה שבעה לא אומר שהגוף לא צריך עוד. זה התרגלות המוח שלך לסטנדרטים נמוכים של אכילה.

תחפש ביוטוב furius pete תראה מה זה פיתוח גוף ומה זה הרגלי אכילה.
    נערך לאחרונה על ידי Lynx; 17-01-2013 בשעה 22:15.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    AWESOME BRAH

תמשיך ככה!!

חכה חכה עוד מעט לא יהיו לך ברכייים!
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

מזכיר לי את עצמי... אני לא מאלה שממש לא עולים כלום במסה אני דווקא עולה אבל מאוד לאט ובקטנות וכדי שאני יעלה בצורה מטאורית (כמו שקרה לי.. שזה בעצם היה 5 קילו תוך איזה חודש זאת אומרת כל שבוע עליה בקילו חח) אני צריך לאכול כמו משוגע ולאכול בכוח כמו שאתה מתאר כאן, באמת הגעתי למצב שאני כמעט מקיא אבל את האמת שאת השיטה הזאת הייתי ממליץ לשחיפים המתים (אלה עם הריבועים ושלא עולים כלום) כי מי שהוא לא שחיף טהור יכול גם להשמין קצת וזה באסה חח.

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    0

800 קלוריות? אתם מנסים להרוג תילדים פה בפורום?

איפה מישהו כתב 800 קלוריות? שמע לא יודע אם היית ציני או לא... חחח 800 קלוריות נגיד ביום זה כלום וזה מוות לכיוון האנורקסיה אבל 800 קלוריות לארוחה (גדולה) זה משהו שמי שקשה לו לעלות במשקל צריך לאכול (במידה והוא משלב את זה עם אימונים).

אופס ראיתי שכתבו את זה בתחילת האשכול... טעות שלי בכל מקרה כן 800 קלוריות זה קיצוני אבל קיצוניות מביאה לתוצאות אין מה לעשות... כמו שמנגד 4000-5000 קלוריות זה נשמע כמו טירוף אבל זה מה שנחוץ לבנאדם שרוצה לעלות במשקל.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 18-01-2013 בשעה 01:37.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

4000-5000 זה מפגר ומיותר לאנשים במשקל נוצה. כנ''ל גיינרים, זה בזבוז כסף, עדיף כבר אבקת חלבון שניה אחרי האימון (קחו את הבקבוק איתכם לחדר כושר). ואיזה בננה או טונה ככה...

צריך לאכול רק 500 מעל הMAINTENCE שלך וזהו. מתחילים אפילו יכולים לאכול רק את הMAINTENCE, אני כרגע על הMAINTENCE וזה מספיק לי ורואים שינוי משמעותי. יש מצב זה בגלל שלא ממש קשה לי לעלות במשקל כמו לאקטומורף הקלאסי אבל אני כן צריך להתאמץ ולאכול הרבה יחסית...

אם הגוף שלך צריך 4000 קלוריות ברגיל שלו (מה שאני בספק כי אין פה אנשים במשקלים כאלה) אז וואלה תאכל 5000 מה אני יגיד לך..אבל אם שחיף 60 קילו יאכל ככה הוא פשוט יהיה שמן כמו DIRTY BULK KID.

הבעיה היא עם רוב האנשים שחושבים שהם לא יכולים לעלות במשקל זה שאפילו הם לא אוכלים את הMAINTENCE. הם חושבים שהם אוכלים הרבה, אבל הם לא.
    3 ארוחות ביום זה לא הרבה. try 6 brah...
    והם בטח אוכלים ארוחות חרא כאלה כמו צ'יפסים מנה חמה וכל מיני זבל...לא עולים מזה במשקל ואם כן אז בכרס נטו...אני בעצמי לפעמים עושה צ'יטים כי אני בארה''ב אחרי הכל וזה מאוד קשה פה אבל עדיין נגמלים.

לא מנסה לשחק אותה איזה תותח או משו כי אני ממש לא אבל וואלה הרגלי האכילה שלי התשנו מהקצה לקצה..הרגלי האכילה שלי בישראל היו על הפנים, אכלתי כמו ציפור...אפילו אי אפשר לקרוא לזה ארוחות...זה היה פשוט נשנושים מעפנים כאלה...זה למה לא עליתי במשקל כי גם הבנאדם עם המטבוליזם הכי איטי בעולם לא היה עולה גרם מהחרא שאכלתי...הגעתי למצב של אנורקסיה.. (57 קילו על 180 זה היו הנתונים שלי לפני הטיסה)...

ואז ראיתי תסרטון של
    furius pete וקיבלתי פול מוטיבציה מזה לגבי הרגלי אכילה.

עכשיו אני במצב שאני עולה במשקל כי אני אוכל דברים נורמליים בכמויות טובות. (לא מפגר שטוחן 5000 קלוריות ביום אבל גם לא אחד שאוכל כמו ציפור..)
    כל שעתיים אני מוצא את עצמי אוכל משו...אני פשוט דוחס, דוחס, דוחס...ולפעמים וואלה לא בא לך על הטונה הזאת כבר אבל אתה דוחס.

אם אני עם ההרגלים האכילה המעפנים שלי הצלחתי להגיע למצב שאני עולה במשקל אז וואלה כל אחד פה יכול.

וכמובן לעשות תוכנית נורמלית ולא להקשיב לליצנים שאומרים שדדליפט יעשה אותך נכה על כיסא גלגלים וסקוואט יתן לך סרטן ברכיים.

אם אתם לא עולים במשקל זה רק כי אתם אוכלים כמו ציפורים או שאתם עושים תוכניות של ליצנים...תעשו SS או כל תוכנית שמכילה את התרגילים רציניים (אבל אני עדיין ממליץ על SS) ותאכלו טוב ותישנו טוב זהו זה הכל.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 18-01-2013 בשעה 02:39.

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

....
    נערך לאחרונה על ידי StyleByBrahano; 24-03-2014 בשעה 13:53.

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי StyleByBrahano צפיה בהודעה
    שיניתי את התפריט קצת שזה כבר 1400+-
    מה המשקל שלך ומה הגובה שלך ?
    תבדוק כמה קלוריות אתה שורף ביום ותוריד 300 קלוריות - 400 קלוריות,
    תפסיק לאכול ממתקים וקמח לבן זה משמין בטירוף, תעשה ריצות או הליכה כל יום, במידה ואתה לא מצליח תעשה ככה,
    דקה ריצה בינונית, 10 דקות הליכה מהירה

ככה חצי שעה - שעה, כל יום. ולאט לאט תגביר את המהירות של הריצה ואת המרחק עד שתצליח לרוץ חצי שעה רצוף.
    ואל תרעיב את עצמך, 800 קלוריות זה ממש ממש קצת.
    בהצלחה אחי

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

יש לי שאלות לכל הסוסים פה.......

אני רוצה לנפח שרירים ולהיות סוס בהתחלה רציתי להיות טבעי אבל אמרתי זין בא לי להיות סוס גם עם חומרים כאלו ואחרים....

חשבתי להסניף קריאטין בשורות כמו קוקה אחי
    שמעתי קריאטין זה מנפח אחושרמוטה אחי זה כמעט כמו אסטרואידים (זה אסטרואיד חוקי)
    אבל שמעתי לא כדאי להגזים עם זה אחי כי אם תקח מנת יתר של קריאטין אתה תהפוך כמו הכושי הענק הזה רוני קולמן אחי והוא לוקח אסטרואידים בדוק אחי משולב עם קריאטין יעני אסטרואיד כפול אחי

שמעתי שגם סקוואט יעשה לי גידול סרטני ברכיים אז אני לא עושה תתרגילים האלה אחי ככה שאני מציע לכם להזהר מתרגילים מסוכנים כגון סקוואט אחי!!! זה כל המושפעים האלה מהאסטרואידים עושים את התרגילים האלה אחי זה למה הם מתים בגיל 22 אחי או שהם שמנים בגיל 40 אחי כי כל השריר הופך לשומן אחי

ומדדליפט אפשר להיות חירש אחי איך אני יודע אחי??? DEAF - LIFT אחי!! מה אתם חושבים זה סתם כל השמות האלה? כי אתה מרים עם הגב וקורע אותו וככה המוח לא מתפקד טוב כי העמוד השדרה שלך לא שולח תדרים למוח אחי וכתוצאה מכך תהיה חירש אבל העיקר אחי היית גבר ועשית DEAF - LIFT!!!!!!!!! לא טוב אחי

והאם כדאי לי לא לאכול אחרי 7 בערב? אחי? שמעתי שכל מה שאתה אוכל אחרי השעה 7 בערב בדיוק, הכל הולך לשומן ולא לשריר!!! גם אם תקח אסטרואידים תהיה מנופח בלי שרירים......ככה משמינים בדוקקקק אחי

תסמכו עלי אני עם תעודה מוינגייט. למה לי לשקר לכם???
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 18-01-2013 בשעה 09:45.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מילה שרצחת אותי אחי חחחחח

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect