|
|
כן אבל בארץ מרבית הבנות נמוכות, ככה שגם עם 1.68 אתה יכול להסתדר.
אתה צודק במאה אחוז.
למרות שאני לא רוצה לשקר, אם אני יתן לבחורה שנראית מעולה, נגיד 9 בסולם של הפיקאפ לבחור בינך לבין לאותו הבחור שנראה כמוך בערך באותה הרמה אבל הוא בגובה נגיד 1.80, הבחורה תבחר בו, שוב, אני לא רוצה לפגוע בך או להוריד לך את המוטיבציה חס וחלילה, אבל זאת האמת.
אבל, אם אתה יודע לקבל את הגובה שלך כמו שהו ואתה יודע שזה לא אמור באמת להיות בעיה אצלך, אתה תוכל להשיג כל בחורה שתרצה בחיים שלך, כל בחורה.
יהודה לוי 1.73 וזה לא הפריע לו לדגמן ל FOX
כן.
רודני הדוגמא שהבאת עם הבחורה שתבחר ב180, זה לא בטוח.
שתדע אחי אני לא ידעתי עד לפני שנה ככה חבר שלי לבחורה חמודה רצח אבל גם גמדה סביבות ה156-157, והוא אמר לי שהערב שלהם זרם פשוט פצצה וראיתי אותה והיא באמת אחלה אבל הוא אמר שהיא אמרה לו בסוף הערב שהם היו יכולים להיות הכי סבבה ביחד אבל הוא גבוה מידי בשבילה. והוא 182 שלא תחשוב שהוא איזה 2 מטר..
אז מסתבר שיש שריטה גם כזאת לבחורות.. לא האמנתי שיש כאלה ש"מישהו גבוה מידי בשבילן"
אחי אתה נותן לי דוגמא של אחת ל-...
נשמע לי הגיוני מאד שגבר בגובה של 1.80+ כנראה שלא יתאים לו לצאת עם בחורה שהיא מטר וחצי+-, זה פשוט לא נוח, אין מה לעשות..הגיוני.
אבל כשאמרתי שאם בחורה שהיא בערך 9, אז הגיוני שאם היא כוסית אז כנראה שגם הגובה שלה מוסיף למראה, אין מה לעשות, למרות שראיתי כמה בחורות מדהימות קצת נמוכות אבל קשה לי להגיד על בחורה נמוכה שהיא כוסית..לא יודע, תתבע אותי, לפי דעתי בחורה שהיא קצת נמוכה מידי לא יכולה להיקרא כוסית חחח
אז הגיוני כשאמרתי שאם בחורה שהיא בערך 9 תבחר בין גבר נמוך לגבר גבוה, אז היא תבחר בגבוה בגלל שהיא בעצמה כנראה בגובה ממוצע והיא רוצה גבר קצת גבוה.
לי יש שריטה בקשר לגובה... זה גם למה רשמתי בפוסט הזה שהסיוט הכי גדול שלי זה להיות נמוך... אני בלי הגובה שלי זה לא אותו דבר חח ובקשר לשריטה שלי היא מתבטאת ככה בחורות שמגיעות לאיזור ה1.80 מטריפות אותי ואם יש לה גם פנים יפות וגוף רזה יחסית אני מסוגל להתחתן איתה... (לשם השוואה אני איזה 1.83) מצד שני אני גם סבבה עם אלה שממש נמוכות בקיצור עושה לי את זה או גבוהות מהממוצע או נמוכות מהממוצע יותר מאשר הממוצע חח
נערך לאחרונה על ידי Iti10; 08-01-2013 בשעה 21:12.