קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה]לא בטוח שזה קשור לכאן אבל עזרה בנוגע לעישון חשיש
    על ידי משתמש אנונימי בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 11-08-2010, 10:09
  2. [בקשה] מקווה שזה קשור לפה אנשים..!!!
    על ידי PsychOSex בפורום משוב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-02-2008, 11:06
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 15-11-2006, 15:01
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-06-2006, 13:15
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 29 מתוך 29

לא חושב שזה קשור, אבל זה קשור בצורה עקיפה - ירוק. - עמוד 2

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי niv1110 צפיה בהודעה
    תותח אמיתי לא צריך סמים ולא להשתכר כדי להיות ב "מוד" ולזרום כל מי שאומר לך שהוא צריך להיכנס לאווירה זה תירוצים... הכי טוב להיות מודע לעצמך ולהיות תותח..
    מדברים פה על שימוש בשביל גורמים אחרים ולא כדי "להיות תותח".

זאת הבחירה שלו,ובנושא שכזה צריך להשאר כמה שיותר אובייקטיבי ולא לנסות להשפיע על ההחלטות שלו,אלא לתת לו להיות יותר מודע לדבר הזה.

זאת הבחירה האישית שלו בלבד.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

כמו שawake אמר, אני לא מחפש מידע על ירוק בשביל להיות תותח, אני מחפש מידע על זה בגלל גורמים אחרים.

awake, שאלה נוספת, התנסית בירוק או בחשיש? או בשנייהם? אתה יודע מה ההבדלים בהרגשה?

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    כמו שawake אמר, אני לא מחפש מידע על ירוק בשביל להיות תותח, אני מחפש מידע על זה בגלל גורמים אחרים.

awake, שאלה נוספת, התנסית בירוק או בחשיש? או בשנייהם? אתה יודע מה ההבדלים בהרגשה?
    אין לי מושג מה זה אומר חשיש בעברית,אני גר בקנדה,אבל אם אתה מתכוון ל hash,אז כן ניסיתי,ולא התמקדתי בהבדלים בין ההרגשות של שני הצמחים האלו,אלא רק בהבדלים בין הרגשות שלי כשאני במצב טבעי ובמצב בו עישנתי אותם,הייתי צריך לנסות כמה פעמים כדי להבין ולהסיק מסקנות.למשל איך אני נותן "מוצץ למחשבות" שלי כמו שסוניק תיאר באשכולות הקודמים,זאת אומרת איך אני יכול להיות במצב הזה תמיד ומתי שאני רוצה כשאני לא חושב על שום דבר.
    כשהבנתי איך הכל עובד סיימתי עם זה ומאז לא נגעתי יותר.

עשיתי את זה כי קודם כל,הגוף שלי אף פעם לא הכיר מצב בו אני לא חושב אף פעם על שום דבר,ושאני יכול להפסיק את המחשבות שלי,הן זרמו אצלי 24 שעות ביום ולא הייתה לי שום בחירה כי הן אף פעם לא הפסיקו,אז אחריי הניסיונות האלו הראש שלי פתאום נפתח יותר ויצאתי מחוץ לקופסא שחייתי בה,השנים בהם חייתי בקופסא הזאת היו בהם סבלתי הכי הרבה,לא הרגשתי שאני חיי,הייתי די מנותק מהמציאות,והמציאות היחידה שהתקיימה אצלי הייתה בראש.

אחריי הניסיון שלי עם הדברים האלו,אחריי למידה והעמקה ברוחניות,התעוררתי לחיים חדשים,כמו שטיילר תיאר החיים באמת נהיו יותר יפים.

בשבילי הניסיון עם הדברים האלו נתן לי בחירה,פתח לי את הראש לדברים חדשים ומהר מאוד הבנתי שאני לא צריך את זה,שאין טעם להשתמש בזה עוד אם אתה הבנת את מה שצריך להבין בו אותו הרגע שהשתמשת בזה.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

חח רודני אם עדיין לא ניסית אתה מפסיד עולם שלם כי כשאתה מתחיל לעשן אוטמטית נכנסים לך עוד אנשים לחיים (בעיקר סטונרים)

בפעם הראשונה אתה לא תרגיש כלום אבל באמת כלום, אתה אפילו תגיד לעצמך "מזה החרא הזה זה לא עושה כלום"...פשוט תפיל עוד ראש או שתיים ותקבל כאפה

אז ככה בישראל החשיש הוא די חרא, כלומר אפשר להנות ממנו ואפילו לקבל כאפות לא קטנות (אני אישית קיבלתי מספיק) אבל יחסית למה שאני מעשן פה זה סיפור אחר...
    ירוק ממה שאני זוכר בארץ הוא מאוד נדיר ומאוד יקר ולא תמיד שווה תמחיר שלו, אם ישך כיוון להידרו אז תתארגן (שוב, זה איזה 200 שקל לגרם)...מה שכן בחיים שלך אל תעשן לבד זה חראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא א תמיד יש פרנויות (אצלי) ואין תאווירה שצריכה להיות ואתה מרגיש טמבל כזה..

וכמובן שאל תיגע בכל החרא שמוכרים באלנבי, סתם הערה, כי הרבה מתחילים לעבור לחרא הזה בגלל פחד מהמנייאק/בעיות תקציב/חוסר כיוון/הAA משתק אותם

בגדול אין כמו לעשן רפואי עם אישור הכל חוקי בלי פרנויות בלי פחד מהמלשינים, אתה מרגיש כמו בנאדם ולא כמו נרקומן

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    חח רודני אם עדיין לא ניסית אתה מפסיד עולם שלם כי כשאתה מתחיל לעשן אוטמטית נכנסים לך עוד אנשים לחיים (בעיקר סטונרים)

בפעם הראשונה אתה לא תרגיש כלום אבל באמת כלום, אתה אפילו תגיד לעצמך "מזה החרא הזה זה לא עושה כלום"...פשוט תפיל עוד ראש או שתיים ותקבל כאפה

אז ככה בישראל החשיש הוא די חרא, כלומר אפשר להנות ממנו ואפילו לקבל כאפות לא קטנות (אני אישית קיבלתי מספיק) אבל יחסית למה שאני מעשן פה זה סיפור אחר...
    ירוק ממה שאני זוכר בארץ הוא מאוד נדיר ומאוד יקר ולא תמיד שווה תמחיר שלו, אם ישך כיוון להידרו אז תתארגן (שוב, זה איזה 200 שקל לגרם)...מה שכן בחיים שלך אל תעשן לבד זה חראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא א תמיד יש פרנויות (אצלי) ואין תאווירה שצריכה להיות ואתה מרגיש טמבל כזה..

וכמובן שאל תיגע בכל החרא שמוכרים באלנבי, סתם הערה, כי הרבה מתחילים לעבור לחרא הזה בגלל פחד מהמנייאק/בעיות תקציב/חוסר כיוון/הAA משתק אותם

בגדול אין כמו לעשן רפואי עם אישור הכל חוקי בלי פרנויות בלי פחד מהמלשינים, אתה מרגיש כמו בנאדם ולא כמו נרקומן

מילים כדורבנות, כל מי שרצה לדעת משו על "לעשן" נמצא פה..בתור אחד שחווה את כל הדברים האלה אישית..כולל את החרא שהוא ציין שם.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

המטרה שלי לא להפוך לסטלן מת אני לא רוצה להיות מסטול 24\7 ממש לא...אני לא רוצה לקבל גם "כאפה" אחשלי, אני כמו Awake באותו הראש, אני רוצה לספק מוצץ למחשבות ולקבל את העולם כמו שהוא מבלי כל הקונספירציות שהולכות לי בתוך הראש..

Awake, נשמע שבאמת גילית סוג של עולם חדש חחחח תוכל לתאר את זה? מה בדיוק הרגשת? מה זאת אומרת שהגוף לא מכיר את ההרגשה? איזה הרגשה?
    בקשר לחשיש, התכוונתי לחום, בארץ זה פשוט ירוק שמעורבב עם כל מיני חומרים שמוסיפים לזה כדי שהסטלה תיהיה יותר חזקה אבל הבנתי מחברים שלא כדי לגעת בזה, עדיף את הירוק שהוא כמו שהוא טבעי וזהו..הבעיה בארץ שירוק מאד יקר ובקושי מספיק. צריך לערבב את הירוק עם טבק של סיגרה בגלל שזה לא מספיק ואז אתה בעצם מעשן "פרש" שזה כאילו שלושת רבע טבק סיגריה + רבע ירוק ואז ההשפעה פחות חזקה...

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

חחח אף אחד לא רוצה לקבל כאפות אבל לפעמים אתה לא מודע לחומר שאתה מחזיק ולTOLERANCE שלך ככה שלפעמים יכול להיווצר מצב של כאפה בעיקר בעישונים הראשונים..

אבל שטויות. זה אפילו די חוויה להזכר בזה ולצחוק על הפרנויות שלך.

וחום זה לא "ירוק מעורבב עם חומרים" לאדע מי אמר לך תשטות הזו. אם כבר החום של ישראל מעורבב עם אדולן ועוד חרא אבל בעיקר אדולן...אבל זה חשיש לכל דבר זה שזה חרא חומר זה כבר עניין אחר.

פשוט תשים חצי פארש חצי חומר...רק סחים פחדנים מכינים ג'וינטים כאלה..מג'וינט שרובו פארש תרגיש רק חור בכיס וזה לא ימסטל אפילו ילד בן 14

או שתכין באנג ותעשן בבאנג...יותר חזק, יותר חסכוני בחומר, יותר "חונק" ללא מנוסים, יותר סיכויים לכאפה.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

איזה יופי לראות את הנוער שלנו מבין כול כך הרבה בביולוגיה והנדסת חומרים ויכול להצעיד את המדינה שלנו קדימה!
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    איזה יופי לראות את הנוער שלנו מבין כול כך הרבה בביולוגיה והנדסת חומרים ויכול להצעיד את המדינה שלנו קדימה!
    תתחיל לעשן, תפסיק לדבר שטויות

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    המטרה שלי לא להפוך לסטלן מת אני לא רוצה להיות מסטול 24\7 ממש לא...אני לא רוצה לקבל גם "כאפה" אחשלי, אני כמו Awake באותו הראש, אני רוצה לספק מוצץ למחשבות ולקבל את העולם כמו שהוא מבלי כל הקונספירציות שהולכות לי בתוך הראש..

Awake, נשמע שבאמת גילית סוג של עולם חדש חחחח תוכל לתאר את זה? מה בדיוק הרגשת? מה זאת אומרת שהגוף לא מכיר את ההרגשה? איזה הרגשה?
    בקשר לחשיש, התכוונתי לחום, בארץ זה פשוט ירוק שמעורבב עם כל מיני חומרים שמוסיפים לזה כדי שהסטלה תיהיה יותר חזקה אבל הבנתי מחברים שלא כדי לגעת בזה, עדיף את הירוק שהוא כמו שהוא טבעי וזהו..הבעיה בארץ שירוק מאד יקר ובקושי מספיק. צריך לערבב את הירוק עם טבק של סיגרה בגלל שזה לא מספיק ואז אתה בעצם מעשן "פרש" שזה כאילו שלושת רבע טבק סיגריה + רבע ירוק ואז ההשפעה פחות חזקה...
    אי אפשר להסביר את ההרגשה,פשוט גם כי אתה מרגיש כל כך הרבה דברים ברגע אחד אבל באותו הזמן גם לא מרגיש שום דבר,בקיצור זה לא משהוא שאפשר לתאר או להסביר עם מילים,זאת הרגשה.

קיבלתי פרטיות לגביי הפוסט הזה,אני רוצה לציין שאני לא ממליץ פה על שום דבר לרודני וגם זה לא הייתה המטרה שלי,אני בסך הכל רוצה ליידע אותו לגביי זה,שיהיה מוכן ויעשה את הבחירות האישיות שלו.

אנחנו פה לא כדי לשפוט,אלא לעזור.

יום טוב לכולם

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    לא צריך להיות גאון גדול כדי לדעת שקנאביס יותר בריא מרוב מהדברים שאתה מכניס לגוף שלך. ביום יום.

האלכוהול שאתה שותה, הסיגריות שאתה מעשן, הפאסט פוד שאתה אוכל, הקולה שאתה שותה, האבק שאתה נושם בתחנות אוטובוסים..אני יכול לציין לך לפחות 10 דברים שכל אחד פה עושה ביום יום שהם יותר מזיקים לגוף מעישון צמחים.

אם אתם לא מטיפים נגד פאסט פוד וסיגריות אין לכם זכות להטיף נגד קנאביס. נמאס מפרופוגנדת הסחים המגעילים שמאמינים למערכת.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 21-01-2013 בשעה 11:17.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    לא צריך להיות גאון גדול כדי לדעת שקנאביס יותר בריא מרוב מהדברים שאתה מכניס לגוף שלך. ביום יום.

האלכוהול שאתה שותה, הסיגריות שאתה מעשן, הפאסט פוד שאתה אוכל, הקולה שאתה שותה, האבק שאתה נושם בתחנות אוטובוסים..אני יכול לציין לך לפחות 10 דברים שכל אחד פה עושה ביום יום שהם יותר מזיקים לגוף מעישון צמחים.

אם אתם לא מטיפים נגד פאסט פוד וסיגריות אין לכם זכות להטיף נגד קנאביס. נמאס מפרופוגנדת הסחים המגעילים שמאמינים למערכת.
    לא יודע טיילר כבר סיכמנו מזמן שאיתך אני מסכים על כך שאיננו מסכים ב 99% מהנושאים שהעלנו כאן.
    אישית אני לא מעשן ,לא שותה , כמעט ולא אוכל פאסט פוד אז ככה שאני יגיד לך שזה בריא ,פשוט יהיה שקר.

אמרתי שאין לי דעה של בעד או נגד כול עוד זה לא הורס חיי אדם או פוגע בהם.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אני מניאק אם לא שתית אלכוהול או משקאות קלים כמו קולה וספרייט לפחות פעם בחיים שלך...
    למה זה כן וקנאביס לא??????????? תאמין לי שהרעל הזה באמת הורס חיי אדם. למה אם מישו יציע לך פחית קולה אתה תשתה ואם מישו יציע לך באנג אתה תגיד לא?

אני אישית מכור למשקאות קלים ומאוד קשה לי להפסיק (ואני בארה''ב מה שעושה תהתמכרות קשה פי 10), זה התמכרות מאוד דומה לסמים קשים שתדע לך. קנאביס היו לי תקופות שהפסקתי אפילו לחצי שנה ולא הרגשתי כלום. פה הרגשתי חולשה, עייפות...מאוד דומה להתמכרות לסיגריות שתדע לך

אני אשכרה בגמילה מהחרא הזה, הגעתי למצב שאני מגביל את עצמי לפחית אחת ביום (בארץ הייתי מפרק בקבוק ביום). השלב הבא זה פחית בשבוע וכו' וכו'..
    מכל הדברים שניסיתי בחיים (וניסיתי מספיק בשביל להגיד את זה) זה הדבר שאשכרה הפך אותי לנרקומן. ואני ממש לא היחיד.

ככה שבלי חרטות אחי...חצי מהדברים שם בחוץ מזיקים יותר מקנאביס בכל צורה אפשרית.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

לא עישנתי אבל אכלתי, זה אח

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:13.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,938 | הודעות: 8,201,531 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect