קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] סרגל כלים מראה הכל פעמיים
    על ידי H0LyGuN בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-03-2008, 10:01
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 5 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 62

מראה זה לא הכל - עמוד 2

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ClockworkOrange צפיה בהודעה
    כל התמונות זו אותה בחורה אם לא הבנתם..והיא כוסית ללא ספק..

אני לא מצליח לחשוב על סיבה שהיא תצא איתו אם אין לו את הדברים שטיילר אמר..באמת שלא.
    כי הוא אחלה בנאדם ?? כי יודע יודע לדבר עם בחורות ??

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    כי הוא אחלה בנאדם ?? כי יודע יודע לדבר עם בחורות ??
    גם אתה אחלה בנאדם ויודע לדבר עם בחורות, למה אנג'לינה ג'ולי לא עוזבת את בראד פיט ובאה לרדת לרגלייך?

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:44.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

צודק polo אני בתול ואתה מטריד בנות בעזריאלי חחחחח

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    צודק polo אני בתול ואתה מטריד בנות בעזריאלי חחחחח
    מה אתה רוצה ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

אתה רציני שמה שאתה אומר עכשיו ?? בוא נצא מנקודת הנחה שבראד פיט הוא לא הבחור הכי חתיך ביקום ויש מיליונים יותר יפים ויותר עשיירים ממנו ...למה היא לא עוזבת אותו בשבילם ?? כי היא מאוהבת בו...
    למה אמא שלך עם אבא שלך ? כי אבא שלך היה יחצן מסיבות והרים משקולות ??
    אני כבר לא יודע מה לענות לכם אתם פשוט לא אמיתיים ..
    מה אתה מנסה להתחכם נו באמת? יש בחורות שלא מספיק להיות "אחלה בנאדם" ולדעת לדבר בשביל להיות איתן וזה מוכח, אחרת היית רואה את זה כעובדה שניצבת מולך במציאות..אנג'לינה ג'ולי לא הייתה עם בראד פיט כי היא הכירה את XX ברחוב הרבה לפני גילתה שהוא אחלה בנאדם ויודע לדבר, והתחתנה איתו..דוגמנית X התחתנה עם בנאדם Y בגלל סיבות מסויימות..אחרת אם זה היה כלכך פשוט היא הייתה מתחתנת עם Z שהיא הכירה לפני כי הוא אחלה בנאדם ויודע לדבר.

הטענות שלי הם עובדות, וזה מוכח, קיבלת עובדות מוצבות תבחר לעשות איתם מה שתרצה.
    נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 30-01-2013 בשעה 01:14.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ייטינגר מי שהבאת הוא לא בנאדם ממוצע. הוא אמנם לא נראה וואו אבל א' - הוא לא מכוער אלא יותר לכיוון הממוצע
    ב', לפי הפייסבוק שלו אין לו חיים ממוצעים והוא גם רוקד ויש לי גם הרגשה שהוא מקושר למספיק אנשים ומסתובב במקומות הנכונים. דוגמא ממש לא טובה לאחד ש"לא משו מיוחד והולך עם כוסיות" כי הוא כן משו מיוחד

תמשיכו להוכיח את מה שאני אומר בלי לשים לב לזה אפילו.

אני רוצה לראות בחור כמו בתמונות "שלי" שפרסמתי עם הטרולינג (התמונות שכולם חשבו שזה אני...אתם זוכרים תבחור) מביא בחורות כמו שאנחנו מדברים עליהם. ונצא מנקודת הנחה שהבחור הזה לא לא מקושר לכלום והמקסימום שהוא עושה זה לצאת עם איזה 5 גברים למסיבה אקראית ולשתות כל סופש ולנסות להתחיל עם מה שזז...

אתם עדיין חושבים שהוא יביא כוסיות?? אם כן אתם חיים בסרט רע כי אני כל פעם רואה את אותו הסוג חוזר הביתה להביא ביד, שלא נדבר על להביא כוסיות...בחיית דינק תעשו לי טובה ופשוט תודו באמת.

יודעים מה??? היום אני יוכיח לעצמי (ולכם) שזה לא ככה.

היום אני יוצא לבר עם כמה חבר'ה ובנות. אני יתחרק מהם וינסה להתחיל עם בנות לבד כי תסמכו עלי יש לי את כל הביצים שבעולם לזה. וכמו שאמרת פולו אני יתחיל עם ההכי כוסיות כמו שאתה אומר צריך רק ביצים ולא להראות כמו פח אשפה נכון??
    ובתור אחד שנראה מעל הממוצע בהרבה (לסת חזקה וסנטר בולט, מטר 80, תספורת בתזונה, SWAG, רוקד אלקטרו ולומד שאפל וכו') אני יכול להגיד שלא יצא לי מזה כלום ואני יחזור הביתה להביא ביד אלא אם כן בשלב מסויים אני יצטרף למעגלים החבריים שלי ואכיר בנות דרכם שזה מה שאני מתכוון לעשות אחרי שלא ילך לי בדרך הכובעית...אבל סתם בא לי להוכיח לכם שזה חסר טעם ועוד במקום כמו LA שהבנות פה "קצת" יותר זורמות מהSHITHOLE שלכם.

ואם ילך לי זה יהיה מזל גדול שלא יחזור על עצמו יותר מדי פעמים אבל זה יכול לקרות. אבל זה אני ואני לא ממש נחשב בתור "השמוק הממוצע" אבל נזרום איתכם כי אני עדיין לא עם גוף של דוגמן וירד לי כל השיזוף בגלל החורף המזדיין הזה.

נ.ב. כל בנאדם שני שאני מכיר הוא אחד ש"אחלה גבר ויודע לדבר עם בנות". נחשו כמה מהם באמת ראיתי מביאים כוסיות באופן קבוע? אני רק אגיד שאני יכול לספור את כולם על האצבעות...
    ואם היה לי דולר על כל לילה של כל אחד מהם חוזר להביא ביד אחרי מסיבה כי הוא החליט להתחיל עם כל מה שזז, הייתי ביל גייטס.

בחיית, פשוט תסתכלו על רוב הגברים במסיבות ומי מביא מה...צריך להיות ממש עיוור או חיבס או ממש מסטול כדי לא לשים לב לאותן תמונות שחוזרות על עצמן. גם בישראל, גם פה בLA וגם בפאקינג אתיופיה. מעמד הולך עם מעמד נשמות, if you want to get the best you have to become the best.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 30-01-2013 בשעה 05:33.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

עוד פעם הגענו לויכוח המפגר הזה?
    לא סיכמנו שאפשר להשיג כוסיות אם אתה מכוער? ברור שזה אפשרי, אבל יש לזה פשוט סיכויים נמוכים אין מה לעשות.
    אבל למה קיבינימט לשבור את הראש בשביל להשיג בחורה אם אפשר פשוט למקסס את עצמך ולהראות טוב יותר? למה לא? כי זה קשה? אוי נו ברצינות..Give me a break תתחילו לעבוד על עצמכם,אל תיהיו כאלה עצלנים מגעילים, אחרכך אל תבואו בתענות שהחיים שלכם נראים כמו שהם נראים.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ורודני,
    לא אמרתי שזה לא עוזר....רק כל פעם מחדש אני נתקל בטמטום הזה וזה מעצבן, אנשים פה רואים מישהו עם מישהי כוסית וישר צועקים יש לו כסף יש לו כסף.
    מה הקשר....הם נשמעים כמו בתולים מפגרים.

ואני יוצא קבוע למסיבות חמישי שישי, אתה יודע כמה אני נתקל בתימנים מעפנים ששותים מלא ויוצאים עם כוסיות אחר כך מהמועדון.
    אתה נותן יותר מדיי קרדיט לבחורות....בחורות הן בנאדם כמו כולם ולא כל הבחורות היפות הם מעלייך והן לא צריכות רק דוגמני תחתונים ואנשים עשירים.
    אמרתי כבר, אם אתה רוצה להביא מישהי עם מעמד, אתה צריך מעמד.
    מה מה הקשר? גם אתה לא מחובר למציאות? יש כל כך הרבה מיקרים של גברים מכוערים שיוצאים עם דוגמניות רק בגלל שהם טחונים מהתחת, אז התגבשה כבר דעה שגבר מכוער שלובש חליפה עם Rolex כנראה טחון מהתחת וזאת הסיבה היחידה שהוא נשוי לכוסית על.
    יש כל כך הרבה גברים מבוגרים מפורסם שנראים כמו לא יודע מה והם יוצאים עם כוסיות על רק בגלל שיש להם בעובר ושב כמה מליונים.
    זה לא חדש לך, לא לי, ולא לאף אחד..אבל זה לא אומר שכולם כאלה מן הסתם! יש המון מכוערים שיוצאים עם כוסיות רק בגלל שהם אנשים טובים, אתה לא צריך להסביר לי את זה, יש לי 2 חברי ילדות מכוערים אחד יותר מהשני ושניהם יוצאים עם 2 ידידות שלי שהן פשוט מהממות! אני כל הזמן צוחק עליהם שהם מכוערים ואלוהים נתן להם מתנה, והם כל הזמן צוחקים על עצמם גם. מוכר לי העניין הזה. אבל זה לא אומר שצריך ללכת לפי זה!!!!!!! אם אפשר להראות טוב, אז למה לא?!!!!

אגב, תפסיק להגיד "בתולים" כל הזמן, אתה נשמע כמו אחד כזה. וחוץ מזה שזה מעליב חבר'ה שהם באמת בתולים אז חלאס.

אתה נותן יותר מדיי קרדיט לבחורות....בחורות הן בנאדם כמו כולם ולא כל הבחורות היפות הם מעלייך והן לא צריכות רק דוגמני תחתונים ואנשים עשירים.
    אמרתי כבר, אם אתה רוצה להביא מישהי עם מעמד, אתה צריך מעמד.
    לא הבנת כלום ממה שאמרתי אה?
    אני הבן אדם שהכי דוגל בגישה שנשים זה פשוט נשים, אל תגיד שאני נותן יותר מידי קרדיט לבחורות כי אתה טועה.

ואגב, מעמד זה סטטוס ואתה כרגע הסכמת עם חצי מהפורום, ברוך הבא.

משתמש מתחיל
    לייקים
    13
    נקודות
    0

הבעיה שלכם היא שאין לכם אותה הגדרה למכוער, מישהו חתיך/ יפה זה מישהו שלבוש טוב, מריח טוב שיש עליו הליכה של גבר, בקיצור בחור מדוגם שיש עליו סוואג/ פוזה,
    גם אם הוא מטר 70 עם גלאח ואף נשרי, הוא יהיה חתיךךך.

לעומת מישהו בלונדיני, עיניים ירוקות, בגדים ככה ככה, קצת כפוף, ושיער ארוך(קארה כזה), סטייל איש הייטק בלי חליפות.

חתיך זה לא המראה החיצוני/ גנים זה הפוזה שיש עלייך..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אתה יודע למה אין לנו אותה הגדרה לחתיך או למכוער?
    גם בגלל שאנחנו גברים ואנחנו לא באמת יודעים איזה גבר נראה טוב ואיזה גבר נראה לא טוב..אנחנו פשוט משארים, אנחנו לא נמשכים לגברים ככה שתכלס, בראד פיט מבחינתי דומה לכל החברים שלי..מבחינתי הוא לא חתיך, הוא סבבה.
    וגם בגלל שלכל אחד יש את הטעם שלו. בחורה שבשבילי נראית טוב, בשביל מישהו אחר היא סתם אחת...כל אחד ומה שמתאים לו.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:43.

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

מה הקשר להגדרות האלה עכשיו...
    כשאתה רואה מישהו אז אתה רואה אם הוא ראה לך חתיך....אין משהו קובע, זה לא בלונדיני או חום או שטני....זה פשוט אם הוא נראה חתיך וזהו..

ורודני תפסיק לענות לי ,,,,אתה אומר מה שאני אומר..חחח...
    אמרתי בדיוק מה שאמרת, רק שאני אומר שנמאס מההקטנת ראש של אנשים....שרואים מישהו עם מישהי וישר יש לו כסף, זה ילדותי מעצבן ומה לעשות אפילו אם אתה שונא שאני אומר את זה זה ראש של ילד בתול.

ופשוט תלמדו להקשיב, כי אני מבין במה שאני אומר...מניסיון. (לא מדבר אלייך רודני :/)
    אין חוקיות ואין עובדות קבועות מפגרות.
    יש בנים שהולכים עם כוסיות שאין להם לא כסף ולא סטטוס...הם פשוט הם, וזה מה שהבחורה אוהבת בהם.
    אם הייתי טועה אז למה כמעט בכל קבוצה של אנשים יש את האחד הזה שבדרך כלל נראה רגיל, לא טוב ולא מכוער,
    שהוא האנרגטי של החבורה והכריזמטי וזה שיודע לדבר וזה שבדרך כלל שיוצאים הולך לבחורות ומושך אותן לקבוצה.
    כי הוא עם כישורים....
    אני בעד שתתפתחו אבל אתם נשארים פיקאצ'ו כי אתם לא מבינים את הסקאלה הרחבה של השיפור העצמי, זה לא רק המבורגרים זיז ומשקולות.
    ואני מבטיח לכם, גם לטיילר וגם לקלוקאורנג', שנצא מהתאוריה שאתם כרגע איפה שאתם רוצים להיות מבחינת מראה,
    אם זה לסת אוזניים ריבועים עיניים וכל מה שרציתם לשפר בעצמכם שיפרתם עד איפה שאתם יכולים,
    אם תצאו איתי (שאני נראה טוב, אבל לא מנופח ולא מנותח), ונצא ביחד לפאב עם בנות, אתם תשבו כמו שאתם רגילים, אולי תשתו הרבה כדי להעלות לעצמכם את הביטחון, ולא תהוו לי תחרות.
    זה המצב תקבלו אותו איך שהוא או שתתאבדו.
    עד עכשיו אתה רק מדבר בלי לתת הוכחה אחת לטיעונים שלך, בזמן שאני הצבתי בפנייך למעלה עובדות..בוא תסביר לי למה כל "אחלה גבר שיודע לדבר עם בחורות" לא מסתובב עם כוסית לידו? למה? כי יש את אלה עם המעמד שלוקחים את רובם..ככה שיוצא שאולי אחלה גבר פה, אחלה גבר שם..מוצא לעצמו איזה כוסית מתבודדת לא יותר מיזה, אף אחד לא אמר שזה לא אפשרי, זה אפשרי.

אבל ברגע שאתה עם מעמד (והינה אני משאיר את הכסף בשבילך בצד), יש לך הרבה יותר סיכויים מ"אחלה גבר" במועדון וגם מחוץ לו.

לגבי המסיבה..לא הבנתי, מה ההצעה שלך? בוא נשמע..מעניין
    נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 30-01-2013 בשעה 16:08.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect