קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מאמר] כנות (נכתב על ידי Nadav Hazan)
    על ידי rodney1 בפורום מאמרי פיתוי ופיקאפ
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 06-12-2012, 22:17
  2. [פרסום] הבמאי של הבורר שי כנות מספר איך נולד הרעיון לסדרה
    על ידי SaYGoDBaY בפורום הבורר
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 08-11-2010, 19:55
  3. האם אפשר לחיות עם 100% כנות נטו..?
    על ידי SlutFatma בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 23-08-2007, 12:44
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 5 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 69

כנות - עמוד 2

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לא יודע לאן אתה מנסה לחתור או לאיזה עומק אתה רוצה להגיע חחח אבל זה מה שיש לי להגיד..לא חסרים לי בעיות בחיים אבל אין להם קשר לפורום הזה גבר
    אני אסביר לך לאן אני מנסה לחתוך ידידי היקר ...
    תהליך האבולוציה של הפורום הזה הוא כזה:
    הוא התחיל על בשביל לפרסם ולדבר על תורת "אמנות הפיתוי", מה שהיה אז, עם הספר של סטייל ומיסטרי וכו...
    וזה מה שכולם דיברו, נאגים, קרוב רחוק, שיטת הפרס וכו....
    מה שרוב האנשים עשו זה לקרוא המון כי הם התלהבו שסופסוף יש להם פתרון והם לא יצטרכו להשאר חסרי בחורות,
    אבל 90% מהם לא אזרו את האומץ והתחילו עם בחורות וניסו את החומר בשטח, מה שקרה זה שבסיטואציות שהם ניתקלו בהם פעם בשבוע ביציאה עם חברים הם זרקו אין נאג, רוב הפעמים לא קרה עם זה כלום. (סביר להניח).

שלב 2 :
    אנשים התחילו לפתח פילוסופיות ותאוריות על מה כן ומה לא עובד, על סמך שום ניסיון פיזי.
    הם התחילו לפתוח אשכולות על זה, לעקוץ אנשים על זה, ולהגיד שמיסטרי הוא שקרן ומה שהוא מלמד לא עובד.

שלב 3:
    הפילוסופיות התפתחו עוד יותר (כל זה מבלי לנסות כלום ורק מלקרוא במחשב, כן?),
    אנשים התחילו לטעון שיש שיטות פיתוי יותר מפותחות, כגון השיטה הטבעית, שהרי איך יש זיינים שלא מכירים את אומנות הפיתוי ?
    השיטה הזאתי אומרת לך תדבר עם המון נשים ותתנסה בעצמך ותפתח כישורים עם נשים לבד, בעבודה קשה והרבה ניסיון, כמובן שהשיטה גם נתנה את הטיפים שלה איך לעשות את זה יותר יעיל וכל מיני רעיונות ועצות שונות/ים.
    באו להם כל מיני תוכניות כגון, DC, או פעם שמעתי מישהו אמר, לך ל100 נשים ותגיד להם שאתה רוצה שיגידו לך אם הזין שלך קטן....כן כן....
    שלב 3, היה מאוד מפותח והוא תמך ברעיון של פשוט להתחיל עם בחורות, אפילו אם זה לא לצאת במיוחד, למשל במסיבות, במקום מה שהיית רגיל לשבת על הבר עם כוס בירה, לקום ולהתחיל עם בחורות, או בפאב, או פשוט שיוצאים חברים, לאזור אומץ ולגשת.
    אבל כמובן, חברי הפורום היקרים העדיפו לדבר על הרעיון הזה במקום לעשות. מה שמביא אותנו לחלק 4 !!

שלב 4:
    פיזור,
    כל אחד נתן את הרעיון שלו, כל אחד אמר דעה אחרת, כל אחד פשוט דיבר, חלק על זה חלק על ההוא.
    אבל לאט לאט כל הרעיון של הפיקאפ דעך ואנשים פה התחילו להתמרמר יותר ויותר.

הערת צד:
    מה שאני אומר פה מתכוון לא רק לאטרף, גם לפורום היריב, גם לפורמים בחו"ל ובעיקרון כמעט לכל קהילה אינטרנטית של הדבר הזה.

מה שפתח את הדעה, שאי אפשר להביא בחורות, אם אין לך את זה אז אין לך את זה.
    תזכרו, כל זה ואנשים עוד לא יצאו מהבית, הם שמעו על רעיון וחשבו עליו כל כך הרבה זמן שפיתחו דעות שונות לגביו מבלי לעשות ניסוי אחד אפילו
    ואז בפורומים שונים ומשונים קמו דעות של, בשביל שתהיה כמו המגניבים אתה צריך להראות כמוהם, "לך לחדר כושר ותתאמן", "אהה רגע גם יו הפנר מזיין,
    תשיג המון כסף" , "אהה רגע גם בראד פיט מזיין, תשיג סטטוס".
    וזאתי האבולוציה עד היום לפחות של אמנות הפיתוי בפורום

עכשיו,
    שמת לב למשהו שחוזר על עצמו ? נכון, אנשים לא ניסו כלום בעצמם.
    לאט לאט הם התחילו לפתח דמויות שקריות בפורום, של אנשים שמבינים ואנשים שמגניבים ואנשים שעשו שינוי ואנשים שמזיינים ואנשים שעוד ועוד ועוד.
    ואי אפשר להתווכח עם מישהו שטוען שהוא בראד פיט, תוכיח שהוא לא.
    אז הייתי רוצה שאנשים יחזרו להתחלה,
    למה הם נכנסו לפה לפורום, הרי מה משותף לכולם פה ?? שכולם פה בשביל לפתח הצלחה עם נשים.
    ובהתחלה הם היו כנים (אמנם הטכניקות לא היו מדהימות, אבל האנשים היו כנים), הם אמרו "אני גרוע עם בנות ואני מפחד לדבר איתן" "אני בתול ואני מת לזיין" וכו...
    אז הייתי רוצה שאנשים ידברו על הפחדים האמיתיים שלהם ועל מה שמפריע להם באמת בשביל לעבור לשלב הבא באמת, שבשלב הזה אתה מספיק כנה עם עצמך וחווית את הכאב של להודות שאתה חסר ביטחון, של להודות שאתה לא מזיין של להודות שאתה לא הבחור המגניב שאתה טוען שאתה בפורום, על מנת להתחיל באמת לצמוח ממקום נקי של עצמך.

סורי אם זאת הייתה חפירה מיותרת, רציתי להגיד רק מה שאני מרגיש ומה שאני מתכוון....אם אתם חושבים שזה שטויות פשוט תתעלמו.
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 30-01-2013 בשעה 20:11.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אני מסכים איתך באופן מוחלט אחשלי הגיבור.
    חוץ מדבר אחד -
    אז בפורומים שונים ומשונים קמו דעות של, בשביל שתהיה כמו המגניבים אתה צריך להראות כמוהם, "לך לחדר כושר ותתאמן", "אהה רגע גם יו הפנר מזיין,
    תשיג המון כסף" , "אהה רגע גם בראד פיט מזיין, תשיג סטטוס".
    זה מאד עיצבן אותי לקרוא את זה, ואני יסביר את עצמי.

בלי שום פאקינג קשר לפיקאפ, לנשים, לזיונים, לסקס, לידידות, לנשיקות...לכלום!!! שום קשר לפיקאפ!!!! - בן אדם שמשקיע בעצמו, מכל בחינה קיימת אפשרית, אם זה חיצונית, אישית, אופיינית, רוחנית, פילוספית...What fuckin' ever, בן אדם כזה הוא בן אדם שמצליח הרבה יותר מסתם כלומניק שיושב אי שם בבית מפוצץ חצ'קונים ומנסה להעלות את הRank והלבל שלו באיזה משחק רשת מפגר. כל בן אדם שמשקיע בעצמו, ומנסה להפוך את עצמו ליותר טוב כל דקה ודקה, הוא בן אדם מוצלח יותר. זה ברור לך, אני יודע. זה ברור לכולם.
    וזאת המטרה של "שיפור עצמי", בגלל זה התעקשתי שהמנהלים ישנו את השם של הפורום לפיקאפ ושיפור עצמי. בן אדם שמצליח בחיים שלו ושיפר את עצמו, הוא בן אדם שהסיכוי שלו להצלחה עם נשים גבוה יותר!!!

עכשיו, נעזוב את זה לרגע.
    תן לי לשאול אותך שאלה, אתה באמת מאמין שיש קשר בין לעשות DC ולשאול 100 נשים בשעה מה השעה יעזור לך להצליח עם נשים?
    DC והחרטות האלה עוזרים לגבר להפטר מהביישנות שלו, זה לא שקר, זאת עובדה. אבל זה לא עוזר עם נשים. כדי להיות מוצלח יותר עם נשים, צריך לדעת איך לדבר בצורה מושכת, איך להתנהג כמו גבר ולא כמו כוסית.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

זה לא הנושא של מה שכתבתי.
    לא אמרתי שזה טוב או לא טוב, ולא אמרתי שDC טוב או לא טוב.
    המטרה הייתה אחרת. ואני לא רוצה לפתוח וויכוחים בנושא הזה, כי זה יהפוך לספאם דיי מהר.
    אתה יודע שיש לי דעה דיי נחרצת על כל הנושא, אבל זה לא לפה. אולי אני אפתח אשכול גם על זה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    19
    נקודות
    0

חחח תום איך קשור הפציעה ביד? הרגת אותי...
    בכל מקרה, גם לי יש את הבעיה של אהבה ואין לי מושג מה לעשות עם זה...לא שזה מפריע לי כרגע, אבל זה מוזר.
    אגב, זה נשמע הגיוני שאתה רוצה שנשים אחרות ירצו אותך אפילו שיש לך חברה, הגיוני אפילו מאד, אבל הבאסה זה אי אפשר לעשות עם זה כלום...
    בקשר לחברה, אל תמשוך את הקשר שלך איתה רק כדי לזיין אותה כי זה מגעיל, זה הדבר הכי מגעיל שאפשר לעשות לבחורה. לזיין אותה ואז לזרוק? זה פשוט דוחה. אתה פשוט תצא גועל נפש.
    אהה וגמאני כמוך, ברגע שאני משיג בחורה, יורד לי החשק קצת...לא יודע מה לעשות עם זה גם חחחחח
    שמע חברה לא נותנת ויד פצועה..

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

להגיד לך ראסמי, תום?
    אין לי מושג איך זה אמור בכלל להרגיש אהבה...
    כאילו, אני לא ישקר, קרו לי מיקרים בתיכון שנלדקתי על כמה בנות, כל פעם שהייתי רואה אחת הייתי משתגע ולא ידעתי מה לעשות..אבל זה עניין של כמה ימים וזה חולף.
    היום אין לי את זה יותר וממזמן לא נדלקתי על בחורה או התאהבתי במישהי..אין לי מושג איך זה מרגיש.

תכלס? אני לא יודע גם אם זה חסר לי באמת..אני לא חושב על זה יותר מידי
    אני פשוט מוקף בזה. יש לי חבר אחד שמעולם לא התאהב. ואני טיפוס שמאוד אוהב לחוות... אני ממש שונא את זה שהם יכולים לדבר על החוויה הזו ואני צריך לסתום, וכשאני אומר את דעתי אומרים שאני רובוט חסר רגש חחחח אבל תכלס אני באמת לא יודע איך רגש משפיע על החלטות.
    אז כה זה באסה... אני לא בוכה על זה ביומיום או משהו חחח החיים שלי מתוקים תכלס.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אני גרוע בלדבר עם בנות ולזרום לכל דבר שהוא נקרא לזה "מילולי"...יעני לא יודע להוציא מזה כלום. לא יודע לקדם עניינים מילולית לא כלום...
    אני ינסה להסביר את עצמי...ביישן אני לא..יעני אנלא מתחיל לגמגם ולהתנהג כמו אספרגר ונהיה אדום שבחורה פונה אלי או שאני פונה לבחורה...מדבר רגיל פשוט וואלה לא זורם כזה...כישורי השיחה לא משו? כנראה זה זה וואלה לאדע
    למשל...בחורה התחילה איתי לפני כשבוע ומעבר לשיחה מעפנה לא הצלחתי לעשות כלום.
    עוד דוגמא - 2 בחורות התחילו איתי אתמול והתלהבו ממני, כשזה עבר את שלב הריקוד והרושם הראשוני וכו' והגיע לדיבורים, ראיתי שירד להן ממני. כאילו אמרתי להן שאני נגוע באיידס ויש לי אספרגר תוך כדי שאני לועס צואה של גמלים...למה?!

שאר הדברים אני מסתדר מצויין..רק זה הנקודה החלשה שלי. אבל תאמינו או לא היא משפיעה המון...

וכן הייתי ילד דחוי בחטיבה והשתניתי ולפעמים אני משוויץ בעצמי (רק כדי לתת מוטיבציה לכאלה שבמצב שאני הייתי בו, שישתנו כי אני השתניתי ומאמין שלאף אחד לא מגיע תחיים שהיו לי בחטיבה)..אבל וואלה? מי שמכיר אותי במציאות יודע שיש לי במה להשוויץ ושאני על דרך המלך בלי עין הרע. תתעורר, יש בחוץ שמוקים עם חיים מעפנים באמת והם משוויצים בחיים שלהם כאילו הם מינימום יו הפנר...והמוטיבציה היחידה שהם מביאים זה "איזה חיים אני לא רוצה"...ככה שפולו, העצבים שלך מופנים לכיוון הלא נכון, STOP BEING A SADCUNT..תהיה כנה כמו שאתה אומר ותפסיק להיות ממורמר.

איפה אני עומד? במקום טוב רק צריך לשפר תפאק הקטן הזה, בשאר הדברים אני כבר מטפל לבד...

כמו לקלוקוורק אורנג', גם לי הייתה התמכרות לסם כלשהו והפסקתי. (יותר נכון זאת הייתה תקופה ואנשים מסוימים שגררו אותי ללייפסטייל הזה לפני כשנה). אז אני חושב שזה קטן עלי כל החרא הזה של לדעת לדבר עם בנות...
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 31-01-2013 בשעה 00:32.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    אני גרוע בלדבר עם בנות ולזרום לכל דבר שהוא נקרא לזה "מילולי"...יעני לא יודע להוציא מזה כלום. לא יודע לקדם עניינים מילולית לא כלום...
    אני ינסה להסביר את עצמי...ביישן אני לא..יעני אנלא מתחיל לגמגם ולהתנהג כמו אספרגר ונהיה אדום שבחורה פונה אלי או שאני פונה לבחורה...מדבר רגיל פשוט וואלה לא זורם כזה...כישורי השיחה לא משו? כנראה זה זה וואלה לאדע
    למשל...בחורה התחילה איתי לפני כשבוע ומעבר לשיחה מעפנה לא הצלחתי לעשות כלום.
    עוד דוגמא - 2 בחורות התחילו איתי אתמול והתלהבו ממני, כשזה עבר את שלב הריקוד והרושם הראשוני וכו' והגיע לדיבורים, ראיתי שירד להן ממני. כאילו אמרתי להן שאני נגוע באיידס ויש לי אספרגר תוך כדי שאני לועס צואה של גמלים...למה?!

שאר הדברים אני מסתדר מצויין..רק זה הנקודה החלשה שלי. אבל תאמינו או לא היא משפיעה המון...

וכן הייתי ילד דחוי בחטיבה והשתניתי ולפעמים אני משוויץ בעצמי (רק כדי לתת מוטיבציה לכאלה שבמצב שאני הייתי בו, שישתנו כי אני השתניתי ומאמין שלאף אחד לא מגיע תחיים שהיו לי בחטיבה)..אבל וואלה? מי שמכיר אותי במציאות יודע שיש לי במה להשוויץ ושאני על דרך המלך בלי עין הרע. תתעורר, יש בחוץ שמוקים עם חיים מעפנים באמת והם משוויצים בחיים שלהם כאילו הם מינימום יו הפנר...והמוטיבציה היחידה שהם מביאים זה "איזה חיים אני לא רוצה"...ככה שפולו, העצבים שלך מופנים לכיוון הלא נכון, STOP BEING A SADCUNT..תהיה כנה כמו שאתה אומר ותפסיק להיות ממורמר.

איפה אני עומד? במקום טוב רק צריך לשפר תפאק הקטן הזה, בשאר הדברים אני כבר מטפל לבד...

כמו לקלוקוורק אורנג', גם לי הייתה התמכרות לסם כלשהו והפסקתי. (יותר נכון זאת הייתה תקופה ואנשים מסוימים שגררו אותי ללייפסטייל הזה לפני כשנה). אז אני חושב שזה קטן עלי כל החרא הזה של לדעת לדבר עם בנות...
    איפה ראית שאני עצבני עלייך ?
    הפעמים היחידות שאתה מעצבן אותי זה רק שאתה מקלל אנשים ויורד עליהם בצורה מציקה.
    עכשיו ספציפי אתה לא כל כך כזה, אבל אתה יודע על מה אני מדבר, עוד במשתמשים הקודמים שלך הצורת דיבור שלך הייתה דוחה כל כך ברמה מגעילה.
    לגבי הכנות שלך, כל הכבוד....כל עוד אתה מדבר ככה אני בעדך...כל עוד אתה מספר את המצב איך שהוא, זה טוב.
    ואני מכיר את זה שבמועדון אתה יכול להיות מלך העולם, בנות נמרחות עלייך ואתה במצב רוח של אל....אתה רוקד כמו פסיכי ומביא כל בחורה שנייה במועדון...אבל למחרת אחריי שעובר לך ההיי, אתה פתאום לא קשור כזה יעני ואתה מרגיש מוזר כי אתמול בערב היית מלך..

עוד משהו ד"א,
    אני לא רוצה שאנשים יוסיפו הערות כמו, "כרגע המצב טוב" "כרגע המצב רע" אני רוצה שתגידו את המצב.
    בלי הערות של רגש או דעה מיותרות, רק תספרו את המצב.
    "אני מאוהב אבל מפחד לדבר איתה" "אני חנון מת ולא מסוגל לעשות ביד כי אני מפחד שאמא שלי תיכנס" וכו....

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

מתה אמא של האינטרנט הזה כתבתי פה הודעה בתזונה והוא מחק

בכל מקרה נקצר את זה ונגיד שיש אנשים שמגיע להם שירדו עליהם ולא בקטע של להוריד אותם אלא בקטע של להעיר אותם. למשל כשעלי צחקו בחטיבה זה נתן לי מוטיבציה לשנות את עצמי ובצורה די קיצונית הייתי אומר..ועכשיו כולנו יודעים מי צוחק אחרון.

פשוט שבא איזה שמוק שכולנו יודעים שהוא לא מה שהוא עושה מעצמו ולא רק זה כי חרטטנים יש המון ולא באמת אכפת לי מהם, הוא גם דורש כסף על הזיוני שכל שלו על דברים שאין לו מושג בהם. אנלא אחד שמעודד להוריד אחרים אבל יש כאלה שלא ראויים לקבל כבוד כי הם שרלטנים מגעילים שלא עוזרים לאף אחד והמוטיבציה היחידה שעולה לך מהפוסטים שלהם זה "מה לא לעשות".

ובכלל אני בעד להגיד תאמת בפנים ולא לשקר...חיבסים צריכים לצאת מהסרטים שלהם ולהתעורר למציאות לפני שזה יהיה מאוחר מדי והם יגמרו כמו הגורואים שלהם...

בכל מקרה, נזכרתי בעוד בעיה שלי. אני זוכר שהרבה ידידות שלי אמרו לי "בהתחלה שראיתי אותך ולא הכרתי אותך חשבתי שאתה סנוב מניאק אבל כשהכרתי אותך הבנתי שאתה ההפך מזה". עכשיו, כולן היו עם בעיות בטחון עצמי או דימוי עצמי כאלו ואחרות. ולחלקן באמת הייתה בעיה עם בנים שעונים לתיאור הזה. צירוף מקרים...?

זה כנראה מסביר תעובדה למה היו לי רק 4 חברות בכל החיים ולכולן היה גורם משותף - כל אחת מהן חשבה שמגיע לה הכל וציפתה לקבל יחס של מלכה מכל אחד. בקיצור, כאלה עם המון בטחון עצמי ששמות זין על הכל. ואין הרבה בנות כאלה באמת..כל ה"באתי כבשתי הלכתי" של הבנות בפייסבוק זה לא יותר ממסיכה לחוסר בטחון עצמי ולא עליהן אני מדבר.

גם כל הבנות שהתחילו איתי אי פעם היו מאותו סוג...אפילו פה.

בכל מקרה, חשבתי שהעובדה שאני גרוע בלדבר עם בנות (כשאני מתחיל איתן בעיקר) פלוס ה"רושם" שנוצר ממני גורם לי לפספס המון. יש בנות שמרגישות לא בנוח עם מישו שנראה מעליהן או יותר בטוח בעצמו מהן או יותר "בולט" מהן...למשל כמו שיש גברים שלא רוצים לצאת עם מישי גבוהה מהן גם אם היא כוסית על רק כי זה יגרום להם להראות פחות "בולטים"? ככה איתי רק לא במובן של גובה אלא במובן של אופי ומראה חיצוני והעובדה שאני אחד ששמים עליו עין (ולא במובן של מתלבש כמו משוגע שברח מאברבנל)

עכשיו...איך אני הופך לאחד שיודע לדבר טוב עם בנות שהוא מתחיל איתן ולא מרתיע אותן כמו שאמרתי? (ומי שלא הבין מרתיע זה לא במובן של רוצח סדרתי או איזה פריק ווירדו אלא במובן שאמרתי מקודם)

אני מרגיש שיש דבר אחד קטן...שאם אני משנה אז אני יוכל לעשות הכל ולהביא כמעט כל בחורה (חוץ מכאלה שצריך להראות קצת בשר בשבילן אבל זה לא לנושא)
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 31-01-2013 בשעה 06:10.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

כתבתי לך את זה כבר בעוד פוסט, אבל זה קצת חיזק.
    יש המון גברים שכשהם רואים כוסית מדהימה הביצים שלהם הופכות לחביתה- ומול מכוערות יותר... הרבה יותר קל להם.
    עכשיו תהפוך את זה. בחורות נרתעות מגברים שלא מזיזים עניינים- במיוחד עם הם שווים יותר.אתה צריך להזיז עניינים עם בחורות, במיוחד עם הן פחות שוות ממך או ברמה שלך, כי הן פשוט יפחדו לעשות את זה (כמובן יש כאלה שזה לא מפחיד אותן, תלוי אופי).

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

הקטע המצחיק זה שאם תנסו להתחיל עם כוסית מטורפת במועדון..אתם תהיו בשוק, אבל לא בגללה, אלה בגלל עצם העובדה שהיא מאד מאד זורמת ומאד לא מפחידה.
    יש לנו נטייה לחשוב שבגלל שנשים כאלה כוסיות אז הרבה מפחדים להתחיל איתן בגלל שהרבה מתחילים איתן אז זה קשה יותר..זה בדיוק הפוך. בגלל שהן כאלה כוסיות אז הרוב נרתעים מהיופי שלהן ובגלל זה אף אחד לא מתחיל איתן, ואז כשסוף סוף גבר מתחיל עם אחת כזאת...היא זורמת ומחייכת

עריכה: נזכרתי עכשיו במשהו אחד...
    אנחנו מדברים על כנות, לא?
    אז סבבה. יש לי בעיה, אני לא יודע לתת מחמאות בצורה אמיתית ולא יודע לקבל מחמאות בכלל.
    כשאני אומר לבחורה "איזה יפייפיה את..." היא יודעת שאני לא מתכוון לזה באמת ואני יודע שאני סתם אומר את זה כי אני חושב שזה קשור לתסריט של אותו הרגע.
    יעני, סתם נזכרתי באיזה קטע, ישבתי עם מישהי, יפייפיה אמיתית, מסוג הבנות שאתה רוצה להביא הביתה להורים רק כדי שאבא שלך יסתכל עלייה, יפיל את הסנטר ואז יגיד לך "רודני, מה זה יבוא אישי? מאיפה הבאת אותה?"
    הקיצר ישבתי איתה על איזה ספסל בטיילת, כמובן שישבנו סוג של מחובקים, אני מסתכל עלייה, מחייך ופשוט מוציא מהפה את ה3 מילים האלה...אבל הבעיה שזה פשוט לא היה מרגיש אמיתי. היא חייכה, אמרה תודה, התנשקנו וזהו...זה לא היה מחמאה אמיתית. אני לא יודע איך לתת מחמאות בצורה אמיתית. יש לי בעיה עם זה.

וגם בנוגע לקבלת מחמאות, כשבחורה אומרת לי שאני חתיך, וזה קורה המון, אני מרגיש כאילו שהוציאו לי את האויר מהריאות..אני לא ידוע איך להגיב.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 31-01-2013 בשעה 16:09.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

הקטע המצחיק זה שאם תנסו להתחיל עם כוסית מטורפת במועדון..אתם תהיו בשוק, אבל לא בגללה, אלה בגלל עצם העובדה שהיא מאד מאד זורמת ומאד לא מפחידה.
    יש לנו נטייה לחשוב שבגלל שנשים כאלה כוסיות אז הרבה מפחדים להתחיל איתן בגלל שהרבה מתחילים איתן אז זה קשה יותר..זה בדיוק הפוך. בגלל שהן כאלה כוסיות אז הרוב נרתעים מהיופי שלהן ובגלל זה אף אחד לא מתחיל איתן, ואז כשסוף סוף גבר מתחיל עם אחת כזאת...היא זורמת ומחייכת

עריכה: נזכרתי עכשיו במשהו אחד...
    אנחנו מדברים על כנות, לא?
    אז סבבה. יש לי בעיה, אני לא יודע לתת מחמאות בצורה אמיתית ולא יודע לקבל מחמאות בכלל.
    כשאני אומר לבחורה "איזה יפייפיה את..." היא יודעת שאני לא מתכוון לזה באמת ואני יודע שאני סתם אומר את זה כי אני חושב שזה קשור לתסריט של אותו הרגע.
    יעני, סתם נזכרתי באיזה קטע, ישבתי עם מישהי, יפייפיה אמיתית, מסוג הבנות שאתה רוצה להביא הביתה להורים רק כדי שאבא שלך יסתכל עלייה, יפיל את הסנטר ואז יגיד לך "רודני, מה זה יבוא אישי? מאיפה הבאת אותה?"
    הקיצר ישבתי איתה על איזה ספסל בטיילת, כמובן שישבנו סוג של מחובקים, אני מסתכל עלייה, מחייך ופשוט מוציא מהפה את ה3 מילים האלה...אבל הבעיה שזה פשוט לא היה מרגיש אמיתי. היא חייכה, אמרה תודה, התנשקנו וזהו...זה לא היה מחמאה אמיתית. אני לא יודע איך לתת מחמאות בצורה אמיתית. יש לי בעיה עם זה.

וגם בנוגע לקבלת מחמאות, כשבחורה אומרת לי שאני חתיך, וזה קורה המון, אני מרגיש כאילו שהוציאו לי את האויר מהריאות..אני לא ידוע איך להגיב.
    מכיר את זה.
    לי אישית כשמישהי מחמיאה לי במצב אינטימי כזה, זה פתאום מרגיש לי אמיתי יותר ורציני יותר ובאמת אין לי תיאור יותר טוב, אני מרגיש כאילו הוציאו לי את האוויר מהריאות.
    לגבי זה שקשה לך לתת מחמאה כנה אז אולי תנסה במקום להגיד איזה תסריט, להסתכל על הבחורה ולהגיד לה באמת מה אתה חושב עליה, כמובן שאל תגיד שיש לה פלולה ענקית על הפרצוף וזה מכוער חחחח אלא יעני משהו כמו, "שמעי את פשוט יפהפייה" שזה יישמע כנה כזה.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

כן^
    כי מצד אחד להגיב חזרה במחמאה זה הורס את הרגע... בכללי כל תגובה תהרוס את זה.
    עכשיו זה תלוי סיטואציה. יש מקומות שבהם נוח להגיד "גם את... הפצצת היום בלבוש"
    יש מקומות יותר אינטימיים שבהם חיוך קטן ונשיקה יספיקו (אלה המקומות שבאמת אני הכי מוחמא), יש מקומות שהם הכי לא אינטימיים שאתה אומר לה "כן תראי אין ספק שיש לך טעם בגברים (;"
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 31-01-2013 בשעה 18:09.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ערב טוב חברים מה קורה
    אחלה רעיון לאשכול פולו, מברוק.
    איפה הייתי אתם מוזמנים לקרוא באשכולות הקודמים שלי. עבר קצת זמן והיה תהליך. לא התקדמתי המון, אבל התקדמתי לא מעט.
    אז ככה, אני לפני גיוס. מתגייס מאוחר מאוד לצערי בגלל כל מני סיבות. חוץ מחבר אחד כולם כבר התגייסו וחוץ מאיזה שניים שיוצאים בסופש"ים אני רואה את השאר אחרי הרבה זמן שזה קצת מבאס(קרביים).
    מה אני עושה היום? עובד, חדר כושר, קורא קצת, משתדל שהימים שלי יהיו כמה שיותר מלאים בדברים לעשות. לרוב אני לא משועמם ומוצא מה.

אבל איפה הבעיה?
    הבעיה שלשמה הגעתי לפורום הזה.
    אני מרגיש שאני עושה איזה תהליך מסויים, ושעברתי כל מני דברים וחוויות מסוימים.
    אני הרבה יותר חזק בראש, וקיבלתי המון מאנשים ומקומות שנפגשתי איתם ולימדו אותי דבר או שניים על הצלחה ועל החיים.
    באמת שאני מצליח להשליך את זה על כל תחום בחיים, אני לא מוותר לעצמי והולך עם האמת שלי עד הסוף. תמיד. חוץ מעם בנות.
    זה מבאס ולא נעים.

עם שיחות עם בנות שאני מכיר ועורך נראה שאני מצליח להבין אותן טוב מאוד. הבעיה שאלו לא הבנות שאני רוצה בכלל, הן פשוט ידידות בנות גילי וקצת יותר(בעיקר בנות שעובדות איתי, ויש לי יחסים מעולים איתם, פה ושם נפגשים אחרי עבודה אבל לא המון)

אני לא מצליח כרגע להשליך את זה על החיים שלי אבל, ולהכיר ולהתחיל עם בנות.

אני מרגיש שהשתפרתי בהמון תחומים. אני מתלבש יפה מאוד ובטעם(אני מקבל המון המון מחמאות, זה כייף מאוד )

עוד כמה חודשים גיוס, וזה זמן שלא יחזור על עצמו. אני צריך למצות אותו הרבה יותר טוב, אך תקוע במבוי סתום ויש לי בעניינים האלו הרבה בלאגן בתוך הראש.

יאללה פרקתי

כנות? כנות
    אני נראה טוב, אני ממעמד יחסית גבוה, אני לומד, אני חברותי, אני מושך, יש מס' אנשים שרואים אותי כדמות "ראשית", יש לי השקפת עולם נורא ייחודית, אני אדם מעניין ומצחיק, יש לי אחלה טעם במוזיקה,

ובחצי שנה האחרונה זיינתי רק 2 בנות
    חרא על החיים שלי

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

WIZEDE, משהו לא מסתדר לי...אתה נראה טוב, מעמד חברתי וזה...ועם כל הבלאגן הזה זיינת רק 2 בנות בחצי שנה?
    משהו קצת מוזר לי...

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect