אני אסביר לך לאן אני מנסה לחתוך ידידי היקר...
תהליך האבולוציה של הפורום הזה הוא כזה:
הוא התחיל על בשביל לפרסם ולדבר על תורת "אמנות הפיתוי", מה שהיה אז, עם הספר של סטייל ומיסטרי וכו...
וזה מה שכולם דיברו, נאגים, קרוב רחוק, שיטת הפרס וכו....
מה שרוב האנשים עשו זה לקרוא המון כי הם התלהבו שסופסוף יש להם פתרון והם לא יצטרכו להשאר חסרי בחורות,
אבל 90% מהם לא אזרו את האומץ והתחילו עם בחורות וניסו את החומר בשטח, מה שקרה זה שבסיטואציות שהם ניתקלו בהם פעם בשבוע ביציאה עם חברים הם זרקו אין נאג, רוב הפעמים לא קרה עם זה כלום. (סביר להניח).
שלב 2 :
אנשים התחילו לפתח פילוסופיות ותאוריות על מה כן ומה לא עובד, על סמך שום ניסיון פיזי.
הם התחילו לפתוח אשכולות על זה, לעקוץ אנשים על זה, ולהגיד שמיסטרי הוא שקרן ומה שהוא מלמד לא עובד.
שלב 3:
הפילוסופיות התפתחו עוד יותר (כל זה מבלי לנסות כלום ורק מלקרוא במחשב, כן?),
אנשים התחילו לטעון שיש שיטות פיתוי יותר מפותחות, כגון השיטה הטבעית, שהרי איך יש זיינים שלא מכירים את אומנות הפיתוי ?
השיטה הזאתי אומרת לך תדבר עם המון נשים ותתנסה בעצמך ותפתח כישורים עם נשים לבד, בעבודה קשה והרבה ניסיון, כמובן שהשיטה גם נתנה את הטיפים שלה איך לעשות את זה יותר יעיל וכל מיני רעיונות ועצות שונות/ים.
באו להם כל מיני תוכניות כגון, DC, או פעם שמעתי מישהו אמר, לך ל100 נשים ותגיד להם שאתה רוצה שיגידו לך אם הזין שלך קטן....כן כן....
שלב 3, היה מאוד מפותח והוא תמך ברעיון של פשוט להתחיל עם בחורות, אפילו אם זה לא לצאת במיוחד, למשל במסיבות, במקום מה שהיית רגיל לשבת על הבר עם כוס בירה, לקום ולהתחיל עם בחורות, או בפאב, או פשוט שיוצאים חברים, לאזור אומץ ולגשת.
אבל כמובן, חברי הפורום היקרים העדיפו לדבר על הרעיון הזה במקום לעשות. מה שמביא אותנו לחלק 4 !!
שלב 4:
פיזור,
כל אחד נתן את הרעיון שלו, כל אחד אמר דעה אחרת, כל אחד פשוט דיבר, חלק על זה חלק על ההוא.
אבל לאט לאט כל הרעיון של הפיקאפ דעך ואנשים פה התחילו להתמרמר יותר ויותר.
הערת צד:
מה שאני אומר פה מתכוון לא רק לאטרף, גם לפורום היריב, גם לפורמים בחו"ל ובעיקרון כמעט לכל קהילה אינטרנטית של הדבר הזה.
מה שפתח את הדעה, שאי אפשר להביא בחורות, אם אין לך את זה אז אין לך את זה.
תזכרו, כל זה ואנשים עוד לא יצאו מהבית, הם שמעו על רעיון וחשבו עליו כל כך הרבה זמן שפיתחו דעות שונות לגביו מבלי לעשות ניסוי אחד אפילו
ואז בפורומים שונים ומשונים קמו דעות של, בשביל שתהיה כמו המגניבים אתה צריך להראות כמוהם, "לך לחדר כושר ותתאמן", "אהה רגע גם יו הפנר מזיין,
תשיג המון כסף" , "אהה רגע גם בראד פיט מזיין, תשיג סטטוס".
וזאתי האבולוציה עד היום לפחות של אמנות הפיתוי בפורום
עכשיו,
שמת לב למשהו שחוזר על עצמו ? נכון, אנשים לא ניסו כלום בעצמם.
לאט לאט הם התחילו לפתח דמויות שקריות בפורום, של אנשים שמבינים ואנשים שמגניבים ואנשים שעשו שינוי ואנשים שמזיינים ואנשים שעוד ועוד ועוד.
ואי אפשר להתווכח עם מישהו שטוען שהוא בראד פיט, תוכיח שהוא לא.
אז הייתי רוצה שאנשים יחזרו להתחלה,
למה הם נכנסו לפה לפורום, הרי מה משותף לכולם פה ?? שכולם פה בשביל לפתח הצלחה עם נשים.
ובהתחלה הם היו כנים (אמנם הטכניקות לא היו מדהימות, אבל האנשים היו כנים), הם אמרו "אני גרוע עם בנות ואני מפחד לדבר איתן" "אני בתול ואני מת לזיין" וכו...
אז הייתי רוצה שאנשים ידברו על הפחדים האמיתיים שלהם ועל מה שמפריע להם באמת בשביל לעבור לשלב הבא באמת, שבשלב הזה אתה מספיק כנה עם עצמך וחווית את הכאב של להודות שאתה חסר ביטחון, של להודות שאתה לא מזיין של להודות שאתה לא הבחור המגניב שאתה טוען שאתה בפורום, על מנת להתחיל באמת לצמוח ממקום נקי של עצמך.

...