נכתב במקור על ידי PerfectBitch כל אחד חייל של מישהו
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =] ספוילר:
נכתב במקור על ידי PerfectBitch כל אחד חייל של מישהו ככה אתה זורק אותי רק בשביל ציצי? גדל ציצים אז אולי נדבר
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי LikeMe וואלק אחי יש גיל מסוים שמתבגרים בו אצלך זה עבר
נכתב במקור על ידי dOrBh וואלק אחי יש גיל מסוים שמתבגרים בו אצלך זה עבר LOL בן כמה אתה?
נכתב במקור על ידי LikeMe LOL בן כמה אתה? 14..
נכתב במקור על ידי Sex Devil גדל ציצים אז אולי נדבר אבל אני רוצה שתאוהב אותי גם בגלל האישיות שלי לא בגלל שאני 60-90-60
*אני המקורי סתם לידע כללי
נכתב במקור על ידי dOrBh 14.. קטין P: אתה מחשיב את עצמך מבוגר?
נכתב במקור על ידי PerfectBitch אבל אני רוצה שתאוהב אותי גם בגלל האישיות שלי לא בגלל שאני 60-90-60 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחנקת
נכתב במקור על ידי PerfectBitch אבל אני רוצה שתאוהב אותי גם בגלל האישיות שלי לא בגלל שאני 60-90-60 תפסיק לדחוף תמפונים לאף אז נראה כבר
נכתב במקור על ידי Sex Devil תפסיק לדחוף תמפונים לאף אז נראה כבר איחס
נכתב במקור על ידי LikeMe קטין P: אתה מחשיב את עצמך מבוגר? אתה כווללה בן 16 מה אתה מרים תפינוקיו?
נכתב במקור על ידי LikeMe קטין P: אתה מחשיב את עצמך מבוגר? אז כמו שאמרתי, לכולם יש גיל שמתבגרים בחשיבה לך הגיל עבר וזה לא קרה נשמה בגיל 90 זה קורה שוב אולי אז תתבגר
נכתב במקור על ידי Sex Devil אתה כווללה בן 16 מה אתה מרים תפינוקיו? בואנה בן כמה אתה בכלל? מה עשית מעניין בחיים שלך אתה? אכלת מרק בלי לעשות פוו ?!
נכתב במקור על ידי Sex Devil תפסיק לדחוף תמפונים לאף אז נראה כבר דבר ראשון זה יה בפה ודבר שני בחיים יותר אני לא שולח לך תמונות שאני מסטול
נכתב במקור על ידי dOrBh אז כמו שאמרתי, לכולם יש גיל שמתבגרים בחשיבה לך הגיל עבר וזה לא קרה נשמה בגיל 90 זה קורה שוב אולי אז תתבגר טוב תפסיק לשחק אותה מבוגר, אתה הורס ת'אווירה
חוקי הפורום