בדרך כלל, קודם כל עוברים טירונות של שבועיים - חצי שנה...תלוי בתפקיד שלך. אחרכך עוברים קורס.
בדרך כלל, קודם כל עוברים טירונות של שבועיים - חצי שנה...תלוי בתפקיד שלך. אחרכך עוברים קורס.
|
|
אצלי הקורס קד"צ אז זה יומיות בשלישות...
טירונות מקוצרת שבועיים וחצי שבת אחת וחמשוש, ושיבוץ מאחד מהבסיסים שבהם יש ממרמניקים בארץ. (גלילות, שלישות, צריפין וכו').
מה בעיה?
אם אתה רוצה הצלחה בחיים,
זרום גם עם גייז.
אני מזה אוהב שמתווכחים איתי על דברים שאני יודע.
הקורס שלי יומיות. תפסיקו לזיין לי תשכל.
אבל עדיין
ברגע שיהיה לי גוף כמו שאני רוצה אני מתפשט גם בחורף על הזין שלי
מקסימום נשים מעיל על הגוף והוא יהיה פתוח באמצע ויראה לעולם את האסתטיקה הגברית שלי
ונשים כובע גרב כזה שמבליט את הלסת האימתנית שלי
MIRERS GONNA MIRE
![]()
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 05-02-2013 בשעה 01:55.
אני בן זונה עם אני לא מתלבש בול ככה בחורף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל אני עדיין אחי שונא את זה גם תאווירה המגעילה בחורף אני אוהב תיודע תסטייל אחי של הג'ינסים הקצרים חולצות V חולצות של אדידס אוריגינלס, בילבונג זה לפי דעתי הרבה יותר יפה.
חחחח וגם בחורף אני לבן מסריח מה לעשות ככה זה אשכנזים.
אין לי SWAG... אני KFC...
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
כוס אמק לא ראיתי פה KFC אחד באיזור שאני גר בו
ראיתי הכל ולא KFC איפה זה מסתתר ממני
COME AT ME KFCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
טוב מה אכפת לי גם ככה אני אוכל את החרא הזה פעם בשבוע פעמיים TOPS.
THEIDAN - גוף של פיטנס מודל אולי. גוף של דוגמן של אברקרומבי זה משו מאוד אפשרי להשגה עם אימון נכון ולא ליצני ודיאטה נכונה שהיא לא טחינת המבורגרים. יש לי פה אפילו חבר שהוא הכי טבעי שיש ויש לו גוף בול כמו שאני רוצה. MIRIN'.
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 05-02-2013 בשעה 22:45.
זה שאתה מכיר מישהו שהצליח לא אומר שאתה גם כן תצליח.
זה כמו שאני מכיר מישהו שירד את ה6 דקות ל2000. רוב האנשים בעולם בחיים לא יוכלו לעשות את זה, גם אחרי הרבה אימון.
הדוגמנים שאתה רואה פה נמצאים על אחוז שומן מאוד מאוד נמוך, תוצאה שקשה מאוד להגיע אליה בלי להשתמש בחומרים שעוזרים לך לשרוף שומנים.
שלא לדבר שבחיטוב בשביל להגיע לאחוז שומן חד ספרתי אתה גם כן צריך לאבד הרבה מאוד מסת שריר בנוסף לשומן.
זה לא כזה פשוט כמו שזה נראה.
בכל מיקרה- בהצלחה!
ובבקשה- פעם הבאה תצטט אותי כדי שאני אדע שאתה מגיב לי.
נערך לאחרונה על ידי theidan; 06-02-2013 בשעה 01:10.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין