קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. |קונה|ת'סרט Get Rich Or Die Tryin|של 50cent|תציעו נק'|
    על ידי Syntazya בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 19-01-2006, 20:02
  2. Yukmouth - Get Rich Or Die Snitchin
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 17-01-2006, 00:19
  3. O.s.t "get Rich Or Die Tryin" Instrumentals
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07-01-2006, 13:38
  4. New single 50 cent Hustlers Ambition off Get Rich or Die mov
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 21:34
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 18 מתוך 18

Get LMS or die mirin'. ITT - אתם משתפים אותי במטרות שלכם לשנה הזו. - עמוד 2

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    המטרה שלי לשנה החדשה:

להתגבר על הINCEL RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGE

אל תדבר ככה אל החברים היחידים שלי
    חחחחח עד היום הייתי בטוח שאתה בקבוצת המעריצים של טיילר...אבל אני רואה שלא עברת סלקציה :/

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    יאללה, באיחור של חודש אני מפרסם פה My 2013 resolutions

-בראש ובראשונה לעלות במשקל. לסיים תקופת מסה ולהתחיל חיטוב ולהראות כאילו אני באמת מרים ולא כמו שחיף מסכן (יעני להיות במצב שיהיה מה לחטב). בלי אפקות ניפוח ואסטרואידים!!!111111111111 :סמיילי של ליצן:
    -להפסיק לעשן סיגריות (לא קניתי סיגריה אחת מתחילת 2013 ורק התנחלתי פה ושם). סיגריות זה חרא. רק אחרי סקס זה עוד איכשהו סבבה.
    -להפסיק לשתות אלכוהול עד סוף תקופת מסה. זה חראאאאאאאאאאאאאאאאא ירדתי במשקל בגלל החרא הזה אני יכול להשבע. אפילו פעם אחת בשבוע מוריד לי חצי ממה שהשגתי באותו שבוע. כשאנלא שותה ולא יוצא יש לי אחלה הישגים. (פעם אחת לא יצאתי שבועיים ועליתי במשקל ממש מהר). גם לאחרונה יש לי נטיה לאלימות כשאני שותה, אני מחפש מכות על מבטים אפילו ואנלא אוהב את זה.
    -ללמוד שאפל כבר+לשלב כמה תנועות מטקטוניק וליצור לעצמי ריקוד משלי שיביא לי mirers וbishes.
    -ליצור קשרים, בעיקר עם מקומיים (אני כרגע במצב שאני יוצא כל סופש ולפעמים אפילו באמצע שבוע, התחלה טובה אבל משו חסר...)
    -להביא גרין קארד (לא תלוי בי ממש)
    -ללמוד על שוק ההון
    -להתחיל לסוע על סקייט בצורה טובה יותר ממה שאני עכשיו
    -ללמוד לגלוש
    -ללמוד לבשל מספיק טוב (אני מבשל מעפן ואני אוכל את מה שאני מבשל רק כי זה קלוריות וחלבון, חוצמזה יש לזה טעם של חרא)
    -לדעת לדבר עם בנות, אני גרוע בזה משום מה (נגיד ביציאה האחרונה שלי הלך לי בנזונה וכל אחת שישבה איתנו מתה לי על התחת ריקודים צמודים וכו' וכו' אבל ביציאה של לפני הייתי סתם מעפן...)..יש לי ימים שאני מלך וימים שאני אספרגר אינסל.
    -להגיע למצב שאני יכול לגמור (בזמן האחרון זאת מכה, אני לא מסוגל לגמור ובחורות נעלבות מהחרא הזה וזה מרסק להן תבטחון העצמי).
    -חברה/קשר פתוח עם מקומית.
    -לעשן ירוק פעם בשבוע בCHEAT DAY. משתלב ביחד מצויין, מעל לזה זה מיותר. ולחסידים שפה - יש לי מרשם רפואי ואני מעשן את זה חוקי לחלוטין, חשישניקים are mirin
    -להטריל יותר פורומים (פעם טרול תמיד טרול...)
    -לגרום לשיןטן הfatshortbald לראות ציצים IRL.
    בונוס - ללמוד DJינג, תחביב נטו.

זהו עד כאן אני חושב שזה מספיק

בהצלחה לי brahs

מוזיקההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההה

נוו אז מה עשית עד כה כדי להגשים את מטרותיך?

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

מה עשיתי? בואו נראה. נקי מאלכוהול חודש. נקי מסמים (קשים) חודש. לא מעשן סיגריות. עליתי במשקל, במסת שריר יותר נכון. השאפל שלי משתפר. הקשרים משתפרים טיפה אבל אין לי כוח לתת כרגע ת100%, ישדברים אחרים שמעניינים אותי יותר. גרין קארד לא תלוי בי...למדתי הרבה על שוק ההון וממשיך ללמוד על זה ועוד דברים שמעניינים אותי, התחלתי לדבר גם עם אנשים שמתעסקים בזה, אחד מהם לא עובד ויש לו הכנסה פסיבית (לא גדולה אבל עדיין) ואני לומד ממנו. אני מבשל מדהים, הנסיעה על הסקייט משתפרת וכמוכן הגלישה שאתחיל בקיץ וכנראה אעשה חיטובון קטן בשביל זה, עם בנות אני עדיין גרוע ולא מסוגל להתחיל עם מישי שאנלא מכיר כי אני אספרגר עם קבלות אבל על הזין שלי, במעגלים החברתיים אין לי תבעיות האלה וזה מה שחשוב. לחברה אין לי כוח, אני רציתי חברה בעיקר בשביל סטטוס ואין לי כוח ממש להשקיע בסטטוס פה כי גם פה אני לא ישאר לתמיד....מירוק קשה לי מאוד לצמצם, אני מעשן כמעט כל יום...ואני מטריל יותר ושומדבר לא יגרום לשינטן לראות ציצים IRL, אלא אם כן רוטשילד יוריש לו את נכסיו.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,710 | הודעות: 8,198,303 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect