נכתב במקור על ידי -Smoxer- אל* אז פרנציפ: לילה טוב. פקח שנשאר מאחור
*אני המקורי סתם לידע כללי
נכתב במקור על ידי -Smoxer- אל* אז פרנציפ: לילה טוב. נכון, פעם הבאה תכין סטיפה ותעביר מתחת לשולחן ^_^
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =] ספוילר:
נכתב במקור על ידי -Smoxer- אתה שואל אותי? אמממ כן נכתב במקור על ידי PerfectBitch פקח שנשאר מאחור חבל נכתב במקור על ידי LikeMe נכון, פעם הבאה תכין סטיפה ותעביר מתחת לשולחן ^_^ אתה עוד פה?
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי PerfectBitch פקח שנשאר מאחור מנהל שנשאר מאחר (: 38 במת' בפעם הלא יודע כמה, זה נורמלי?
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
נכתב במקור על ידי -Smoxer- מנהל שנשאר מאחר (: 38 במת' בפעם הלא יודע כמה, זה נורמלי? שמע לפחות אתה עקבי
נכתב במקור על ידי Sex Devil אין לי כוח אביב אתה מת כמה נפצים הבאתי חחחחחח הפעם אני לא יוצא מופסד
נכתב במקור על ידי PerfectBitch אביב אתה מת כמה נפצים הבאתי חחחחחח הפעם אני לא יוצא מופסד איזה סוגים?
נכתב במקור על ידי -Smoxer- מנהל שנשאר מאחר (: 38 במת' בפעם הלא יודע כמה, זה נורמלי? איך אתה כזה טיפש במתמטיקה וכזה חכם בשפחות התכנות האלה
נכתב במקור על ידי PerfectBitch איך אתה כזה טיפש במתמטיקה וכזה חכם בשפחות התכנות האלה מתמטיקה שוברת את כולם
נכתב במקור על ידי Sex Devil שמע לפחות אתה עקבי ההורים שלי: "למה אתה לא משקיע בלימודים כמו שאתה משקיע בתכנות שלך?" יש את זה, ביותר מפגר?
נכתב במקור על ידי PerfectBitch איך אתה כזה טיפש במתמטיקה וכזה חכם בשפחות התכנות האלה אין בזה מת' בשיט שלא יעבדו עליך חח
נכתב במקור על ידי -Smoxer- ההורים שלי: "למה אתה לא משקיע בלימודים כמו שאתה משקיע בתכנות שלך?" יש את זה, ביותר מפגר? תגיד להם שלפחות בזה יש כסף
נכתב במקור על ידי Sex Devil איזה סוגים? מלא פנדות כדורים פיצות בטריות וחזיזים
נכתב במקור על ידי Sex Devil תגיד להם שלפחות בזה יש כסף אבל אין בגרות מלאה חח
נכתב במקור על ידי Sex Devil מתמטיקה שוברת את כולם מה הגישו אותי לבגרות עם 95 לא שוברת כלום
חוקי הפורום