תמצא איזה חדר כושר מעפן בטוח יש בעיר שלך ב 150 לחודש עזוב אימון בית
תמצא איזה חדר כושר מעפן בטוח יש בעיר שלך ב 150 לחודש עזוב אימון בית
|
|
וואו טוב... זה עולה 167 שקל... יש לי אימונים כל יום ראשון ורביעי, ובזמן בית ספר יש ביום שלישי אז בעצם אתם אומרים שכדי להתאמן בימי שני, שלישי וחמישי חדר כושר בנוסף לאימונים?
והיום בבוקר קניתי 2 מוטות קצרים, אבל בלי דיסקיות... טוב זה לא בעיה ואני עוד מעט יקבל שק אגרוף!
אני אתאמן בימי שישי ושבת בבית
ואל תדאגו, כל יום אני מתאמן מלא אז זה לא ממש יהיה עומס רציני.
איגרוף תאילנדי + קיקבוקס + mma עוד מעט + Street workout
3/7 אימונים בשבוע
אין על ארה''ב
אני משלם פה 40 דולר לחודש (140 שקל???) ומקבל חדר כושר ע-נ-ק-י עם 3 כלובים (יש אשכרה קומה שלמה למשקולות חופשיים)
אין מאמנים ליצנים (יש, אבל לאף אחד לא אכפת ממך)
סקוואט, דדליפט וכו' זה מקובל ואף אחד לא מסתכל עליך מוזר כשאתה עושה אותם (בניגוד למה ששמעתי בישראל מסתכלים עליך כמו על פריק עם 4 ידיים) ואם אתה שחיף שעושה אותם נותנים לך יותר כבוד כי אתה לא ליצן ואתה מנסה לעשות תתרגילים הרציניים
והליצנים לא מתערבים ושומרים תליצנות שלהם לעצמם
שלא נדבר על האוכל הזול (עם כמה שהוא זול זאת ההוצאה הכי גדולה שלי חוץ מהשכר דירה, שונא להיות שחיף במסה)
U MIRIN GYM BRAH?
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin בבאן; 01-03-2013 בשעה 22:28.
איך קשור 2 מוטות קצרים לשק אגרוף? אתה צריך לקנות דסקיות כדי להשתמש במוטות שקנית יא מצחיק.
אתה לא יכול להתאמן בימי שישי ושבת כי אסור להתאמן יום אחרי יום על אותו השריר, זה אסור. אתה חייב לתת מנוחה של יום לפחות בין אימון לאימון.
ואם אתה מתאמן כל יום זה כן עומס רציני, אסור לך להתאמן כל יום, אתה יוצר עומס על הגוף ואתה יכול להגיע לפציעה מאד מאד מהר.
אל תעשה שטויות.
פעם אחרונה שבדקתי, 40 דולר זה 160 שקל.
דבר שני, גם אם יש מאמנים ליצנים, אז כמו אצלך, גם פה אתה יכול לבחור לא להקשיב למאמן, הוא יכול להגיד לך "שמע, זה פוגע בגוף, אני לא ממליץ להתאמן ככה" ואז אתה אומר לו "לך לחפש אהבה"
בקשר לסקוואט דדלפיט ובנץ' שאתה אומר שמתסכלים עלייך כמו לאדע מה...למי אכפת איך מסתכלים עליי? עכשיו אתה יצאת ליצן חחח
שיתסכלו עליי איך שהם רוצים, הם מעניינים לי תזין.
אחי, השק אגרוף לא בשביל המוט... זה היהמ הערת אגב, וקניתי היום 4 צלחות משקל 1.25 ב50 שקל, אני בזבזתי (אם אפשר לקרוא לזה בזבוז) את כל הכסף שלי...
יש לי עוד מעט יומולדת 14 אז אני בטח יקבל איזה 300-400 שקל מדודים אז 150 שקל אני ישקיע באימונים...
אני אקנה עוד 4 דיסקיות 1.25 ומה כדי לעשות ב100 הנותרים?
3/7 אימונים בשבוע
רודני דדליפט גורם לעקמת בגב וסקוואט גורם לסרטן ברכיים תזהר לעשות תתרגילים המסוכנים האלההההההה
up - אז מה לעשות ב100 שקל שיעזור לי?
3/7 אימונים בשבוע
מה אנחנו אומרים?
אנחנו אומרים תעשה מה שנראה לך לנכון ואל תשאל אותנו.
מעצב גראפי לכל מטרה.