2013 - שיחת טלפון אחת יכולה לעשות אותך מלך, ויכולה לגרום לך לאבד הכל.
feelsbadbro
ותן לי לנחש גם אתה קיבלת קוקבלוק בטלפון?
2013 - שיחת טלפון אחת יכולה לעשות אותך מלך, ויכולה לגרום לך לאבד הכל.
feelsbadbro
ותן לי לנחש גם אתה קיבלת קוקבלוק בטלפון?
|
|
WTF...נישקת אותה 20 דקות רצוף???? אין פלא שהיא לא רוצה אותך לסטוץ..אני הייתי בורח חחחחחח
סתם סתם אחי..קיצר אני מקווה שנסעת אלייה בסוף למרות הכל
חחחחחחחחחחח שמעו יש לי INCEL RAGE אחושרמוטהההה... ושמע אחי כן נישקתי אותה מלא זמן רצוף כי ידעתי שזה יחרמן לה תצורה וגם צדקתי וזה עבד טוב חחחח יש לי כוח סבל אדיר שזה נוגע בלפתוח בחורות (שתכלס זה הדבר שאני הכי אוהב חחחח נראלי זאת המטרת קיום שלי), בכל מקרה יש לי INCEL RAGEE בגלל שהלכתי אליה ראינו איזה סרט לא הספקתי לעשות כלום ונרדמתי חחחחח וקמתי יחסית בצהריים והיא הייתה צריכה ללכת אבל בטעות שכחתי את המעיל שלי אז אני יצטרך לקפוץ שוב מתישהו =] חחחחח קיצר יהיה טוב אנשים.
מה זה אינסל רייג' לעזאזל? שלושת רבע מהשטויות שטיילר אומר אני עד היום לא מצליח להבין חחחח
אינסל=מישו שלא זיין חצי שנה. אינסל קיצוני הוא אחד שאפילו לא נישק חצי שנה. ואני מתקרב לסטטוס הזה של האינסל והשעון מתקתק (נשאר לי עוד 3 וחצי חודשים)
אני מניח שאצטרך להשתמש בצ'יטים ולסוע לווגאס אחרת אהיה INCEL4LIFE
רייג' זה RAGE יענו עצבים
יעני מרוב התסכול אתה עצבני כזה וצועק כמו הדמויות מדרגון בול
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin בבאן; 09-03-2013 בשעה 23:28.
וואלה טיילר גם אני חשבתי שאני 3 חודש לא יזיין והצלחתי... גם אתה תצליח אחי סומך עליך חחחח למרות שאתמול באמת יצאתי INCEL אחושרמוטה... להירדם במקום לזיין חחח נו טוב לפחות עכשיו היא לא חושבת שאני איזה כלב מיוחם
מה...?
ספר ספר מזה החרא הזה להירדם במקום לזיין סירסו אותך במקרה או שהבאת ביד 10 פעמים לפני שפגשת אותה?!
כל פעם שיש תקופה שאני בה אינסל (חודש חודשיים שלוש לא משנה) ואני עם מישי במיטה אני לא נותן לה לישון כל הלילה עם הזין שלי
כוס אמק עם הטסטוסטרון הזה אני בן 21 ומרגיש כמו ילד בן 13 ויש לי הרגשה שזה יימשך ככה עד גיל 50 (בתקווה ואני יחיה עד אז)
כשהייתה לי יזיזה הייתי מביא ביד פעמיים לפני שאני פוגש אותה וזה עדיין לא היה עוזר בלילה
גנים דפוקים
אגב כלב מיוחם זה טוב הן אוהבות את זה רצח, זה מראה על טסטוסטרון גבוה ושאתה יכול לספק אותה 24/7 כל עוד אתה לא עושה את זה כמו בתול (והגבול מאוד דק)
זה ה-נוסחא ליזיזות
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin בבאן; 10-03-2013 בשעה 00:22.
קודם כל הייתי עייף מת דבר שני היא לא הראיתה שום סימן של התחלה של משהו ואז משום מקום פשוט נרדמתי בטעות חחחח ותאמין לי שמי שמכיר אותי יודע שהטסטוסטרון שלי נמצא מעל ל100 אחוז... עובדה... בפעם הראשונה שלי איתה פשוט חירמנתי אותה בלי שניה של הפסקה במשך חצי שעה זה פשוט לא נורמלי חחחח ובוא נגיד שזה הסתיים יפה מאוד חחח אבל זהו שאני כבר פחות אינסל כי אתמול זאת הייתה הפעם השניה שלי איתה הפעם הראשונה הייתה לפני כמה ימים... חח ברור שאם זאת הייתה הפעם הראשונה שלי איתה אז בחיים לא הייתי נרדם אבל בסדר קורה... נפצה על זה בקרוב =]
וכן אם אתה כלב מיוחם בקטע של אתה יכול לספק לה את הצרכים שלה כל היום זה טוב... אבל אם אתה כלב מיוחם בקטע שאתה חרמן מגעיל שרק מחפש לזיין וכל שניה עושה דברים שקשורים לסקס בלי טאקט אז הדבר היחידי שאתה מזיין בסוף זה את היד של עצמך...
וזה דבר שאני מנסה להסביר לכולם מלא זמן ואף אחד פה לא קולט חחחוכן אם אתה כלב מיוחם בקטע של אתה יכול לספק לה את הצרכים שלה כל היום זה טוב... אבל אם אתה כלב מיוחם בקטע שאתה חרמן מגעיל שרק מחפש לזיין וכל שניה עושה דברים שקשורים לסקס בלי טאקט אז הדבר היחידי שאתה מזיין בסוף זה את היד של עצמך...
שמע תאמת אני גם חושב על לזיין ובאמת שאני אחד החרמנים שאני מכיר חחח אבל אני משתדל לעשות את זה בטאקט ולא כמו מפגר חח מתי שאני עושה את זה בלי טאקט זה רק בשביל טרולינג וצחוקים עם חברים שבדרך כלל כולם בסטלה חחחח
כוס אמק ITI המזל החרא שלי התעלה על שלך
אתה הלכת לבחורה והיית איתה לבד בבית בלי אפשרות לקוקבלוק
ואני נתקעתי במסיבת גייז
FUCK THIS SHIT BRAH IM OUT
שמע אני דפקתי את הקוקבלוק לעצמי חחחחח אפשר להגיד... למרות שהיא נתנה לי רמיזה לקוקבלוק כשהיא שלחה לי הודעה ורשום שם שמה שקרה לא יחזור על עצמו כי היא לא בקטע של יזיזים.. ואני חשבתי על זה ואני אומר
ידידים זה יזיזים שחתכו להם את הזין חחחחחחחח (הייתי חייב לפרסם את זה פה פשוט משפט אדיר, אני גאון לפעמים חח)
זה נראה לי צריכה להיות התשובה שלי אליה אם היא תגיד לי או ידידים או חברים... כי תכלס חברות כוסיות אין לה (ואני יודע את זה בוודאות), היא גרה יחסית בחור אז היא לא כל כך מקושרת לבנות ששוות משהו והיא גם לא יוצאת המון למקומות הבאמת חזקים... ולהיות חבר שלה לא בא לי כי אני לא באמת מרגיש אליה משהו וגם יותר מזה אני לא נמשך אליה בטירוף בואו נגיד שאם אני כבר חבר של מישהי אני רוצה שהיא תהיה אידיאלית מבחינתי ואני לא מוכן להתפשר ולזאתי יש כמה פאקים דוגרי... אבל מצד שני כיף לי איתה (חוץ מהקטע המיני) ונחמד להזדיין איתה חחח אז ככה שלי ברור מה אני רוצה... עכשיו אני רק מקווה לשכנע אותה שנהיה באמצע בין ידידים לחברים (יזיזים חח)
איכשהו שום יזיזות שלי לא החזיקה המון זמן אחת הייתה עם איזו אמריקאית שיום אחד הנחיתה עליי הודעת מגילה שהיא רושמת בה שכל מה שהיה צריך לקרות בינינו בסוף קרה בהתחלה וזה לא בסדר ולא התאהבנו בלה בלה בלה (מה שאפשר לצפות ממישהי שקיבלה את האצבעות שלי באמצע הרחבה חחחח)
אחת אחרת המשיכה תקופה כי היה לה אינטרס... באותו זמן היה לי קל להביא אלכוהול אז זרקתי עליה מלא בקבוקים והיא ניצלה את זה ואני זיינתי אותה (ותכלס זה נגמר כי היא סקס פשוט גרוע) קיצר איכשהו כל פעם יש לי איזה סיפור ואני לא מצליח להיות פשוט יזיז של מישהי וזהו (אפילו קשר פתוח גם סבבה)
תהיה ידיד טוב של מישי (לא ידיד גיי הגבול מאוד מאוד דק...)
תהיה חבר שלה (ההכי טוב שלה)
תיפרדו
תשמור איתה על קשר טוב ותיפגשו הרבה (בעיקר במקומות שהייתם בהם כזוג)
הרבה מגע וכו', צריך שתיראו כמו זוג מהצד
???
PROFIT
לא צריך לשכנע אף אחד כלום אם זה קורה אז זה קורה אם לא אז לא...זה סתם יוציא אותך נואש
נראה לי אתה היית צריך להיות במסיבת גייז במקומי...האינסל רייג' שלי גדל מיום ליום, אני עוד אלך סודיני.
נערך לאחרונה על ידי Dash Berlin; 11-03-2013 בשעה 01:41.
הבנתי מה אתה אומר וזה טוב כמשהו לחיים אבל במקרה הזה לא כל כך חחח אבל תודה בכל זאת