אם אני יושב כמה דקות עם בחורה לבד אני בטוח מנשק אותה. למעשה כל אחד שאין לו אספרגר ולא מפחד לעשות תצעד הראשון יכול לעשות את זה...כשבחורה איתך לבד ועזבה תחברות שלה בשבילך היא לא עשתה את זה סתם כי משעמם לה
ואני רחוק שנות אור מלהיות זיין, אני מרגיש בתול כבר חודשיים ומשו...ככה גם רוב האנשים שעונים להגדרה שתיארת
אז אל תקרא לזה זיין.. זה רק הגדרה מצדי קרא לזה אמיץ לא אכפת לי
הקטע הוא שאני לא אמיץ :/
ובגלל זה: השיחה קטועה ולא זורמת, יש שתיקות מביכות, אתה נותן לה מבט לשפתיים, היא לא כל כך מחזירה, אתה לא יודע אם לחייך או לא כי אתה מרגיש כמו אדיוט, אותו דבר לגבייה... ואז פה... אני לא עושה כלום כי זה יעשה יותר נזק מטועלת
אתם חוזרים לקבוצה והופ אתה זה שזורק את כל הבדיחות ומנהיג את השיחה.. כוסעמק. חחחחחחח
לא הבנתי למה בגלל שאתה והיא יודעים לאין אתם רוצים שזה יזרום ובגלל זה, זה יתקע...למה נראלך?
לא הבנתי למה בגלל שאתה והיא יודעים לאין אתם רוצים שזה יזרום ובגלל זה, זה יתקע...למה נראלך?
אני לא יודע אם זה בגלל זה אבל לפי הניסיון שלי
אני יכול להריץ צחוקים שטויות עם כל אחת לבד אם זה מדובר על נסיעה באוטובוס בדרך מבית ספר הביתה
אבל שזה ביציאה ולילה והכל שקט פה הבעיה אני מקרה דפוק רצח אהה חחחחחחחחח
מזה "ילדותי"?
נשמע כמו מילה של SADCUNT+MIRER.. מה רע בלהתנהג צעיר? לעומת הבני 40 בגיל 19 שפה.. באלוהים שסבתא שלי נראית כמו זיז לעומת.
אני מרגיש שזה דופק לי את הצורה. שלא תבין לא נכון אני מתנהג כמו ילד ואוהב לעשות שטויות וצחוקים אבל בגלל זה בחורות לוקחות אותי לקטע של *הוו הוא נראה כמו בן זונה של ידיד* ואז שאני מנסה לפעול ולתת את המכה הכל נראה מוזר כזה ואני מקבל סירוב