קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה] חיים משעממים ללא תכלית
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 06-03-2012, 07:19
  2. חיים משעממים !
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 12-06-2011, 11:21
  3. חיים משעממים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 03-12-2007, 22:04
  4. [בעיה] חיים משעממים...
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 07-04-2006, 18:57
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 40

חיים משעממים - עמוד 2

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

MMA זה לכוסיות, אף אחד לא יעשה לך את כל הקארטה הזה וכל התנועות האלה במכות רחוב...הכרתי מלא שהיו בMMA והם היו סתם לפלפים ששוקלים 60 קילו שחושבים שהם סוסים אבל הם לא

עדיף להוציא תעצבים על משקולות בחדר כושר, כשאני נכנס לאמוק לפני אימון המשקלי עבודה שלי עולים תמיד

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Above And Beyond צפיה בהודעה
    MMA זה לכוסיות, אף אחד לא יעשה לך את כל הקארטה הזה וכל התנועות האלה במכות רחוב...הכרתי מלא שהיו בMMA והם היו סתם לפלפים ששוקלים 60 קילו שחושבים שהם סוסים אבל הם לא

עדיף להוציא תעצבים על משקולות בחדר כושר, כשאני נכנס לאמוק לפני אימון המשקלי עבודה שלי עולים תמיד
    בולשיט
    אומנויות לחימה זה אח
    אני בקרב מגע וניסו לתקוף אותי וניטרלתי אותם
    בלי קרב מגע הייתי כנראה נכה בתול 4ever עכשיו

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

מי תקף אותך? שחיפים שצועקים "יבן זונה" ודוחפים?
    מוריד אותם בבוקס ואני שחיף מת. חבר'ה גדולים מורידים אותם בכאפה.

אם בא אליך בנזונה מסיבי שמרים 200 קילו במכון הוא ירים ויזרוק אותך מהמדרגות ולא תוכל לעשות כלום בנידון.
    שתהיה גדול כל השחיפים של הMMA ימצצו לך...היה לי אחד בשכבה פאוורליפטר פריק כזה עם מוהק (שהיה על אחוז שומן לא נמוך חשוב לציין אבל ראו שהוא לא סתם שמן מסריח נראה "מקרר" כזה כמו סלקטור רוסי) וכל השחיפים הפוזאיסטים עברו מדרכה כשראו אותו, ראיתי תבנאדם הולך מכות אחרי בצפר עם איזה ערס מכוער שעשה לו פוזות של בעיטות מסובבות וזבל של קאפוארה או איך שלא קוראים לחרא הזה והבנאדם הוריד אותו בלי להזיע
    הוא נראה לך כמו אחד שאוכל 10 כאלה לארוחת בוקר ואז מסדר אותם אחד על השני ועושה דדליפט עם כל המשקל שלהם

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

אם בא אליך בנזונה מסיבי שמרים 200 קילו במכון הוא ירים ויזרוק אותך מהמדרגות ולא תוכל לעשות כלום בנידון.
    שתהיה גדול כל השחיפים של הMMA ימצצו לך...היה לי אחד בשכבה פאוורליפטר פריק כזה עם מוהק (שהיה על אחוז שומן לא נמוך חשוב לציין אבל ראו שהוא לא סתם שמן מסריח נראה "מקרר" כזה כמו סלקטור רוסי) וכל השחיפים הפוזאיסטים עברו מדרכה כשראו אותו, ראיתי תבנאדם הולך מכות אחרי בצפר עם איזה ערס מכוער שעשה לו פוזות של בעיטות מסובבות וזבל של קאפוארה או איך שלא קוראים לחרא הזה והבנאדם הוריד אותו בלי להזיע
    הוא נראה לך כמו אחד שאוכל 10 כאלה לארוחת בוקר ואז מסדר אותם אחד על השני ועושה דדליפט עם כל המשקל שלהם
    איזה שטויות אתה אומר...MMA זה קודם כל לא חרטא, וזה הכי מכות רחוב...
    הכרתי מישהו שבMMA איזה 5 שנים, והוא לא שחיף אבל לא ענק, והוא לוקח גם אנשים פי 2 ממנו בגודל....אי אפשר להתקרב אליו פשוט, הוא מפלצת.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

לכל מי שאמר שMMA זה חראטה או לא מעניין אותי בדיוק מה...סתום תפה, חד וחלק.
    מדובר בשילוב של כמה אומניות לחימה, MMA זה כלי מסוכן מאד, ואני לא מאחל לאף אחד מהפורום להכנס לקרב כזה עם בן אדם שיודע MMA בצורה מקצועית.

אני לא יוסיף עוד...פשוט תראו:

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

תראה, יש לך 2 אפשרויות.

האפשרות הראשונה היא לשבת ולשחק משחקי ווידאו ואולי להתפלל לאלוהים שיהיו לך חיים.
    האפשרות השנייה היא להשיג חיים. במקום להאשים את העולם, את הגורל האכזר ואת החיים במצבך - תאשים את עצמך. תעשה מעשים! לך תקנה בגדים יפים, תלבש אותם, ותצא החוצה. עם ביטחון וראש זקוף. תכיר בנות. ואתה יודע מה?! עזוב אותך מכל החוקים המדויקים של הפיקאפ. התרופה שלך כרגע היא פשוט GO!!! החיים קצרים מדי מכדי לחשוב. כל שנייה חשובה, ואתה בוחר אם לבזבז אותה על כלום או לנצל את ההזדמנויות שיש בה שיכולות לבוא רק פעם אחת ולא לחזור יותר לעולם. קח את עצמך בידיים ותעשה שינוי. תאמן את המיומנות החברתית שלך! תדבר עם אנשים כמה שיותר. תתקשר לחבר תגיד לו איזה כיף שיש לי אותך. ובאותו רגע תדע שאימנה את עצמך. ככל שיותר תתקשר, ככה תהיה תקשורתי יותר ותוכל להפוך לבן אדם שאתה באמת רוצה להיות.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

תודה על כל העצות!

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    תראה, יש לך 2 אפשרויות.

האפשרות הראשונה היא לשבת ולשחק משחקי ווידאו ואולי להתפלל לאלוהים שיהיו לך חיים.
    האפשרות השנייה היא להשיג חיים. במקום להאשים את העולם, את הגורל האכזר ואת החיים במצבך - תאשים את עצמך. תעשה מעשים! לך תקנה בגדים יפים, תלבש אותם, ותצא החוצה. עם ביטחון וראש זקוף. תכיר בנות. ואתה יודע מה?! עזוב אותך מכל החוקים המדויקים של הפיקאפ. התרופה שלך כרגע היא פשוט GO!!! החיים קצרים מדי מכדי לחשוב. כל שנייה חשובה, ואתה בוחר אם לבזבז אותה על כלום או לנצל את ההזדמנויות שיש בה שיכולות לבוא רק פעם אחת ולא לחזור יותר לעולם. קח את עצמך בידיים ותעשה שינוי. תאמן את המיומנות החברתית שלך! תדבר עם אנשים כמה שיותר. תתקשר לחבר תגיד לו איזה כיף שיש לי אותך. ובאותו רגע תדע שאימנה את עצמך. ככל שיותר תתקשר, ככה תהיה תקשורתי יותר ותוכל להפוך לבן אדם שאתה באמת רוצה להיות.
    איך אני אוהב את האנשים שבאים וזורקים סיסמאות ... קודם כל מסכים איתך שקודם כל צריך לעבוד על זה אבל מפה ועד מה שאמרת..
    "לך תקנה בגדים יפים" - הבנאדם אמר שאין לו גרוש על התחת
    " תכיר בנות" הבנאדם עם ביטחון עצמי של ילד מששטוס איך הוא יכיר בחורות ?

שוב, אתה צודק צריך לחיות את החיים ולעשות את השינוי אבל לזרוק סיסמאות לא יעזור פה...
    לדעתי הדרך הטובה ביותר להשתפר היא קודם כל ליצור מעגלים חברתיים וזה קורה ב2 מקרים:
    א. מסגרת כלשהי [צבא, לימודים, עבודה]
    ב. חבר דרך חבר.
    הבנאדם לדעתי צריך להתחיל בקטן, להתחיל לדבר עם בנות מכיתה לאט לאט יעלה לו הביטחון והוא יראה שזה לא בעיה לדבר עם בנות, הוא יתחיל להסתובב איתן, להתחיל לעבוד, ברגע שיהיה לו כסף הכל ילך יותר קל הוא יוכל לקנות בגדים יפים, הוא ישתפר אסתטית, הוא יכיר חברים בעבודה וככה יוכל לחזק את המעמד החברתי שלו.
    עוד דבר, אני חושב שפותח האשכול, אתה חייב להתחיל יותר לזרום, אני מאמין שזה יקרה אחרי שתתחיל לדבר עם בנות לאט לאט תיפתח ותבין שיש לך מה לתת וזה יעלה לך את הביטחון ומפה השמיים הם הגבול
    קרא חוקי חתימות

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

חחחח בגלל זה אני אומר לך תיראה UFC
    תיראה איזה יופי זה
    מדי פעם מביאים לקרב של משקל כבד איזה פאוורליפטר כמו שאתה אוהב נגד איזה מקסיקני שניראה קטן ממנו בשתי מידות
    בפעם האחרונה שראיתי זה היה ברוק לסנר ופתחו לו את הצורה
    זה היופי שזה לא כמו סתם אגרוף לא מספיק רק כוח אלא סיבולת מהירות ושכלללל

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ומה טוב בך?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

כל החרא הזה מבויים כמו הWWE וכל החרטות האלה...

אני אומר לך ראיתי מישו שהוא שנתיים שלוש בMMA הולך מכות במציאות, הסתובבתי עם הבנאדם הרבה, אבל כוח לא היה לו בכלל הוא היה שחיף..

קיצר פעם היו מכות בשכונה שלו
    ואיזה שמן ומגודל פתח לו תצורה במכות...שלא תגיד פאוורליפטר או איזה מקרר שמרים 200 קילו בחדר כושר...סתם איזה שמן

בשביל שהחרא הזה יהיה יעיל צריך להתאמן על זה 10 שנים+ ולהיות עם נסיון גבוה במכות רחוב כי גם אחרי שנתיים שלוש אתה חלש כמו כלב אם אתה לא משלב את זה עם הרמת משקולות.
    כל אחד חושב שאחרי שאמא רשמה אותו לחוג קפוארה הוא איזה ג'קי צ'אן...היה לי כזה בשכבה היה לו חגורה שחורה או חומה אנאערף
    עדיין היה ילד כאפות וערס ממוצע היה מפרק אותו

מה שכן היה לנו אחד גופניק סוס, לא פאווליפטר אבל גם לא שחיף (היה מתאמן) והייתה לו חגורה חומה במשהו והבנאדם היה הכי סוס בשכבה

מה המסקנה? להיות 60 קילו ולדעת MM שלוש שנים לא יעשה אותך סוס
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 28-03-2013 בשעה 19:42.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

כל החרא הזה מבויים כמו הWWE וכל החרטות האלה...

אני אומר לך ראיתי מישו שהוא שנתיים שלוש בMMA הולך מכות במציאות, הסתובבתי עם הבנאדם הרבה, אבל כוח לא היה לו בכלל הוא היה שחיף..

קיצר פעם היו מכות בשכונה שלו
    ואיזה שמן ומגודל פתח לו תצורה במכות...שלא תגיד פאוורליפטר או איזה מקרר שמרים 200 קילו בחדר כושר...סתם איזה שמן

בשביל שהחרא הזה יהיה יעיל צריך להתאמן על זה 10 שנים+ ולהיות עם נסיון גבוה במכות רחוב כי גם אחרי שנתיים שלוש אתה חלש כמו כלב אם אתה לא משלב את זה עם הרמת משקולות.
    כל אחד חושב שאחרי שאמא רשמה אותו לחוג קפוארה הוא איזה ג'קי צ'אן...היה לי כזה בשכבה היה לו חגורה שחורה או חומה אנאערף
    עדיין היה ילד כאפות וערס ממוצע היה מפרק אותו

מה שכן היה לנו אחד גופניק סוס, לא פאווליפטר אבל גם לא שחיף (היה מתאמן) והייתה לו חגורה חומה במשהו והבנאדם היה הכי סוס בשכבה

מה המסקנה? להיות 60 קילו ולדעת MM שלוש שנים לא יעשה אותך סוס
    יש ויש
    ואני מכיר בחור 1.80 שלא תגיד ענק, מתאמן 3 שנים בעפולה בMMA, היה לו גוף בן זונה, עכשיו יש לו גוף מכוער גדלה לו קרס קטנה והחזה התעגל לו ובקיצור.. פחות שרירים יותר שומן. אבל בוא נגיד בתקופה שהוא היה מתאמן רציני הוא יכל לפצח את כל הוונאביז מקסיקנים שמעשנים איתך BLUNT ברחבי ברוקלין..
    אז.. יש ויש.

אבל לדומגא אגרוף תיאלנדי - FUCK THIS SHIT
    כנל קארטה זה בכלללללל אין מילים.. קארטה אבל מביא לכמה אנשים עם גנטיקה טובה כח מתפרץ של קרנפים ואחוז שומן נמוך ביותר ככה שהם גם נראים טוב וגם חזקים.. אבל זה ל20% בערך מכל המתאמנים של הקארטה.

שמע אחי הוא היה על אסטרואידים ואפקות ניפוח בגלל זה השריר הפך לשומן אבל אם הוא יקח אפקות ואסטרואידים במינון הנכון אז אולי השומן יחזור להיות שריר

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    שמע אחי הוא היה על אסטרואידים ואפקות ניפוח בגלל זה השריר הפך לשומן אבל אם הוא יקח אפקות ואסטרואידים במינון הנכון אז אולי השומן יחזור להיות שריר
    lol'd

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    אני לא מבין תקטע הזה.. למה כולם בפורום קוראים לזה אסטרואידים? קוראים לזה סטרואידים.. אסטרואידים זה האבנים האלו שעפים בחלל..
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect