מסכים עם זה שמעליי, אף פעם לא מאוחר. אין רגע בחיים בו אינך יכול לשפר את המגרעות שלך. גם אם תזכה להגיע לגיל 60 ופתאום זה יפריע לך, תוכל להשלים זאת ועוד הרבה דברים אחרים שפספסת בחיים שלך.
כל אחד מכפר על הצדדים החלשים שלו בדברים אחרים. אולי לך יש חסרון בזה אבל בטח יש לך יתרון בדברים שונים לעומת אנשים אחרים.
בנוגע לדיון, אומנם טרם צפיתי בסדרה אך אני אדם שאוהב לצפות בסדרות בז'אנר וז'אנרים רבים נוספים שמדברים על החיים.
אני זוכר שצפיתי פעם בסדרה בה הראו כיצד יוצרים קטשופ שאנו מכירים, ואיך יודעים אם הוא מיוצר טוב. עם תמונות העגבניות שעל הבקבוקון שלכאורה מהם הוא עשוי. אך טעות זאת בידי רבים שחושבים כך, מכיוון שקטשופ לא סתם משביע כאשר אוכלים עם מזונות אחרים כמו צ'יפס. קטשופ עשוי מתפוחי אדמה, יחד עם הרבה צבע מאכל וטעם מאכל נותן לנו הרגשה של רסק עגבניות טעים במיוחד שמתווסף נהדר לצי'פס או שניצל.
למרות שהבנתי ממה הוא מיוצר, זה לא עצר אותי לאכול את הקטשופ אלא רק להשתמש בו קצת פחות ממש שנהגתי בעבר. אין ספק שטוב לדעת מאשר לא לדעת בכלל.
בנוסף גם אני יכול לומר לך, בתור אחד שהיה שותה 2-3 ליטר ביום קולה, שברגע שנודע לי מה קיים במיצים הכל כך מפתים בטעמם כגון: קולה, פאנטה, נסטי ועוד... הפסקתי לשתות אותם כמעט לגמרי. הבנתי בהרבה יותר כי מים בריאים לא רק בגלל שהם מגיעים מן הטבע, אלא גם בגלל שהם מספקים צרכים רבים שהגוף לא יכול להשיג ממקור אחר. כאשר מדובר ב-20% מים שקיים במיץ רגיל, אתה צריך לשתות 4 כוסות ועל הדרך אתה יכול גם לדלג על ארוחת הצהריים, מכיוון ששתייה מרובה של מיצים מלאי צבע מאכל וגלוקוזן(סוכר רב) גורמים לך להרגשת שובע. בגלל זה מומלץ לא לתת לילדים הרבה קולה וכל השטויות האחרים.
שאלה, האם הסדרה עוקבת אחר תעשיות המזון בישראל בלבד?

ציטוט ההודעה