אני לוחץ על ה mac os x lion 10.7 וזה נכנס לתוך ה vmware ומעלה את ההודעה שהעלתי קודם... ואני לא מבין מה הוא רוצה...
אני לוחץ על ה mac os x lion 10.7 וזה נכנס לתוך ה vmware ומעלה את ההודעה שהעלתי קודם... ואני לא מבין מה הוא רוצה...
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
עוד לא טענת את המערכת הזאת לתוך המכונה?
בכל מקרה יש תהליך של שינוי קובץ מסויים שאמור לסדר את הבעיה..
אתר קובץ עם סיומת vmx והעבר אותו למיקום אחר. (בתוך תיקיית המכונה)
לאחר מכן נסה שוב להפעיל את המכונה.
בשום אופן אל תשנה את שמו או תמחק אותו פשוט גזור אותו החוצה.
http://kb.vmware.com/selfservice/mic...rnalId=2034362
נערך לאחרונה על ידי Ori; 30-03-2013 בשעה 20:40.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אחי אני לא מבין אני לא רואה בכלל קובץ עם סיומת vmx... אבל את הקובץ שניסיתי לפתוח העברתי לתקייה של המכונה וזה עדיין לא עובד...
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
בתיקיית המכונה צריכים להיות הרבה קבצים אחד מהם צריך להיות vmx
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
אחי אני לא יודע איך נכנסים להגדרות... תוכל ללמד אותי?
מ א ו ש ר
מהתפריט הראשי של VMware, תלחץ פעם אחת על המכונה הרצויה מבין המכונות בצד שמאל. המכונה צריכה להיות כבויה. בחלון שנפתח, לחץ על Edit virtual machine setting. משם אתה יכול לפעול לפי מה שכתבתי לך למעלה.
מ א ו ש ר
כן. אם אין לך בצד תפריט, לחץ על Open a Virtual Machine ומשם תפעל לפי ההוראות.
מ א ו ש ר
אתה צריך לבחור בAutomatic ולסמן את Virtualize Intel VT-x/EPT or AMD-V/RVI
אחי קודם כל תודה רבה שאתה מקדיש מזמנך ועוזר לי...
ודבר שני אתה יכול להסביר לי איך אני שולח לך בפרטי כי אני לא רוצה לפרסם את המפרט בפורום...