סרטון מעניין.
חבל מאוד שרק עכשיו המורים בבתי הספר שמים לב לילדים בכיתה, וגם זה רק בכיתות לילדים עם בעיות ריכוז.
סרטון מעניין.
חבל מאוד שרק עכשיו המורים בבתי הספר שמים לב לילדים בכיתה, וגם זה רק בכיתות לילדים עם בעיות ריכוז.
מחשב נייד פשוט מבוסס I3 לעבודה משרדית
|
|
זה נכון אבל לא נכון לנו. אני לא חושב שיש פה הורים שמסתכלים באמת על הנושאים ואם כן אני מקווה שיעזור, אבל רובנו פה לא ילדים ולא נבקש מההורים להלחם במלחמות שלנו. אם נהג אוטובוס יקרא לי מפגר אז אני אחזיר לו בשאני אקרא לו אידיוט, אבל אין פה באמת דרך להעלות הערכה עצמית לבוגרים יותר.
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
מגניב מה שכן זה אכן הדרך המהירה להשגת בטחון עצמי למשל תלך ותעשה כושר אפילו אם לא יהיה לך גופה תרגיש שיש וזה מקנה לך בעצם אסימונים או שאתה עושה משהו מפחיד ועומד בו אתה מרגיש יותר טוב עם עצמך וגם אז אתה מקנה לך אסימונים זה ממש נכון כדאי לאץ את זה
אני מניח שישנן דרכים רבות לעשות זאת:
- גרום לו לעשות משהו שלא עשה עד היום.
- תעיר את תשומת ליבו על החוזקות שלו בזמן אמת (כשהוא משתמש באחת מהן ומשיג תוצאה ולא רק באופן כללי ע"י רשימת יתרונות כלשהי).
- גרום לו להרגיש שהוא "תקין", שגם אם לא השיג את מושא חפצו עדיין הכל בסדר (הרי ישנם אנשים במצב בהרבה יותר גרוע וגם אלה שכן הצליחו כנראה משלמים על כך מחיר שהוא לא צריך לשלם).
- גרום לו ליהנות באופן כללי, כך שככל שיחלוף הזמן הוא יהיה ממוקד במה שהוא כן יכול לעשות/ליהנות ממנו.
- גרום לו לעשות משהו מוזר (בגבול הטעם הטוב, בטאקט וללא סכנה אמיתית כלשהי) ותראה לו שהוא אינו "נשפט" על כך, שהוא עדיין יישאר "בחיים" לאחר מכן ושהכל בסדר.
- ישנן גם מספר טכניקות של שכנוע עצמי..
מצד שני, חלק יגידו שכל זה למעשה תורם אסימונים לביטחון עצמי מזויף, כזה שמתנפח כמו בלון אך הסיכה הקטנה ביותר יכולה לפוצץ אותו ברגע אחד. לפי פרויד, מדובר למעשה בהשקעה ב-"אני המזויף" במקום באותנטי, בשביל לפתח את האותנטי, איני מכיר דרך אחרת מלבד אנליזה מייגעת והתעסקויות ברגעים מבאסים מן העבר.
אגב, כיף לראות שהפורום עדיין חי ופועם
כל הכבוד!
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 09-11-2013 בשעה 12:42.