שלחתי שלח
נכתב במקור על ידי acab321 שלח שלחתי נכתב במקור על ידי ori15421542 שלחתי לך נכתב במקור על ידי idanshoker1 שלחתי שלח נכתב במקור על ידי .Ferrari שלחתי שלח הראשון קיבלת, האחרים יקבלו לפי הסדר.
ספוילר: שלי (:
נכתב במקור על ידי .Ferrari שלחתי שלח כולכם קיבלתם, תקבל מחר!
נכתב במקור על ידי -Gold Star- כולכם קיבלתם, תקבל מחר! לא קיבלתי עדיין
הנה לחינם??? חחח בבקשה?
נכתב במקור על ידי .Ferrari לא קיבלתי עדיין עכשיו קיבלת נכתב במקור על ידי DoctorApple הנה לחינם??? חחח בבקשה? תקבל מחר.
נכתב במקור על ידי -Gold Star- עכשיו קיבלת תקבל מחר. הקוד לא תקין תוכל לשלוח לי אחד אחר או משהו
נכתב במקור על ידי DoctorApple הנה לחינם??? חחח בבקשה? קבלת. נכתב במקור על ידי .Ferrari הקוד לא תקין תוכל לשלוח לי אחד אחר או משהו הקוד תקין, הוא פג תוקף כל 24 שעות. שלח לי הודעה כשתהיה מחובר ותקבל את הקוד.
גבר הקוד לא עובד לא יודע למה תוכל לשלוח לי שוב? אין לי בעיה לשלם שוב
נכתב במקור על ידי idanshoker1 גבר הקוד לא עובד לא יודע למה תוכל לשלוח לי שוב? אין לי בעיה לשלם שוב קבלת חדש.
נכתב במקור על ידי -Gold Star- קבלת חדש. לבנתיים אני יהיה מחובר עד היום בלילה אם לא מקסימום סופש הבא
נכתב במקור על ידי -Gold Star- קבלת חדש. שלחתי לך 3 נקודות בטעות, בכל מקרה שלח .
נערך לאחרונה על ידי _תומר_; 28-04-2013 בשעה 14:27.
A good player is a player with a good heart
נכתב במקור על ידי .Ferrari לבנתיים אני יהיה מחובר עד היום בלילה אם לא מקסימום סופש הבא קבלת. נכתב במקור על ידי _תומר_ שלחתי לך 3 נקודות בטעות, בכל מקרה שלח . מחר תקבל.
נכתב במקור על ידי -Gold Star- קבלת. מחר תקבל. היי אחי היום באתי להירשם וזה לא נתן לי למה?
חוקי הפורום