קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה, כנסו חבר'ה :]
    על ידי Bar בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 19-09-2007, 17:17
  2. כנסו חבר'ה אני חייב עזרה דחופה =[
    על ידי Bar בפורום דיבורים
    תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 11-06-2007, 08:34
  3. כנסו חבר'ה אני צריך עזרה!!
    על ידי daniel2008 בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 09-04-2007, 13:26
  4. שאלה .. כנסו חבר'ה..
    על ידי nizan777 בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 05-10-2006, 20:34
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 32

כנסו חבר'ה (16) - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי SLI צפיה בהודעה
    וואי בוריס עזרת לי מאוד! וכן אתה גם מהרשימה של החבר'ה התותחים פה שקראתי והבנתי כמה שאתם אחלה אנשים!

לגבי הקונדמים אני קצת מתבייש ללכת ולקנות :| ואין לי איזה אח גדול שאני יכל לבקש ממנו
    לגבי לדבר עם אנשים אני מסתדר ממש טוב אני יכל לגשת לאישה, מוכרת ילדה סתם ככה ולדבר אין לי בעיה אני לא חושש לא מאיך שאני נראה ולא איך שאני מדבר, רק בבצפר זה שונה :| אני ממש לא יודע איך להסביר זה כאילו אני חי בשני עולמות שונים שאני ברחוב ושאני בבצפר
    תגנוב מהמורה למדעים או חינוך מיני מה שהולך אצלכם ככה אנחנו עושים

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

לך עם אבא שלך לבית מרקחת ותקנה איתו.
    אבא שלך יהיה מבסוט עלייך רצח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ג'ון
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    LIFE IS GOOD

חחחחחחחחחחחחחחח הביצים שלי לא כל כך מזהב

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ג'ון
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    LIFE IS GOOD

מה חרא גם ביום העצמאות אני לא יוצא!!!!

I feelll shit :'(

למה אתה לוקח את הדברים השליליים וגורם להם להיראות הרבה יותר גדולים? תסתכל על הצד החיובי, אתה בבית אתה יכול להתחיל ללמוד קצת איך לשפר את עצמך ואז לשלוף את כל מה בהמשך.

ידע זה כלום. היישום בשטח זה מה שחשוב. תתחיל ליישם את הדברים לחיים, תתחיל במשהו. אתה לא יכול לשבת בחיבוק ידיים ולתת לאחרים לשנות אותך. אין לי מושג מה קראת, אבל גם כשאתה קורא פעם אחת משהו זה לא מספיק, מומלץ לקרוא עוד פעם במועד אחר כדי לזכור טוב יותר ולבדוק שאתה יודע מה אתה עושה. השינוי מתחיל ממך.

ספורט זה בריא מאוד, אתה יכול לשלב קצת ספורט בחיים. אין לך מושג כמה כעס ורגשות שליליות יעלמו בין רגע לאחר הפעילות הספורטיבית. ריצה, אימון של חצי-שעה בבית של תרגילים שונים, זוהי דרך מעולה לנשום גם אוויר צח ולראות את השמיים כמה הם יפים. ראית את השמיים היום? (אני תמיד שואל את זה את עצמי)

לרבים מהגברים יש נטייה להיות תלויים יותר מידי בתת מודע שלהם, זה שיוצר מיליון ואחת תירוצים עוד לפני שבכלל הגענו לדבר עם הבחורה. אדגים את זה על סיטואציה בה תבין את זה טוב יותר. הפחד שלך בביצפר נובע מאי נוחות מסוימת שנשלחת על ידי תת המודע שלך. "משהו מוזר קורה". נגיד ואנחנו חוצים את הכביש, בדרך כלל אנחנו מסתכלים ימינה ושמאלה לבדוק שאין מכונית אפילו שיש ירוק זה יעלה לנו את הרגשת הביטחון ונוכל ללכת בבטחה לעבר היעד. אבל במידה ואנחנו עוברים את הכביש ולא מסתכלים ימינה ושמאלה, אנחנו יודעים שאין מכונית אבל זה ירגיש לנו קצת מוזר... פתאום תהיה התנגשות בראש שלנו עם תת המודע ששולח לנו אותות שליילים שמשהו פה לא בסדר. זה מסוכן! אבל בסוף אנחנו מגיעים לצד השני והכל בסדר. בדיוק זה מה שקורה לך בביצפר, אתה נמצא במקום שמרגיש לך מוזר, ודווקא עם ההרגשה הזאת אתה צריך להתמודד. תן לעצמך להשתחרר ואל תקשיב לתחושות השליליות שמגיעות לראש שלך. מהר מאוד מבלי שתשים לב הן יעלמו. ממש כמו קסם, אתה תרגיש אדרנלין מסוים או אפילו פרפרים בבטן כשתדבר עם בחורה ולא יהיה אכפת לך משום דבר שקורה בסביבה. הצלחת להגיע ליעד, עכשיו תמשיך ותגרום לעצמך להרגיש נוח גם בביצפר ולא רק עם בחורות... גם עם בנים שמדורגים בתור 6,7 (ערסים לדוגמה) כנס לאחד האשכולות שלי לגבי דימוי עצמי כדי לדעת איך להתמודד איתם.

אתה לא יכול להיות תותח עם בחורות בלילה אחד, ובטח לא בכמה ימים. אתה כן יכול להציב את זה בתור מטרה, מטרה שתשיג אם תדבוק בה. תנסה פעם אחת לא להיות אתה. אתה הולך כל פעם בדרך המקוצרת לביצפר? לך הפעם בדרך הארוכה אולי תפגוש שם אנשים מהביצפר, איזה צירוף מקרים... אתה מדבר איתם ומכיר אנשים חדשים. בפעם הבאה שתראה אותם הם לא יהיו זרים גמורים עבורך. אתה יושב בהפסקה בכיתה או באותו מקום ברחבת הביצפר עם חברים? תבחר לשבת במקום אחר או סתם להסתובב סיבובים סביב הביצפר שכולם יראו איזה חתיך אתה היום. תאמין בעצמך ותן לעצמך להרגיש ככה.

אם תלך כפוף, עצוב, ומבואס מהחיים - מה אני אסיק ממך? שאתה לא הבנאדם הנכון לדבר או להיות איתו. כל אחד רוצה לאסוף סביבו אנשים שנותנים הרגשה טובה, אנשים שמחים, אנשים שגורמים להרגשה טובה ולא יורדים עליך ומתחרים איתך ברגע נתון. תהיה הבנאדם הזה, זה שיש לו דיבור עם כל אחד, זה שנותן מחמאות, מביא פידבקים חיוביים לאנשים אחרים. "בוקר טוב שיר, כל יום את באה עם נעליים אחרות... אהבתי את הנעליים שלך היום", "היי ערן, איפה קנית את הג'ינס הזה? יושב עליך פצצה גבר"

מסיבות זה לא הכל בחיים. לצאת עם אנשים זה לא מה שייתן לך להרגיש טוב יותר כי בינתיים אתה צריך לשפר את הנקודות שחלשות אצלך, להפוך אותן ליתרון ושכולם ירצו להיות איתך ולהנות מהיתרונות שלך.

תרשום כאן את הבעיות העיקריות שלך ואני בטוח שתקבל פה עזרה ספציפית לבעיות האלו.

בוריס.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    אהלן ג'ון, זה בסדר לגמרי להיות בתול בגיל 16... אף אחד לא נולד זיין. תזיין גם בגיל 20 זה לא משנה הרבה לאף אחד. סתם לידע כללי, מחקרים מראים שאנשים שאיבדו את הבתולים שלהם כבר בגיל צעיר, ההתחלה שלהם לחיים הייתה קשה ואיטית יותר. לעומת אנשים שאיבדו את הבתולים שלהם בגיל מאוחר יותר לאחר גיל 18 ההתחלה לחיים הייתה טובה יותר, והם היו יותר מחושבים לעתידם.

תאמין לי לא צריך להיכנס ללחץ, תגיע לסיטואציה הזאת מתישהו רק תצטרך להתחיל בתהליך. ובכל תהליך יש נקודת התחלה, וכנראה שכאן נקודת ההתחלה שלך מתחילה, מפה אתה יכול להשתפר ולהגיע לרמה שתאהב את עצמך ותהיה שלם עם מה שאתה. אחרת אם לא תאהב קודם כל את עצמך, איך תרצה שאחרים יאהבו אותך?

בטח זה מרגיש לך שכולם יודעים שאתה בתול ובחיים לא היית עם בחורה, זה מגיע מחוסר ביטחון שאתה משדר לסביבה שלך. והאמת היא שלכולם יש את ההרגשה הזאת ואפילו יותר גרוע ממך.

אתה לא שונה מאנשים אחרים בגילך ואפילו מעליך, אל תיתן לזה להטריד אותך. בוא תראה איך אני מציע לך להתמודד בזה:

1) תחליט בעצמך שאתה הולך להגיע לסיטואציה אינטימית עם בחורה. זה אולי נשמע מוזר, אבל כן אתה חייב להיות סגור בעצמך שאתה רוצה להגיע לגשר ולחצות אותו ולא להסס כשתגיע אליו. זה חשוב מאוד וזה מוביל לנקודה הבאה.

2) תאמר לעצמך שאתה יכול גם להגיע למיטה עם הבחורה. כן, לא כל אחד בבר או במסיבה יודע מתי לעשות את זה ואם זה בכלל בסדר. יש מצבים שבחורות ממש זורמות איתך ואתה לא יודע איך לומר את זה אז אתה פשוט סוגר פייסבוק או פלאפון ועוזב כאילו השגת פה הישג משמעותי. אולי כן ואולי לא. כדאי שתהיה מוכן לזה בכל מקרה.
    צא לסופר פארם ותקנה קונדומים, זה חשוב מאוד תמיד לקחת איתך קונדומים. תתחיל להתנסות איתם וללבוש אחד כדי שתבין מה זה. כשתהיה עם בחורה אתה לא רוצה להסתבך עם זה הרבה זמן.

ככה שפעם הבאה שתכיר בחורה, הפסיכולוגיה של הראש שלך תהיה מוכנה כשהבחורה תראה סימנים פיזיים מיניים לעברך. לא תעצור אחרי השלב של הנשיקה, כי הרי בראש שלך תאמר "קניתי קונדומים, כדאי שאשתמש בהם..." ברגע שלא תפחד להגיע לשלב של הנשיקה, לא תפחד גם לעבור איתה למערכה הבאה. זה פסיכולוגי.

3) תאמר לעצמך "כן אני הולך לדבר איתה", "כן הולך לצאת לי משהו מזה", "כן אני אצליח" אל תפחד לגשת לבחורות. הן לא נושכות, כל כך חזק. שכח כל מה שלמדת עד עכשיו, תתמקד בשלוש הדברים האלה. ככה תעבור את המכשולים המנטליים שעומדים בפניך שמונעים ממך להגיע לאיזושהי אינטראקציה. לא רק עם בחורות, דבר עם בנים. תיצור אינטראקציה עם כל אחד, עם המנקה, עם השרת, עם המורה המחליפה, עם המזכירה, עם השכנים. תתחיל להתאמן בדיבור שלך עם אנשים, תפנה לכל בנאדם שנראה לך מעניין לדבר איתו. סתם ככה, על מזג האוויר, על אירועים אחרונים שקרו, או שאלה פשוטה שדורשת את דעתה.

אם אתה רוצה לעשות את בשלבים, אז אני ממליץ לך לדבר בהתחלה עם זקנים וזקנות ברחוב או בפארק.
    מהם אתה עובר לאנשים מבוגרים כמו המוכרת במכולת, בחנות הנעליים, חנות הבגדים, המאבטח בקניון
    מהם אתה עובר לאנשים יותר צעירים, זה יכול להיות גם צעירות שבמקרה שלך יש לך כאלה הרבה בביצפר. אז בהתחלה אל תדבר עם ההכי יפים ומקובלים, תתחיל מהאאוטסיידרים ולאט לאט תעבור לאנשים היותר מקובלים.

תאמין לי שברגע שתתחיל לדבר, אנשים יתחילו להקשיב לך. והם ירצו גם לדבר, זה בסדר, ככה הולכת שיחה. פעם אתה מדבר והצד השני מקשיב, ופעם הצד השני מדבר ואתה מקשיב. חשוב מאוד גם להגיב תשובות ענייניות לשיחה ולא להנהן עם הראש כמו בובת דשבורד לאוטו. אם אין לך מה להגיד הכי טוב לומר "ואוו, יפה" או "איזה מגניב" כל מידי פידבקים שיראו שאתה בעניין השיחה.

אם היה מישהו כמו רודני שהיה נותן לי סטירת לחי אבל חזקה בזמן שלי בתיכון, הייתי אומר לו תודה ומנשק אותו אפילו. לא בקטע גיי אלא רק כאות תודה שפקח לי את העיניים. אז טוב מאוד שאתה בגיל הזה פוקח את העיניים ורואה איך הדברים מתנהלים.
    זה לא ממש כמו שלימדו אותנו וחינכו אותנו, ואפילו קצת נוגד את הערכים שלנו.

מקווה שהמידע שלי עזר לך.

בוריס.
    שטויות.
    הסתובבתי עם אחד שאיבד תבתולין בגיל 14 ועם אחד שאיבד תבתולין בגיל 20 והבחור שאיבד תבתולין בגיל 14 עשה הכל בחיים (ושאני אומר הכל אני מתכוון לזה) וטס ללמוד בחו''ל לפניי (הוא הזה היה שנתן לי מוטיבציה אגב לטוס). הבנאדם נתן לי פול מוטיבציה לחיים והייתי MIRER כבד שלו במשך תקופה ואם לא הייתי נדפק בחטיבה הייתי חי כמוהו

והזה שאיבד תבתולין בגיל 20 עדיין גר עם ההורים ונמצא במערכת יחסים עם כונפה שמנה ועובד באיזה מקדונלדס...איפה זה "התחלה טובה יותר"? שהייתי מכור לסמים ותקוע בישראל ולא עושה כלום חוץ מלעשן לאכול ולישון היה לי "נקודת התחלה" יותר טובה משלו. וכן הייתה לי תקופה כזאת.

שומדבר לא יכול לפצות על חוסר סקס בתיכון. הבחור השני אובדני אחושרמוטה והוא מת לסיים תחיים שלו. ואני מבין אותו, הבנאדם לא הולך לשומקום. והכונפה שהוא איתה במערכת יחסים לא עוזרת לו במיוחד.

אם לא היה לך סקס בחטיבה ישך הזדמנות לפצות על זה בתיכון...או בקולג' במקרה של ארה''ב
    אם אין לך סקס בתיכון ובקולג', אתה תגדל להיות כ''כ אובדני שזה לא מצחיק. אתה תחשוב כל דקה על איך לסיים תחיים שלך.

בן 22 שזיין אולי בחורה אחת או 2 בחיים שלו הוא מאוד אומלל. והכרתי כאלה אישית ובא לי לבכות כשאני נזכר בהם, לנרקומנים בתחנה מרכזית יש חיים יותר טובים משלהם ואני ממש לא צוחק.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 16-04-2013 בשעה 21:46.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    שטויות.
    הסתובבתי עם אחד שאיבד תבתולין בגיל 14 ועם אחד שאיבד תבתולין בגיל 20 והבחור שאיבד תבתולין בגיל 14 עשה הכל בחיים (ושאני אומר הכל אני מתכוון לזה) וטס ללמוד בחו''ל לפניי (הוא הזה היה שנתן לי מוטיבציה אגב לטוס). הבנאדם נתן לי פול מוטיבציה לחיים והייתי MIRER כבד שלו במשך תקופה ואם לא הייתי נדפק בחטיבה הייתי חי כמוהו

והזה שאיבד תבתולין בגיל 20 עדיין גר עם ההורים ונמצא במערכת יחסים עם כונפה שמנה ועובד באיזה מקדונלדס...איפה זה "התחלה טובה יותר"? שהייתי מכור לסמים ותקוע בישראל ולא עושה כלום חוץ מלעשן לאכול ולישון היה לי "נקודת התחלה" יותר טובה משלו. וכן הייתה לי תקופה כזאת.

שומדבר לא יכול לפצות על חוסר סקס בתיכון. הבחור השני אובדני אחושרמוטה והוא מת לסיים תחיים שלו. ואני מבין אותו, הבנאדם לא הולך לשומקום. והכונפה שהוא איתה במערכת יחסים לא עוזרת לו במיוחד.

אם לא היה לך סקס בחטיבה ישך הזדמנות לפצות על זה בתיכון...או בקולג' במקרה של ארה''ב
    אם אין לך סקס בתיכון ובקולג', אתה תגדל להיות כ''כ אובדני שזה לא מצחיק. אתה תחשוב כל דקה על איך לסיים תחיים שלך.

בן 22 שזיין אולי בחורה אחת או 2 בחיים שלו הוא מאוד אומלל. והכרתי כאלה אישית ובא לי לבכות כשאני נזכר בהם, לנרקומנים בתחנה מרכזית יש חיים יותר טובים משלהם ואני ממש לא צוחק.
    אז איך אתה איבדת את הבתולין טיילר? אתה לא שחיף+אפס עם בנות?

שטויות.

טיילר, יש מחקרים ויש יוצאי דופן. אתה יודע אנגלית אז מצוין הנה צ'יק צ'ק מצאתי לך מאמר עם ההוכחות:
    http://www.sheknows.com/love-and-sex...your-love-life

בשורה התחתונה: יש לזה הרבה מאוד יתרונות לעומת החסרונות באיבוד הבתולים בגיל מאוחר.

אגב, גם אני הייתי אובדני פעם... בלי קשר לחיי המין אני מאמין שלכל אחד יש רגע שהוא היה רוצה פשוט להיעלם ולראות מה יקרה. עצם זה שהוא לא עשה את זה ופחד מזה היא סיבה שיש לו שכל והוא לא טיפש.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי iNokia צפיה בהודעה
    אז איך אתה איבדת את הבתולין טיילר? אתה לא שחיף+אפס עם בנות?
    פנים של 7.5 (ששאלתי בנות, דירגו אותי מ7 עד 9 והורידו לי בגלל ש"הייתי רזה מדי" תחשוב לבד) עם שיזוף+חשיפה לבנות בגלל כמות ענקית של ידידות+הרבה מזל+בחוץ שותה כל יום+"סלב" ברשת חברתית מסויימת
    וההמשך ידוע...מה שקיבלתי קיבלתי בעיקר מסטטוס בשילוב עם מראה חיצוני (שעם כמה שאני שחיף הוא עדיין יותר גבוה מהממוצע ולעומת ישראל ממוצע אני דוד גנדי)

הייתי בתקופה הנכונה בזמן הנכון במקומות הנכונים. בוא נגיד את זה ככה היה לי יותר מזל משכל. יש סיבה למה נהייתי אובני אחרי שכל זה נגמר וחיפשתי איך לברוח למקום אחר להתחיל חיים חדשים וזה מה שאני עושה עכשיו, אני עובד חזק על סטטוס. עשיתי את זה פעם ואני יעשה את זה שוב.
    מה שכן אם הייתי נראה 5 או מכוער הייתי נשאר בתול ופה אני חותם לך...
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 16-04-2013 בשעה 22:15.

שמע אני מודה שפעם ראשונה שלי הייתה בגיל 18 והתחלתי להיות פעיל רק אחרי שהתיכון הסתיים... רק אז חטפתי את הכאפה המצלצלת שלי
    בכל אופן זה שאני מצטער על זה זה ברור וגם כן לפעמים אני SADCUNT בגלל זה אבל ממשיכים הלאה אין ברירה... ברגע שאני יביא יותר בחורות וגם ברמה אחושרמוטה אז זה אולי לא ישכיח את החיים האומללים בבית ספר אבל זה יתן מוטיבציה להמשיך עוד ולא להיתקע בעבר.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ג'ון
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    LIFE IS GOOD

תודה חבר'ה,
    כמה שאלות בסיסיות מזה
    sadcunt סיקנט שמעתי ועוד כמה שטיילר אומר אתם יכולים לרשום לי פירוש בבקשה :

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    שמע אני מודה שפעם ראשונה שלי הייתה בגיל 18 והתחלתי להיות פעיל רק אחרי שהתיכון הסתיים... רק אז חטפתי את הכאפה המצלצלת שלי
    בכל אופן זה שאני מצטער על זה זה ברור וגם כן לפעמים אני SADCUNT בגלל זה אבל ממשיכים הלאה אין ברירה... ברגע שאני יביא יותר בחורות וגם ברמה אחושרמוטה אז זה אולי לא ישכיח את החיים האומללים בבית ספר אבל זה יתן מוטיבציה להמשיך עוד ולא להיתקע בעבר.
    אתה תשאר SADCUNT על זה לכל החיים שלך
    כמו שאני SADCUNT על החיים שלי בחטיבה

זה הדברים שרודפים אותך לנצח. כל הLMS שבעולם לא יכפר על זה.
    הבנות שנראות הכי טוב אלה בנות 15-21. אחרי 25 כל אחת נראית זוועה, עם צלוליטוס, שמנה, עם קמטים...כל האלה שאוהבים MILFיות בעצם אוהבים מבוגרות שנראות כמו צעירות והם לא מודעים לזה, בתור אחד שהשפריץ דליים של זרע על פורנו MILFיות בחטיבה

בתור אחד שהיה עם בנות 13 עד 19 וההכי מבוגרת שהייתי איתה הייתה בת 20 אני לא מדמיין את עצמי נוגע באיזה בת 30 עם צלוליטיס. זה למה אני כ''כ שמח שאני נראה צעיר, יהיה לי עד גיל 30 להנות מבנות צעירות ואולי אפילו יותר אם הגנטיקה שלי תפתיע.

אם אתה לא מזיין בנות 15-21 אתה לא קיים. עכשיו זה נראה לנו מובן מאליו אבל אחרי שכולם יקריחו וישמינו, 6 שהיא בת 18 תיראה להם יותר טוב מ8 שהיא בת 30.

וזאת בדיוק הסיבה למה כל אחת מבואס על זה שהוא לא זיין בחטיבה/תיכון/קולג'...זה הגיל שיש תבנות הכי יפות ואח''כ הן הופכות לCUM BUCKET עם צלוליטיס.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי SLI צפיה בהודעה
    תודה חבר'ה,
    כמה שאלות בסיסיות מזה
    sadcunt סיקנט שמעתי ועוד כמה שטיילר אומר אתם יכולים לרשום לי פירוש בבקשה :
    סאד קאנט - אחד שמוריד אחרים למטה, מישו שמתוסכל מהחיים שלו, אומר דברים כמו "מי תרצה אותך ימכוער" קיצר בנאדם שהוא לוזר בעצמו ומוריד אחרים לרמה שלו

סיק קאנט - ההפך מזה, אחד שמתעסק בעצמו ולא שם על ההייטרים והSADCUNTS
    אינסל - אחד שלא הייתה לו חברה או לא זיין במשך חצי שנה ויותר.

אתה תשאר SADCUNT על זה לכל החיים שלך
    כמו שאני SADCUNT על החיים שלי בחטיבה

זה הדברים שרודפים אותך לנצח. כל הLMS שבעולם לא יכפר על זה.
    הבנות שנראות הכי טוב אלה בנות 15-21. אחרי 25 כל אחת נראית זוועה, עם צלוליטוס, שמנה, עם קמטים...כל האלה שאוהבים MILFיות בעצם אוהבים מבוגרות שנראות כמו צעירות והם לא מודעים לזה, בתור אחד שהשפריץ דליים של זרע על פורנו MILFיות בחטיבה

בתור אחד שהיה עם בנות 13 עד 19 וההכי מבוגרת שהייתי איתה הייתה בת 20 אני לא מדמיין את עצמי נוגע באיזה בת 30 עם צלוליטיס. זה למה אני כ''כ שמח שאני נראה צעיר, יהיה לי עד גיל 30 להנות מבנות צעירות ואולי אפילו יותר אם הגנטיקה שלי תפתיע.

אם אתה לא מזיין בנות 15-21 אתה לא קיים. עכשיו זה נראה לנו מובן מאליו אבל אחרי שכולם יקריחו וישמינו, 6 שהיא בת 18 תיראה להם יותר טוב מ8 שהיא בת 30.

וזאת בדיוק הסיבה למה כל אחת מבואס על זה שהוא לא זיין בחטיבה/תיכון/קולג'...זה הגיל שיש תבנות הכי יפות ואח''כ הן הופכות לCUM BUCKET עם צלוליטיס.
    ואוו, הנה עוד מחקר חדש בשבילך. השנים הכי טובות של נשים הוא בגילאי 30-35 שהן הכי טריות מבחינה פיזית.
    וגם אני מת על MILF פגשתי מבוגרות שנראות בגיל 20 אבל הן בסביבות גיל 30. פשוט התבגרת מוקדם מידי, וזה די קשור שגדלת עם אמא שלך

שמע טיילר זה נכון שזה תמיד ירדוף אותי... אבל זה לא אומר שאני רוצה לסיים את החיים שלי בגלל זה... פשוט התחלתי אותם מאוחר ואני בבאסה על זה זה הכל.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect