נכתב במקור על ידי
BIKER STYLE new
פולו עזוב שטויות, בתור אחד שבאמת היה לו פעם סוג של סטטוס אני יגיד לך שסטטוס אמיתי, בישראל לפחות, זה מעגל חברתי אחד לפחות בכל עיר. משם, אתה מתפתח. זה הבסיס של הבסיס ובלי זה אין סטטוס.
מזה אומר?
שישך מעגלים חברתיים ברוב הערים בארץ. לא רק בת''א. (באר שבע, אשקלון, אשדוד, חיפה, בת ים, חולון, ראשון הן ערים יותר טובות מת''א לדעתי לסטטוס)
היו לי תקופות שהייתי כל סופש נוסע לעיר אחרת למעגל חברתי אחר. כשאתה עושה את זה, אתה יודע שבאמת ישך סטטוס, או לפחות פוטנציאל לפתח אחד מאוד טוב.
אני מתערב שלרוב האנשים פה ורוב האנשים שאתה מכיר לא היה אפילו את זה. הרוב תקועים עם החברי ילדות שלהם, בשכונה שלהם או במסיבות של ת''א. WRONG. לא ככה עושים סטטוס. כאילו, בתור התחלה אולי כן אבל אי אפשר להגיע לסטטוס רציני אם אין לך מצב כמו שהיה לי לדוגמא.
אגב זה גם ההבדל העיקרי בין יחצן בשקל לבין יחצן טוב. יחצן טוב יש לו מעגלים חברתיים בכל הערים, יחצן חרטא מביא רק את משה איציק וכמה כונפות מהשכונה ובקושי מקבל חינם לעצמו. ורוב היחצנים בדיוק נופלים לקטגוריה הזו.
שאגב, הכי קל לפתח מעגלים חברתיים כאלה בעזרתם ידידות שבעצמן במצב הזה. או מישי שאתה חבר שלה והיא כזאת. עדיף חבר של מישי לפי דעתי, אבל בשביל להיות חבר של מישי כזאת צריך להיות לך סטטוס טוב מלכתחילה (או להיות יפה) ככה שזה סוג של פרדוקס. אז עדיף להתחיל עם השיטה של ה"ידיד הכי טוב שהולך איתה לכל מקום".
ידיד או חבר הכי טוב של מישי שיש לה קשרים בכל הערים>יוצא איתה>מכיר אנשים>דרכם מגיע לכל הערים (לוקח המון זמן אגב שלא תחשוב זה יקרה לך בחודשיים)>פותח עוד מעגלים חברתיים באותן ערים>משיג "קהל">מתחיל לייחצן>PROFIT
מי שלא עובר את כל התהליך הזה ורוצה לייחצן יעשה לעצמו פדיחות וכולם יסתכלו עליו מלמעלה. ולא רק זה, לרוב אפילו תפסיד יותר ממה שתרוויח.