אזור צפון
אזור מרכז
אזור דרום
|
|
לא אחי
אני רק אגיד שהוא קשור להפקה בשם 'חופש'
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
אגב לא התכוונתי לליינים של טראנס שהיו במועדונים בת''א.. התכוונתי להפקות שעשו מסיבות טראנס בטבע ברחבי הארץ
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
אין על קומפטון MY BOY אני שם כל יום בערב מעשן עם ההומיז את הוויד ומזיין את הביצ'ז
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
פולו אתה מדבר על היחצנים של טראנס IL? האלה שייחצנו לארמין?
חחחחחחחחחחחחחחח תכלס בישראל אין לך תחרות
אתה אסתטי, שזוף, SHREDDED CUNT, גבוה וממה שאתה מתאר ישך גם פנים מספיק טובות, אני בתור שחיף קיבלתי מלא תשומת לב בישראל אז אני לא מסוגל לדמיין מה אתה מקבל אם אתה באמת נראה כמו שאתה מתאר
זאת התחרות שלך בישראל:
חשוב לציין ש50% מהם לא עוברים תמטר 70 וה40% הבאים לא מגיעים ל1.80
זאת התחרות שלך שם:
קיץ הבא (לא הזה הבא בקיץ הזה אני לא עובר אפילו ת80 קילו למה אני עולה נקי) אני נותן גיחה לישראל, אין אצלכם תחרות ועם גוף אסתטי אני הולך לגנוב לכל אחד תחברה שלו
מה גם שאין לכם מועדונים מפגרים שצריך להתלבש כמו לחתונה ככה שאפשר ללכת בגופיה למועדון או אפילו להוריד אותה במקרים מסויימים
עוד שנה וחצי תימנים עם לסתות רפויות - PEPPER YOUR ANGUS כי החברה שלכם הולכת להזיל ריר על האסתטיקה שלי ואתם הולכים להיות CUCKOLD
שמע, אם כל הדושבאגס של ניו ג'רזי, דרום קליפורניה וכל הAESTHETIC CREW של בריטניה, ארה''ב ואוסטרליה יעלו לישראל אז יש לי דבר אחד להגיד לי ולכל מי שיהיה בישראל עוד שנה וחצי
PEPPER YOUR ANGUS PHAGGOT CUZ U GONNA BE CUCKOLD
בחייאת טיילר, לא כל אחד שאתה רואה בחו"ל הוא 1.85 עם שרירים כמו ZYZZ
יש גם אנשים רגילים שלא מתאמנים ולא אכפת להם מעצמם מהאסתטיקה של עצמם. הם מתעסקים בדברים אחרים.
אז אוקי, איפה שאתה הולך יש לך תחרות כזאת או אחרת אבל זה דפוק ברמות שאם אין לך גוף כזה אתה לא יכול אפילו להתקרב ולדבר עם בחורה כוסית? בטח שכן, אם אתה יודע איך לדבר. במצב שאתה מתאר כנראה זאת הבעיה ואתה מכפר עליה בדרך כזו או אחרת.
כשאתה רואה בנאדם שקונה מכונית יוקרתית אתה יודע על מה הוא מכפר... כולם יודעים שיש לו קטן אז הוא חייב לכפר על זה בדרך כלשהי. ככה אנחנו בנויים, אנחנו מנסים להסתיר את החולשות והחסרונות שלנו כל פעם. זה עד כמה שהחברה שלנו מטומטמת. SOCIETY IS FUCKED UP, YOU'RE NOT STYLING
![]()
בולשיט..אני רוצה לקנות מכונית יוקרתית (ואני מאמין שאני יקנה פרארי בגיל 25 אם אני יעשה הכל נכון) ואין לי "קטן" ואני מסוגל לפרסם פה תתמונה של הזין שלי אם צריך אפילו כמו שעשיתי עם הלסת שלי. זה סתם בולשיט שהעניים המציאו כדי לרדת על כאלה בעלי יכולת לקנות מכונית יוקרתית בזמן שהם נוסעים באיזו מזדה או וולקסווגן
אני שוקל גם לקנות BMW עם גג נפתח אחרי שאני יעשה רשיון שאגב אני יכול להביא פה ב10-15 אלף דולר, זה לא אוטו כזה יוקרתי אבל עדיין משו שוואלה אפשר לסוע עליו בסבבה וזה מביא בנות...
ואני אומר שאין טעם לעשות רשיון ולקנות אוטו כשאתה לא יכול להרשות לעצמך אאודי וBMW..זה המינימום שאפשר לסוע עליו, אני לא מדמיין את עצמי נוסע על איזו גרוטאה, זה פשוט מוריד לך את כל הערך. בישראל זה אולי לא ככה אבל פה זה כן. אני גר במקום מאוד שטחי שאם אתה לא THE SICKEST CUNT אתה לא קיים ולא סופרים אותך.
אם אין לך LMS ברמה מסויימת, תתכונן להיות בתול ולזיין שמנות. אפילו השמנות ידחו אותך.
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 22-04-2013 בשעה 10:26.
בטוח אם תעבוד קשה בשביל זה, זה לא יראה ככה. אני לא בא לצחוק עליך פשוט זה מה שהחברה חושבת כשאתה עושה 1,2,3 מהדברים האלו. יש כאלה שבאמת יעריכו את העבודה הקשה שלך ושהשגת מה שרצית ויש כאלה שיצחקו עליך.
בקיצור זה מה שאתה יודע היום, גם ילדים צריכים ללמוד ולחזור עם ציורים כאלה הביתה:
תבין, גם כשתהיה גדול, גם כשתהיה לך מכונית יוקרתית, אתה לא באמת תגיע לסיפוק אמיתי בחיים של עצמך. אתה תצטרך משהו מעבר לזה ורק אז האסימון ייפול לך.
פאקקק BMW ב60 אלף שקל?! איזה שנה?! אם זה יחסית חדש נשבע לך אני עובר לגור בחו"ל... פה איזה מאזדה 3 מחורבנת עם סאנרוף עולה איזה 60 אלף (ולא החדשות), ובטח אאודי עוד יותר זול... ידעתי שהמכוניות בארה"ב זולות אבל לא עד כדי כך, יש מצב זה בגלל שהמס נמוך?
בחו"ל או ליתר דיוק בארה"ב, גם נותנים הלוואות/משכנתאות כמעט ללא ריבית מבלי לבדוק אם אתה מסוגל להחזיר אותה. תחיה איפה שטוב לך ואיפה שהאנשים שאתה אוהב נמצאים.