קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] איך לגרום לבחורה שאתה מכיר כבר להימשך אליך ?
    על ידי Temptation בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 30-01-2010, 17:31
  2. איך אפשר לדעת מי מתקשר אליך מחסום?
    על ידי De@n בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 16-02-2008, 18:06
  3. [מאמר] איך לגרום לבחורה לגמור - מאוד נחמד אני ממליץ :)
    על ידי בני =\ בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 08-01-2008, 13:56
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 42

איך ליגרום לבחורה ליהיות אובססיבית אליך בפחות מ2 דקות - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    DUDE , מה עובר עלייך???
    על מה את מדברת?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    פה דווקא לא הלכה לך הנבואה.. כן הי(ו) לי......לא מתגעגע לזוגיות. U MAD?
    וכן, אם אותך לא מלהיבה המחשבה של מישהי שתהיה תמיד בצד לא בתור חברה אלא בתור משהו בצד... אז אתה פה זה לא התנסה בזוגיות וחושב שכל חברה שתהיה לך אתה תתנהג אליה כמו האמא של הילדים שלך
    ברור שלא...אבל גם בחורות שאתה מזיין או בקטע איתן..והן חופרות ומשוגעות, ומתקשרות מלא, זה פסיכי ומגעיל, וזה מוריד לי ישר מהבחורה, אני לא מסוגל זה פשוט מסריח..

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

כן כן, הבחורות הפסיכיות זה לא כיף באותו רגע... אבל זה כיף הידיעה הזו שיש לך פסיכיות כאלה. יש בזה משהו מרגש לא יודע להסביר, אתה מרגיש קצת מלך.
    כן כן זה חרא ולא צריך לעשות את זה, אבל זה כן כיף, מה לעשות.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    אתה שטחי ומטומטם. אין לי שום דבר נגדך אבל...תתבגר גבר 3>
    אתה בן 16 כפרה עוד לא ראית כוס ואתה אומר לי להתבגר...בחיית בנאדם תקבל תעודת בגרות לפני כל ואז תגיד לי "להתבגר".

אגב פולו צודק, אין דבר יותר גרוע מבחורה אובססיבית, אנלא מדבר על אחד שסתם דלוקה לך על התחת שלרוב זה תוצאה של מראה חיצוני, אלא על משו מעבר, אחת שמתקשרת אליך ב4 בבוקר ומתחילה לבכות, אחת שמתחזה לאחרים בפייסבוק כדי להוציא מידע עליך, אחת שרוצה להתחתן איתך ורוצה איתך ילדים, אחת שאם תזרוק אותה היא תקפוץ מהגג אם לא ישגיחו עליה, אחת שהיא סטוקרית כבדה שלך...לבתולים וחסרי ידידות זה נשמע מלהיב כי פעם בחטיבה גמאני רציתי את זה, אבל אחרי שזה הכה בי הבנתי מזה החרא הזה באמת

עם כמה שאני אגואיסט ואכפת לי רק מLMS, אני לא יכול לראות תדרמה הזאת, לא רק שזה הורס את הסטטוס כי זה גורם לך להראות "זבל" בעיניי כל הבנות כי "אתה גורם לה לבכות" (למרות שעמוק בפנים, הבנות האלה גורמות להרבה גברים לבכות כמו שאתה גורם לה לבכות, מישי שהייתה אובססיבית אלי הייתה ממש פרחה מגעילה שדוחה כל אחד שלא נראה לה ומשחקת בהם בשביל לקבל מה שהיא רוצה ככה שזה סוג של קארמה שאלוהים שלח אליהן), אלא גם זה מציק, פשוט מציק.

זה למה אם אני רואה מישי עם טיפה נטיה להתנהגות כזאת אני מרתחק מהן כמו מאש, הן מפחידות אותי. הן מסוגלות לרצוח אותך אפילו, לא חסר סיפורים כאלה.
    אל תתעסקו עם משוגעות, אין לכם מושג באיזה סרט אתם יכולים למצוא את עצמכם.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

על מה אתם מדברים יחבורה של מחוסרים תשומת לב? מה נסגר איתכם??
    מי רוצה שבחורה תיהיה אובססיבית אליו וכל היום תחפור לו בסמסים וטלפונים ותשגע אותו בפייסבוק?? מי רוצה את זה מי??

אלוהים..אנשים אתם חייבים לעשות הפסקה עם הפייסבוק המזדיין הזה...כל היום אנשים מחפשים תשומת לב וכולם רוצים שידעו עליהם וידעו מה איתם...
    מה נסגר איתכם?

היו לי 2 בחורות שהיו אובססיביות אליי, ולשניהן ממש כאב לי...שני בחורות חמודות שהתאהבו בי עד מעל לראש ואני אשכרה לא הייתי יכול להיות עם בחורות אחרות במועדון בזמן שהן היו באותו המועדון גם בגלל שהן היו רואות איתי עם בנות אחרות ואוכלות תלב..זה פשוט הרגשה חרא, אני לא מבין תראש שלכם באלוהים..

הייתה גם איזה אחת מכוערת שנהייתה אובססיבית אליי והייתי צריך להתנהג אלייה בצורה מגעילה כדי שהיא תרד לי מהוריד...
    ואתם רוצים שנשים יהיו אובססיביות אליכן?? WTF?? מה כיף בזה?!!!

לא צריך לעודד התנהגות של בחורה כזאת. אם היא עושה משהו שאתה חושב שהוא בסדר, אתה יכול להחמיא לה ולומר לה דבר טוב. אם היא עושה משהו שהוא לא לטעמך, תאמר לה את זה בצורה מובנת ותאמין לי שהיא תעזוב אותך אחרי הפעם השנייה, השלישית. אבל אתה צריך לדעת לומר את זה בצורה נעימה וללא צחוק.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    אתה בן 16 כפרה עוד לא ראית כוס ואתה אומר לי להתבגר...בחיית בנאדם תקבל תעודת בגרות לפני כל ואז תגיד לי "להתבגר".

אגב פולו צודק, אין דבר יותר גרוע מבחורה אובססיבית, אנלא מדבר על אחד שסתם דלוקה לך על התחת שלרוב זה תוצאה של מראה חיצוני, אלא על משו מעבר, אחת שמתקשרת אליך ב4 בבוקר ומתחילה לבכות, אחת שמתחזה לאחרים בפייסבוק כדי להוציא מידע עליך, אחת שרוצה להתחתן איתך ורוצה איתך ילדים, אחת שאם תזרוק אותה היא תקפוץ מהגג אם לא ישגיחו עליה, אחת שהיא סטוקרית כבדה שלך...לבתולים וחסרי ידידות זה נשמע מלהיב כי פעם בחטיבה גמאני רציתי את זה, אבל אחרי שזה הכה בי הבנתי מזה החרא הזה באמת

עם כמה שאני אגואיסט ואכפת לי רק מLMS, אני לא יכול לראות תדרמה הזאת, לא רק שזה הורס את הסטטוס כי זה גורם לך להראות "זבל" בעיניי כל הבנות כי "אתה גורם לה לבכות" (למרות שעמוק בפנים, הבנות האלה גורמות להרבה גברים לבכות כמו שאתה גורם לה לבכות, מישי שהייתה אובססיבית אלי הייתה ממש פרחה מגעילה שדוחה כל אחד שלא נראה לה ומשחקת בהם בשביל לקבל מה שהיא רוצה ככה שזה סוג של קארמה שאלוהים שלח אליהן), אלא גם זה מציק, פשוט מציק.

זה למה אם אני רואה מישי עם טיפה נטיה להתנהגות כזאת אני מרתחק מהן כמו מאש, הן מפחידות אותי. הן מסוגלות לרצוח אותך אפילו, לא חסר סיפורים כאלה.
    אל תתעסקו עם משוגעות, אין לכם מושג באיזה סרט אתם יכולים למצוא את עצמכם.
    זה עוד יותר משפיל שאני בן 16 ויש לי השקפת עולם הרבה יותר בוגרת משלך. ובכללי הסתכלות הרבה יותר חכמה על החיים
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

זה עוד יותר משפיל שאני בן 16 ויש לי השקפת עולם הרבה יותר בוגרת משלך. ובכללי הסתכלות הרבה יותר חכמה על החיים
    אל תדאג גמאני בחטיבה חשבתי שאני יותר חכם מ"כל הערסים המגעילים האלה שיושבים בחוץ עם הנרגילה והוודקה" ומכל ה"שטחיים שרק מפליצים חלבון ומתאמנים" ותכלס הייתי יותר ילדותי מילדותי וזאת הסיבה למה הייתי בתול

יעבור לך עם הגיל

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

חפרת על זה, הבנו אתה חושב שהוא שטחי שהוא לא יגיע לכלום שהוא לא יזכה לאהבה אבל שוב ושוב ושוב.. אז הוא רוצה להיות חשפן ולהתעסק בתחת של עצמו ובמראה שלו 24/7 ללכת לישון עם מייבש שיער, שיהנה, מה מפריע לך שהוא עושה את מה שבא לו גם עם זה שטחי?
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי Super Pippo צפיה בהודעה
    חפרת על זה, הבנו אתה חושב שהוא שטחי שהוא לא יגיע לכלום שהוא לא יזכה לאהבה אבל שוב ושוב ושוב.. אז הוא רוצה להיות חשפן ולהתעסק בתחת של עצמו ובמראה שלו 24/7 ללכת לישון עם מייבש שיער, שיהנה, מה מפריע לך שהוא עושה את מה שבא לו גם עם זה שטחי?
    הלו בסך הכל מנהלים כאן דיון על מה בחורות רוצות...לא ככה?
    את זה אני יכול להגיד על כל תגובה של כל אחד כאן חחח. פשוט להגיד "מה אכפת לך שיעשה כך וכך"...

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אגב להגיד למישו שנראה 7.5 עם פוטנציאל ל8.5 שלא יזכה לאהבה זה כמו להגיד לבן של מליונר שהוא לא יזכה לעושר. זה נקרא לשקר לעצמך.

בחיית רבאק, אין לכם מושג כמה בנות שטחיות. שאני יבין אף פעם לא קרה לכם שישבתם עם מישי ונכנסתם לפייסבוק והיא כזה "מה עשיתי שהיצורים האלה חופרים לי"?
    כי אצלי אישית כל הקיר בפייסבוק מלא בבנות כאלה שחופרות על זה...בזמן שאני יכול להוסיף מישי (או יותר טוב מישי מוסיפה אותי),אני יכול לזיין לה בשכל עם כל האספרגר שלי וכל הבעיות הנפשיות שלי והיא עדיין תסבול אותי

אם הייתי מכוער או ממוצע בחיים לא הייתי מקבל יחס כזה, יש לי אופי בלתי נסבל כשמכירים אותי לעומק ואת הסיבה למה בחיים לא היה לי קשר מעל לחצי שנה (וגם הוא היה קשר פתוח)

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

הלו בסך הכל מנהלים כאן דיון על מה בחורות רוצות...לא ככה?
    את זה אני יכול להגיד על כל תגובה של כל אחד כאן חחח. פשוט להגיד "מה אכפת לך שיעשה כך וכך"...
    איזה דיון אתה כל הזמן "אתה שטחי טיילר" "אתה לא תזכה לאהבה" "אתה לא מהחומר שממנו עשויים חברים" "לא תהיה לך אישה" וממשיך לחפור ומנסה למצוא בו פגמים ולעצבן..
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי Super Pippo צפיה בהודעה
    איזה דיון אתה כל הזמן "אתה שטחי טיילר" "אתה לא תזכה לאהבה" "אתה לא מהחומר שממנו עשויים חברים" "לא תהיה לך אישה" וממשיך לחפור ומנסה למצוא בו פגמים ולעצבן..
    לא ניסיתי לעצבן. סורי אם זה יצא ככה. וגם לא אמרתי שלא תהיה לו אהבה. יכול להיות שתהיה לו. בשביל למצוא את הבחורה המושלמת בשבילך אתה כן צריך לעבור אצל הרבה. לפעמים זוגות נשארים ביחד כי הם לא מכירים שום דבר טוב יותר. אין אפשרות אחרת.

מה שאני בסך הכל אומר - המראה זה די הכל במבט ראשוני על הבנאדם. אבל אם אתה רוצה קשר רציני לטווח ארוך - אתה צריך עוד דברים.
    וטיילור, עם זה אתה בטוח מסכים.
    נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 21-04-2013 בשעה 01:53.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

כל מה שצריך זה אופי נסבל. מה שלי אין ובחיים לא יהיה בגלל המחלות הנפשיות שלי.

והאמת לא בא לי קשר ארוך. קשר ארוך אף פעם לא נגמר בטוב.

יש לי אפילו שותף שהיה לו חברה איזה שנתיים ככה ורק אתמול הם נפרדו וראיתי הכל בלייב והוא חטף אינסל רייג' לא מהעולם הזה - הוא השתולל בחדר שלו ונראה לי שבר הכל וצעק כמו פסיכי ואז הלך להשתכר והיה סרט איתו, שמעתי שהוא הלך מכות בבר והיה בלאגן איתו
    והבתזונה חסרת רגשות, אני יושב כזה על הספה והיא מסתכלת מחייכת אלי כאילו WTF

וכל זה בגלל מישי שזורקת אותך? חחח אני ישתולל ככה רק אם אני יתחיל להקריח או שהטסטוסטרון שלי יתחיל לרדת

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    כל מה שצריך זה אופי נסבל. מה שלי אין ובחיים לא יהיה בגלל המחלות הנפשיות שלי.

והאמת לא בא לי קשר ארוך. קשר ארוך אף פעם לא נגמר בטוב.

יש לי אפילו שותף שהיה לו חברה איזה שנתיים ככה ורק אתמול הם נפרדו וראיתי הכל בלייב והוא חטף אינסל רייג' לא מהעולם הזה - הוא השתולל בחדר שלו ונראה לי שבר הכל וצעק כמו פסיכי ואז הלך להשתכר והיה סרט איתו, שמעתי שהוא הלך מכות בבר והיה בלאגן איתו
    והבתזונה חסרת רגשות, אני יושב כזה על הספה והיא מסתכלת מחייכת אלי כאילו WTF

וכל זה בגלל מישי שזורקת אותך? חחח אני ישתולל ככה רק אם אני יתחיל להקריח או שהטסטוסטרון שלי יתחיל לרדת
    Jersey shore scene LIVE

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:09.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect