קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. דיי נמאס כבר
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 16-06-2006, 17:32
  2. נמאס כבר מהסמלונים במסנג'ר חאלסססס
    על ידי MeToRaF בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 13-05-2006, 15:42
  3. די נמאס כבר-russian vodka
    על ידי Motkot בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-02-2006, 17:22
  4. תצביעו בבקשה , נמאס כבר..
    על ידי אור בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 07-02-2006, 15:51
  5. אוףף נמאס כבר
    על ידי itay בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-12-2005, 21:02
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 36

נמאס כבר מ NIGHT GAME - עמוד 2

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תגיד לי יסתום בלום, מה קשור לזה שצריך לזיין כוסית לזה שנשבר הזין מהמשחקים המפגרים האלה מההה?!!!

גם אם אני יזיין כל יום פצצה אחרת, בסופו של דבר ישבר לי הזין ואני יחליט לעבור למערכת יחסים רצינית מתישו..זה נמאס בסופו של דבר.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    תגיד לי יסתום בלום, מה קשור לזה שצריך לזיין כוסית לזה שנשבר הזין מהמשחקים המפגרים האלה מההה?!!!

גם אם אני יזיין כל יום פצצה אחרת, בסופו של דבר ישבר לי הזין ואני יחליט לעבור למערכת יחסים רצינית מתישו..זה נמאס בסופו של דבר.
    כשאתה מביא רק ממוצעות מינוס...הריגוש יורד דיי מהר.
    אבל אתה עדיין תראה את ה9-10 אלה ותרייר עליהן ותרצה לזיין אותן...אם תזיין כל הזמן 9-10 אז כן אחרי תקופה יימאס לך ותרצה משהו חדש.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה

"אם". כמו שכולם אומרים "אם אני כל היום לא יעשה כלום ויהיה לי 50 מיליארד דולר בבנק אני אשתעמם וארצה חיים רגילים של עבודה מ9 עד 5...בולשיט..רק עניים שלא חוו עושר אומרים את זה. לא ראיתי עשיר שמדבר ככה..

אין חיה כזאת...מי שאומר את זה לא היה עם 9 ו10...ראיתי תבחורות שפרסמת ואלה לא 9 10..בייקר פרסם פה פעם מזה באמת 9 בשבילו וזאת רמה אמיתית...ובלי לעליב...התימנים שהבאת אין להם סיכוי עם בחורות כאלה, פה הLMS נכנס לתמונה ונכנס חזק..בעיקר הסטטוס ומי שאתה מסתובב.. הבחורות האלה הן בדיוק הסיבה למה אני אובססיבי עם הLMS, כי איכשהו קרה מצב שהיה לי משו בהאנגר עם 9 אמיתית שבמקרה נכנסתי למעגל חברתי שלה בפוקס (אם אני יגיד תשם שלה בדוק ייטינגר ידע מי זאת, אני יתן רק רמז היא שונאת תימנים ומאוד גזענית , יש לה פאטיש לגברים גדולים כמו המאבטחים במסיבה, אבל כיף איתה רצח והיא לא אחת שאתה רוצה להתעסק איתה והייתה סלב בהרבה מקומות)
    ולהסתובב עם בנות כאלה ולהיות איתן זה הרגשה שונה, אתה אלוהים ואתה מקבל יחס של אלוהים. הבחורות שהבאת מסתכלות עליך בהערצה.

ובשביל שזה יחזור על עצמו, אני צריך סטטוס מטורף וגוף של אל יווני בנוסף למראה שיש לי.

בלי לעליב...עם כל הכבוד למה שעשית...אתה לא קרוב למה שאנשים מסויימים (שהייתי אחד מהם בפוקס גמור) היו בתקופה שלי. אני אפילו שואל את עצמי לפעמים איך הגעתי לכל זה, כנראה שמזל משחק תפקיד לא קטן....להביא תבחורות שהראית לי כל אחד יכול כל עוד הוא לא נראה כמו ג'וני סנזה ויש לו סטטוס סביר+...החוכמה היא להיות בטופ של הטופ...כי ברגע שאתה בטופ אתה לא תרצה לרדת למטה, ואם תרד למטה אתה תדפק מנטלית קשות, זאת הסיבה למה נדפק לי המוח.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 22-04-2013 בשעה 00:30.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    "אם". כמו שכולם אומרים "אם אני כל היום לא יעשה כלום ויהיה לי 50 מיליארד דולר בבנק אני אשתעמם וארצה חיים רגילים של עבודה מ9 עד 5...בולשיט..רק עניים שלא חוו עושר אומרים את זה. לא ראיתי עשיר שמדבר ככה..

אין חיה כזאת...מי שאומר את זה לא היה עם 9 ו10...ראיתי תבחורות שפרסמת ואלה לא 9 10..בייקר פרסם פה פעם מזה באמת 9 בשבילו וזאת רמה אמיתית...ובלי לעליב...התימנים שהבאת אין להם סיכוי עם בחורות כאלה, פה הLMS נכנס לתמונה ונכנס חזק..בעיקר הסטטוס ומי שאתה מסתובב.. הבחורות האלה הן בדיוק הסיבה למה אני אובססיבי עם הLMS, כי איכשהו קרה מצב שהיה לי משו בהאנגר עם 9 אמיתית שבמקרה נכנסתי למעגל חברתי שלה בפוקס (אם אני יגיד תשם שלה בדוק ייטינגר ידע מי זאת, אני יתן רק רמז היא שונאת תימנים ומאוד גזענית , יש לה פאטיש לגברים גדולים כמו המאבטחים במסיבה, אבל כיף איתה רצח והיא לא אחת שאתה רוצה להתעסק איתה והייתה סלב בהרבה מקומות)
    ולהסתובב עם בנות כאלה ולהיות איתן זה הרגשה שונה, אתה אלוהים ואתה מקבל יחס של אלוהים. הבחורות שהבאת מסתכלות עליך בהערצה.

ובשביל שזה יחזור על עצמו, אני צריך סטטוס מטורף וגוף של אל יווני בנוסף למראה שיש לי.

בלי לעליב...עם כל הכבוד למה שעשית...אתה לא קרוב למה שאנשים מסויימים (שהייתי אחד מהם בפוקס גמור) היו בתקופה שלי. אני אפילו שואל את עצמי לפעמים איך הגעתי לכל זה, כנראה שמזל משחק תפקיד לא קטן....להביא תבחורות שהראית לי כל אחד יכול כל עוד הוא לא נראה כמו ג'וני סנזה ויש לו סטטוס סביר+...החוכמה היא להיות בטופ של הטופ...כי ברגע שאתה בטופ אתה לא תרצה לרדת למטה, ואם תרד למטה אתה תדפק מנטלית קשות, זאת הסיבה למה נדפק לי המוח.
    אתה לא מבין דבר אחד ילדון, כוסיות בארץ שאתה תופס במסיבה לא יזרמו איתך למיטה צריך בין1-4 דייטים ככה זה בישראל זה המצב בישראל גם אם אתה כוסון אז אל תחרטט פה אחי

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה

אתה מודע לכך שכל השטויות שאתה אומר לא הגיוניות אפילו נכון ? תידפק מנטלית קשה וכו...

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי niv1110 צפיה בהודעה
    אתה לא מבין דבר אחד ילדון, כוסיות בארץ שאתה תופס במסיבה לא יזרמו איתך למיטה צריך בין1-4 דייטים ככה זה בישראל זה המצב בישראל גם אם אתה כוסון אז אל תחרטט פה אחי
    אתה ​צריך 4 דייטים בשביל זיון...

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

1-4 דייטים כל בנאדם צריך בשביל זיון בישראל ומי שחושב אחרת שקרן
    נערך לאחרונה על ידי niv1110; 22-04-2013 בשעה 02:57.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

1-4 דייטים כל בנאדם צריך בשביל זיון בישראל ומי שחושב אחרת שקרן
    אף זיון שהיה לי עד היום לא יצאתי איתה לדייט אחד לפני....רק קבעתי איתן בפאב או אצלי בבית ....עזוב את אלה שבכלל לא תכננתי.
    בן כמה אתה בכלל ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

עזוב אחי מה אתה מחרטט
    קודם כל במסיבה מישהי לא זרמה איתך למיטה קבעת איתה לפאב למחרת= דייט

אז אל תזיין במוח

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

עזוב אחי מה אתה מחרטט
    קודם כל במסיבה מישהי לא זרמה איתך למיטה קבעת איתה לפאב למחרת= דייט

אז אל תזיין במוח
    סליחה, אל תכעס :/.....אז נקרא לזה דייט אחד.
    ולא אמרתי שמישהי זרמה איתי למיטה במסיבה...בן כמה אתה לא אמרת ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

זה לא רלוונטי.. מה שרלוונטי זה שאפשר כל מסיבה לזיין מכוערת או איכשהו סבירה מציע לך לא להתפשר

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

וואו ניב, אתה כנראה נראה ככה:

בחיים שלי לא ראיתי אדם כ''כ חיבס. אפילו הכובעים שאומרים שהם מזיינים דוגמניות אומרים יותר אמת מהבולשיט שאתה הוצאת מהפה.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אה ואני בן 21 ובחיים לא היה לי "דייט" ולא יהיה לי דייט גם. לפי מה שאתה אומר אני אמור להיות בתול כי בחיים לא היה לי דייט או שאני "מזיין שמנות" וזה שאני עכשיו בארה''ב לא אומר כלום, כל החיים שלי הייתי בישראל ואני אומר שאתה זיין שכל והכל אותו דבר ואפילו בישראל יותר קל לזיין כי אין לכם תחרות בכלל, אתה תבוא לפה עם איך שאתה נראה אתה תבכה ותגיד "צריך 20 דייטים בשביל לזיין"...פשוט תגיד שאתה נראה כמו ערבי או אשכנזי חיוור וזהו

"דייטים" זה למכוערים ולבטא, LMS ELITE לא צריך "דייטים"
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 22-04-2013 בשעה 03:15.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

דייט זה כדי לרדת לשפת העם... תחליף דיסקט בראש

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

חחח טיילר...כשאתה יוצא עם בחורה לאנשהו זה דייט.....אפילו אם לא הצעת לה "בוא נצא לדייט" ...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 04:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect