על איזה אומן פיתוי מדובר? זה תמונה של מתי מנקס, מתכנת תותח.
והתמונה של הבחורה מרוטשת חבל על הזמן בפוטושופ, מספיק עין ממישהו חובבן כמוני כדי לראות את זה.
על איזה אומן פיתוי מדובר? זה תמונה של מתי מנקס, מתכנת תותח.
והתמונה של הבחורה מרוטשת חבל על הזמן בפוטושופ, מספיק עין ממישהו חובבן כמוני כדי לראות את זה.
|
|
זיין או לא זיין, שיקר או אמר אמת זה לא אמור לעניין בכלל.
אני לא הייתי ממליץ לאף אחד לשלם כסף על שטות כזאת. כל מה שיגידו לך ב"קורס" השטותי הזה אלה דברים שתוכל ללמוד גם בחינם, וכמובן הכל עניין של תרגול וניסיון.
וחוץ מזה שהוא נראה בסדר גמור...
אם הוא היה יודע את זה ולא היה חושב שהוא "מתחת לממוצע" או שלא היו מחדירים לו את זה לראש (חברים כמו פותח הפוסט למשל) אולי הוא היה משיג קצת יותר כוסיות. גם באיכות וגם בכמות.
בכל אופן, תפסיקו להיות שבריריים ולפחד מלהגיד היי לבחורה, ומה זה הקטע של הריבים האלה בכל פוסט, וגאד דמט מה אתם רוצים מלסתות של אנשים אני לא מבין
תרשום בגוגל ותגיע לפייסבוק שלו.
בנוגע לתמונה, אי אפשר לראות את התמונה המקורית כדי למצוא את ההבדלים אבל בהחלט אפשר לראות פה עריכה בפוטושופ. התמונה נורא מבריקה וחלקה במקומות כמו אזור הפנים והרגליים. אני בטוח שבאמיתי היא אדומה כולה, אבל בתמונה הורידו את האדמומיות ועשו שיהיה צבע גוף, מלבד זה גם הייתה פה עבודה על השיער. ניתן לראות באזור השיער "צבע זוהר" שמכתים את העור האדמומי באזור החזה.
http://fotoforensics.com/analysis.ph...d7e4829.102368
או שפשוט תעלה את הכתובת של התמונה לשם ואז תוכל לראות את מה שאני מנסה להסביר לך.
האזורים הבהירים בדרך כלל הם האזורים שהמערכת יכולה לגלות טעויות צבע שנראות לא טבעיות על התמונה. כמו למשל מריחה של צבע. לא כל דבר בהיר הוא פוטושופ אבל בתמונה שמופיע אדם, הוא צריך להופיע בצבע אחיד.
דוגמה לאותה סוג של עריכה שנעשתה בתמונה שלעיל:
בימין - כמה יבש השיער שלה נראה, אזור העיניים והעור אדמומי ומגורה, ונקודות חן בגוף.
בשמאל - עור חלק, ממש מבריק ונוצץ, גם השיער פתאום בוהק ובהיר בקצוות בדיוק כמו בתמונה לעיל. זה מה שקורה בפוטושופ כשאתה מנסה להבהיר את השיער ולהפוך אותו ליותר יפה, בקצוות הוא מבהיר ובמרכז השיער הוא צובע עם צבע מלא.
במילים אחרות - לא כל מה שאתה רואה אמיתי.
בוריס.
מעניין לאיזה אינסל רייג' פותח האשכול יכנס אחרי שהוא זרק 10,000 שקל על קורס אומנות האונס..
אני רק אשאיר את זה פה, אולי עדיין יש לך תקווה.
http://puahate.com/forumdisplay.php?f=23
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
גם אני משתמש בפוטושופ כדי להוריד חצ'קון מוזר שיצא, פצעון, קצת לשנות את הצבע וכו'...
נו אז? מה הבעיה עם זה?
..Everyone Loves You When You're Dead..
אין שום בעיה, הבנאדם שאל איך אני יודע אז הסברתי לו. ויש הבדל גדול בין להעלים חצ'קון לבין לשפץ את הגוף שלך ולפרסם תמונה אחרת לרשת החברתית שלך. הרבה מאוד מהמגזינים הגדולים עושים את זה ולפעמים מפשלים. רק חשוב לדעת לעשות את זה כמה שיותר מקצועי.
קרא כמה תגובות מעליך.
נערך לאחרונה על ידי boris02; 02-05-2013 בשעה 23:50.
וואיי זייני שכל...מה אתם מדברים על פוטושופ עכשיו מה הקשר לנושא ?!?? גם אם כן וגם אם לא היה פוטושופ זה לא קשור בשיט..
כן אפשר ללמוד להביא בחורות, זאת עובדה, לא כולם נראים מדהים, לא כולם ייראו מדהים לא משנה כמה הם ישקיעו, זה המצב....וכן, אפשר להביא בחורות גם שאתה נראה מתחת לליגה שלהן במללאאא.....אתם יכולים להמשיך לזיין את השכל ולהתווכח, אבל אתם פשוט לא מבינים אז....
ובשביל שינטן, לא אני לא מדבר על אומנות הפיתוי של סניה וחבריו הכובעים :/
אה והוא נראה יותר טוב ממנה. אם זאת HB9 אז אני זיינתי HB15 אתמול.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES