|
|
1-אשכול מטומטם
2-אתה כובע והתחפשת לבחורה
3-פסיכולוגיה וניתוח בשקל
4-מספר ופייס=אותו חרא
ביקשתי גם מספרים וגם פייסבוקים,הסטייט מינד שלי היה אותו דבר כשביקשתי
למה יש לי הרגשה שכמה בנים לקחו את מה שכתבתי כאן אישית?
בוא נתחיל מזה שאני באמת בחורה.. מבטיחה לך
דבר שני, זאת זכותך לא להסכים איתי ולחשוב שכל מה שכתבתי כאן זה שטויות, אבל אני כותבת לך את זה מניסיון. ואני לא הבחורה היחידה שחושבת ככה.
אתה יכול לקבל את זה ולהפנים ואתה יכול להיפגע ולהמשיך עם הדרך שלך. הבחירה שלך.
אני באמת כתבתי את זה במטרה לעזור, אני לא יודעת למה לקחתם את זה כ"כ קשה.
וד"א- אם הייתה לכם הבחירה לקחת מבחורה פייסבוק או פלאפון, אחד משניהם, מה הייתם בוחרים?
זה מאוד מעניין אותי, כי אני באמת לא רואה סיבה הגיונית מספיק כדי להעדיף פייסבוק.
אישית? אני לא רואה הבדל בין פיסבוק לטלפון אם השיחה זורמת אני לוקח גם מספר וגם פייסבוק וזהו, אם אני לוקח רק פייס זה כי אני יודע שלא יצא מזה כלום ותמיד אפשר לבוא לאותה בחורה באיזה יצאה מתישהו ולקוות שאולי יזרום.
אגב אם את מדברת בלילה אז מאוד מומלץ לקחת פייס חח את לא מבינה כמה פעמים קרה לי שלקחתי מספר ופייס הייתי מבסוט קמתי הייתי בהלם מה המלך בבר עושה אצלי בפייסבוק![]()
קרא חוקי חתימות
פלא עדיף.
מה קורה אם לגבר יש אחלה פורפיל של פייסבוק, מלא אנשים מגיבים לו בפייסבוק, בנות ובנים,
ואז כשבחורה נפגשת איתו, הבחור מתנהג שונה לגמרי וכמעט ולא מקבל סמסים לטלפון או אנשים מתקשרים אליו או שומדבר..יש פה משהו דפוק, לא?
יש סטטוס אמיתי, ויש סטטוס של פייסבוק. פייסבוק זה אינטרנט, זה עולם וירטואלי. הגיע הזמן שתלמד לנתק את עצמך ממנו לפעמים.
הבצורה וירטואלית הזה דפוק, כנסו לF X P כל שבוע בא איזה מטומטם עם קבוצת פייסבוק למרות שבתאכלס במציאות הבנאדם לפלף.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
זה בדיוק מה שאני מנסה להבהיר לאנשים.
פייסבוק זה כלי לשמור על קשר עם אנשים, וכלי שיווק מדהים.
לא יותר מזה.
זה לא סטטוס, זה לא כלי להתחיל עם בנות, ולא כלום...(למרות שיש כאלה שכן מצליחים..תמיד יש)
תלמדו להעריך את עצמכם וככה אנשים יעריכו אותכם.
הלוואי שלבנות היה מספיק שכל כדי להעריך את מי שאתה במציאות.
העובדה היא שהן פוסטמות שיסתכלו על כמה לייקים יש לך לפני זה.