קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אוקיי יש לי שאלה לגבי האפשרוית שלי לעתיד
    על ידי tallivny בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 15-07-2007, 13:19
  2. |בקשה|לגבי השרת שלי
    על ידי owNCounter בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-03-2007, 18:39
  3. [בעיה+שאלה]לגבי האינטרנט שלי
    על ידי Marik_Rabayev בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-11-2006, 10:10
  4. חייב יעוץ לגבי החברה שלי!!
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 17-04-2006, 15:42
  5. עזרה לגבי הפרופיל שלי
    על ידי קופיקו בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 17-02-2006, 20:08
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 33

לגבי העתיד שלי - עמוד 2

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    ואם זה נכון, כיצד הידיעה הזאת תוכל לקדם אותנו?

מה שיותר מעניין זה לדעת מאיזה מקום הרגשת הצורך לציין זאת, גם לי ישנן עשרות דעות קדומות על מספר אנשים כאן בפורום, כולל עליך, ואיני מרשה לעצמי לציין אותן, כי ייתכן מאוד שאני טועה או צודק אבל בכל מקרה לא אפיק מזה כלום.
    עוד פעם עם השטויות חסרות התועלת שלך...
    סביר להניח שלא תפיק כלום משום דבר שתעשה בחייך....כלום..
    הרי ההרגשה באה ממקור ההרגשה, אז תשב במקום ותעשה מדיטציה.
    הדרך מחשבה שלך עלובה, ולא תקדם אותך לשום מקום בחייך....אבל בהצלחה.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אני פשוט קורא את התגובות וצוחק בקול.

סוניק לא תוקף ולא מתגונן, אלה פשוט מדבר, מגיב.
    ופולו פשוט יורה צרורות לכל כיוון...

מאיפה מגיע הצורך שלך לתקוף אותו ככה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אהלן,

תראו, בזמן האחרון יוצא לי לראות המון סוגי בתים בארץ והמון סוגי אנשים.
    חלק מהאנשים מפוצצים בכסף, עם 4 סוגי ג'יפים (פורש, מרצדס, אוודי ולנד קרוזר) בחנייה, עם בתים מפלצתיים עם בריכות, ג'קוזי ועוד כל מיני דברים.

חלק מהאנשים נראים על פני השטח אנשים נורמלים, עמחה כאלה, וכאשר מדברים איתם מגלים בסוף שהם ברשימה של האנשים הכי עשירים במדינת ישראל, ממש ככה.

יש כאלה מבוססים כספית, ויש כאלה שאפילו פחות.

הגעתי למצב, שאני עומד ושואל את עצמי "במידה ויהיה לי את הכסף הדרוש בחיים, אני באמת ירצה כזה בית מטורף? זה מה שיעשה אותי מאושר?"

ולא הצלחתי להגיע לתשובה.

לא יעזור כלום, כסף זה אומנם אמצעי, ואי אפשר לקנות אושר עם כסף. את זה אני יודע, אבל כשיש כסף, והרבה, המון ממנו, אז התנאים לאושר הרבה הרבה הרבה יותר אפשריים.
    אין כמו להזמין חברים\משפחה אליך הביתה כשיש לך בחוץ בגינה בריכה, מגרש כדורסל, מגרש טניס, ג'קוזי, גריל, רכבים שאפשר להתנייד איתם ואין ספור אפשריות לבילוי (אלכוהול וכדומה).
    החיים פשוט נראים אחרת.

אבל הבעיה היא, כשיש לך כסף כזה, אתה לא יכול להנות מהדברים שיש לך בחיים. אין לך זמן.
    הילדים שלך אומנם יכולים להנות מהכסף שלך, הם יכולים לחזור מהבצפר ולהנות מהטבות של האבא שלהם.

אבל מה איתך? מה עם האבא? אתה צריך לקום כל בוקר בשעה מסויימת, ולחזור בשעה מסויימת מהעבודה (תלוי באיזה עבודה אתה עובד) עם הרכב היוקרתי שלך (שאני לא בטוח שאני באמת רוצה וצריך רכב יוקרתי בחיים שלי) ואז כשאתה חוזר הביתה, במקום לשבת ולהנות, אתה צריך להתעסק בניהול בית, בטלפונים בקשר לעבודה, הכל...הכל...חוץ מלהנות ממה שקנית עם הכסף שלך.

מה עושים?
    זה מה שאנחנו רוצים בחיים? להשתעבד לעבודה בחיים?
    כעקרון אושר זאת הרגשה מאוד פשוטה..
    אנשים מאושרים הם פשוט עושים 100% מהזמן מה שהם רוצים, דברים שיש להם תשוקה אליהם שהם לא ישנו בשבילם.. ואז ירדמו באמצע הרחוב גם מרוב עייפות. דברים שאתה כל כך אוהב אותם שאתה מתגבר בקלות על התאוות שלך(שהחברה הטמיעה בך) שגם אם יהיו מסביבך 30 בנות כוסיות ערומות זה לא יעניין אותך כי זה לא חלק מאותה התחברות שלך לטבע באותה שנייה.(ואם חלק מההתחברות לטבע שלך תכלול אותם אז הם יקחו חלק באותה התחברות ואותו תהליך מדהים).
    עכשיו בעולם דמוקרטי שעדיין לא מספיק מתקדם טכנולוגית אתה לא יכול לעשות 100% מה שאתה רוצה.(יש דברים שיש להם השלכות לעתיד גם אם זה לעתיד של עוד שנייה וחצי).
    אז מתי כולם יהיו מאושרים? בשנייה שיהיה עולמות וירטואלים.
    מתי אתה תיהיה מאושר? זאת החלטה שלך.
    אתה יכול להחליט לא לחשוב על העתיד ועל העבר בכלל , לא להעביר מחשבות בראש. אני מבטיח לך שאחרי חודש תיהיה מאושר עד הגג אם רק תעשה.(המעסיקים שלך אולי יהיו פחות מאושרים מזה)
    (כל עוד תעשה דברים עם גבולות מינוריים שלא תמצא את עצמך בכלא או שאיזה סודני מוריד לך את הראש).

להתשתעבד לעבודה זה לאיו דווקא רע.. זה תלוי אם אתה אוהב את מה שאתה עושה.
    קח לדוגמא אנשים כמו ניקולה טסלה , אני מאמין שאתה מכיר אותו ושמעת כמה דברים שהוא גילה.
    אני לא חושב שהוא השתעבד לעבודה שלו, הוא פשוט אהב מאוד את מה שהוא עשה, לא היה לו בוסים ולא כלום ובכל זאת הוא עבד כל היום למרות שלא היה חסר לו שקל וגם הוא התבודד לפעמים שנים בתוך המעבדה שלו.. האם הוא לא נהנה בחיים? הוא מאוד נהנה , הוא התחבר להוויה שלו.
    ההוויה הזאת יכולה ליהיות עם אנשים או בלי אנשים, היא כוללת דמיון ומחשבה אך אין בתוך ההוויה הזאת חשיבה על העבר, על העתיד או על משהו שיכול להשליך עליך או לבקר אותך, זה אותו דבר שאתה מרגיש שאתה רץ אבל אתה לא חושב על כאבים, לא חושב על זה שאתה דופק לך את הבירכיים אלא פשוט מתחבר לטבע ולנוף מסביב, WE ARE ONE ברגע שאתה מרגיש את זה עם הסביבה שלך או יותר נכון עם מה שאתה עושה אתה חווה אושר.
    ההתחברות להוויה זה מה שהביא אנשים להודו ולעשות 20 שעות יוגה, כן זה כזה פשוט.
    רק מנסים להציג לנו את המציאות בצורה מסובכת כי פשוט לא מבינים אותה באמת.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 11-05-2013 בשעה 18:51.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

האמת...שבכלל לא חשבתי על זה.
    באמת פתחת לי קצת את זווית העין, דברים שלא חשבתי עלייהם.

זה נכון מה שאתה אומר, בן אדם שאוהב לעבוד בעבודה שלו, לא סובל כדי להשיג כסף, להפך, הוא אפילו לא בדיוק שם דגש על הכסף, יותר אכפת לו מהעבודה ספציפית שבה הוא עובד ולא בכסף שנכנס לו לכיס.

אבל מצד שני, לכל אדם יש כמה צדדים וכמה תחביבים.

לדוגמא ניקח מנכ"ל של חברה מצליחה.
    יכול מאד להיות שהוא אוהב את העבודה שלו ונהנה להעסיק את העובדים שלו ונהנה להתעסק במה שהוא מתעסק והוא שמח לקום בבוקר לעבודה שהוא עובד בה, אבל אני בטוח שיש לו עוד המון תחביבים ועוד המון רצונות שהוא לא עושה ולא נותן להם דגש בגלל שהעבודה שלו גוזלת ממנו את הזמן להתעסק בהם.
    לאו דווקא בצורה רעה או לרעה. אבל עדיין.

לדוגמא - אם המנכל הזה רוצה לחנך את בניו במשך היום, הוא לא יכול. הוא צריך להרוויח כסף כדי שיהיה לילדים שלו כסף כדי לגדול, אבל מצד שני הוא גם רוצה לחזור הביתה מוקדם יותר מחמש בצהריים כדי להרוויח זמן עם הילדים שלו.

מה אז אפשר לעשות?
    ברור לי שצריך איזון בחיים, וברור לי שבשביל זה נועדו חופשות, סופי שבוע וימי חופשה כאלה ואחרים, כדי שיהיה לאנשים קצת זמן לעצמם.
    אבל הבעיה שאנשים רוצים יותר מזה.

אני חותר לנקודה כזאת - אני רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
    אני רוצה לחגוג בשתי חתונות בו-זמנית.
    אני רוצה שתיהיה לי בת זוג שאני יכול לסמוך עלייה, ומהצד השני גם להנות עם אחרות ("כמה אפשר לאכול את אותו הסטייק? לפעמים גם רוצים איזה פרוסת שוקולד")

אתה מבין?
    אני יודע שאני נשמע כמו ילד קטן כשאני אומר את הדברים האלה, ואני יודע שזה על גבול ה"בלתי אפשרי" (אם לא באמת בלתי אפשרי) אבל כזה אני..
    ובדיוק בגלל זה אני משיג את ההישגים שלי בחיים.
    בגלל שאני אוהב לקחת חוקים או לקחת מוסכמות חברתיות ולהעמיד אותם למבחן או לשבור אותם.
    אני מאד אוהב את זה.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

תעשה את מה שאתה אוהב ואתה לא תצטרך להשתעבד לעבודה

וקונגי אחלה חשיבה

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    תעשה את מה שאתה אוהב ואתה לא תצטרך להשתעבד לעבודה

וקונגי אחלה חשיבה
    נשמה, עניתי על מה שאתה מדבר בתגובה מעלייך, תקרא לפני שאתה מגיב.

גם אם אני אוהב לעבוד בעבודה שאתה עובד בה, זה עדיין לא משאיר לך מספיק לעצמך.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

נשמה, עניתי על מה שאתה מדבר בתגובה מעלייך, תקרא לפני שאתה מגיב.

גם אם אני אוהב לעבוד בעבודה שאתה עובד בה, זה עדיין לא משאיר לך מספיק לעצמך.
    אני לא מבין על איזה עושר אתה מדבר

כשאתה באמת עשיר אתה יש לך את כל הזמן בעולם

יש הבדל בין להרוויח הרבה ובין להיות עשיר

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

אבל מצד שני, לכל אדם יש כמה צדדים וכמה תחביבים.
    אני אגלה לך סוד קטן לגבי תחביבים, כמעט כל דבר אבל באמת כמעט כל נושא שתקח היום ותתעמק בו מספיק יהיה לך מעניין והוא אפילו ירגש אותך ואם הוא נושא מספיק גדול אפילו אם תשב עליו כל החיים לא תצא ממנו.
    אתה בוחר ממה להנות, כן בהתחלה אתה לא תמיד מתחבר למשהו אבל ברגע שאתה מסתכל עליו מזווית שונה ומתעמק בו(אם החלטת שהוא רלוונטי לך אז הוא יהיה מדהים בשבילך, אם הוא לא רלוונטי לך בחיים לא תהנה ממנו כי אתה לא מאמין בו זה כמו שתקח חרדי ותהפוך אותו למוסלמי בלי רצונו ברור שהוא לא יהנה מזה), אין דבר כזה באמת לא להנות ממשהו, מה שאתה לא נהנה ממנו זה בדר"כ כי חינכו אותך ככה.. לדוגמא מתמטיקה שיש אנשים שלא רואים את עצמך בחיים שלהם נהנים מזה.. זה פשוט כי לא מציגים את זה נכון.
    מצד שני מסיבות הרבה אנשים יגידו לך שזה הדבר כי זה מה שהחברה מכתיבה.
    אך מכל מה שרשמתי עכשיו אפשר להבין מה באמת מהנה.
    דבר מהנה הוא מהנה כי אתה בחרת להתחבר אליו במחשבה ושהוא יהיה חלק ממך זה הכל.

ברור לי שצריך איזון בחיים, וברור לי שבשביל זה נועדו חופשות:
    חופשות זה שקר, כל החיים שלנו אמורים ליהיות חופשה מעצם זה שאנחנו אמורים לעשות את מה שאנחנו רוצים לעשות.(בין אם זה לעבוד כל היום ובין אם זה לטייל בכל העולם כל היום, נחדד : מה שאנחנו רוצים לעשות זה הדבר הראשון שברגע זה צץ לך בראש) חופשות נועדו לגרום למי שלא אוהב את העבודה שלו להמשיך עוד קצת בשגרה כי הוא "חייב" בלי שהוא אוהב את זה.. כמו צ'ופר שקר כזה.
    מי שבאמת אוהב את העבודה שלו יעבוד גם שהוא בחופשה כי הוא אוהב את זה.

אבל הבעיה שאנשים רוצים יותר מזה.

האדם תמיד רצה יותר וזה למה אנחנו מאוד קרובים לתקופה שאנשים יגידו אני רוצה פחות.. (ברגע שלא יהיה כסף.. כרגע הדבר היחיד שחסר בעולם זה כסף ומה שאירוני הוא דימיוני והאדם יצר אותו). לדוגמא בבית שלי נראה לי לא יהיה ריהוט כי אני לא חושב שאני אצטרך את זה, זה סתם תופס מקום ולא נותן שום דבר, אולי יהיה מכשירי כושר. אנשים כל הזמן קונים דברים שהם לא צריכים כדי להרשים אנשים שהם לא מכירים וזה אבסורד ושוחק את הטבע.

אני רוצה שתיהיה לי בת זוג שאני יכול לסמוך עלייה, ומהצד השני גם להנות עם אחרות
    ("כמה אפשר לאכול את אותו הסטייק? לפעמים גם רוצים איזה פרוסת שוקולד")
    הכל אפשרי.. אבל בשביל זה צריך לדעת לחלק את הזמן נכון.. חבל שלא מלמדים את זה בבית ספר(לדעתי צריך לבטל אותם) , גם לי יש בעיה עם זה דרך אגב.
    בקשר לבת זוג שאתה סומך עליה, מה הכוונה? שתיהיה רק שלך?
    אני מסכים שהחברה מתבססת על זה שלכל אחד צריכה ליהיות מישהי אחת לכל החיים, חלק יגידו הינה הוא בוגר הוא יודע ליהיות גבר ולהיות של מישהי לכל החיים, ביננו זה סוג של סירוס של החיבור שלך להוויה, אתה מגביל פה בעצם את החוויה שלך ומצמצם אותה למרות שאתה לא מקבל מזה כלום חוץ מהגבלה.
    לפעמים הגבלת החוויה היא טובה אם אתה מטיב עם הגוף שלך ועם הנפש שלך בעזרת אותו צמצום לדוגמא לא לאכול זבל כי פה אתה מחייה אתה הגוף שלך ומחדד את החושים שלך לדוגמא חוש הטעם מה שעוזר לך להתחבר אל המציאות.
    אם אתה מסכים שלעצמך יהיה את החופש ליהיות עם מי שאתה רוצה אני חושב שמן ההגיון שגם לצד השני יהיה את החופש הזה.
    להגיד הנה היא רק שלי או שבנות אומרות הוא רק שלי זה סוג של אגו שבסופו של דבר פוגע בשני הצדדים.
    הדבר היחיד שבאמת צריך לדרוש מבת הזוג שלך מתחת לכל המסכות השקריות של החברה שהם עוצמה ויופי הוא החיבור אליך.. אם אתה ובת הזוג שלך מתחברים לרגע ובלי לחשוב ובלי לדבר על דברים כבדים ועם רצון לעשות כיף ובאמת להקשיב אחד לשני ולהתעמק אחד בשני(גם אם זה במסגרת של צחוקים), אתם נהנים ביחד ואתם מתאימים לאותו הרגע המסויים הזה.
    הסיבה היחידה שצריך מישהי יפה זה כי אם היא לא תיהיה יפה אתה תרגיש שאתה לא מוכן להתחבר אליה כי ככה החברה הרגילה אותך(לא שאתה צריך לשנות את זה עכשיו), אותו דבר לגבי סטאטוס או השגים בחיים או דברים שלא רלוונטים להוויה.
    אם תמצא מישהי שמוכנה להתחבר איתך להוויה ולא לחשוב אז באמת תוכל ליצור קשר שנוגד את המוסכמות האלה או אם תמצא מישהי שמאמינה במוסכמות אחרות.
    אה בקשר למנכ"ל שאמרת שאין לו זמן לילדים שלו.. זה לא נכון... אולי אני היחיד שלא מבין את זה אבל אם הייתי מנכ"ל והייתי רוצה ליהיות עם הילדים שלי והייתי גם צריך ללכת לעבודה אז הייתי לוקח אותם לעבודה..
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 11-05-2013 בשעה 19:52.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    אה בקשר למנכ"ל שאמרת שאין לו זמן לילדים שלו.. זה לא נכון... אולי אני היחיד שלא מבין את זה אבל אם הייתי מנכ"ל והייתי רוצה ליהיות עם הילדים שלי והייתי גם צריך ללכת לעבודה אז הייתי לוקח אותם לעבודה..
    באמת נראלך שהילדים שלך רוצים לבוא לעבודה שלך כל יום? אל תשכח גם שיש להם בצפר.

בקשר לכל מה שכתבת...הכל נשמע טוב ויפה אבל זה לא פרקטי.
    כתבת בעצם את כל הסרט MATRIX בתגובה אחת.
    כל דבר שאנחנו רגילים אליו, זה דברים שהחברה הכתיבה לנו, אלה לא דברים שאנחנו באמת רוצים וצריכים.
    אבל זה לא פרקטי.

זה עדיין לא נותן לי תשובה..
    אני לא מצליח להגיע להחלטה אם אני רוצה שהחיים שלי יהיו כמו של ההיפים בקרוון ולחיות מדברים בסיסים, או לחיות כמו מלך ולארח אנשים בכיף.
    לא יודע.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אני לא מבין על איזה עושר אתה מדבר

כשאתה באמת עשיר אתה יש לך את כל הזמן בעולם

יש הבדל בין להרוויח הרבה ובין להיות עשיר
    מה ההבדל בין להרוויח הרבה לבין להיות עשיר?

וכשאתה עשיר, אין לך זמן לכלום, על מה אתה מדבר? אתה כל היום צריך להיות עסוק עמוק בתוך העבודה שלך, איזה זמן יש לך לעצמך?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יום נפלא
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 24-11-2018 בשעה 22:24.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

באמת נראלך שהילדים שלך רוצים לבוא לעבודה שלך כל יום? אל תשכח גם שיש להם בצפר.
    לא מאמין בבית ספר.. סורי.. הוא כישלון.. כן מאמין בחברה לא מאמין במורים, קודם שהבתי ספר ישתנו אחר כך אני אחשוב אם אני אשלח את הילדים שלי לשם.
    אם הילדים שלי לא רוצים לבוא לעבודה אני לא אכריח אותם, שיעשו מה שהם רוצים, אני אתן להם את הבחירה.(חוץ מזה שאפשר לעבוד מהבית).
    הילדים של עוד 10 שנים יהיו הרבה יותר חכמים ממנו.. עצם זה שהם יוולדו לעולם של קוד פתוח, ארדואנו ומדפסות תלת מימדיות וקאד בכל בית.
    אמן עוד חודשיים יהיה לי reprap.
    ככה שאני לא חושב שצריך בית ספר לפחות לא כמו שהוא היום.
    עכשיו תגיד לי אבל מה עם הקטע החברתי.. בשביל זה לא צריך בית ספר..לפחות לא עם הוא מנוון את המוח ודופק את הסקרנות והיצירתיות בחיים.
    לא אמרתי שלא צריך קשרים חברתיים נהפוך הוא קוד פתוח מתבסס נטו על שיתוף.
    ואם לא יהיה מקום מספיק טוב שאני אוכל לסמוך עליו שאני יכול לשים שם את הילדים שלי אז אני אצור כזה.

זה עדיין לא נותן לי תשובה..
    אני לא מצליח להגיע להחלטה אם אני רוצה שהחיים שלי יהיו כמו של ההיפים בקרוון ולחיות מדברים בסיסים, או לחיות כמו מלך ולארח אנשים בכיף.
    לא יודע.
    תנסה את שניהם ואז תדע... ככה עד היום עובד המדע.

איזו עזרה אתה מצפה לקבל כאן?
    מוטיבציה, הכוונה, להכניס אותך לפרופורציות?
    חשוב לציין כי הפורום הזה לא מקצועי והעזרה שתקבל כאן היא פחות או יותר מחבר'ה בגילך, חשוב לציין.
    לא מסכים בדיוק.. עצם זה שהדיון בכתב אז מתאפשר ביטוי יותר טוב של הדברים והגעה למסקנות בדרך יותר נכונה, ולכן להחלטות נכונות יותר.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

לא יודע.. אני לא מתחבר לזה, אולי אתה צודק.
    ההיגיון אומר לי כי בשלב מסויים אתה מבין שיש עוד דברים שצריך להשקיע בהם, שאתה עושה רווח יפה בכל חודש/שנה ושאתה תחייה מעל לממוצע, כך שאין סיבה אמיתית להמשיך לעשות עוד כסף.. אלא אם מדובר בדחף כפייתי כלשהו שנובע מחסכים וכולי.
    הכוונה היא לא להגדיל את ההכנסה החודשית (אם נגיד אני מרוויח 100 אלף שקל בחודש), אלה הכוונה היא להמשיך להרוויח כסף ולהמשיך את המשכיות של החברה. להמשיך להכניס כסף לחשבון בנק.

ולדעתך תוכל לשרוד כמיליונר במדינת ישראל?
    עם הסביבה שלך, עם הקולגות בעלי האגו הישראלי שיהיו איתך, עם מס הכנסה..

זה לא שיש לי איזו עמדה לגבי העניין, אני רק שואל.
    אני מאמין שכן.
    זה שהמעמ עלה, ויש הורדה מטורפת בהכנסה בגלל המיסים של המדינה וזה שצריך לשלם ביטוח לאומי, לא אומר שזה יגרום לי לצאת מהארץ.
    זה יגרום לי לחשוב בגדול יותר. לא להכניס 5 אלף שקל בחודש, אלה להכניס 8-10 בגיל שלי כדי שאני יוכל להנות מהכסף גם אחרי כל הגזילה של הכסף של מהמדינה.
    אני לא טיפוס וותרן, זה מה שאני מנסה להגיד.
    זה שקשה לגור בארץ, לא יגרום לי לקחת את הדברים שלי ולעבור למקום שקל לגור בו יותר או שיש יותר זכיות.
    זה פשוט יגרום לי לשנס מותניים, לנשוך שפתיים ולהכניס יותר כסף.

האם שבוע או חודש של חופש מתפקידך באמת ימלאו את הצורך שלך לחופש?
    האם ההגדרה שלך ל-"חופש" תקבל מענה במלואה פשוט כשהבוס ישלח אותך לבית נופש בזמן שתצטרך לדאוג למה שקורה בחרה? מה קורה עם הכפופים לך?

האם חופשות מידי פעם במשך השנה באמת ימלאו את הצורך של הילדים שלך להיות איתך?
    האם אישתך תהיה מוכנה לסבול את זה?
    האמת שעכשיו כשאני קורא את זה, וכשאני נזכר במה שכתב קונגי, אני מתחיל לחשוב בצורה שונה על ההגדרה של "חופש".
    החופש שאני חושב עליו זה פשוט קצת זמן מחוץ לעבודה. בעצם איזון בחיים.
    גם בן אדם שעובד בתור זונה ממין זכר ומזיין בלי סוף בשביל כסף (הכוונה למישו שנהנה בזמן שהוא עושה כסף) צריך חופשה ונתק מהעבודה, בעצם איזון.
    אני לא יודע באמת איך להגיב לשאלה הזאת.
    ברגע שהשתחררתי מהצבא ועד שהתחלתי לעבוד, פשוט השתגעתי והיה לי צורך עז לעשות עם עצמי משהו (צורך לאיזון)
    וכשהתקבלתי לעבודה והתחלתי במבחנים האינטנסיביים התחלתי להרגיש צורך לנוח ולחזור לשגרה שבהתחלה לא אהבתי.
    אני חושב שאני צריך פשוט לחשוב עם עצמי על ההגדרה של "חופש" לפני שאני דורש "אני רוצה זמן לעצמי"
    תודה שהארת לי את הדרך

האם במצב שכזה אתה תוכל לעסוק בצורה רצינית במאווים שלך בחיים כמו תחום עניין כלשהו (מוזיקה, אומנות לחימה, דת, פרוייקטים אישיים וכדומה?)?

תשובה לא רצינית, הפאן החברתי מהווה נדבך חשוב ביותר עבור ההחלטה שלך האם להתחיל ב-"מירוץ למיליון" הראשון או פשוט להוציא תואר מכובד למשל ולייצר חיים מאוזנים כמו שאר האנשים הנורמלים.
    לא הבנתי

מוזר, אני הייתי מעדיף זונה ולא מלקקת פרסות של סוסים. אני שמח שהדבקתי אותך במעט ציניות אך כדאי לך להיזכר בכותרת - "לגבי העתיד שלי", הייתי מציע לך להתייחס לעתידך ברצינות
    לא יודע מה איתך, אני לא רוצה לחשוב במהלך היום על הזרגים שנכנסים לתוך האישה שלי בזמן שאני עובד.
    אני מעדיף לדעת שהיא מלקקת פרסות סוסים

[FONT=arial][SIZE=2][COLOR=#3E3E3E]

אוקיי.. האמת שזה נשמע מוזר, לי בכל אופן עתיד הילדים היה בין הדברים החשובים במעלה..
    אם היית מציב לי אולטימטום לוותר על הכנסה גבוהה אך להבטיח איכות חיים לילדיי או להמשיך לקבל הכנסה גבוהה אבל לגרום לילדים להפסיד איכות חיים, כמובן שהייתי מעדיף להקריב את ההכנסה שלי למען עתידם ואורח החיים שלהם (אני מניח כי ישנם הרבה ילדים להוריד עשירים שסובלים במהלך ילדותם ממשברים מסויימים, בגלל שהוריהם עשירים).
    הילדים שלי יהיו הדבר החשוב ביותר בחיים שלי, אני לא יודע איך הגעת למסקנה שהם לא יהיו חשובים לי.
    התכוונתי שאני יודע היום שבצפר זה מערכת מטומטמת שלא מלמדת שומדבר פרקטי ומעשי שאפשר להשתמש בו בחיים היום. חוץ מלשון מתמטיקה ואנגלית.

ובגלל זה אני מעדיף שהם ילמדו דברים שבאמת מעשירים את הידע ובאמת נותנים משהו.
    כמו למשל לראות בדיסקברי את התוכנית DIRTY JOBS ולראות בעיניים באיזה עבודות אנשים עובדים כדי להרוויח את לחמם ביושר.

נעשה זאת שלב-שלב, כיצד סדר היום הממוצע שלך יראה במידה ותהיה מיליונר אך שכיר או מכופף לגורמים כלשהם (כמו ספקים לדוגמה).
    זה לא ברור?
    הולך בבוקר לעבודה, חוזר אחר הצהריים-ערב הביתה, אוכל, מבלה זמן עם הילדים ועם האישה (כמה שאפשר) וREPEAT.

איזו עזרה אתה מצפה לקבל כאן?
    מוטיבציה, הכוונה, להכניס אותך לפרופורציות?

חשוב לציין כי הפורום הזה לא מקצועי והעזרה שתקבל כאן היא פחות או יותר מחבר'ה בגילך, חשוב לציין.
    אני יודע שזה לא פורום מקצועי (וגם אין דבר כזה מבחינתי "מקצועי" בגלל שגם יכול להיות שהפרופסור הכי חכם בעולם היום, למד ממישהו שכל הידע שלו שגוי ומבוסס על דברים לא נכונים.) אבל זה לא משנה לי. יש פה אנשים (כמוך) שיש להם הרבה נסיון ויש להם הרבה שכל בתוך הקופסה שכדאי מאד לסחוט את המיץ מהם וללמוד מהם.

אני מחפש לשמוע דעות של אנשים ולקרוא דברים שעוד לא יצא לי לחשוב עליהם.
    לקבל זווית שונה לדברים.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    תנסה את שניהם ואז תדע... ככה עד היום עובד המדע.

לא מסכים בדיוק.. עצם זה שהדיון בכתב אז מתאפשר ביטוי יותר טוב של הדברים והגעה למסקנות בדרך יותר נכונה, ולכן להחלטות נכונות יותר.
    מה זה קוד פתוח?
    ולגבי הקטע החברתי, יש המון תנועות נוער בארץ. המון.
    זה פשוט דבר מדהים מבחינה חברתית.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

אני פשוט קורא את התגובות וצוחק בקול.

סוניק לא תוקף ולא מתגונן, אלה פשוט מדבר, מגיב.
    ופולו פשוט יורה צרורות לכל כיוון...

מאיפה מגיע הצורך שלך לתקוף אותו ככה?
    ממקום של כעס וחוסר ביטחון ושנאה על העולם...מצורך עמוק לזיין את השכל... מאבין ?? באסדר עכשיו ??

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,217 | הודעות: 8,200,810 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect