בגדול רוסיה מדינה ענייה בטירוף, זה לא ארה"ב ולא ישראל, יש שם כאלה חורים שלא דמיינת עליהם אפילו. המון רוסים מתים לברוח לקנדה\ארה"ב\אירופה. המצב הכלכלי\חברתי שם על הפנים. אנשים שם באמת מסכנים. אל תחשוב בכלל לבית חולים שם. יש להם שביתות של נמלי תעופה\רכבות וכד' כל שני וחמישי.
מחירי מגורים - אין לי מושג איך זה הולך שם כי אני הייתי עם המשפחה שם ולא שילמתי על כלום. אני משאר שפחות מישראל.
מחיר נערות ליווי - אין לי מושג גם כן, כי לא הייתי אף פעם אצל נערת ליווי (הלוואי היה לי את ה"חוצפה" הזאת להזמין כי לא זיינתי מלא זמן בגלל כל המעבר והעבודה הזאת). אני יכול להגיד לך שאם אתה מדבר רוסית + לא נראה רוסי = כל הבנות קופצות עליך (במיוחד אם אתה אסתטי), אחרי שהן מבינות שיש לך כסף הן מזיינות אותך במקום. אם אתה מדבר רוסית כמו רוסי אמיתי נראה לי שעדיף שתשחק אותה טיפה עם מבטא (אצלי זה בטבעי אני עילג ברוסית) הן נדלקות על זה שאתה לא רוסי. אתה הולך לרצות להיות שם כל החיים, סמוך עליי. הבנות שם רק מחפשות את ה"נסיך" הזה שיוציא אותם ממעגל העוני. לא יודע, ממה שאני זוכר לכולם היה קטע כזה של רמזים של "קח אותי איתך", "חשבת פעם להתחתן?" וכד'.
בקיצור, אל תיקח נערות ליווי לדעתי כי אתה פשוט יכול לזיין בקלות גם אם אתה נראה ממוצע. ותאמין לי באותה תקופה הייתי נראה חנון עם שיער קצר וקצת אקנה. וזיינתי בקצת יותר מחודש 4 בנות. ואני מדבר עם חלקן לפעמים בסקייפ עד היום. אה כן, לפני זה הייתי בתול חיבוק. אני הייתי במוסקבה, שמעתי שסנט פטרסבורג זה הערך אותו דבר רק פחות יקר.
מבחינת יופי - אין מה לדבר בכלל. הבנות שם פי 10000 יותר יפות. רזות, מטופחות. גם מבחינת אופי רובן היו אינטליגנטיות.
בנוגע לחברים שלך - לדעתי גם אם תהיה הכי פחות אסתטי מביניהם, אתה תצליח הכי הרבה שם עם בנות (בנות אמיתיות לא נערות ליווי). ממה שאני זוכר רוב הרוסיות הרמה של האנגלית שלהן נמוכה לגמרי ופשוט יהיה חוסר תקשורת. לדעתי עדיף להם להזמין נערות ליווי שם, בטח פי 1000 מישראל.ולמרות כל זה לדעתי האישית ממה שאני זוכר אם תלכו למסיבות, הבנות פשוט ימרחו עליכם גם בלי דיבורים.
בממוצע לדעתי, הבנים שם יותר גבוהים\גופניים. בכללי לא ממליץ לך להתעסק עם אף אחד שם, גם לא עם שחיף גובה 1.40 יבואו אליך אחר כך 20 רוסים יהרגו אותך, אתה כבר לא תחזור לאמריקה
עוד משהו, כפי שאמרתי אני מדבר עם בנות רוסיות שהכרתי שם בסקייפ, משום מה כולם מאוד חולמות על קנדה, זה מאין מדינה כזאת שרוסים שואפים אליה לפי מה שאני מסיק. אגב אני עוד אמרתי שאני מישראל (היה לי גם כמה בעיות עם בני זונות אנטישמיים ששיקרתי להם שאני לא יהודי בכלל), אם תגיד שאתה מLA\CANADA זה ערך הרבה יותר גבוה. עוד עצה: תבוא עם בגדים שמשדרים יוקרה, או כל דבר שמשדר שאתה עשיר = יעזור לך לזיין.
בקיצור:
FLY TO RUSSIA
BE AN AMERICAN RICH SICKUNT
PHUK HOT SLUTS
אין לך גרין קארד? אז איך אתה באמריקה?
זה חייב להיות לימודים\עבודה.
עבודה מי יקבל אותך אתה חסר ערך חחחחחח? 
לימודים - יש לך חרא בגרות. ואתה לא רגיל ללמוד.
סתם מעניין אותי איך הגיוני... אני מת לגור בארה"ב לאיזה תקופה.