קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שלום אני חדש כאן....
    על ידי Anad בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 22:45
  2. חדש כאן...
    על ידי avivhk בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 07:22
  3. מעצב חדש כאן כנסו לברך !...
    על ידי BlackCard בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 22:02
  4. חדש, כאן !
    על ידי DreAm בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 18:19
  5. היי אני חדש כאן
    על ידי Evil Fire בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 22:34
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 44

חדש כאן - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

חח בולשיט, הייתי כל החיים שלי בתת משקל כי היה לי אפס תיאבון (בוא נגיד את זה ככה אם הכנסתי 1500 קלוריות ליום זה היה יום שבו טחנתי) ושקלתי הרבה הרבה פחות ממך ואני גבוה ממך (משו כמו 55?) וזה לא הפריע לאף אחד להגיד את זה. ITS ALL ABOUT FACE. AND HAIR. BITCHES LOVE HAIR. ואני עולה בקלות ואני לא אוכל כזה הרבה יחסית לכאלה שאני מכיר שמתאמנים...יעני אני לא מהאלה שמכניסים 5000 קלוריות ביום...אני די נמצא על ניטרלי.. עכשיו אני 1.80 על 70 ונראה הרבה יותר מזה משום מה בגלל הכתפיים שלי ועליתי הכי נקי שאפשר. GO LIFT BRAH
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 15-05-2013 בשעה 19:31.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

חברים שלי מהעיר הישנה שגרתי בה אומרים לי הלוואי היה לי שיער ופרצוף (בעיקר שיער) כמו שלך.

אף בת בחיים לא אמרה לי חתיך. וגם לא תגיד גם אם אני אראה כמו דוגמן על.
    אתה מדבר פה על בחורות ישראליות... כאילו, מה? אתה הולך ברחוב\נמצא במסיבה וניגשת אליך בחורה ואומרת שאתה חתיך. ככה?
    אני יכול לראות את זה קורה ברוסיה\ארה"ב, אבל פשוט נראה לי מוזר.

לא קרה\יקרה לי בחיים. קשה לי להאמין שזה קורה בכלל למישהו. איזה סוג של בחורות ניגשות לבחור ואומרות לו שהוא חתיך?

עריכה: אין לי מושג כמה קלוריות אני מכניס.
    אתה מסתכל יעני על האריזות לפני?
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 15-05-2013 בשעה 19:35.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

שמע ברחוב ככה סתם זה לא קורה לאף אחד באף מקום ואתה צודק, הדבר היחידי שקרה לי ככה היה שאיזה סטלן אחד התחיל עם כמה בנות במסיבת רחוב והן אמרו "חבר שלך חתיך" אבל אני לא מדבר על זה, אני מדבר על פייסבוק שמישי שישך איתה אולי חבר אחד משותף שולחת לך משו כמו "מאיפה אתה חתיך", אני מדבר על בצפר (לא קרה לך שמישי התחילה איתך בבצפר???) ועזוב ישראל ישראל, זה קורה גם בישראל ולי אישית זה קרה ואני ממש לא היחידי שזה קרה לו. אתה פשוט לא נמצא במקומות הנכונים...בנות, בעיקר שיכורות נוטות לעשות הרבה שטויות. ואני לא סופר קלוריות, רק חלבון. אני יודע שאני אוכל מספיק, אבל אנלא טוחן טוחן. 5-6 ארוחות ביום...?

קודם כל ברוך הבא.
    שנית, אתה עובד בחברת הייטק ומרוויח 3-4 ועוד גר לבד? עדיף לחזור להורים ולחסוך את הכסף שאתה מבזבז על הדירה על אוכל ובילויים עתידיים כמו טיסה שאתה מתכנן.
    no offense, אבל זאת משכורת של קופאי בסופר / פקיד בדואר. והם לא כל יום עובדים 8-11 שעות. אתה בטוח שזאת חברת הייטק שבה אתה עובד?

יש לי קרוב משפחה שפרש מהלימודים ולא עשה בגרות מלאה, גם צבא הוא היה בתפקיד של כמה שעות והביתה. הוא היה מתעסק כבר מגיל 15-16 בתכנות אתרים והיום הוא עובד בחברת סטארט-אפ ששולחת אותו מידי פעם לחו"ל בתור נציג על חשבונה. מיותר לציין שהוא מחזיק דירה עם משכורת יפה. כל זה ללא בגרות, וללא לימודים גבוהים כמו אוניברסיטה. בסופו של דבר מה שאני רוצה לומר לך הוא שכל מה שבוחנים בך הוא ניסיון.

בנוגע ל-Affiliate, אני יכול לומר לך שזה כסף נורא קל. אבל אסור להסתמך על זה כל כך. אתה לא יכול לבנות את החיים שלך סביב רווחים מהתחום הזה, כי בכל מצב פתאום תהיה דעיכה, אנשים יפסיקו לקנות את המוצר שאתה מקדם ולא תרוויח שום דבר.
    הכרתי בנאדם שהרוויח סכומים נורא יפים, הוא היה משקיע באתרים שלי כסף ומקבלים רווחים כתוצאה מכך. היו תקופות שהוא היה מרוויח $1000-$2000 מלשבת סתם בבית והכל היה זורם לו, אבל עם הזמן הרווחים שלו הדרדרו. הוא התחיל להרוויח $100 מקסימום $500. זאת נפילה משמעותית. הוא היה בוכה לי ושואל מה לעשות. לא הבנתי בזה בתחום הזה באותה תקופה לכן לא היה לי מה לומר לו ופשוט הוצאתי אותו מהאתרים שלי כי לא הייתה השקעה כספית מצידו.

אז עם הזמן התחלתי להתעניין בתחום קצת יותר, Affiliate לא נשמע מושך, זה לא כמו שאומרים לך למכור משהו פיזי שאתה נותן בסוף התשלום ללקוח מהצד השני. אתה תכלס מוכר דבר מוחשי, בדרך כלל מדובר בספר שמספק פתרונות או מידע שימושי עבור הלקוח ובעיותיו.
    יום אחד נפלתי על איזה eBook במזל, אחרי שניסיתי עשרות כאלה שטוענים שתרוויח מאות דולרים או אלפים בחודש, זה במיוחד טען שתרוויח לפחות את הכסף שלך חזרה ופי שתיים בתוך 365 יום.
    האמת לא רכשתי אותו, השגתי דרך מישהו בחינם. חבר שלי שהיה גם הוא אחד שמנסה דברים כאלה ומרוויח כסף דרך האינטרנט לא האמין שזה יעבוד כי לא האמין בכלל בתחום Affiliate. אני לעומת זאת, החלטתי ללכת על זה. הכנתי את מה שצריך כדי לקדם את המוצר שלי. מוצר שקשור לשיפור חיי המין, באופן רנדומלי בחרתי מוצר שהייתי קונה מכל המוצרים שנמצאים ב-clickbank תחת אותה קטגוריה. הכנתי פרזנטציה מקורית למכירת המוצר. השקעתי בסך הכל $10 ונתתי לזה זמן.
    לאחר חודש-חודשיים, פונה אליי אותו חבר חסר אמונה בדרך שלי להצליח, ושאל אותי האם יצא משהו ממה שהשקעתי? מכיוון שהוא הבטיח שאם זה יעבוד לי הוא הולך לנסות גם כן. הראתי לו את הפרזנטציה שלי למטרת מכירת המוצר והוא אמר שזה שקוף מידי שמוכרים לך מוצר כאן. לא הקשבתי לו כל כך, ונתתי לזה עוד זמן.

לאחר חצי שנה(שכחתי להגדיר כתובת למשלוח תשלום באתר ולכן זה התעכב), הגיע אליי בדואר צ'ק מהאתר clickbank על סך $500 . לא האמנתי באותו רגע. לא ידעתי מה לעשות עם זה כי זה פעם ראשונה שקיבלתי צ'ק מאמריקה. הבנתי שזה כמו צ'ק רגיל רק שלוקחים לך עמלה בגלל שער החליפין בארץ, אז לא לקחו לי יותר מידי מה-$500. הכנסתי אותם לחשבון הבנק שלי וחישבתי כמה ביזבזתי לעומת כמה הרווחתי.
    השקעה $10 - רווח $500 = פי 50 מכמות ההשקעה. וואלה, מאותו רגע הבנתי שאפשר לעשות הרבה כסף עם קצת רצון והשקעה באינטרנט. לא המשכתי באותה הדרך ועברתי לדרכים אחרות שזה קידום אתרים וזה כבר סיפור ליום אחר (:

בכל זאת, מה שאני מנסה לומר לך כאן, שלא צריך לעבוד 8-11 שעות ביום כדי להרוויח כמו מינימום בחודש. תחפש עבודות שאתה יכול להנות מהן ולהרוויח פי כמה על כמה מכמות ההשקעה, פיזית או מנטלית.

בוריס.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    שמע ברחוב ככה סתם זה לא קורה לאף אחד באף מקום ואתה צודק, הדבר היחידי שקרה לי ככה היה שאיזה סטלן אחד התחיל עם כמה בנות במסיבת רחוב והן אמרו "חבר שלך חתיך" אבל אני לא מדבר על זה, אני מדבר על פייסבוק שמישי שישך איתה אולי חבר אחד משותף שולחת לך משו כמו "מאיפה אתה חתיך", אני מדבר על בצפר (לא קרה לך שמישי התחילה איתך בבצפר???) ועזוב ישראל ישראל, זה קורה גם בישראל ולי אישית זה קרה ואני ממש לא היחידי שזה קרה לו. אתה פשוט לא נמצא במקומות הנכונים...בנות, בעיקר שיכורות נוטות לעשות הרבה שטויות. ואני לא סופר קלוריות, רק חלבון. אני יודע שאני אוכל מספיק, אבל אנלא טוחן טוחן. 5-6 ארוחות ביום...?
    בבצפר הלכתי עם שיער קצר כמו חנון נורמלי שמקשיב להורים שלו, לא היה אכפת לי מכלום חוץ מציונים כי חשבתי שזה הדבר הכי חשוב בחיים לעתיד. רק לקראת הסוף גיליתי את הפוטנציאל האמיתי של השיער שלי וגם זה כי הספר המליץ לי. לקראת הגיוס התהפכתי לגמרי בצורת החשיבה שלי בין היתר בגלל ספרים שקראתי ובגלל שפתאום אחרי שלא הייתה לי מטרה כלשהי (ציונים) - היה לי זמן לחשוב עם עצמי, מה אני רוצה מעצמי בכלל.

לא הייתי חנון טורבו כזה, אבל עשיתי מה שציפו ממני. הוצאתי בגרויות ש85 היה ציון נמוך אחושילינג בשבילי. יש לי 100 ב5 יחידות מתמטיקה. 97 בפיזיקה. 100 במחשבים. מבין כמה למדתי כמו אדיוט? הייתי מאלה שמגיעים חולים לבית ספר כי יש "חומר חשוב לבגרות", ועכשיו אין לי מה לעשות עם זה. אם בסופו של דבר אמצא את עצמי לומד מקצוע באוניברסיטה זה אומר שנכשלתי בחיים ואני אצטרך להיות מאלה שעובדים שכירים 8 שעות ביום וזה לא משנה גם אם זה 40 אלף בחודש נקי מבחינתי זו עבדות.
    אני רוצה להיות אדון לעצמי. זה למה אני קורע את עצמי עכשיו בעבודה כשכיר.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

בוריס אני מרוויח מהאינטרנט 3-4. ובנוסף מרוויח בעבודה פי 2 מזה. יוצא לי 2 משכורות. מבין?
    ואהבתי את התגובה שלך, מכיר את קליקבנק אבל אני מעדיף לקדם אתר ואז לפנות למישהו באופן פרטני שמספק מוצרים שקשורים אליי (ככה העמלות גבוהות גם כן).

אחי SEO זה הדבר שאני משקיע בו 90% מהמאמצים שלי כרגע.

ספר ת'סיפור על קידום אתרים אחי אני תמיד סקרן לשמוע
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 15-05-2013 בשעה 20:21.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    ובחיים לא אמרו לי שאני חתיך כנראה בגלל שהיה לי גוף ממוצע ומטה אפילו מרוב שהייתי רזה, אני 1.77 בערך ומשקל 65 בערך. בסופ"ש אני אחזור הביתה ואמדוד במדויק בשביל להתחיל לראות לאן אני מתקדם.
    SHOULD I GO LIFT INSTEAD OF MAKING MONEY?
    כסף יותר חשוב מליפט

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

חחח היה לי ממוצע בבגרויות של 79 נקודה משו (נעגל ליל 80 כי אני סיק קאנט) והייתי מהסטלנים הטמבלים שלא ישבו דקה ללמוד עם מחברות ריקות, מרחם על כאלה שיש להם ממוצע כמו שלי והם חרשו אליו. מה שכן היה לי אבחון של ילד מפגר אז עשיתי את הבגרות בהיסטוריה בע''פ ועוד מלא מלא הטבות...אשכרה אהבתי לבוא לבגרויות, אהבתי לבוא לבצפר, אהבתי את התקופה הזאת וכל מה שהיה איתה, כוס אמק תחזירו אותי לתיכון זה היה כ''כ כיףףףףףףףףףף אין על ההרגשה של לבוא עם כמה חבר'ה, לשבת על בירה וסיגריה לפני בגרות ואחרי זה ללכת לים או משו (מדבר על הבגרויות קיץ) איזה תקופהההההההההההההה

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

חחח היה לי ממוצע בבגרויות של 79 נקודה משו (נעגל ליל 80 כי אני סיק קאנט) והייתי מהסטלנים הטמבלים שלא ישבו דקה ללמוד עם מחברות ריקות, מרחם על כאלה שיש להם ממוצע כמו שלי והם חרשו אליו. מה שכן היה לי אבחון של ילד מפגר אז עשיתי את הבגרות בהיסטוריה בע''פ ועוד מלא מלא הטבות...אשכרה אהבתי לבוא לבגרויות, אהבתי לבוא לבצפר, אהבתי את התקופה הזאת וכל מה שהיה איתה, כוס אמק תחזירו אותי לתיכון זה היה כ''כ כיףףףףףףףףףף אין על ההרגשה של לבוא עם כמה חבר'ה, לשבת על בירה וסיגריה לפני בגרות ואחרי זה ללכת לים או משו (מדבר על הבגרויות קיץ) איזה תקופהההההההההההההה
    ממוצע 106 נקודה משהו.
    MIRIN?

NO HUH? DAMN :\

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אבל חרשת לזה. זה הקטע. אני לא פתחתי מחברת lololololol בכל מקרה, בוא נדבר לעניין BRAH בלי כל הטרולינג הזה. אני שואל אותך בתור אחד שטס לרוסיה. אני מתכנן לטוס לרוסיה בקיץ הבא או בנוביי גוד הבא שאהיה אסתטי ברמות, כי תכלס כל הטומורולנד וכל הזבל של המערב זה אוברייטד בטירוף, מזרח אירופה מחרבנת בקשת על כל המקומות האלה והכרתי חבר'ה מישראל שעשו באוקראינה דברים שאתה לא תאמין.. עכשיו...אני רוסי שלא נראה רוסי אלא יותר ספרדי-איטלקי כי אני שזוף רצח קיצר דמיין גרסא מיניאטורית של ZYZZ בראש זה אני. מה גם יש לי מבטא שאני מדבר רוסית אבל אני יודע רוסית שוטף. אני תכלס יכול לחרטט להן שאני אמריקאי ויש לי גרין קארד (אולי באמת יהיה לי עד אז למרות שלא נראה לי אבל יש סיכוי קלוש), שמעתי שהן אוהבות שם אמריקאים, זה יעזור לי? אני גם יסע עם אמריקאים מה שיתרום לחרטוטים שלי כנראה ואהיה היחידי שדובר רוסית. מה עדיף, פטרבורג או מוסקבה? ישך מושג על המחירים שם? האם הגופניקים שחיפים כמו הערסים בישראל שאפשר לזיין אותם בכאפה או סוסים?? כמה יעלה לי לחגוג שם חודש-שבועיים כולל מגורים??? קל להשיג...דברים????

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אבל חרשת לזה. זה הקטע. אני לא פתחתי מחברת lololololol בכל מקרה, בוא נדבר לעניין BRAH בלי כל הטרולינג הזה. אני שואל אותך בתור אחד שטס לרוסיה. אני מתכנן לטוס לרוסיה בקיץ הבא או בנוביי גוד הבא שאהיה אסתטי ברמות, כי תכלס כל הטומורולנד וכל הזבל של המערב זה אוברייטד בטירוף, מזרח אירופה מחרבנת בקשת על כל המקומות האלה והכרתי חבר'ה מישראל שעשו באוקראינה דברים שאתה לא תאמין.. עכשיו...אני רוסי שלא נראה רוסי אלא יותר ספרדי-איטלקי כי אני שזוף רצח קיצר דמיין גרסא מיניאטורית של ZYZZ בראש זה אני. מה גם יש לי מבטא שאני מדבר רוסית אבל אני יודע רוסית שוטף. אני תכלס יכול לחרטט להן שאני אמריקאי ויש לי גרין קארד (אולי באמת יהיה לי עד אז למרות שלא נראה לי אבל יש סיכוי קלוש), שמעתי שהן אוהבות שם אמריקאים, זה יעזור לי? אני גם יסע עם אמריקאים מה שיתרום לחרטוטים שלי כנראה ואהיה היחידי שדובר רוסית. מה עדיף, פטרבורג או מוסקבה? ישך מושג על המחירים שם? האם הגופניקים שחיפים כמו הערסים בישראל שאפשר לזיין אותם בכאפה או סוסים?? כמה יעלה לי לחגוג שם חודש-שבועיים כולל מגורים??? קל להשיג...דברים????
    בגדול רוסיה מדינה ענייה בטירוף, זה לא ארה"ב ולא ישראל, יש שם כאלה חורים שלא דמיינת עליהם אפילו. המון רוסים מתים לברוח לקנדה\ארה"ב\אירופה. המצב הכלכלי\חברתי שם על הפנים. אנשים שם באמת מסכנים. אל תחשוב בכלל לבית חולים שם. יש להם שביתות של נמלי תעופה\רכבות וכד' כל שני וחמישי.

מחירי מגורים - אין לי מושג איך זה הולך שם כי אני הייתי עם המשפחה שם ולא שילמתי על כלום. אני משאר שפחות מישראל.

מחיר נערות ליווי - אין לי מושג גם כן, כי לא הייתי אף פעם אצל נערת ליווי (הלוואי היה לי את ה"חוצפה" הזאת להזמין כי לא זיינתי מלא זמן בגלל כל המעבר והעבודה הזאת). אני יכול להגיד לך שאם אתה מדבר רוסית + לא נראה רוסי = כל הבנות קופצות עליך (במיוחד אם אתה אסתטי), אחרי שהן מבינות שיש לך כסף הן מזיינות אותך במקום. אם אתה מדבר רוסית כמו רוסי אמיתי נראה לי שעדיף שתשחק אותה טיפה עם מבטא (אצלי זה בטבעי אני עילג ברוסית) הן נדלקות על זה שאתה לא רוסי. אתה הולך לרצות להיות שם כל החיים, סמוך עליי. הבנות שם רק מחפשות את ה"נסיך" הזה שיוציא אותם ממעגל העוני. לא יודע, ממה שאני זוכר לכולם היה קטע כזה של רמזים של "קח אותי איתך", "חשבת פעם להתחתן?" וכד'.
    בקיצור, אל תיקח נערות ליווי לדעתי כי אתה פשוט יכול לזיין בקלות גם אם אתה נראה ממוצע. ותאמין לי באותה תקופה הייתי נראה חנון עם שיער קצר וקצת אקנה. וזיינתי בקצת יותר מחודש 4 בנות. ואני מדבר עם חלקן לפעמים בסקייפ עד היום. אה כן, לפני זה הייתי בתול חיבוק. אני הייתי במוסקבה, שמעתי שסנט פטרסבורג זה הערך אותו דבר רק פחות יקר.

מבחינת יופי - אין מה לדבר בכלל. הבנות שם פי 10000 יותר יפות. רזות, מטופחות. גם מבחינת אופי רובן היו אינטליגנטיות.

בנוגע לחברים שלך - לדעתי גם אם תהיה הכי פחות אסתטי מביניהם, אתה תצליח הכי הרבה שם עם בנות (בנות אמיתיות לא נערות ליווי). ממה שאני זוכר רוב הרוסיות הרמה של האנגלית שלהן נמוכה לגמרי ופשוט יהיה חוסר תקשורת. לדעתי עדיף להם להזמין נערות ליווי שם, בטח פי 1000 מישראל.ולמרות כל זה לדעתי האישית ממה שאני זוכר אם תלכו למסיבות, הבנות פשוט ימרחו עליכם גם בלי דיבורים.

בממוצע לדעתי, הבנים שם יותר גבוהים\גופניים. בכללי לא ממליץ לך להתעסק עם אף אחד שם, גם לא עם שחיף גובה 1.40 יבואו אליך אחר כך 20 רוסים יהרגו אותך, אתה כבר לא תחזור לאמריקה

עוד משהו, כפי שאמרתי אני מדבר עם בנות רוסיות שהכרתי שם בסקייפ, משום מה כולם מאוד חולמות על קנדה, זה מאין מדינה כזאת שרוסים שואפים אליה לפי מה שאני מסיק. אגב אני עוד אמרתי שאני מישראל (היה לי גם כמה בעיות עם בני זונות אנטישמיים ששיקרתי להם שאני לא יהודי בכלל), אם תגיד שאתה מLA\CANADA זה ערך הרבה יותר גבוה. עוד עצה: תבוא עם בגדים שמשדרים יוקרה, או כל דבר שמשדר שאתה עשיר = יעזור לך לזיין.

בקיצור:
    FLY TO RUSSIA
    BE AN AMERICAN RICH SICKUNT
    PHUK HOT SLUTS

אין לך גרין קארד? אז איך אתה באמריקה?
    זה חייב להיות לימודים\עבודה.
    עבודה מי יקבל אותך אתה חסר ערך חחחחחח?
    לימודים - יש לך חרא בגרות. ואתה לא רגיל ללמוד.
    סתם מעניין אותי איך הגיוני... אני מת לגור בארה"ב לאיזה תקופה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אה ואם הייתה לי שם דירה משלי והייתי בא בלי משפחה הייתי מזיין 3 פעמים 3 בנות שונות ביום. לא צוחק.
    ועוד הייתי 5\10
    היום, אני מדגדג את ה8 לדעתי. אם יהיה לי גוף טוב אני נותן לעצמי 9 בכיף. למרות שאני נמוך.

אני מת לחזור לשם מתתתתתתתתתתת, איזה גן עדן סרבקקק אני תקוע במדינת קקה הזאת מנסה לעשות כסף.
    עוד חצי שנה\שנה אני הולך לזיין כל כך הרבה עד שהשמוליק שלי יתעצבן עליי.
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 15-05-2013 בשעה 22:47.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    בגדול רוסיה מדינה ענייה בטירוף, זה לא ארה"ב ולא ישראל, יש שם כאלה חורים שלא דמיינת עליהם אפילו. המון רוסים מתים לברוח לקנדה\ארה"ב\אירופה. המצב הכלכלי\חברתי שם על הפנים. אנשים שם באמת מסכנים. אל תחשוב בכלל לבית חולים שם. יש להם שביתות של נמלי תעופה\רכבות וכד' כל שני וחמישי.

מחירי מגורים - אין לי מושג איך זה הולך שם כי אני הייתי עם המשפחה שם ולא שילמתי על כלום. אני משאר שפחות מישראל.

מחיר נערות ליווי - אין לי מושג גם כן, כי לא הייתי אף פעם אצל נערת ליווי (הלוואי היה לי את ה"חוצפה" הזאת להזמין כי לא זיינתי מלא זמן בגלל כל המעבר והעבודה הזאת). אני יכול להגיד לך שאם אתה מדבר רוסית + לא נראה רוסי = כל הבנות קופצות עליך (במיוחד אם אתה אסתטי), אחרי שהן מבינות שיש לך כסף הן מזיינות אותך במקום. אם אתה מדבר רוסית כמו רוסי אמיתי נראה לי שעדיף שתשחק אותה טיפה עם מבטא (אצלי זה בטבעי אני עילג ברוסית) הן נדלקות על זה שאתה לא רוסי. אתה הולך לרצות להיות שם כל החיים, סמוך עליי. הבנות שם רק מחפשות את ה"נסיך" הזה שיוציא אותם ממעגל העוני. לא יודע, ממה שאני זוכר לכולם היה קטע כזה של רמזים של "קח אותי איתך", "חשבת פעם להתחתן?" וכד'.
    בקיצור, אל תיקח נערות ליווי לדעתי כי אתה פשוט יכול לזיין בקלות גם אם אתה נראה ממוצע. ותאמין לי באותה תקופה הייתי נראה חנון עם שיער קצר וקצת אקנה. וזיינתי בקצת יותר מחודש 4 בנות. ואני מדבר עם חלקן לפעמים בסקייפ עד היום. אה כן, לפני זה הייתי בתול חיבוק. אני הייתי במוסקבה, שמעתי שסנט פטרסבורג זה הערך אותו דבר רק פחות יקר.

מבחינת יופי - אין מה לדבר בכלל. הבנות שם פי 10000 יותר יפות. רזות, מטופחות. גם מבחינת אופי רובן היו אינטליגנטיות.

בנוגע לחברים שלך - לדעתי גם אם תהיה הכי פחות אסתטי מביניהם, אתה תצליח הכי הרבה שם עם בנות (בנות אמיתיות לא נערות ליווי). ממה שאני זוכר רוב הרוסיות הרמה של האנגלית שלהן נמוכה לגמרי ופשוט יהיה חוסר תקשורת. לדעתי עדיף להם להזמין נערות ליווי שם, בטח פי 1000 מישראל.ולמרות כל זה לדעתי האישית ממה שאני זוכר אם תלכו למסיבות, הבנות פשוט ימרחו עליכם גם בלי דיבורים.

בממוצע לדעתי, הבנים שם יותר גבוהים\גופניים. בכללי לא ממליץ לך להתעסק עם אף אחד שם, גם לא עם שחיף גובה 1.40 יבואו אליך אחר כך 20 רוסים יהרגו אותך, אתה כבר לא תחזור לאמריקה

עוד משהו, כפי שאמרתי אני מדבר עם בנות רוסיות שהכרתי שם בסקייפ, משום מה כולם מאוד חולמות על קנדה, זה מאין מדינה כזאת שרוסים שואפים אליה לפי מה שאני מסיק. אגב אני עוד אמרתי שאני מישראל (היה לי גם כמה בעיות עם בני זונות אנטישמיים ששיקרתי להם שאני לא יהודי בכלל), אם תגיד שאתה מLA\CANADA זה ערך הרבה יותר גבוה. עוד עצה: תבוא עם בגדים שמשדרים יוקרה, או כל דבר שמשדר שאתה עשיר = יעזור לך לזיין.

בקיצור:
    FLY TO RUSSIA
    BE AN AMERICAN RICH SICKUNT
    PHUK HOT SLUTS

אין לך גרין קארד? אז איך אתה באמריקה?
    זה חייב להיות לימודים\עבודה.
    עבודה מי יקבל אותך אתה חסר ערך חחחחחח?
    לימודים - יש לך חרא בגרות. ואתה לא רגיל ללמוד.

סתם מעניין אותי איך הגיוני... אני מת לגור בארה"ב לאיזה תקופה.
    שאלתי אותו והזין לא ענה תשובה רק המשיך עם ההטרלות חחח
    וכן גם אני שמעתי ששם במועדון אתה רק קונה שתייה שם את המפתחות של האוטו על הבר וכבר נדבקות אליך בחורות

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ככה זה ברוסיה. פה אם אני אצא ויקדיש את כל החודש שלי רק בשביל למצוא מישהי, אולי אם יהיה לי מזל אני אפול על איזה 7.

שם אני יוצא פעם אחת, מביא 9 בלי לפנות אליה בכלל.

אגב הן לא שמות על רוסים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח
    DONT BE RUSSIAN IN RUSSIA

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

הו...עכשיו אנחנו מדברים לענייןן... חשדתי שזה יהיה ככה כמו שאמרת...עכשיו החשדות שלי התבררו כאמת...רוסיה מזכירה מאוד מאוד את תאילנד בדברים שאמרת רק שתאילנד הרבה יותר קיצוניים בקטעים האלה. לפי מה שאתה אומר, אני הולך להיות שם סרסור...כ''כ עובר לשם אחרי שאני עושה תמכה פה...ויש לי ויזה F1, ויזת סטודנט, ואני סטודנט. והבגרות שלי לא כזאת חרא, אני לא לומד באיזה הארוורד...והאנגלית שלי יותר טובה מהרוסית ככה ש...אגב יש לי מבטא ואפילו רוסיות פה דיברו איתי אנגלית והיו בשוק שדיברתי איתן ברוסית ולא חשבו שאני רוסי בכלל חחח אבל בגדול שמתי לב שכל הרוסים בארה''ב הם ממשפחות מאוד מאוד מפוצצות...מהאיזור של RUBLEVKA וכאלה חחח הטחונים של הטחונים. קיצר להיות אסתטי ועשיר יחסית ברוסיה ועם גרין קארד שאני מקווה להשיג=סמל סקס. FUARKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK עזבו אתכם מארה''ב ומישראל ומאתיופיה... רוסיה עם LMS זה ה-מקום תמיד חשבתי ככה מהסיפורים ששמעתי עכשיו עוד יותר העלת לי תרצון לטוס לשם כשאהיה בשיא שלי. שכל ההייטרים יהנו מהתימניות בשכונת התקווה עם המשכנתא

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,190 | הודעות: 8,151,772 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect