שמע הוא על מסת שריר הרבה יותר גבוהה ממה שהייתה לך, ואם היית 75 קילו על 10 אחוז שומן אמורות לבצבץ לך הקוביות... במיוחד אם אתה גבוהה. או שיש לך גנטיקה זבל או שלא באמת היית 10 אחוז.
שמע הוא על מסת שריר הרבה יותר גבוהה ממה שהייתה לך, ואם היית 75 קילו על 10 אחוז שומן אמורות לבצבץ לך הקוביות... במיוחד אם אתה גבוהה. או שיש לך גנטיקה זבל או שלא באמת היית 10 אחוז.
|
|
שמע זה נכון שהוא שוקל איזה 80+ ואני אז שקלתי 75... וכן יש לי גנטיקה זבל בבטן חחח כשאני רואים בטן שטוחה אבל עדיין בלי ריבועים ושאני מתחיל לאכול ולשתות יש כרס מסריחה כזאת... הייתי 10 אחוז הייתי אצל תזונאי והוא בדק את זה... וכן אני איזה 1.83 יכול להיות גם שהשרירי בטן שלי היו חלשים רצח אבל בכל אופן אף פעם לא הייתי על אחוז שומן שהוא מעל ל12 אחוז אני מאמין
אני יודע שזה כבר לא קשור לדיון אבל עדיין... איך אני מודד אחוז שומן כמו בנאדם? קראתי קצת עכשיו והבנתי שהשיטה שמודדים את הכפלים של העור (מה שהתזונאי עשה אצלי) לא כזאת נכונה כי השומן לא מצטבר באופן שווה בכל המקומות.
נערך לאחרונה על ידי Iti10; 17-05-2013 בשעה 18:34.
יש מכשיר בוינגייט אבל זה יקר ולא משתלם... אין לזה שום טעם. אחוזי שומן לא אומרים כלום תכלס.
לך, תתנפח עד שטוב לך, תרזה עד שטוב לך, ותמשיך בתהליך. על הזין מה כתוב על המשקל
מעניין אותי לדעת איזה אחוז שומן אני כדי לדעת אם יש לי עוד תקווה לריבועים וכאלה... אם יש אז אני במצב טוב כי לצבור מסת שריר הצלחתי (אמנם לא מטורפת אבל הצלחתי) אבל כן כמו שרשמת ככה אני מניח שאני יעשה בקרוב מאוד יחזור לזיין את עצמי באימונים וכשזה יגיע לגועל נפש ולאיזה 90 קילו או משהו כזה (תלוי בכמה מגעיל אני ייראה) אני יחטב ויהיה מבסוט אני מקווה =]