קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. טיפה תמונות
    על ידי H3LL^C@bR4 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 22-11-2005, 18:13
  2. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 13-11-2005, 20:54
  3. תפרטו לי טיפה בבקשה
    על ידי ~!~avitali~!~ בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 15-10-2005, 09:43
  4. חושב על לשדרג את המחשב.. צריך טיפה עזרה
    על ידי Dave Grohl בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 21:10
  5. מישהו מוכן להסבי רלי טיפה על המשחק..?
    על ידי SlutFatma בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 21:59
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 31

טיפה פרקטיקה ודברים מעשיים - עמוד 2

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

חצ'קונים - לא יודע מה עם כולם...היה לי תקופה קצרה בתיכון שהיו לי קצת חצ'קונים ופוצצתי את כולם והם עברו ממש מהר..
    חלק אומרים שאסור לפוצץ וחלק שכן..אני ניסיתי לפצוץ וזה עבד כמו קסם + לא השאיר צלקות ולא כלום.

בגדים - אני גם מכיר את החנות בצומת בילו שם..יש שם עודפים וכאלה כל חולצה שם עולה 20-30 שקל ואתה יכול לעוף על זה.

כסף - אל תשקר לעצמך. לך תעבוד בקפה קפה או לא משנה מה זה..גם עם זה 17 שקל לשעה, זה יותר ממה שאתה לא מרוויח בכלל. לפחות תרוויח משהו.

סטטוס - זה דבר שגדל עם הזמן ויש לו המון משתנים..אתה צריך להיות בן אדם חברותי ובו-זמנית פילפל כזה..בן אדם דעתן יעני.
    אתה צריך להיות נחמד, ולפעמים לדעת להעמיד אנשים במקום. אתה צריך להיות מוכר ואתה צריך לדעת איזה אנשים לא כדאי להכיר בכלל.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

רודני אז אתה מזליסט...אם אני אחליט לפוצץ חצ'קונים אחרי שנה בלי טיפולי פנים ועוד 1000 דברים שאני שם אני יראה כמו פיצה.
    אנשים כמוך הם נדירים

וחברותי ופלפל זה חשוב (אופי משחק תפקיד קריטי בסטטוס אתה חייב להיות סופר זורם אחרת לא יהיה לך סטטוס בחיים) אבל זה לא מה שיביא לך סטטוס..מה שמביא סטטוס זה חשיפה לבנות, חברה מקושרת,ידידה הכי טובה מקושרת,מלא חשיפה לבנות ושמירת קשר עם בנות שהן גרופיות שלך (ככל שאתה נראה יותר טוב ישך יותר) וככה אתה בעצם מקדם את עצמך וזה מעגל שכמעט אף פעם לא נגמר למרות שיש מלאאאא טעויות שעשיתי שגרמו לי לאבד הכל ובגללן אני כותב בפורום הזה בכלל ובכלל יודע מה זה התחום הזה..

בקיצור מי שלא מוכן להיות דינמי ולסוע לקצה השני של ישראל לעולם לא יהיה לו סטטוס.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    רודני אז אתה מזליסט...אם אני אחליט לפוצץ חצ'קונים אחרי שנה בלי טיפולי פנים ועוד 1000 דברים שאני שם אני יראה כמו פיצה.
    אנשים כמוך הם נדירים

וחברותי ופלפל זה חשוב (אופי משחק תפקיד קריטי בסטטוס אתה חייב להיות סופר זורם אחרת לא יהיה לך סטטוס בחיים) אבל זה לא מה שיביא לך סטטוס..מה שמביא סטטוס זה חשיפה לבנות, חברה מקושרת,ידידה הכי טובה מקושרת,מלא חשיפה לבנות ושמירת קשר עם בנות שהן גרופיות שלך (ככל שאתה נראה יותר טוב ישך יותר) וככה אתה בעצם מקדם את עצמך וזה מעגל שכמעט אף פעם לא נגמר למרות שיש מלאאאא טעויות שעשיתי שגרמו לי לאבד הכל ובגללן אני כותב בפורום הזה בכלל ובכלל יודע מה זה התחום הזה..

תגיד לי במכון אתה עובד תוכנית SS נכון?
    אם כן כמה זמן כבר ואיך התוכנית, שווה לנסות?

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

אנשים כמוך הם נדירים

מה אתה חיי בשנות ה60 ??
    לא צריך לעזוב את המרכז בשביל סטטוס...מספיק לגור באיזור תל אביב..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Bentley צפיה בהודעה
    תגיד לי במכון אתה עובד תוכנית SS נכון?
    אם כן כמה זמן כבר ואיך התוכנית, שווה לנסות?
    אני גם עושה SS, אבל קצת שונה..
    אני לא עושה דדליפט (אין לי מוט שאפשר לעשות איתו דדליפט במכון)
    ואני מוסיף תרגילי כתפיים ידיים ובטן.
    המטרה שלי לא לסיים את האימון כמה שיותר מהר..המטרה שלי זה לעבוד על הגוף. אז כל אימון לוקח לי שעה +

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

יש לי תוכנית בתזונה למתחילים (שנה ראשונה) יותר טובה מSS לדעתי כי SS זאת תוכנית כוח אחרי הכל והתוכנית שלי זה שילוב של תוכנית כוח ותוכנית בודיבילדינג. אני מזמן לא בSS ועברתי לתוכנית הזו ואני רואה תוצאות מדהימות. הייתי מביא אותה פה אבל זה נהיה פורום של הייטרים שבמקום להתעסק בעיקר מוציאים את האינסל רייג' שלהם ומשכנעים את עצמם בדברים תלושים מהמציאות שיהיה להם בכיףףף מה אני יגיד

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ורודני מזה "אין לי מוט שאפשר לעשות איתו דדליפט" מה אתה ליצן? אין לך מוט רגיל במכון שאתה עושה איתו סקוואטים??? או שגם זה אתה לא עושה? דדליפט זה תרגיל שדורש מוט אולימפי ומשקולות, לא יותר מזה, להגיד "אין לי דרך לעשות דדליפט" במכון זה כמו להגיד "אין לי הליכון במכון"....פשוט תגיד שאין לך כוח לעשות דדליפט

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ורודני מזה "אין לי מוט שאפשר לעשות איתו דדליפט" מה אתה ליצן? אין לך מוט רגיל במכון שאתה עושה איתו סקוואטים??? או שגם זה אתה לא עושה? דדליפט זה תרגיל שדורש מוט אולימפי ומשקולות, לא יותר מזה, להגיד "אין לי דרך לעשות דדליפט" במכון זה כמו להגיד "אין לי הליכון במכון"....פשוט תגיד שאין לך כוח לעשות דדליפט
    מה אתה סתום?
    למה נראלך שיש לי סיבה לתרץ פה בפורום דברים?
    המוט שאני עושה איתו פרס וסקוואט הוא מוט מאד מאד רחב ולא נוח לעבוד איתו בדדליפט.
    זה שאתה לא מכיר את הסוג הזה של המוט לא אומר שאתה יכול לבוא ולזיין תמוח.

כשאני עושה איתו סקוואט אני מניח אותו על השכמות ורק מוודא עם הידיים שהוא לא נופל אבל אני לא תופס אותו (כי אין לי אפשרות)
    וכשאני עושה פרס אני מניח אותו על הכפות ידיים ודוחק מבלי לתפוס אותו לגמרי.

עכשיו תנסה לדמיין את עצמך עושה דדליפט עם מוט שאתה לא יכול לסגור את היד סביבו.
    אחי, אל תתנהג כמו טיפש, אתה לא אחד כזה.
    אם אין לך מה להגיד באמת, אל תגיד וזהו.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אני רוצה להבין, אין לך מוט אולימפי במכון??? איפה נשמע דבר כזה? אפילו בGHETTO של כושים יש מוט אלומיפי במכון ולך אין?? ומי לעזאזל "לא תופס תמוט באמצע סקוואט" אתה בכוח רוצה שהוא יתגלגל לצוואר שלך ואז יקרה נזק בלתי הפיך? מי לעזאזל "דוחק עם כפות הידיים בלי לתפוס את המוט" מה אתה רוצה להיות נכה? הטכניקה שלך גרועה כפרה, ככה חוטפים פציעות לא מהעולם הזה אני אומר לך בשבילך תפסיק עם השטויות התרגילים האלה זה לא כפיפות בטן שאפשר לאלתר ולצאת מזה זה תרגילים קריטיים מאוד שחובה לבצע עם טכניקה מושלמת. אומר את זה רק בשבילך כי לאף אחד לא מגיע להיות נכה

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    0

לך ל TNT אחי דברים יפים ולא כל כך יקר

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אני גם עושה SS, אבל קצת שונה..
    אני לא עושה דדליפט (אין לי מוט שאפשר לעשות איתו דדליפט במכון)
    ואני מוסיף תרגילי כתפיים ידיים ובטן.
    המטרה שלי לא לסיים את האימון כמה שיותר מהר..המטרה שלי זה לעבוד על הגוף. אז כל אימון לוקח לי שעה +
    מזאת אומרת מוט דדליפט? אחי מוט של סקוואט יכל להיות מעולה ועוד בכלוב הרבה יותר נוח

ד"א התנסית בעוד תוכניות חוץ מ SS או ישר הלכת לזה?
    נערך לאחרונה על ידי Bentley; 29-05-2013 בשעה 18:45.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Bentley צפיה בהודעה
    מזאת אומרת מוט דדליפט? אחי מוט של סקוואט יכל להיות מעולה ועוד בכלוב הרבה יותר נוח
    זה מוט דדליפט

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אני רוצה להבין, אין לך מוט אולימפי במכון??? איפה נשמע דבר כזה? אפילו בGHETTO של כושים יש מוט אלומיפי במכון ולך אין?? ומי לעזאזל "לא תופס תמוט באמצע סקוואט" אתה בכוח רוצה שהוא יתגלגל לצוואר שלך ואז יקרה נזק בלתי הפיך? מי לעזאזל "דוחק עם כפות הידיים בלי לתפוס את המוט" מה אתה רוצה להיות נכה? הטכניקה שלך גרועה כפרה, ככה חוטפים פציעות לא מהעולם הזה אני אומר לך בשבילך תפסיק עם השטויות התרגילים האלה זה לא כפיפות בטן שאפשר לאלתר ולצאת מזה זה תרגילים קריטיים מאוד שחובה לבצע עם טכניקה מושלמת. אומר את זה רק בשבילך כי לאף אחד לא מגיע להיות נכה
    אני לא יודע אם זה מוט אולימפי או לא ככה שאני לא יודע מה לענות לך.
    יש לי ספה עם מוט חופשי במכון, ויש סמית' משין. את המוט של הסמית' אני יכול להקיף עם היד בקלות, אבל את המוט של הספה של הפרס אני לא מצליח, הוא רחב מידי.

ואין סיבה שהמוט יתגלגל לי לצוואר כי אני כן מצליח להדק אותו על השכמות שלי, אני לא חייב לתפוס אותו במלואה היד כדי להחזיק כמו שצריך..
    וכשאני עושה פרס אני גם לא צריך להקיף את כל היד סביב המוט, אני פשוט דוחף רגיל רק שהעגודל לא מקיף את המוט זה הכל..
    אגב, זה מרגיש ממש דומה כמו למוט של הסמית' (שאותו אני מקיף בקלות) ככה שאני לא מבין מה כל הבעיה

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

ד"א טיילר אתה מתאמן כמה זמן בערך? ואיך התחלת את התוכניות שלך, התחלת ב SS ואז עברת למשהו אחר??

כי אני בהתלבטות אם לעבור ל SS ( אני עכשיו ב AB) וקצב ההתקדמות הוא דיי איטי, וממה שהבנתי ב SS אתה לא עובד על ידיים ואז יהיה לך רגליים חזקות חזה כתפיים אבל בלי ידיים ותראה כמו עץ
    נערך לאחרונה על ידי Bentley; 29-05-2013 בשעה 19:27.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

טיפוח-יש את המדריך של טיילר לטיפוח פנים ועשיתי מדריך על איך להתלבש טוב ואם לא אהבת,תסתכל בקיצור על איך האנשים סיקאנטים מסביבך מתלבשים.

סטטוס-אל תהיה קוקסינל שמציק לבנות ברחוב,תלמד להיות ז-ו-ר-ם,קח את הזמן שלך ואל תמהר עם זה,סטטוס טוב לוקח שנה+ &אם אתה רוצה פרופיל טוב בפייסבוק זה בכלל לוקח עוד 4 חודשים מינימום.

כסף-אני עושה כסף בצורה לא חוקית(בנתיים),ואני בספק אם מותר לדבר על זה פה ועוד בהתחשב לזה שאני מנהל.אבל אם אין לך מושג איך לעשות את זה ואין לך את הקשרים הנכונים,אל תתחיל בכלל.

מכון כושר-לא יודע כלום,הידע שלי שואף לאפס וכל פעם מבלבלים לי את השכל עם תאורייה שונה,זה ממש מעצבן,ככה שתנסה להיות כמה שיותר ניטראלי בקטע הזה ותראה מה מדבר אלייך יותר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect