|
|
זה רציני ביותר. ראיתי אשכול בRSD והייתה תגובה של מישהו שהיה במוסך.
http://www.rsdnation.com/node/200277 עמוד רביעי תגובה ראשונה
הגעתי לשמה מPUAHATE.. מישהו פרסם את האשכול הזה http://www.mgtowforums.com/forums/me...rassing-2.html והגגעתי לRSD. סיפור ארוך אבל עדיין דפוק.
אבל ברצינות עכשיו זה קרה לי אתמול. הייתי בריצה והייתה איזה אחת שהלכה, בדיוק כשעברתי אותה היא התחילה לרוץ. נכנסה לקצב שלי, ואז טיפה ויתר מהר אז גם אני הדבקתי. אחרי כמה זמן היא הפסיקה ואני המשכתי. מצד אחד יכולתי לעודד אותה שתמשיך ולהגיד לה שהיא רצה יפה או משהו. מצד שני אני לא מכיר אותה בכלל ולמה שאני יפסיק את הריצה שלי בשביל איזה מניאקית שלא עומדת בקצב? אם היא לא אוכלת את השפיך שלי אז שתאכל את האבק שלי.
BITCHES GONNA BITCH
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
תסתכל בסיטואציה שלו אבל.
הם במוסך. ככה שדבר ראשון יש להם מה לעשות.. לא סתם אומרים כשרואים בחורה בפרסומת עם אוטו "זורקים את הבחורה ולוקחים את המרצדס" או שזה רק במשפחה שלי חח
עכשיו אלה שבפלאפון = יש להם מה לעשות. למה שהם יעזבו את זה בשביל איזה מניאקית?
זה בעצם עושה אותך לוזר. אתה עוזב את מה שאתה עושה בשביל איזה מניאקית שזה אפילו לא 100% שאתה מזיין אותה.. לפחות אם זה היה 100% עוד היה אפשר להבין. אבל גם עוזב את הדברים שלך ועוזב אותם בשביל אחת שלא בטוח שיצא מזה משהו? אתה לוזר.. למה עוד לא התחתנת?
אבל זה בדיוק הסיבה למה (ובלי להעליב), אתם יושבים ומדברים על שטויות בפורום, ואני באמת מזיין..
אני אומנם לא יוצא בשביל להתחיל עם בחורות, אבל אני לא חושב את כל המחשבות שאתם חושבים, ולא עושה חשבון למה אתה חושב שבחורה תחשוב עליי..
שאף בחורה לא חשבה עד היום שאני נואש, אם אני רוצה מישהי אני הולך להתחיל איתה.
ואני יותר טוב ממה שהייתי פעם, והיום אני מסתובב עם יותר כוסיות מפעם, ותרצו או לא, מניסיון, חייב לדעת לדבר וחייב ביטחון בשביל להתחיל עם בחורה,
אני נראה טוב, אבל זה לא מספיק בשביל לזיין....כשאתה יוצא עם כוסית, מה אתה חושב שכל הזמן אתה תשתוק ותתבייש ולא תדע מה להגיד ותשב כמו גולם, והיא תתחרמן ממך כי אתה נראה טוב ?? לא יקרה, אלא אם אתה נראה באמת כמו אל, וזה גם בספק לרוב הבנות..
תחשבו שאני חרמן נואש, אבל אני כנה עם עצמי,
אני רוצה מישהי ואני יודע שאני רוצה אותה אז אני מתחיל איתה,
אתם רוצים מישהי, אז אתם תקועים במחסומים של הראש שלכם, וחושבים שאתם לא מספיק יפים, או שאתם צריכים יותר סטטוס כדי שהיא תבוא אליכם.
ובינתיים אתם משקרים לעצמכם האמיתי, שרוצה אותה, ומפתחים אישיות חסרת ביטחון, פחדנית, ומדוכאת..
קיצור מי שלא כנה עם עצמו == מי שלא מתחיל עם בחורות, הוא אפפספססס...ולא יעזור כלום...
חכם זה מי שבסוף היום יש לו את המיליונים בבנק.. אפשר להגיד שחכם זה אותו בן אדם ש"ששמח בחלקו", רק שחלק שלו זה לא מינוס 50,000 בבנק.
@פולו
שום דבר שאני יגיד לא ישנה את הדעה שלך אז.. disregard bitches, aquire LMS.