|
|
את האמת חום ואור פוגע בכל דבר, אפילו בקנאביס ברגע שהקנאביס בא במגע עם אור הטריכומס הלבנים שעל הפרח מתחילים להפוך לחומים או אדומים CBD.CBN ושאר הדברים שלא בא לנו עליהם
אני יודע שלא שאלת אבל שתדע לידע כללי
אסיד מומלץ לשמור במקרר זה מבחינת החום
אם תשאל לדעתי אני יאמר לך שאני לא ממליץ לעשות אסיד בכלל כיוון שהאסיד חוץ מהחוויה (שאגב יכולה להיות מאוד לא נעימה) שאתה עובר למשך שעות ארוכות ואם אתה בפעמים הראשונות שלך אתה בכלל לא מודע אם עברו כמה שעות או כמה ימים, אם קר או חם ועוד הרבה דברים
מעבר לחוויה האסיד משנה אותך, לרוב זה לטובה אני לא אשקר אך הוא משנה אותך גם במישור הוויזואלי, אתה יכול כל החיים שלך לראות שונה ממה שראית מלפני שהתנסית כמה פעמים באסיד
הכל יראה לך יותר עגול יותר זוהר יותר חיי
זה לרוב כל מי שאני מכיר שעשה אסיד הרבה בחיים שלו אומר
כמו שאתה יכול להבין ישנם אנשים שמשלימים עם המצב ויכולים להמשיך לעשות את זה ולקבל את השינוי הזה לטובה ולנצל אותו לטובתם
ויש את אלו שירצו את 'השפיות' שלהם בחזרה ואלו בדיוק האנשים שמגיעים לבית משוגעים
החיסרון - אתה לא יכול לדעת איזה בן אדם אתה משום שסמים פסיכאדליים הם דברים שאף פעם אנשים לא חוו מצפים לאיזה דלקה של אקסטות או סטלה של שתיה קצת צבעונית ומקבלים פרוצפים נמסים של אנשים במסיבה
בכללי אני לא יודע מי המליץ לך לעשות אסיד פעם ראשונה במסיבה עם 10 מליון אנשים ופרצופים לא מוכרים סביבך, שוטרים רעש גועל
מסיבות זה הסחלה של ישראל
נרקומנים נטו
המלצה שלי, לך לחוף ים מבודד עם 3 חברים תסדרו לעצמכם סבבה שיהיה לכם הכל מים אלכוהול גראס על מה לשבת,, צל, קצת מוזיקה
הכי חשוב לבוא לזה בהרגשה טובה ובלי מחשבות
אם עוברים עליך דברים בחיים ואתה מצוברח ואתה הולך לעשות אסיד - תתכוננן לחוויה לא נעימה בכלל אתה הולך לסבול ולסבול קשה ולחשוב הרבה מחשבות של אני מקווה שזה יעבור לי וזה לא עובר לי ונראה לי שזהו איבדתי את השפיות
אז קח אוויר הכל בסדר טיול בשקט עם חבר אחד או אפילו לבד יכול לעזור
אני שוב חוזר
כל מה שאמרתי זה נטו לצורך לימודי ואל תראה בזה המלצה לעשות אסיד
לא כדאי ולא מומלץ\מצד שני קנאביס תצרוך כל היום
הפי דיי