ציטוט נכתב במקור על ידי akal007 צפיה בהודעה
א. אתה לא מכיר אותו, הוא בנאדם שיש נדירים כמוהו והוא לא שם זין על אף אחד אני אתן לך דוגמא, מאוחר יותר הוא לקח בחורות אחת אחת והעלה אותן לבמה שעליה הלהקה ניגנה ורקד איתן מול כל האנשים ואני הסתכלתי וראיתי שהרבה בנות סירבו לו כי הן התביישו מלעלות לבמה או שהן לא רצו או משזה לא יהיה.
ב. הוא עשה את זה בערך עשרים פעם באותו לילה היה לו מזל בפעם הראשונה הוא הצליח, בתכלס אני לא זוכר כמה פעמים הוא הצליח אבל אני זוכר שהוא אמר את זה תמיד אותו דבר ואותה נימה וכמעט כל הפעמים הבנות צחקו ושאלו אם הוא רציני ואמרו משהו בסגנון מצטערות אבל אנחנו קבענו עם חברים/ ללכת ל...
ג. כן הוא היה חתיך והיה לו שיזוף אבל הכי חשוב זה גם איך שהוא התנהג היה לו בוס של ביטחון והוא לא שם זין על אפחד והוא אפילו נעלם באמצע הלילה וסינן אותנו. פחדנו רצח כי חשבנו שהוא הסתבך או משהו אחרי כמה שעות הוא זרק לנו שההוא היה עם הלהקה שניגנה ובילה איתם

קיצר במקרה הזה הLMS שלכם גם לא עזר לו רק המראה שהיה ממש טוב, ואם כל כך קשה לך להאמין שיש אנשים כאלה שיודעים לעשות חיים מה אני אומר לך תישאר במאורה שלך במחשב כי רחוק אתה לא תגיע
קודם כל, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתה כזה פתטי חנון מחשב עכשיו תקשיב טוב, קודם כל תקרא מה שכתבת, תבין שמה שהוא עשה זה דבר די שיגרתי ולא כזה ואו (שתתחיל לצאת מהבית תבין את זה) והוא ממש לא אלוהים.
דבר שני, "סינן אותנו" מה שאומר שאתם SADCUNTS LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL, הוא לא רצה אותך שם כי אתה חנון מסריח שבטח לא יודע לזרום ואם היית הולך איתו היו חושבים שהוא מוזר ופה נגמר הלילה שלו.
עכשיו איך הLMS לא עזר אם אתה אומר בעצמך איזה עשר פעם L במה שכתבת.

ועכשיו לקצפת "גבר",
מה שעשיתם ממש לא נשמע לי חיים, נשמע לי כמו יציאה של SADCUNTS שמנסים להזרים אחד את השני חוץ מאחד שהבין שהוא לא יכול להמשיך להסתובב עם לוזרים כמוך "שעומדים מהצד" ומנסה להתקדם בחיים. שלא תבין אותי לא נכון לצאת רק בנים זה סבבה לגמרי אבל מה שעשיתם נשמע לי סתם כי אין לכם בנות וחוץ מזה סתם יציאה משעממת תחת.
עכשיו אם תעשה חצי ממה שעשיתי או יעשה חנון קטן דבר איתי ובנתיים מי שבמאורה במחשב באחת בלילה זה אתה "גבר" בזמן שאני הייתי בחוץ עם חברים ובנות ולא, לא ישבנו בגינה ציבורית עם בקבוק של וודקה (נשמע לך מוכר?)
עכשיו במקום לחשוב שאתה מוצלח כי לפי מה שכתבת אני רואה שלא, אתה יכול לקרוא לי מאסטר ולהתחיל ללמוד.

incel rage is coming?