נכתב במקור על ידי
Gama
זאת טכניקת שיווק,כדי שאנשים בכלל יקחו את הצעד של ללמוד ממך משהו אתה לא יכול לכתוב להם:אתה חייב להיראות טוב,אתה חייב כסף,אתה חייב ככה וככה.
הדבר הראשון שהם יגידו זה ,אין סיכוי שאנחנו נותנים לזה צ'אנס.
ברגע שהאנשים האלה מגיעים אליי,אני מכניס בהם את כל מה שאני מאמין בו,וזה אומר,להיראות טוב,להרגיש טוב,להיות בעל ערך,לדעת לדבר עם בחורה וליצור אצלה כמה שיותר רגשות שליליים וחיוביים,ולבלות כמה שיותר זמן איכות איתה.
יופי זה דבר סובייקטיבי!!!!!!!!!!!! איך אתה לא מבין את זה,יש לי חבר שאני בטוח שהוא ממש מכוער ועדיין יש בנות שמתות על איך שהוא נראה! (הוא מתאמן) ,אין לו יותר מידי שער(לי אין בכלל) , הוא לא עשיר,אבל יש לו משהו באופי מאוד מושך.
השינוי החיצוני שעשיתי הוא בשבילי בלבד,נחש מה..גם שהייתי שמן הבאתי בחורות! <- לא מאמין? אתה יודע שאני יכול לספק הוכחות.
יש לכם המון מגבלות פה בפורום וחלקם הגדול קשור לאיזה טראומה שקיבלתם מסניה,תפסיקו להשוות אותי אליו אני והוא זה זן אחר לגמרי,אני לא חנון ואף
פעם לא הייתי חנון,אני לא מביים סרטונים שלי,ואני לא מעלה סרטונים בסגנון הרוסי העצבני שאני לא יכול לראות 2 דקות,כל הכבוד לו על מה שהוא עושה הוא
מוכשר מאוד בזה,זה פשוט רחוק ממני שנות אור,הבא שישווה אותי לסניה:
1) מוזמן לצאת איתי מתי שבא לו ולקבל הסבר חותך למה אני וכל שאר "אמני הפיתוי" פה בארץ רחוקים אחד מהשני שנות אור
2) מכות אחד על אחד, you mad?