יש סיכוי שהסוללה מזויפת כמו שפרסמו לא מזמן שלרוב הS3 יש מזויפות,לך תבדוק את זה..
יש סיכוי שהסוללה מזויפת כמו שפרסמו לא מזמן שלרוב הS3 יש מזויפות,לך תבדוק את זה..
|
|
איך אני בודק את האמפר שהסוללה צורכת?
פתחתי תמכסה הדבק של הסוללה נמס (מהחום) אני בטוח שהסוללה לא תקינה ללא ספק לפי תאי הסוללה שיש לו מתים.
השאלה אם זה ככה בגלל המטען שלא מקורי או בגלל סיבה אחרת.
המכשיר נקנה ממישי שאני מכיר. והוא לא הוחלף סוללה הוא אם הסוללה המקורית של המכשיר. (גם בדקתי את זה לפי הדגם וסוללה מקורית יש רק למכשיר ועלות שלה זה 270 ש"ח)
איזה נזק יכול לגרום למכשיר שאני משתמש בכל מיני סוגי מטענים?
היא לא מזוייפת. יש בעיה אחרת שאני לא יודע אם זה קצר של הסוללה או סתם מעבד משתמש יותר מידי.
אבל במטען זה בעיה שהמטען מתחמם במספר שניות כמו שרשמתי והסוללה מתחממת גם לעיטים רחוקות.
נערך לאחרונה על ידי coon126; 09-08-2013 בשעה 02:00.
אז כמו שאמרתי לך קודם תחליף את הסוללה לסוללה אחרת מקורית וכמו שאמרו לך אחרים תחליף את המטען
הודעות #17 ו #18 מוזגו - מכיוון שאסור לפרסם הודעה אחר הודעה.
*** על מנת לא לחזור על זה יש לך אפשרות עריכת הודעה. ***
לכל בעיה במערכת הפעלה אנדרויד
יש לפנות עלי באמצעות:
פורום אנדרויד
הודעה פרטית
אימייל
בברכה מנהל פורום
אנדרויד
יש לפנות עלי באמצעות:
פורום אנדרויד
הודעה פרטית
אימייל
בברכה מנהל פורום
אנדרויד
תראה מה תעשה בשביל לפתור את הנפילות האלה בטעינה
טעינות מלאות. מה הכוונה? אתה משתמש עד שהטלפון נכבה וכשהוא עדיין כבוי אתה מטעין אותו עד שיש 100 אחוז
רצוי פעמיים רצוף אבל לא חובה
זה מאפס לך את המד סוללה והיא תראה לך כמו שצריך
תחליף סוללה. זה שהחבר שלך לא החליף לא אומר שהוא קיבל סוללה מקורית.. לפעמים בארץ הם פותחים את המכשיר ושמים סוללה ישנה ושומרים את החדשה בשביל למכור לאנשים בנפרד..
תזמין באינטרנט סוללה מקורית (איביי אבל תחפש מוכר רציני לא משהו סיני) ותחפש ביוטיוב איך עושים את זה בעצמך
אם אני זוכר נכון זה בדיוק 8 ברגים אז לא צריכה להיות בעיה... להחליף מסך זה כבר פרוצדורה
אל תמשיך להטעין איתו אם אתה מריח שרוף כי פשוט יהיה לך קצר בשלב כלשהו..
אתה בטוח שאין לך ביטוח בסיסי של שנה/שנתיים? כי אולי יוכלו לטפל לך בזה..
יש לפנות עלי באמצעות:
פורום אנדרויד
הודעה פרטית
אימייל
בברכה מנהל פורום
אנדרויד
נסיתי לעשות קליברציה לסוללה.
כולל תוכנות וידני
שום דבר לא עזר לסוללה הזאת
לכן התייאשתי ולא מנסה יותר..
ואני עוסק בתחום הזה דיי הרבה. את המכשיר אני יודע לפרק ולפרוק את הסוללה (להסיר)
יש שם כבל מאוד עדין (של הסוללה) כשמסירים ומחברים צריך גם להזהר. ויש 8 ברגים של מכסה מסביב. ואז מסירים את הסוללה בעדינות.
אני אבדוק את הנושא כמה יעלה לי הסוללה והכל בנוגע לזה למרות שלדעתי לא שווה ההשקעה כי היום אני משקיע כמה גרושים מביא מכשיר חדש.