קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך]איך לעשות שרת בלי אמצי(קרדיט לshaked מפורום אחר)
    על ידי kobidalal בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2008, 23:04
  2. [מדריך]איך לעשות שהצלצולים בפלאפון יהיה יותר חזקים
    על ידי v_nimrod בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 58
    הודעה אחרונה: 11-07-2007, 11:53
  3. מדריך איך לעשות כסף בלי לעשות כלום!+הסבר על האתר
    על ידי Dor1412 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-03-2007, 14:13
  4. [מדריך] איך לעשות כינוי יותר ארוך באיי סי קיו
    על ידי maor3377 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 23-12-2006, 23:21
  5. (וידאו)מדריך איך לעשות טקסט תלת מימד משהו יפה מדריך שלי :)
    על ידי jonatan1989 בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-10-2005, 19:57
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 5 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 70

מדריך איך לעשות סלקציה כשיש יותר מדי בחורות שלב אחר שלב - עמוד 2

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי Super Pippo צפיה בהודעה
    בואנה אני כמעט בטוח שאני מכיר את זאתי ממספר 5
    היא יזיזה שלי
    יש מצב שאתה מכיר, הרבה מכירים אותה
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    50

ברור שיש כאלה שלא אוהבים...
    אף אחד לא אמר שלא תמיד כל אחד אוהב משהו אחר
    מישהו אחד אוהב את זה ומישהו אחד אוהב משהו אחר
    אני אישית לא שומע עידו בי וצוקי אבל חברים שלי כן שומעים ומזיז לי תזין שישמעו מה שבראש שלהם

אני לא מבין על מה הויכוח ברור שיהיה כוסיות ששומעות רוק וכל החרא מסביב אולי הם מתלבשות מוזר ופריקיות כאלה אבל יש זה בטוח

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

כוס עמק רק לאחת שמה יש פנים נורמאליות כל השאר יצורות אחושרמוטה
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    טל ואול קינדס - אתם טועים, פשוט טועים בגדול. אתם בבועה וזה עצוב.
    יש כאלה שזה פוגע בהם אפילו שהם שומעים עידו בי צוקי והולכים למסיבות של זה...המון המון בנות שונאות את זה מאוד, וצוחקות על זה.

בועה, פשוט בועה
    מעניין למה חצי מהבנות שהבאת הן ילדות אימו.. דבר שני עזוב אימו אקסית שלי שמעה ROCK והייתה נורא מקובעת לסגנון הזה (RHCP בעיקר) הסתובבה עם צמיד שלהם מההופעה, הלכה עם אוזניות גדולות כאלה שפגשתי איתה בפעם הראשונה כי היא לא מצאה תאוזניות הקטנות (כאילו פאק דייט ראשון שלך בת אנוש ואת באה עם זה מסביב לצוואר) ואין לה אימו אם חשבת במרא היא נראת רגילה שאתה מתעמק אתה מגלה דפקה בקיצור אחרי חודש וחצי שעשיתי איתה מה בזין שלי היא הבינה שאנחנו לא מתאימים וזרקה אותי בוואטסאפ ;] אבל וואלה מה שאני אומר שמי שמקובע למוסיקה הזאת הוא יצור ופשוט חיים בסרט ובבועה שמה שעושים היום זה זבל. אז אני מעדיף מוסיקת מסיבות ולא לרקוד כמו משוגע לצלילי איירון מיידן WHAT!?
    יש לי טעם מושלם במוסיקה באמת
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

תפסיקו להגיד תמיד יש יוצאות דופן זה פשוט מחרפן אותיייייייייייי
    יש כלכך הרבה ששונאות עידו בי צוקי, אין לכם מושג כמה כי אתם חיים בבועה

להגיד "תמיד יש את הכוסית שתשמע רוק" זה כלכך לא נכון שבאלי להתחרפן עכשיו
    אני לא מדבר על שירים עם גראולים אני לא מדבר על זההההה אנשים, אני מסכים איתכם שאם אתה תשמע לידה גראולים היא תגיד עוף מפה יא חותך וורידים מסריח

אבל פאקינג מטאליקה? כאילו, שמעתם אותם פעם? זה הדבר הכי לא כבד בעולם
    ויצאתי עד היום עם 3 בנות שנראות טוב מאודדד יחסית לנורמה של הנערים בתיכון, שממש ממש מתות על מטאליקה
    ואני מבטיח לכם שאף אחת מהן ממש לא פריקית בכלל בכלל,

הייתם פעם בהופעה של מרסדס בנד?? להקת רוק ישראלית בעברית שפעם בכמה שירים הוא צורח פעם אחת
    ראיתם כמה כוסיות יש שם??? איפה אתם חיים איפה

אחוז הבנות שהולכות לסרב לי כי אני שומע מטאליקה שואף לאפס. אחוז הבנות שדווקא יידלקו מזה שאני אוהב רוק ומנגן רוק, הוא דווקא לא כזה נמוך.
    ושוב, תלוי לאיזה קהל יעד אני הולך, אם אני אתחיל עם מישהי במוסד בקומה של האוחצ'ות אף אחת לא תראה את זה מגניב

אבל אתם חייבים לפתוח את העיניים ולהבין שבחורה שרוק זה חרא בשבילה ועידו בי צוקי זה הכי טוב בשבילה, זה לא יוצא דופןןןןןןן
    זה חלק כלכך גדול מהנערות בישראל, אין לכם מושג עד כמה.

וטל:
    אני מסכים איתך ב100%, יש מלא מלא ילדים שמקובעים ואומרים "מטאל זה הכי טוב וכל הטראנס זה סתם זבל" גם אני שונא אותם אחשלווווו גבר מבטיח שאני מסכים איתך, אבל אתה מפספס את הפואנטההה

אני מסתכל בפייסבוק למשל ורואה כלכך הרבה בנות שנראות טוב שמפרסמות שירים בוא נגיד למשל של הביטלס ושונאותתת עידו בי צוקי , וזה אחוז ממש ממשששש גבוה שאין לך מושג בכלל

והאמת שאני בכלל בכלל לא מקובע, אני אוהב גם מוזיקה אלקטרונית, קצת דאבסטפ, אני שומע הרבה הרבה אמינם, שומע הרבה הרבה דברים חוץ מהז'אנר האהוב עליי שזה רוק קלאסי
    נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 18-08-2013 בשעה 20:35.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

בשבילכם עוד ילדה שיצאתי איתה לא מזמן שנראית מצוין ואוהבת מאוד מטאליקה, ורוק בכללי (שוב, לא מדובר במטאל כבד עם צעקות מגעילות של יצורים):

מי שחושב שלראות בחורה כזאת זה לא משהו שרואים כל יום, טועה ובגדולללל
    רואים את זה בכל מקום, בכל זמן. זה דבר כלכך נפוץ שזה מפחיד.

ומי שאומר שהבחורה הזאת נראית פריקית - וואלה לא יודע מה להגיד לו חחחח...נראלי כל אחת שאני אביא כאן אתם תגידו איכס פריקית

ובטח עכשיו מישהו יגיב לי "סבבה אז הבאת מישהי אחת שנראית טוב ולא נגעלת ממטאליקה ולא חולה על עידו בי צוקי"
    אז אתם טועים, אין מה לעשות, זה לא ככה, לא בישראל ולא בשום מקום, זה פשוט לא ככה.

ואני ממליץ לכם בלי קשר לכתוב ביוטיוב "מטאליקה" ולשמוע שזה בכלל בכלל לא דומה למוזיקה של הפריקים עם הצעקות...אין שום דמיון בניהם

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ובלי קשר טל, יש משהו מאוד נכון בדבריך.אבל אני חושב שזה לא רלוונטי רק לרוק, זה רלוונטי לכל ז'אנר.

פריק מסריח מהסנטר שחושב שהכל חרא חוץ מהאימו המגעיל שלו, הוא מפגר.
    אבל גם אוחצ'ה מה-TLV שכל גיטרה שהוא שומע בשיר הוא אומר איכסה סתם של חותכי וורידים, לא פחות מפגר.

ולגבי מה שאמרת על זה שאתה לא רוצה לרקוד לאיירון מיידן אלא לטראנס טוב -
    יש מוזיקה שנועדה לריקוד ולכיף, ויש מוזיקה שנכתבה לעומק..
    כמו ההבדל בין בלדות, או נגיד מוזיקה קלאסית (מוצרט), וואלה אי אפשר להגיד שזו מוזיקה לא טובה
    אבל זו פשוט מוזיקה משעממת שאי אפשר לרקוד אליה

ופשוט לא מודדים איכות לפי מה שאפשר לרקוד אליו
    אבל מסכים איתך...ואני לא נגד מוזיקה שהיא לא בשביל העומק אלה סתם בשביל הכיף בשביל האטרף...אין לי כלום נגד זה אחי, אני איתך לגמרי
    נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 18-08-2013 בשעה 20:51.

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    50

אחי היא לא נראית כזה מצוין
    תביא כוסיות אמיתיות....בינתיים הבאת פה רק בינוניות שאתה קורא להן כוסיות

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי allkinds צפיה בהודעה
    אחי היא לא נראית כזה מצוין
    תביא כוסיות אמיתיות....בינתיים הבאת פה רק בינוניות שאתה קורא להן כוסיות
    היא נראית מצוין...אתה סתם קטנוני, אין לי 10/10 להביא לך, כי בכנות, לא יצאתי עם כאלה.

וגם בתמונות הקודמות שהבאתי - יצאתי עם חלק מהן, וזאתי שמחזיקה פלאפון כזה, אני סתם מתעסק איתה כשאני חרמן, סתם ירידות ביד וכאלה...
    השאר ידידות.

קח מישהי שהייתה חברה שלי, זרקתי אותה אחרי שבוע כי היא הייתה חופרת:

הפנים שלה ממוצעות, אבל שמע שהגוף שלה פצצה לגמריי
    נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 18-08-2013 בשעה 21:10.

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

אם אתם חושבים שאין בנות יפות ששומעות רוק אתם באמת אוטיסטים (לא שאני אוהב רוק גדול),זה שלמון מביא חרא דוגמאות לא אומר כלום.
    בלי קשר למון אם התמונה האחרונה ששמת בשבילך זה "מצויין" המצב די קשה..

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אם אתה חושב שמישהו פה חושב שאני אגיד לבחורה "אני שומע מטליקה" והיא תברח, אז אתה יותר מדי מגזים עם איך שאתה חושב על השטחיות שלנו.

קח הכל בצחוק
    אני אישית מהאנשים שיצא לי לדבר איתם ששומעים תחרא הזה יש לי סלידה (אני יודע שיש יוצאים מן הכלל)
    ותזהר לא להתדרדר (בדר"כ מהאנשים הבוגרים שאני מכיר ששומעים תחרא הזה זה סוג של חנון מגעיל ומתנשא, ואולי גם בתול, שיעני כל הפייסבוק חסר החברים שלו מלא בחרא הזה)
    תאמין לי,האנשים הכי מגעילים ולוזרים בארץ שהכרתי היו כאלה, יעני האלה שגרים עם ההורים עד גיל 40 וכל החיים שלהם היו זונות מערכת וגם שחכו איך נראה ציצי אמיתי של אישה.
    אבל מצד שני שאתה אומר להם "לא מכיר את הלהקה הזאת" אז הם יעני צוחקים עליך ביחד איך שאתה לא מבין במוזיקה ואומרים שאני לא מתוחכם להבין את זה.

סעמק תחזיר אותי אחורה אני מכפכף אותם אחד אחד ופותח עליהם תפה שהם ירצו להתאבד. חבל שלא אמרתי כלום כי פחדתי ממשהו (לא מהם, לא יכול להגיד)

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי Ofer. צפיה בהודעה
    אם אתם חושבים שאין בנות יפות ששומעות רוק אתם באמת אוטיסטים (לא שאני אוהב רוק גדול),זה שלמון מביא חרא דוגמאות לא אומר כלום.
    בלי קשר למון אם התמונה האחרונה ששמת בשבילך זה "מצויין" המצב די קשה..
    הציפיות שך גבוהות מדי...אני כולה ילד בן 16, לך לתיכון כלשהו סתכל מסביב...אולי 10/10 אחת בכל בית ספר
    וכן הבחורה הזאת נראית אחלה בשבילי. לא החלום הרטוב שלי...אבל נראית טוב

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אם כבר כוסיות, אז כוסיות אוהבות בורגור. אתם לא תאמינו כמה כוסיות שומעות אותו. לא פלא שהבנאדם יוצא עם כוכבת פורנו.

ולנושא - אני מסכים פה עם למון. יש מלא שוות באמת (ולא האלה ששמת) ששומעות מטאל ורוק. אבל ויש אבל גדול - הן לא ילדות סנטר ולא קשורות לחרא הזה. והן לא נעולות על הרוק הזה ולא חשות על סגנונות מוזיקה של אחרים.

אני יכול להביא לך מישי שהייתה הולכת לTLV קבוע בשנים שלי שעוד עידו בי וצוקי היה בחיתולים, ששומעת את מה שאתה שומע. והמישי הזאת באמת שווה והכי לא נראית פריקית, ההפך מזה.

הקטע הוא, שרוב הבנות שראיתי ששומעות תחרא הזה, שוב, הרוב, לא כולן, אלה ילדות מגעילות שמתלבשות כמו גברים, לא שמו עקבים בחיים, הולכות רק עם VANS (וזה סגנון מכוער לבנות)

ומכיוון שאינני רוצה ללכלך, ולהגיד שמות שאתה מכיר למון, אני רק אגיד שאתה יודע על איזה בנות אני מדבר. ואתה מכיר אותן, אישית.

שופטים לפי הרוב, לא לפי אחוז וחצי.

ככה שאתה צודק וטועה בו זמנית.

מה שכן, הקריטריון שנתת הוא של ילדי כאפות. אני יצאתי פעם עם מישי ששומעת דכאון, לא מזרחית, דכאון. פה ושם מזרחית אבל לרוב דכאון. והיא הבנאדם אחת המדהימות שיצא לי לפגוש, ואני מעדיף להיות עם בנות כמוהה מאשר המגעילות שציינתי (שוב, לא רוצה לגלוש לשמות ופרטים אישיים של הידידות שלך).

ויש לה פי 10 יותר שכל ויותר כבוד עצמי מהמגעילות האלה שמשתכרות בגן מאיר או מעשנות נייס גאי ומזדיינות עם כל אחד שהוא טיפל'ה מעל הממוצע.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 18-08-2013 בשעה 21:17.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    אם אתה חושב שמישהו פה חושב שאני אגיד לבחורה "אני שומע מטליקה" והיא תברח, אז אתה יותר מדי מגזים עם איך שאתה חושב על השטחיות שלנו.

קח הכל בצחוק
    אני אישית מהאנשים שיצא לי לדבר איתם ששומעים תחרא הזה יש לי סלידה (אני יודע שיש יוצאים מן הכלל)
    ותזהר לא להתדרדר (בדר"כ מהאנשים הבוגרים שאני מכיר ששומעים תחרא הזה זה סוג של חנון מגעיל ומתנשא, ואולי גם בתול, שיעני כל הפייסבוק חסר החברים שלו מלא בחרא הזה)
    תאמין לי,האנשים הכי מגעילים ולוזרים בארץ שהכרתי היו כאלה, יעני האלה שגרים עם ההורים עד גיל 40 וכל החיים שלהם היו זונות מערכת וגם שחכו איך נראה ציצי אמיתי של אישה.
    אבל מצד שני שאתה אומר להם "לא מכיר את הלהקה הזאת" אז הם יעני צוחקים עליך ביחד איך שאתה לא מבין במוזיקה ואומרים שאני לא מתוחכם להבין את זה.

סעמק תחזיר אותי אחורה אני מכפכף אותם אחד אחד ופותח עליהם תפה שהם ירצו להתאבד. חבל שלא אמרתי כלום כי פחדתי ממשהו (לא מהם, לא יכול להגיד)
    מסכים אחשורמוטה אחי
    מבין את מה שאתה אומר...אני מכיר מלא חנונים כאלה שמצטלמים עם גיטרה תמונה מכוערת ומשחקים אותה חכמים כאלה
    אבל זה לא הפואנטה שלי. האמת? זה נהיה כלכך פופולארי בנות ששומעות רוק ישן כזה (כמו ביטלס) שזה כבר טרנד לבנות לפרסם כאלה שירים בפייס, בשיא הרצינות.

מה שאמרתם על זה שבחורה אומרת "עוף מפה לך תחתוך וורידים", זה אם הוא בא אליה עם שיר של אסקינג אלכסנדריה...אבל לא רוק ומטאל אמיתי, מהשורשים. בנות מאוד מתחברות לזה. האמת יש יותר בנות ששונאות עידו בי צוקי מאשר שאוהבות...דמיין שיש נגיד 5 בנות בישראל, 2 מהן מצביעות בסקר שהן אוהבות את עידו בי צוקי, אבל עוד אחת מצביעה אביב גפן, עוד אחת מצביעה מטאליקה, ועוד אחת מצביעה שלומי שבת...אז כן יוצא שהרוב אוהבת את עידו בי צוקי אבל לא...בקיצור, הבנת למה אני מתכוון.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    אם כבר כוסיות, אז כוסיות אוהבות בורגור. אתם לא תאמינו כמה כוסיות שומעות אותו. לא פלא שהבנאדם יוצא עם כוכבת פורנו.

ולנושא - אני מסכים פה עם למון. יש מלא שוות באמת (ולא האלה ששמת) ששומעות מטאל ורוק. אבל ויש אבל גדול - הן לא ילדות סנטר ולא קשורות לחרא הזה. והן לא נעולות על הרוק הזה ולא חשות על סגנונות מוזיקה של אחרים.

אני יכול להביא לך מישי שהייתה הולכת לTLV קבוע בשנים שלי שעוד עידו בי וצוקי היה בחיתולים, ששומעת את מה שאתה שומע. והמישי הזאת באמת שווה והכי לא נראית פריקית, ההפך מזה.

הקטע הוא, שרוב הבנות שראיתי ששומעות תחרא הזה, שוב, הרוב, לא כולן, אלה ילדות מגעילות שמתלבשות כמו גברים, לא שמו עקבים בחיים, הולכות רק עם VANS (וזה סגנון מכוער לבנות)

ומכיוון שאינני רוצה ללכלך, ולהגיד שמות שאתה מכיר למון, אני רק אגיד שאתה יודע על איזה בנות אני מדבר. ואתה מכיר אותן, אישית.

שופטים לפי הרוב, לא לפי אחוז וחצי.

ככה שאתה צודק וטועה בו זמנית.

מה שכן, הקריטריון שנתת הוא של ילדי כאפות. אני יצאתי פעם עם מישי ששומעת דכאון, לא מזרחית, דכאון. פה ושם מזרחית אבל לרוב דכאון. והיא הבנאדם אחת המדהימות שיצא לי לפגוש, ואני מעדיף להיות עם בנות כמוהה מאשר המגעילות שציינתי (שוב, לא רוצה לגלוש לשמות ופרטים אישיים של הידידות שלך).
    אז פה הטעות שלך
    זה לא אחוז וחצי, זה חלק מאוד מאוד גדול. בוא נגיד ככה, אין רוב לבנות שנרתעות מילד ששומע רוק.
    ושובבבב,, בפעם המאה, לא מדבר על הסגנונות המגעילים עם הצעקות המגעילות, זה כולן יחשבו שהוא יצור, חוץ מחצי אחוז...מדבר על רוק, פשוטו כמשמעו. אפילו מטאל. ולא, מטאל במקור זה בלי צעקות. הסגנונות עם הצעקות התפתחו רק אחר כך, ויש לזה שם...דת' מטאל / בלאק מטאל / ברוטאל / מטאלקור / דת'קור. את כל הסגנונות האלה, כן בנות שונאות וכל אלה באמת של יצורים, ולא עליהם אני מדבר.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,446 | הודעות: 8,202,039 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect