תריצו חיפוש בגוגל על שני התמונות (תעתיקו את הכתובת ותדביקו) ותראו שהן לא מופיעות באף מקום ואתר. אולי רק פה. עלק SPOON PIC ימושפעים מMISC, תגידו שהקנאה אוכלת אתכם ובמקום לזיין תשכל תתחילו לעשות משו עם החיים שלכם אחרת תגמרו כמו גמא ותפתחו עלי אשכולות שאני עובד בתור מתדלק ולא עושה שקל.
ולמי ששאל, בתמונה הראשונה יש 5K דולר שזה לחופשה שלי, בתמונה השניה יש משו כמו 20K+ שקל נראה לי לא באמת ספרתי. שביחד זה יוצא כמעט 40K שקל. שזה כסף לבילויים ובזבוזים וזה כלום בשבילי, עצם העובדה ששלפתי את זה בצ'יק והעלתי את זה לפה לפורום כדי להשתיק את גמא ההומו הזה. תסיקו תמסקנות לבד כמה יש לי בחשבון בנק ואיפה אני יהיה עוד שנה.
NO ONE CAN BEAT ME IN TERMS OF MONEY
קיצר גמא יצאת הומו+הייטר+השתיקו אותך כמו טטלה אז תן כבוד לאנשים מעליך.
הקיצר מה יש לנו פה:
אני:
זרקתי לכם פה תמונה של 40K שקל מזומן. זה אומר מעל ומעבר ואתם יכולים רק לנחש איך נראה החשבון בנק שלי. אני לא אפרסם את זה כי יש לי רחמים על גמא והוא הושפל מספיק.
אני סוחר באופן קבוע דרך הברוקר AMERITREADE. לא עושה כרגע הרבה (אולי הרבה בשבילכם אבל לא בשבילי) ואני לא צריך לעבוד עוד יום בחיים שלי.
גרתי בבוורלי הילס (האמת לא רק שם אבל גם גרתי בסנטה מוניקה שזאת שכונת יוקרה) חצי שנה ואפילו פרסמתי פה תבית שלי פעם אחת נראה לי שין טן ראה. בכל מקרה, אפשר לבדוק לפי הIP של המשתמש הישן שלי, DASH BERLIN שבאמת גרתי שם ואני לא משקר.
אני כרגע בישראל רק כי אני התגעגתי לחברים, אני נוסע לחופשה עוד חודש והפעם עובר לגור בניו יורק.
גמא:
גר בישראל
"עושה כסף" באתר פירמידה מסריח נוסח באנר ברוקרס
פותח אשכולות הייטרים עלי
תחשבו לבד חיים של מי הייתם רוצים. ואני לא מפרסם פה כלום על החיים שלי מחוץ למסחר ולטרולינג כי יש פה הייטרים הומואים כמו גמא שיחפשו על מה לרדת.
מוקדש לכם הייטרים:
I WILL KEEP PROGRESSING WHILE YOU WILL KEEP EATING ANUS

ציטוט ההודעה