קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איך התחלתם לשמוע שחורה/היפ הופ
    על ידי Offer בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 25-02-2006, 08:11
  2. איך התחלתם לשמוע רוק\מטאל?
    על ידי OzzY בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 11-02-2006, 10:42
  3. מאיזה גיל התחלתם להשתמש לבד במעלית.
    על ידי Alcoholic בפורום סקרים
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 19-01-2006, 17:05
  4. די לזיין ת'שכל על טורנטבייטס...
    על ידי Li0rz בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 22:53
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 36

מבנות התחלתם לזיין תמוח על עתודאים - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אני מכריז על תחרות חדשה בין ייטינגר לSMOLIK

<font size="7">

כמו שהייתה תחרות תמונות ביני לבין גמא הPEASANT

אנחנו עושים תחרות חדשה

והפעם - ייטינגר "אסתטיקה" מול סמוליק "עטודאי".

עליכם להביא תמונה של תעודת בגרות שלכם, עם כפית

מי שיש לו ציון יותר גבוה ב5 יחידות מתמטיקה, מנצח.

FIGHT!

YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Rev
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שיהיה ..

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    הם יכולים לצחוק.. ואידי נחוי זה ממש אבל ממש לא קשה להתקבל לעתודה, מה שיותר קשה זה לשרוד פה. איך מתקבלים? כל תמיד שהוא חכם מעל הממוצע ויש לו זין לחרוש על פסיכומטרי יצליח להכנס לעתודה.
    משם, אתה צריך זין כפול מהזין שהיה לך כדי לחרוש, כדי לחרוש ת'נשמה בקורסים.
    אבל מתרגלים ללחץ
    להיות חכם מעל ההממוצע + זין לחרוש על פסיכומטרי. זה די קשה תסכים איתי ..
    דודה שלי טובה בלימודים .. למרות זאת לא התקבלה .. שיגעו אותה, כן.. לא .. כן . לא.. לא ידעו. בסוף לא.
    אם אותה לא קיבלו. אז 80% מהתלמידים לא מתאימים לעתודה..

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

זה אומר ש80% מהתלמידים ימכור פלאפל.

החיים פשוט לא הוגנים...

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

חחח לא קיבלו מישהו לעתודה? התנאים לקבלה נמוכים אחושרמוטה

אני בעצמי רציתי להיות עתודאי, הם זיינו לי את השכל, אין להם עתודם כמעט והם מתים לעבדים.
    קיבלתי קרוב ל 30 הודעות ומכתבים שקשורים בעתודה, הזמנת להרצאות ושיט אחר.
    סיכומטרי קיבלתי 640 משו כזה וקיבלו אותי למסלול המעפן שלהם, רצו שאוציא תואר בכימיה >.< , ניצלתי בנס, חבר כמו טיילר פתח לי את העיניים והסביר לי כמה עתודה זה חרא.
    אם לא ממנו הייתי מתחיל ללמוד באוקטובר

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בקצב הזה אני מתפלא שהם לא שלחו לי מכתבים מרוב הנואשות שלהם

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בקצב הזה אני מתפלא שהם לא שלחו לי מכתבים מרוב הנואשות שלהם
    הקב״א שלך כניאה נמוך מ52, אנשים כמוך קיבלו רק עתודה טכנולוגית של הנדסאי

ואגב, גם אני 3 יח מתמטיקה, לא היה לי זין לחרוש לזה ובכל זאת התקבלתי לעתודה

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח אתה רציני? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עלק תנאים גבוהים 5 יחידות מתמטיקה ציון 100 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל ערס יכול להיות עתודאי מילה

והאמת אני אפילו לא יודע כמה הקב''ה שלי.

משתמש מתקדם האוואטר של galit_e
    שם פרטי
    גלית
    לייקים
    88
    נקודות
    252
    משפט מחץ
    I'm not the girl next door, I'm the Bitch down the street...

עטודאים - עושים בחודש מה שאני עושה בשעה, מבזבזים 9 שנים על פארש ועדיין חשים עלי שלא עשיתי תואר ראשון בגאוגרפיה.
    זה גם מה שאני חשבתי פעם אבל זה לא נכון בשיט! קודם כל יש להם כולה שנה קבע שגם אותה הם לא תמיד חייבים. שנית כל כן הם יוצאים עם מקצוע ביד וניסיון תלוי גם איפה הם משרתים בבסיס שלי למשל הם רוכשים ידע מטורף. חוץ מזה שכשהם משתחררים מקבלים אותם לעבודות טובות ותוך כדי זה הם יכולים להשלים את ההנדסאי לתואר... ועתודאים שעושים תואר ביכלל יוצאים עם ניסיון מטורף מהצבא ובחוץ חוטפים אותם לעבודות עם שכר גבוהה
    נערך לאחרונה על ידי galit_e; 22-08-2013 בשעה 19:43.

משתמש מתקדם האוואטר של galit_e
    שם פרטי
    גלית
    לייקים
    88
    נקודות
    252
    משפט מחץ
    I'm not the girl next door, I'm the Bitch down the street...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח אתה רציני? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עלק תנאים גבוהים 5 יחידות מתמטיקה ציון 100 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל ערס יכול להיות עתודאי מילה

והאמת אני אפילו לא יודע כמה הקב''ה שלי.
    פה אתה טועה! חחח כל ערס יכול אוליי להיות עתודאי בקטע של הנדסאי אבל בשביל להיות עתודאי של תואר אתה צריך להיות תלמיד מצטיין...

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי galit_e צפיה בהודעה
    פה אתה טועה! חחח כל ערס יכול אוליי להיות עתודאי בקטע של הנדסאי אבל בשביל להיות עתודאי של תואר אתה צריך להיות תלמיד מצטיין...
    אין כזה דבר תלמיד מצטיין. את זורקת מילים ולא יודעת את המשמעות שלהם.
    תלמיד מצטיין = מי שחרש מספיק.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

זה גם מה שאני חשבתי פעם אבל זה לא נכון בשיט! קודם כל יש להם כולה שנה קבע שגם אותה הם לא תמיד חייבים. שנית כל כן הם יוצאים עם מקצוע ביד וניסיון תלוי גם איפה הם משרתים בבסיס שלי למשל הם רוכשים ידע מטורף. חוץ מזה שכשהם משתחררים מקבלים אותם לעבודות טובות ותוך כדי זה הם יכולים להשלים את ההנדסאי לתואר... ועתודאים שעושים תואר ביכלל יוצאים עם ניסיון מטורף מהצבא ובחוץ חוטפים אותם לעבודות עם שכר גבוהה
    איפה את חיה ילדה קטנה ותמימה וחמודה שמזכירה לי את הבנות שנפלו קורבן לסניה?
    את חיה בעולם ורוד, עתודה זה 3 שנות קבע + 3 שנות שירות סדיר אחרי 3 שנות תואר

שנה קבע? לא יודע מי עבד עליך.

והאורן הזה לא יודע מי אתה, אבל אתה אומר לי שקיבלו אותך למסלול עתודה עם 3 יחידות? לא יכול להיות.
    הפעם אני באמת אומר שזה לא נכון ב100%, מה אתה מנסה לחרטט פה אנשים? אנשי צבא לא יורקים לכיוון שלך עם 3 יחידות, דופקים אותך באיזה גולני ולך תעמוד במדבר 3 שנים אלא אם כן הקבא שלך הוא מעל 54 שאז תוכל להתקבל לסיירות נראלי..
    עלק עתודה, לאיזה אוניבריסטה אתה מתקבל עם 3 יחידות? אתה בכלל מקשיב לעצמך? תריץ חיפוש בגוגל "אפשר להתקבל עם 3 יחידות לאוניברסיטה?" אם יוצאת לך שם של אוניבריסטה אחת בישראל, אתה מוזמן לעדכן אותי ואני אודה שטעיתי.

ושינטן צודק, אין דבר כזה גאונים. יש דברים כזה חרשנים. גם הבנאדם הכי טמבל בעולם יוכל להגיע לאן שהוא ירצה מבחינת לימודים, אם הוא יחרוש ת'תחת.
    נערך לאחרונה על ידי SmoliK; 22-08-2013 בשעה 21:53.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

את מדברת מנסיון או מדברים שאת קוראת בגוגל?
    כי אלה הדברים שהם אומרים למשל"בים בשביל למשוך אותם למלכודת דבש הזאת..
    גם אני חשבתי ככה, תגלי מה? זה לא נכון
    בשביל להגיע לאותם הבטחות שהם אמרו שזה "נסיון" ו"מקצוע מכובד", את צריכה להשקיע ת'תחת שלך בלימודים ולהראות שאת מעל כולם. יש המון עתודאים שנופלים בין השורות לבסיסים נידחים ולעבודות שלא הייתי נותן לכלב שלי לעשות. אלה הרוב של ההנדסת חשמל. בדרכ אלה שהולכים לתחום המדמח ותוכנה ובכללי מחשבים ומתמטיקה, הם אלה שמצליחים דרך העתודה. וכמובן רפואה

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

שיקרו לך ,עתודה זה 3 שנים קבע, ולפעמים תוקעים אותך בתפקיד שלא שווה כלום באזרחות.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    איפה את חיה ילדה קטנה ותמימה וחמודה שמזכירה לי את הבנות שנפלו קורבן לסניה?
    את חיה בעולם ורוד, עתודה זה 3 שנות קבע + 3 שנות שירות סדיר אחרי 3 שנות תואר

שנה קבע? לא יודע מי עבד עליך.

והאורן הזה לא יודע מי אתה, אבל אתה אומר לי שקיבלו אותך למסלול עתודה עם 3 יחידות? לא יכול להיות.
    הפעם אני באמת אומר שזה לא נכון ב100%, מה אתה מנסה לחרטט פה אנשים? אנשי צבא לא יורקים לכיוון שלך עם 3 יחידות, דופקים אותך באיזה גולני ולך תעמוד במדבר 3 שנים אלא אם כן הקבא שלך הוא מעל 54 שאז תוכל להתקבל לסיירות נראלי..
    עלק עתודה, לאיזה אוניבריסטה אתה מתקבל עם 3 יחידות? אתה בכלל מקשיב לעצמך? תריץ חיפוש בגוגל "אפשר להתקבל עם 3 יחידות לאוניברסיטה?" אם יוצאת לך שם של אוניבריסטה אחת בישראל, אתה מוזמן לעדכן אותי ואני אודה שטעיתי.

ושינטן צודק, אין דבר כזה גאונים. יש דברים כזה חרשנים. גם הבנאדם הכי טמבל בעולם יוכל להגיע לאן שהוא ירצה מבחינת לימודים, אם הוא יחרוש ת'תחת.
    כן קיבלו אותי לעתודה, להתקבל למוסד אקדמאי זה כבר עניין אחר לגמרי, יכלתי לעשות מכינה ולהשלים את המתמטיקה ל5 בלי בעיה
    אבל למה לי ??
    והקב״א שלי 55, לסיירת או גולני לא הייתי מגיע ככה או ככה בגלל שאני פרופיל 72

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

בואי נגיד את זה ככה.
    עתודה= אחלה דרך לחיות בתור שכיר.. שכיר = עבד, נקרא לזה עבד מועדף..(ועוד מעט הם גם ישחקו עוד יותר בעיקר כל אלה שלוקחים משכנתא ושקרים אחרים, אבל סופו של דבר הם סוג של עובדי מדינה אז לא כל כך יפגעו בהם).
    בניגוד לזה אפשר ליהיות עצמאי ולהרוויח בשבוע את מה שעושים בעתודה בחודש.. וגם לעשות מה שמעניין אותך כל היום.
    קיצר המסקנה.. שעתודה זה מסלול בטוח שמותר לך לטעות אחרי שהלכת אליו.
    חוץ מזה במהלך השירות שלך אתה לא חייב לתת את הכל לצבא.. עובדים עד 5 ויש מקומות עד 6..(יש גם מקומות שלא תשן בלילה לפעמים) ואחרי זה אפשר נגיד 5 פעמים בשבוע לעבוד על מה שאתה רוצה לעשות בתור עצמאי ועד שמשתחררים מהקבע זה כנראה סגור והכל טוב ויפה ומה שרצית לעשות בתור עצמאי יצליח אם עבדת נכון ואם לא הצליח לך כל הניסיונות לא פשטת את הרגל.
    כלומר אפשר לעשות ניסיונות בתור עצמאי בלי לקבל יותר מידי סיכונים כי יש לך מקצוע, גם דברים טיפה יותר מסוכנים.
    נגיד נחוי בטוח יסכים איתי שהרבה יותר בטוח ללכת לכיוון של עצמאי אחרי שהוא עבד על הפרוייקט שלו כמה זמן ועבד גם בו זמנית בחברה כלשהי מאשר ללכת על הכל או כלום בלי לעבוד בחברה כלשהי ולסכן את כל מה שיש לו..(לא שאמרתי שזה לא יכול להצליח פשוט זה סיכון גדול מידי, טיילר בעצמו יודע שאסור להסתכן יותר מידי), אלא אם אותו בנאדם הכניס סכום שיכול להחזיק אותו בניסיונות עד שהוא מצליח ואני בספק לכמה בני 18 יש את זה וגם בני 21 שהשתחררו מקרבי וקבלו מענק שחרור בעיקר שרוב ההורים לא מחנכים להשכלה פיננסית בסיסית... ורוב האנשים החמורים לוקחים עוד כמה חודשים אחרי צבא ועובדים כמו חמורים בעבודת שקר כמו מלצרות ואחר כך טסים לדרום אמריקה ומחסלים את כל הכסף כמעט בלי שיש להם מספיק בצד.
    קיצר אפשר גם ליהיות ישר עצמאי..(בעיקר אם היה לך הורים נורמאלים) תלוי איזה סיכונים לוקחים בדרך.. הבעיה עם עתודה שיש שם המון זמן מבוזבז כי אתה תיהיה עצמאי ובאמת יצליח מה שרצית אם התחלת אותו נגיד אחרי האוניברסיטה והתמדת רק בגיל 28-30 ויהיה מאוד בעייתי ה-3 השנים עם הדמי כיס... בעיקר בגילאים שנכנסים לצבא בעתודה, אבל יש אנשים שנכנסו לזה ועדיף להם כבר לסיים את זה מאשר לצאת מזה ולגלות שאיבדת את הזמן על פארש.
    חוץ מזה מי שרוצה הנדסה כנראה כדאי לו לעשות תואר..(עוד כמה שנים זה כנראה לא יהיה נכון..) כי אחרת אין לך אישור לעסוק בזה כל כך.. וכל פעם תצטרך לשלם למישהו שיחתום לך על הדברים.
    סופו של דבר תואר זה נייר שאפשר לנגב איתו את התחת.. אם מישהו טוב במשהו זה יעניין לאנשים את הזין אם יש לו תואר.. יותר יעניין אותם שהוא מבין מה הוא עושה.. וכדי להראות את זה לא צריך שום תואר ממוסד שקר.. אם יש דרך להבטיח שיהיה לך לאן לחזור אם לא הולך לך בתור עצמאי עד הניסיון הבא עם משכורת נורמאלית בלי עתודה אז זה עדיף אבל עתודה זה אופציה לא רעה כדי להבטיח לך מקום כזה לחזור אליו כמובן שזה רק אם מקבלים תפקיד טוב.
    אם מישהו יעשה מצגות כל השירות שלו אז הוא נדפק.. ויש 80% חרא תפקידים וזה סוג של הימור על החיים אם אין קשרים או משהו בצבא או שאתה קורע את עצמך.
    קיצר עתודה זה בחירה נחמדה לאנשים מסויימים מאוד וגם למקצועות ספציפים בניגוד לאיך שמציגים את זה.
    כמובן שזה כל עוד לא השתמטת.. אם השתמטת הכי הרווחת כלכלית.
    ויש אנשים שנועדו ליהיות עבדים אני כל הזמן רואה אותם.. מצחיק אותי שהם אומרים שהם יקבלו אחלה משכורת אחרי צבא.. של 6000 בחודש וזה אחלה ואחר כך יעשו תואר בתקשורת,מנהל עסקים ושקרים אחרים ואז יעבדו בזה ויקבלו יותר.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 23-08-2013 בשעה 03:02.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect