|
|
וכמובן לא על בסיס יומי. פעם בשבוע ככה. כשבא לי איזה תמריץ קטן ביום קשה.
עליהן אני מבזבז שעה וקצת. על יציאה למועדון ישראלי מסריח שאני מוריד מעצמי רק אם אני נכנס לבררה הזה עם כל העניים ששם וזאת מסיבה של 90% בנים, עולה 5+ שעות, כסף ובריאות.
TIME IS MONEY. ב5 שעות האלה אני יכול להרוויח כסף שיספיק לי ל2 זונות VIP.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
תשתף מאיפה הגישה לנערות טופ ישראליות האלו?
אתה רוצה להגיד לי שהתמונות פה: http://054252525.com/adverGirlsList.aspx אמיתיות או אפילו קרובות לאמיתי?
לא קרה לצך שהזמנת מישהי שנראית כמו איזה אחת שם ובאה אליך איזה מפלצת?
הם לא אמינים. התמונות שהאתר הזה שם אלה כוכבות פורנו וחיפוש קטן בגוגל מאמת את זה.
צריך לדעת איפה לחפש. אבל זה קיים.
טיפ קטן לפני שאתה עושה תדברים האלה, תעתיק תכותבת של התמונה ותדביק בגוגל ותבדוק באיזו מקומות אותה התמונה מופיעה, כמו שתפסנו את גמא על השקרים שלו.
ככה תדע מי אמין ומי לא.
איזה מגעילים..לא מאמין שאתם אשכרה הולכים לזונות.
יש הבדל בין לשכב עם בחורה שעברו עליה 10-20 גברים, לבין לשכב עם זונה שגם ערבים עם שיערות בתחת ושיניים שחורות היו איתה עם עוד 150 כאלה..
זה פשוט בושה לשלם בשביל סקס כזה.
לא חושב שמדובר פה בחומרים. הוא לא כזה גדול. מדובר פה בתזונה, בספורט, באימונים יומיומיים קשים מאוד שעליהם כמובן השחקן מקבל תשלום.
קראתי על שחקנים כאלו ואחרים שעושים את השינוי הזה עבור תפקיד מסוים, ובאמת זה מטורף מה שהם עוברים. חצי שנה-שנה לפני הסרט הם כבר מתחילים לעבוד. שוכרים להם מאמן אישי, עושים לה תפריט מהגיהנום שהורס להם את התיאבון, ב-5/6 בבוקר הם כבר על הרגליים עושים 10 ק"מ לפחות. זה לא פשוט לשחק בתפקידים ראשיים של סרטים. אבל אחרי זה שאתה קוטף פרס אוסקר או אפילו בכלל מועמד לפרס זה באמת כיף גדול.
כריסטיאן בייל הוא שחקן אדיר כבר מגיל קטן וזה בגלל שהוא משקיע את כל כולו לתפקיד ככה למדו אותו.
כולן זונות אחי. ואתה נשמע כמו בתול בלי לעליב.
בTLV חטפתי מנדבושקס פעמיים.
מזונות לא קיבלתי כלום.
רוב הבנות בחוץ יותר מגעילות מזונות. זונות איכותיות עוברות בדיקות איידס, נקיות.
השרמוטות המגעילות האלה לא עוברות לא זה ולא זה וגם מדביקות אותך בכינים וגם דורשות זמן. זמן שאין לי.