תגיד אחי איך אפשר לדעת כמה חיפושים יש? שינו את GOOGLE KEYWORD ועכשיו זה לא מביא מספר מדוייק, למשל אתמול בדקתי נישה שהיה לה 60 אלף חיפושים ועכשיו זה מראה לי שיש לה רק 14 אלף, זה לא הגיוני
תגיד אחי איך אפשר לדעת כמה חיפושים יש? שינו את GOOGLE KEYWORD ועכשיו זה לא מביא מספר מדוייק, למשל אתמול בדקתי נישה שהיה לה 60 אלף חיפושים ועכשיו זה מראה לי שיש לה רק 14 אלף, זה לא הגיוני
|
|
בולשיט!
אני אמנם לא הרבה זמן בתחום ולא מרוויח כמעט כלום, אבל דבר אחד כבר הבנתי, הכל תלוי בקידום!
בחרתי נישה טובה, עשיתי סרטון מושקע עם הוכחות+דף נחיתה + האק מושקע, אפילו נתתי בוסט קטן של 15 אלף צפיות,פרסמתי את הסרטון לפני 4 ימים, ועד עכשיו אין ליד אחד אפילו (למרות שיש לסרטון 13 קליקים) - הסרטון שלי בעמוד השני.
אותה נישה, איזה מישהו פרסם סרטון מעפן של חצי דקה, בלי הוכחות עם האק פשוט ביותר והוא כבר עושה בוחטות, אבל מה, הוא נתן בוסט של כמעט 50 אלף צפיות, והסרטון שלו בעמוד הראשון.
בקיצור לא הגיוני מה שאתה אומר, אם כולם היו מרוויחם 5 דולר לסרטון ביום כולם היו ביל גייטסים או מארק צוקרברגים, אני רק מתפלל להרוויח 5 דולר לכל הסרטונים שלי ביחד בשבוע!
יודע יש משהו במה שאתה אומר, יש לי סרטון שקידמתי עם צפיות איכותיות ויש לו עכשיו 25 אלף צפיות והוא נמצא בעמוד השלישי-רביעי כבר שבועיים למרות שהנישה תחרותית קצת עם 14 אלף חיפושים בחודש, וכמובן מה שאני מנסה להוכיח כאן הוא שאני מקבל ממנה ליד אחד פעם בשלושה ימים-ארבעה ימים, אז אפשר רק לחלום על 5 דולר ליום.
הנה עכשיו שיניתי את הכותרת לסרטון שיתאים יותר למילות חיפוש והוא קפץ לעמוד הראשון! (לנישה שלי יש 22 אלף חיפושים)
אבל ואללה זה מבאס לראות מלא קליקים ו0 לידים.
כמעט והתייאשתי מכל העסק, הדבר היחיד שקצת החזיר אותי לנושא זה איזה ליד שקיבלתי מאוסטרליה של 12 דולר מסרטון אחר...
אבל חוץ מזה יש ימים שלמים שאני לא מרוויח כלום![]()
נערך לאחרונה על ידי דיר; 27-08-2013 בשעה 18:52.
אין לך מושג מה אתה אומר.. אבל אתה תבין לאט לאט עם הזמן איך זה בעצם עובד.
אם אפשר לתקן אותך רשמת שאי אפשר להרוויח מסרטון PPD אחד 5 דולר ביום, יש אנשים שמרוויחים 100$ ויותר ביום מנישה אחת טובה ומקידום נכון אחד.
אם אתה חושב שהוא מרוויח מסרטון באיכות נמוכה ודף נחיתה נמוך וסרטון קצר הרבה אז קליקים לא עושים כסף cr עושה כסף בשביל cr צריך איכות יכול להיות לו גם 1000 קליקים [זה לא ממש מצב הגיוני הגזמתי אבל רק בשביל הדוגמה] והסרטון שלו יהיה מקודם בעמוד הראשון וה- cr שלו יהיה 2.5% כלומר 25 לידים שזה כ- 20$ -+. אתה יכול לעלות אותה נישה ושהוא מקודם פחות ככה שיש לך 100 קליקים ביום. אם לך יהיה 30% cr יהיה לך כ- 33 לידים מה שאומר כ- 26$-=.
1000 קליקים - 100 קליקים לו יש פי 10 קליקים ממה שיש לך!
איכות - לא איכות הסרטון שלו קצר ולא איכותי ושלך בדיוק ההפך.
הוא מרוויח 20$ ואתה 26$ בערך 1/4 יותר ממנו למרות שלו יש פי 10 קליקים ממך.
עכשיו תחשוב שה- 1000 קליקים האלה הולכים אליך עם איכות + קידום נכון לאיזה מצב תגיע.
לפני שאתה מנסה "ללמד" מישהו שיום אחד בתחום הזה יותר ממך[אני לא מדבר אליי] תשקול מילים.
5 דולר מכל הסרטונים בשבוע? 20 שקל בשבוע. בליד אחד אנשים שלא עובדים כל כך מרוויחים את מה שאתה חולם להרוויח בשבוע.
לא לא הבנת מה אני מנסה להגיד, פותח האשכול אמר בוא נעשה סרטון מושקע ובלי יותר מדי קידום נרוויח עליו 5 דולר ביום.
אז אני אמרתי שזה בדיוק מה שאני עשיתי, ולפי הסטנדרטים אני יודע שעשיתי הכל נכון, אבל אין לי אפילו 5 דולר בשבוע...
ובלי קשר ברור שאם לבן אדם יש עשרות סרטונים סופר מושקעים ומקודמים אז הוא ירוויח 100 דולר ביום, אני לא אמרתי שזה לא אפשרי.
פשוט איך שArticle הציג את זה (אני לא בא נגדך חס וחלילה) שה לא הגיוני, או שאולי אני סתם יוצא דופן...
אתה לא הבנתה כלום.. קודם כל נתחיל בה שאמרתה שיש לך סרטון שהוא נמצא בעמוד השני אחרי קידום עם 13 קליקים וס לידים.
א. 13 קליקים זה כלום.
ב. אם אין לך לפחות לי מ13 קליקים אז הנישה שלך גפשוט גרועע.
הדבר הזה כן עובד ואני בדקתי את זה אתה פשוט צריך נישה טובה שיש לה הרבה חיפושיים ( אני יכול לתת לך כמה כאלו בפרטי )
איך אני יודע שזה כן עובד ?
כשהתחלתי עם PPD התחלתי עם 3 נישות . פעלתי בידיוק שלב שלב אחרי איך שהסברתי פה וזה עבד לי כמו שעון שווצרי.
אין לי בעיה גם לפרסם כאן את הנישות ואתם יכולים לנסות בעצמכם. זה הנישות :
1- paypal money adder
2- itunes gift card generator
3-xbox 360 gold card generator
הכנתי 3 סרטונים מאוד מושקעים שכוללים הוכחות + דפי נחיתה שנראים מאוד יפה. שמתי על כל אחד
15 דולר בקידום שלו לאחר שבוע שהסרטון באוויר , והגעתי עם כולם לעמודים 2-3. ואתה יודע מה היה התוצאות ?
נכון לא היה לי הרבה קליקים . ביחד עם כולם היה לי בערך ביום רגיל 70 -100 קליקים ביום ( זה לא הרבה )
אבל כל אחד הביא לי 5 $ + ביום שזה הייתה המטרה !!! לא היה אכפת לי מהקידום מיצידי שהדף יהיה בעמוד 10 !!
כל עוד הסרטון הכניס 5 דולר הייתי מרוצה
עכשיו זה יותר ברור ?
הבנתי אותך.
אבל אני לא מבין מה הבעיה איתי??
עמוד ראשון, נישה עם יותר מ22 אלף חיפושים, סרטון מושקע, למה אנשים פאקינג לא מורידים???
ובינתיים שאנחנו מדברים כאן המונה קליקים שלי רק עולה ו0 לידים...
אני מתכוון להעלות את האתר מהוורדפס הזה: http://he.wordpress.com/
כלומר יהיה לו דומיין של WORDPRESS, למשל iatraf.wordpress.com, ולא להעלות את כל הערכת נושא והכל
יש ערכת נושא מומלצת?![]()