|
|
ייאללהההה כושילאחותך בא לי לעשות צבא
אוהב את המדינה אוהב את הצבא ולך תזדיין אני רוצה להחזיר למדינה טובה ולשרת אותה את ה-3 שנים המסכנות האלה שממילא ילמדו אותי לקחים חשובים לחיים
ואני בטוח ש90% מהמשתמטים ברוב הזמן שהם לא בצבא סתם יושבים מגרבצים כל היום ומחפשים כוסיות בצ'אט רולט עם הזין בחוץ
..Everyone Loves You When You're Dead..
תאמת שלרוב כן אחי, לקרביים עוד יש משמעת ג'ובניקים(ואני מדבר איתך אלה שמכינים קפה לא כל אלה בחיל המודיעין או 8200 שהם יותר איכותיים מקרביים)
הם חבורה של שבוזים מתים שעדיף שלא יעשו צבא כי הם לא מועילים לא לעצמם ולא למדינה והם סתם מפחדים להשתמט, אני אומר ככה, אם אתה עושה משהו תעשה אותו הכי טוב ותשאף הכי גבוה או שאל תעשה בכלל...
דרך אגב טיפה מוזר לי שאתה מעריץ של ג'ים מוריסון והמשפט בחתימה שלך זה כסף קונה אושר, טיפה אירוני בעיניי, אבל אולי אני טועה![]()
עכשיו אתה מבין למה אני מדבר כמו שאני מדבר לאנשים?
כי אנשים כמוך, דבילים, כאלה שלא מבינים שומדבר ומחליטים בכל זאת לדבר, שאין להם מושג מה קורה מסביבם חוץ מהעבודה שלהם והסביבה שלהם מדברים על דברים שהם לא מבינים בו.
פה בעניין הספציפי הזה, אתה בטוח שאני שוטר, כחול מנייאק כזה כמו שאתה מכיר, מהאלה שנוסעים באוקטביה\קורולה בכבשי ישראל, עוצרים נהגים באמצע היום סתם כי הם צריכים למלאות דוחות וצריכים להזרים כסף למדינה, ואז כשהם רעבים (וזה קורה המון) הם חותכים לשווראמה הקרובה ביותר אליהם
ואז הם צועקים על המוכר "שלומו יא חביב עלקים! תעשה לאבאלה מנה שווארמה ככה עם עמבה וטונה חריף, תעשה תעשה למה אני מת מרעב, אגב מה שלום חנה אישתך? עדיין מאושפזת?? אהה?? עדיין?!".
נכון שזאת התמונה שצצה לך בראש שאתה שומע את המילה "שוטר" ואת השם רודני ליד, נכון? אתה רואה...זאת בדיוק הסיבה שאנשים כמוך אלה אנשים שאני אפילו לא מסתכל לכיוון שלהם.
אתה רוצה לחשוב ככה? תחשוב.
אתה חושב שאני א', ב', ג', ד' ? סבבה...תפדאל, תהנה.
רק אל תתפלא שאם איזה יום אחד אתה תתקל במישהו, תגיד לו משהו לא מתאים ותקבל פצצה לפנים ואז יתברר לך שזה אני בטעות![]()
חיי בסרט אתה אה?
הליצנים עם שיגעון הגדלות לנשק במע"מ או איך שלא קוראים ליחידה שלכם השפיעו עליך קשה אה?
אם אי פעם אראה אותך במדי הליצן שלך אני אדבר איתך כמו שאני אדבר עם כל שוטר, לא אכפת לי מאיזה יחידה או דרגה הוא. לא אקלל אותך כי אני לא מפגר, אבל אני אדבר בציניות וזלזול גמור בכוונה שתתעצבן. ואתה תאכל את הכובע שאתה לא יכול לגעת בי יליצן חצר תכף תגיד לי שאחרי שתפרק אותי מכות אתה תחקור אותי בעינויים ותכניס אותי לחודשיים בכלא אחרי שתכניס לי הרואין לכיס.
כבר אמרתי שאתה חייב סרט קשההה?
שוטר זה שוטר.
אין לי שום דבר נגדם רק אלו שגזעניים ואלו שבאים לידנו ומסתכלים מה אנחנו עושים כי אנחנו בחבורה ענקית.
אני גם שונא את אלו שאומרים מה אתה עושה אם מישהו בא להחטיף לך מכות,דוקר,יורה בך,קופץ עלייך עם חברים,אתה ישר מתקשר למשטרה.אז זהו שלא,זה למה נועדו חברים וקשרים.
רודני אם אתה משוטרים המניאקים שמחפשים על מי לשים אזיקים בגלל שהוא לקח PUFF מהג'וינט של חבר שלו,אל תעשה דברים כאלו.זה למה המשטרה שנואה על רובם.
הימ״מ רק כפופה למשטרת ישראל ... התפקיד שונה לגמרי
משטרת ישראל סתם לא יעילה ושנואה על הרוב , לעומת הימ״מ שאלו השפיצים שבשפיצים של הלוחמים בישראל
יחידה אגדית
נערך לאחרונה על ידי GA20; 11-09-2013 בשעה 07:50.
זה קורה רק לעניים אחי.
טוב נו נלך לצבא כולה 3 שנים
טוב נו נלמד X, זה כי פחות משעמם
טוב נו, נתחתן איתה למרות שיש לה קול מעצבן
טוב נו, כולם לוקחים משכנתא
טוב נו, זיינו אותי מכות השוטרים הזבלים, אין מה לעשות החיים קשים, מחר צריך לקום לעבודה כרגיל
סינדרום הישראלי הלוזר הממוצע שנותן לכולם לדרוך עליו.
זה מדבק, תזהר לא להידבק.
מזל שיש פה קצת אנשים שמבינים.
אידינחוי, אתה יודע מה הכיף אצלי? שגם אם תשים מצלמה בתוך העין שלי כדי לתעד מה אני עושה, אני עדיין יכול לדחוף לך את המצלמה לתחת ולשים לך את הביצים בנחריים, ונחש מה..? אני יצא זכאי ואותך יאשימו בהפרעה לפעילות סדירה של היחידה![]()
חחח אני לא מאמין שאני מגן על רודני (בחיי שלא חשבתי שיגיע יום כזה).
אבל יא תחתים תסתמו את הפה שלכם.
סמרטוטים אחד אחד כל מי שמטיף להשתמטות וואלה שום סרט ושום נעלים, שירות בצבא הוא הכרח קיומי במדינה שלנו ובגלל טמבלים כמוכם אנחנו בסוף נאבד את פיסת האדמה הזאת שהיא המדינה שלנו.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update