נולדתי לסבול אני אוהד הולנד ולא היו לי הרבה רגעי נחת מהנבחרת הזאת חבל שזה מול רוסיה.
אולי בדרום אפריקה 2010 אולי בפולין,אוקראינה 2012 ואלי אני יצטרך לחכות איזה 30 שנה כדי לראות אותם זוכים במשהו.
נולדתי לסבול אני אוהד הולנד ולא היו לי הרבה רגעי נחת מהנבחרת הזאת חבל שזה מול רוסיה.
אולי בדרום אפריקה 2010 אולי בפולין,אוקראינה 2012 ואלי אני יצטרך לחכות איזה 30 שנה כדי לראות אותם זוכים במשהו.
HUP HOLLAND HUP
Visca Barca y Visca Catalunya
|
|
חח אחי מה אתה צוחק , ראמוס היה די טוב בכל המשחקים ( כולה טעות קטנה לא עושה כלום) .
את המשחקים שלהם הם נצחו , הגנה בינונית הם לא יש להם אולי את ההגנה הטובה בטורניר הזה.
פויול טוב בטורניר הזה וקפאדבילה עושה את שלו . אני לא מבין מה אתה רוצה בנתיים יש להם את ההגנה טחלס הכי טובה בטורניר (במשחק השלישי שחקו עם מחליפים ) . במשחק נגד שוודיה אם אתה זוכר גם פויול נפצע ויצא .
בקיצור זאת לא הבעיה כי ראמוס ופויול הם אולי הטובים בעולם(פויול עד לפני שנה שנתיים) בעמדה שלהם .
רוסיה כבר התקשתה נגד ספרד וראו א תזה , מחר אני מאמין שספרד יעלו וינצחו גם את הרוסים בחצי גמר.
Siete
איך שאתה חושב אחי...אני נלחץ מכל התקפה של היריבה.
רוסיה התקשתה נגד ספרד רק בגלל שהייתה לה הגנה זוועתית אז,ההגנה שלהם נהיית יותר יציבה וטובה לאורך הטורניר,למרות שהבלמים לא משהו.
קודם אני מקווה שנעבור את איטליה בכלל
נערך לאחרונה על ידי Silva; 22-06-2008 בשעה 00:54.
הרוסים היום נתנו את ההצגה הכי טובה בטורניר עד היום.
בנתיים שום נבחרת לא נתנה את ההצגה הזאת... כדורגל ענק של רוסיה...
ממש התלהבתי מהשחקן בן ה27(לא זוכר ת'שם שלו) שהבקיע את השער השלישי, אחד
הגדולים והטובים. בכל מקרה, אם ספרד תעלה, הרוסים יפסידו באופן וודאי. אם איטליה תעלה,
אז הרוסים יעלו לגמר.
אחי מה שנכון נכון :\ אתה נוסע לטורקיה מושכים אותך לתוך החנות (מאיימים אליך לקנות דברים רק כי אתה יהודי) גרמניה זה גרמניה ורוסיה אני גם שונא אותה פשוט . בגלל זה נתפלל כולנו ביחד לנצחון ספרדי מחר :\
Siete
עזבו אותכם חברים. מעל מיליון רוסים - יהודים נמצאים בארץ שלנו, עדיף אותם או
את הספרדים, כל השאר שילכו לפח.
אוי אלוהים מה עבר לשחקני הולנד בראש...הם אשכרה לא הגיעו למשחק. פבלי'צנקו פאקינג סוס
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
AZAX,איך איטליה שונה מרוסיה,טורקיה וגרמניה?
אה נחמד הרעיון של בולגריה....
היום סוגרים את חצי הגמר עם ספרד-איטליה אחד המשחים שאני מאוד מצפה לו ביורו הזה....:]
לדעתי ספרד תיהיה ביוכלת טובה אבל גול לקראת סיום של האיטלקים יעלה את איטליה למפגש מול רוסיה בחצי הגמר
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אני אומר שהיום טוני נותן את משחק חייו ומעלה את איטליה לחצי הגמר אבל האמת אני מעדיף שהספרדים יעלו הבעיה
שהספרדים לוזרים מדי כתוב להם לזורים על המצח רק חבל שאני לא יוכל לראות המשחק היום אני עובד בלילה![]()
אוף איך לא רציתי את רוסיה בחצי גמר :|
יהיה מעניין אבל היה הרבה יותר מעניין אם הולנד היו עוברים.
Real Madrid ♥